Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 22, 2013

Χρυσή Αυγή Εναντίον Όλων!


Συνεργασία: Χρυσή Αυγή Εναντίον Όλων!

Με τη διαπίστωση από τη πλευρά του κατεστημένου πως η δημοσκοπική άνοδος της αντισυστημικής, ανυπότακτης και ασυμβίβαστης Χρυσής Αυγής συνιστά αναπόδραστη εξέλιξη, κηρύχτηκε γενικός συναγερμός! Οι τρεις ετερόκλητοι σύμμαχοι, ένας που δηλώνει υπέρμαχος της ελεύθερης οικονομίας, έτερος που δηλώνει υπέρμαχος του σοσιαλισμού και ο τρίτος που υποδύεται τον ακραιφνή, έστω και ροζ, κομμουνιστή, συνέπτυξαν διακομματική συμμαχία. Με ποια κοινή άραγε πλατφόρμα αφού στα .....
βασικά διαφωνούν; Οπωσδήποτε οικονομικά τους χωρίζει θεωρητικά άβυσσος,πολιτικά βάραθρο, "ιδεολογικά", χάος! Κι όμως, ισχυρίζονται πως έχουν βρει τρόπο να εφαρμόσουν από κοινού το νεφελώδες και κοινωνικά δηλητηριώδες καπιταλιστικοσοσιαλιστικοκομμουνιστικό τους ιδεολογημα, στο κορμί του Ελληνικού λαού, στη ζωή του δύσμοιρου Έλληνα πολίτη.
Μπορεί να διαφωνούν, όμως από τη μία οι εντολές των αφεντικών τους να συμπαραταχθούν ώστε να ελεγχθούν όσο γίνεται πιο αποτελεσματικά οι απείθαρχοι Έλληνες πολίτες, αφ΄ετέρου τα αργύρια που τους έχουν υποσχεθεί σαν αντιμισθία, τους έπεισαν και αμέσως και ασυζητητί, πατσαβούριασαν τις ιδέες και τις απόψεις τους,κουρέλιασαν χωρίς ντροπή τις προεκλογικές τους υποσχέσεις και τις μεγαλοστομίες τους και συμμάχησαν μπροστά στη χύτρα με το... "μέλι".Τι κι αν ο κόσμος ταλαιπωρείται, αγωνιά και πεινάει.Τι κι αν οι μισθοί και τα μεροκάματα κατακρημνίζονται,η ανεργία καλπάζει με τρόπο δραματικό, η υγεία εμπορευματοποιήθηκε πλήρως, το εμπόριο "μαρμάρωσε", οι συντάξεις των ταπεινών εξαιρούνται, η βιομηχανία και η βιοτεχνία αποδομήθηκαν και Ελληνική οικογένεια διαλύεται. Η επίθεση των χρηματανθρώπων και των υπερασπιστών τους κορυφούται. Κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα, όλους αυτούς τους μήνες ο Έλληνας βουλιάζει σε μια κινούμενη άμμο.
Η βάρβαρη επίθεση κατά των εργαζομένων αποκτά ολοένα και πιο ανάλγητα και πλέον βάρβαρα χαρακτηριστικά. Οι έμποροι των Εθνών, των ανθρώπων και των ιδεών, συνεχίζουν τις αγοραπωλησίες τους αλλά και τις προσπάθειές τους να στραγγίξουν ψυχοσυναισθηματικά και οικονομικά τον Ελληνα, να τον ταπεινώσουν και να τον εξαντλήσουν, ώστε να παραδοθεί απνευστί και αδιαμαρτύρητα, στα εργασιακά κρεματόρια των κεφαλαιοκρατών που ορέγονται δουλειές και business στη χώρα μας. Απέναντι όμως στη βαρβαρότητα του ντόπιου και αλλοδαπού κεφαλαίου είναι επιβεβλημένη και αυτονόητα θα συνεχισθεί και θα ενταθεί. Μπορεί να ξεπούλησαν οι ντόπιοι Εφιάλτες την πλειοψηφία των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών, μπορεί να εξαχρείωσαν την Ελληνική βιομηχανία, βιοτεχνία, αγροτική και γεωργική μας παραγωγή, οι ψυχές μας όμως παραμένουν ανυπότακτες, όρθιες κι ελεύθερες! Και οι ψυχές, μόνον αυτές, θα τους εξοβελίσουν από τη γη των πατεράδων μας που την υποθήκευσαν οι ημεδαποί βραχίονές τους σε δανειστές και πλουτοκράτες προκειμένου να απολαύσουν κίβδηλα μεγαλεία και να να απομυζούν από την Ελληνική οικονομία, τους κόπους και τον έντιμο ιδρώτα του Έλληνα πολίτη. Η βαρβαρότητά όμως των σύγχρονων Σάυλωκ θα βρει αντίσταση από τη Χρυσή Αυγή και θα πάρει απάντηση τις ανυπότακτες στρατιές των οπαδών και φίλων της.
Η αντίστασή μας θα είναι μαζική και συνεχής. Απέναντι στην επίθεση που δέχεται διαστρωματικά ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία, οι Χρυσαυγίτες θα σταθούν όρθιοι, ασυμβίβαστοι και ανυποχώρητοι. Εντός κι εκτός Κοινοβουλίου. Πιστοί στα Εθνικιστικά ιδανικά, υπερασπιστές των Εθνολαϊκών συμφερόντων, πολέμιοι ενός συστήματος που χρησιμοποιεί βραχίονες υπονόμευσης, κρυφοσυστημικά πολιτικά πιόνια, άκαπνων και μονίμως άεργων πολιτικάντηδων. Όσο λυσσαλέα κι αν είναι η αντίδραση του κατεστημένου. Η λαϊκή οργή όμως πλέον κορυφούται, ο λαός συσπειρώνεται και συστρατεύεται στις τάξεις της Χρυσής Αυγής και το αληθινά κόμμα του Ελληνικού λαού, η Χρυσή Αυγή με μπροστάρη και οδηγητή τον αρχηγό μας Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο, σύντομα θα συντρίψει κάθε αντιλαϊκή και αντεθνική προσπάθεια όποιοι και όσοι κι αν την απεργάζονται!
ΜΑ.Τ.

2 σχόλια:

  1. Πριν μερικά χρόνια , όταν τα ποσοστά μας ήταν κάτω του 1% θλιβόμουν και αναρωτιόμουν,
    πως μπορεί ο Εθνικισμός να είναι τόσο ψηλά στην τουρκια και στις ΗΠΑ για παράδειγμα
    και στην Ελλάδα, την χωρα που έχουμε τόσα πολλά να είμαστε υπερήφανοι,
    καίνε σημαίες και συμμορίτες κάνουν κουμάντο!

    Σήμερα η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη! Παρόλη την λάσπη περί φασισμού, ναζισμού κλπ,
    μεγάλο μέρος του λαου ξυπνά και δεν μασάει πλέον κουτόχορτο!

    Σύντομα θα έρθει μια κατάσταση στην βουλή όπου τα αριστερά κόμματα καθώς και τα δεξιά,
    θα συμμαχήσουν μεταξύ τους για να μπορούν να κυβερνήσουν, αλλα η Χρυσή Αυγή στο
    μέσων, θα είναι η δύναμη που θα παίρνει ανάλογα θέση για να περάσουν νομοθετήματα ευεργετικά για τον λαό, και θα είναι το ανάχωμα σε αντίστοιχες αντεθνικές προτάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...23 Ιανουαρίου 2013 στις 5:50 μ.μ.

    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
    ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!
    ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών