Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 03, 2013

Μόνο 2 μέσα (και τα δύο διαδικτυακά) έδωσαν μια ειλικρινή εικόνα της χθεσινής μεγαλειώδους πορείας των Ελλήνων Εθνικιστών στην καρδιά της Αθήνας

 Για τα υπόλοιπα καλύτερα να μην πούμε κάτι περισσότερο τώρα..
Τα βίντεο που θα ανέβουν στη συνέχεια θα είναι κατατοπιστικά

Διαβάζουμε αρχικά στο defencenet.gr

Μια συγκλονιστική συγκέντρωση και πορεία των εθνικιστών ττου κόμματος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και διαφόρων πατριωτικών οργανώσεων,  που θυμίζει τις παλιές συγκεντρώσεις της Αριστεράς για το Πολυτεχνείο, είναι αυτή που πραγματοποιείται αυτή την στιγμή στο κέντρο της Αθήνας με κατεύθυνση την αμερικανική πρεσβεία, για την επέτειο των Ιμίων.

Κρατώντας κυρίως ελληνικές σημαίες περίπου....
20.000 πολίτες πορεύονται -μέσω της Βασ. Σοφίας- προς την πρεσβεία, κρατώντας αναμμένα κεριά.
Νωρίτερα, περίπου στις επτά το απόγευμα, είχαν συγκεντρωθεί μπροστά στο μνημείο των Ιμίων, στη διασταύρωση των οδών Βασ. Σοφίας και Ρηγίλλης. Η συγκέντρωση είχε προγραμματιστεί από την Επιτροπή Εθνικής Μνήμης.
Είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση πολιτών των τελευταίων ετών και κάτοικοι από τα μπαλκόνια των πολυκατοικιών κάτω από τις οποίες περνά το "γαλάζιο ποτάμι" πιστοποιούν ότι "Επί 15 λεπτά περνούσαν κάτω από το σπίτι μας πολίτες ψηφοφόροι του Λαϊκού Συνδέσμου και μέλη πατριωτικών οργανώσεων".
Οι συντάκτες του defencenet.gr που βρίσκονται στην περιοχή όπου βρίσκεται ο πυρήνας της συγκέντρωσης από την Βουλή μέχρι το Πολεμικό Μουσείο, αναφέρουν ότι η περιοχή είναι αδιαπέραστη ακόμα και από πεζούς. Το πιο σημαντικό: Οι συγκεντρωμένοι εκτός από το πάθος τους ξεχωρίζουν για την ηλικία τους - το 80% είναι κάτω από 35 ετών - και την κοινωνική τους διαστρωμάτωση...
Kάτι αλλάζει στην χώρα...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Και το parapolitika.gr εύστοχα υπογραμμίζει

"Επίδειξη δύναμης από τη Χρυσή Αυγή"

Σοκ προκάλεσε ο κόσμος που πήγε στην πορεία για τα Ίμια 

Με μια συγκέντρωση που ξεπερνούσε ακόμα και τις προσδοκίες των ίδιων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η καθιερωμένη επέτειος της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια, που ήταν η πρώτη με το εθνικιστικό κόμμα να είναι στη Βουλή.Εμβάτηρια, ελληνικές σημαίες και λάβαρα με μαιάνδρους ήταν το σκηνικό που είχε στηθεί από νωρίς. Πανηγυρική και αρχηγική ήταν η είσοδος του Ν.Μιχαλολιάκου, ο οποίος στην ομιλία του τόνισε πως η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει.
Εντύπωση έκανε και το τραγούδι "Πότε θα κάνει ξαστεριά" του Ξυλούρη, που ακούστηκε. Τα στρατιωτικά παραγγέλματα και οι "προσοχές" γίνονταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, θυμίζοντας πιο πολύ στρατό, παρά πολιτικό κόμμα.
Τα συνθήματα που κυριάρχησαν στην πορεία που ακολούθησε ήταν "Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή", "Αλήτες, προδότες, πολιτικοί", το γνωστό σύνθημα για την Βουλή, το "δόξα και τιμή στον Νίκο Ντερτιλή", αλλά και συνθήματα εναντίον των γειτονικών κρατών. (Τουρκία, Σκόπια, Αλβανία).
Η συγκεκριμένη πάντως εκδήλωση, έχει προκαλέσει ήδη έντονο προβληματισμό, καθώς επρόκειτο για μια επίδειξη δύναμης του κόμματος.

 

 




9 σχόλια:

  1. Καλημέρα ΕΛΛΗΝΕΣ!
    Είμαι βαθιά συγκινημένος και απέραντα χαρούμενος!
    Σήμερα ξημέρωσε μια άλλη μέρα, μια μέρα που στον
    γαλανό ουρανό της πατρίδας μας ανατέλλει μια Χρυσή Αυγή!
    Το ρυάκι που ήμουν μέλος πριν χρόνια έγινε ποτάμι και σήμερα
    Χείμαρρος που θα καθαρίσει την συσσωρευμένη κοπριά στην χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α Θ Α Ν Α Τ Ο Ι ............
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια δεν κρύβεται...εάν η αστυνομία (η οποία πάντα κάνει τους μετριοπαθέστερους υπολογισμούς) κάνει λόγο για 20.000 κόσμο τότε άπαντες γνωρίζουν ότι ήταν τουλάχιστον 25.000-30.000 κόσμου...
    Ήταν πραγματικά μία συγκλονιστική επέτειος μνήμης...όσοι ήμασταν εκεί το είδαμε, το ζήσαμε και όσοι δεν ήταν εκεί αλλά ενημερώνονται μέσω διαδικτύου κατάλαβαν ότι κάτι πλέον αλλάζει σε αυτόν τον τόπο επί τω βελτίω...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έτσι και εγώ κάπου εκεί το υπολογίζω απο 25 μέχρι 30.000

      Διαγραφή
  4. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...3 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:30 μ.μ.

    ΤΕΛΕΙΑ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ!!!
    ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ!!!
    ΣΕΙΣΜΟΣ-ΣΕΙΣΜΟΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το ποσοι ηταν πραγματικα δεν χρειαζεται να τους το λεμε!!!! αφηστε το για εκπληξη καλυτερα οταν θα γινουν οι εκλογες... κουφαλες το νου σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το μπλόκ Ελλήνων Παλιγγενεσία και το μπλόκ Ισχύς.gr., κάλυψαν την συγκέντρωση με βίντεο και πανοραμικές φωτογραφίες ανεβάζοντας το συγκεντρωμένο πλήθος στις 50.000. Το μπλόκ Ελλήνων Νέα, ανaφέρεται επίσης στην συγκέντρωση αλλά με αριθμό συγκρντρωθέντων, σύμφωνα με την αστυνομία στις 15.000. Σημασία έχει ότι το πλήθος ήταν τεράστιο και κάποια όργανα του συστήματος έντρομα, άρχισαν να τα βάζουν με την εκκκλησία και τον Ελληναρά Επίσκοπο Αμβρόσιο. βλ. resalto.gr. σε λίγο θα πετάγονται στον ύπνο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ολη οι ελληνες ηταν εκει χθες.με την καρδια και την ψυχη τους οσοι απο μας δεν καταφεραν να ειναι στην αθηνα.μπραβο σε οσους εδωσαν το παρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ήμουν και εγώ εχθές εκεί!!!!Πιστεύω πως επειδή ήταν τόσο πολύ ο κόσμος δεν μπόρεσαν να το διαχειριστούν "σωστά".Εαν π.χ ήταν ένας μπιρσίμ(σκηνοθέτης του Ανδρέα Παπανδρέου) θα είχαμε πιο "καλά" απότελέσματα.Ο Κόσμος ήταν πάρα πολύς μάλιστα λέγαμε μεταξύ μας ούτε ο Μιχαλολιάκος δεν θα το πιστεύει αυτό που γίνεται.Του χρόνου θα έχει πολύ περισσότερο κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών