Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 05, 2013

ΜΜΕ Σκοπίων: Δώστε "σκοπιανή" υπηκοότητα στην Ντόρα Μητσοτάκη...(Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πια...)

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Τυχαία" ήταν άραγε η αναφορά στην Ντόρα Μητσοτάκη από τους γυφτοσκοπιανούς...;

Η εφημερίδα των Σκοπίων ‘Βέτσερ’ σε δημοσίευμά της αναφέρεται στην αλλαγή υπηκοότητας του Γάλλου, Gerard Depardieu, που έγινε Ρώσος πολίτης λόγω της υψηλής φορολογίας -75 τοις εκατό- στη Γαλλία, ενώ στην Ρωσία η φορολόγηση για τα υψηλά εισοδήματα είναι μόλις 13 τοις εκατό.

Προτείνει λοιπόν, η σλαβική εφημερίδα, την αλλαγή του νόμου περί ιθαγένειας, ώστε να .....μπορεί κάποιος ζάμπλουτος να αποκτήσει την υπηκοότητα των Σκοπίων για να γλυτώσει την υψηλή φορολογία, αφού στα Σκόπια είναι ακόμη χαμηλότερη!

«Στα Σκόπια θα μπορούσαμε τελικά να σκεφτούμε τις δυνατότητες τέτοιων και παρόμοιων ξένων επενδυτών παρέχοντας πολλές ‘ευκαιρίες’ δίνοντας την υπηκοότητα του σκοπιανού πολίτη.

Γιατί όχι στη Ντόρα Μπακογιάννη και τη διάσημη οικογένειά της; Αφού, η ‘θαυμάσια χώρας μας’ έχει δύο ελληνικές τράπεζες και το φορολογικό μας σύστημα είναι αξιόπιστο και σταθερό. Λοιπόν, η υπέροχη χώρα μας,  με χαμηλή φορολόγηση θα θέλξει πολλούς (να φέρουν τις καταθέσεις τους) για να κερδίσουν. Τώρα είναι η ώρα της αλήθειας».

Η ‘Βέτσερ’ τονίζει  ότι τα Σκόπια θα μπορούσαν να γίνουν πόλος έλξης χαμηλής φορολόγησης για τους πάμπλουτους όπως ο Μεξικάνος Κάρλος Σλίμ και η Ελληνίδα Ντόρα Μπακογιάννη...

πηγή

2 σχόλια:

  1. Πάρτε την και αυτήν και όλο της το
    δρακουλίστικο σόι, αλλά φοβάμαι θα σας
    πουλήσει στους Βουλγάρους, την έχει στο
    αίμα της την προδοσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H Μπακογιάννη στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ το 2009 ανεδείχθη πρώτη στους νομούς Ξάνθης, Ροδόπης και Φλωρίνης, στους υπολοίπους της Β.Ελλάδος ο Ψωμιάδης. Οι τουρκόφρωνες μουσουλμάνοι και οι φιλοσκοπιανοί από την Φλώρινα υποστήριξαν Μπακογιάννη, διότι γνωρίζουν ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους...
    Γνωρίζουν επίσης ότι είναι πολύ πλούσια οικογένεια, ενώ αυτή και ο πατέρας της δεν έχοτν δουλέψει στην ζωή τους. Έχουν αποκτήσει κάτι δις κλέβοντας τον ελληνικό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών