Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 15, 2013

Το ΚΚΕ είδε σαν "φάρσα" το τρομοκρατικό χτύπημα στα γραφεία της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά!!!

Άθλια - προβοκατόρικη ανακοίνωση εξέδωσε το ΚΚΕ για την επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά με γκαζάκια σε ένα κτίριο που στεγάζονται επίσης φροντιστήρια και διαμένουν και άλλοι ένοικοι...

Προφανώς στους υμνητές του Στάλιν χτυπάει ακόμη η καρδιά του εγκληματία - δολοφόνου παιδιών και ανθώπων, πράξεις που ευδοκίμησαν στη Ρωσία του μπολσεβικισμού και μεταφέρθηκαν με μεγάλη επιτυχία από τους Μπελογιάννη, Ζαχαριάδη, Βελουχιώτη, Καλούμενο, Μπάτση, Μαυρίδη,, Φλωράκη κ.α. στο συμμοριτοπόλεμο, τα γεγονότα του Πειραιά...επιδοκιμάζονται, ως ένα βαθμό, καθώς στρέφονται κατά του...."μαύρου φασισμού"

Διαβάστε λοιπόν:
"Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός του χθεσινού εμπρησμού με γκαζάκια, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο κέντρο του Πειραιά, αλλά και η σημερινή εξέλιξη με τις τηλεφωνικές φάρσες για......
τοποθέτηση βόμβας στα γραφεία του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, επίσης στον Πειραιά, την ίδια ώρα που η ναζιστική Χρυσή Αυγή πραγματοποιούσε συγκέντρωση στο κέντρο της πόλης.
Το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον εμπρησμό και παρουσιάζεται σαν θύμα, δε μπορεί να κρύψει αυτό που αποκαλύπτεται κάθε στιγμή, πως είναι δύναμη στενά συνδεδεμένη με το κοινό έγκλημα, τις επιθέσεις σε βάρος μεταναστών και με κάθε είδους τραμπουκισμούς κατά των εργαζομένων.
Ο λαός του Πειραιά να απομονώσει τη φασιστική Χρυσή Αυγή, να οργανώσει την πάλη του για να ματαιώσει τα σχέδια τρομοκράτησης και καταστολής των αγώνων του"

2 σχόλια:

  1. είναι φανερό πιά οτι ούτε οι ίδιοι που τα γράφουν δεν τα πιστεύουν... είναι στα όρια του cult ο τρόπος γραφής τους και θέασης του κόσμου γύρω τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΚΚΕ αντί να βγάζει ανακοινώσεις αυτό που πρέπει να κάνει είναι να αυτοδιαλυθεί και να παραδώσει σφραγίδες στον Άρειο Πάγο...αλλά τι λέω...ποιος Άρειος Πάγος...το..."νομιμότατο" ΚΚΕ με ένα μπακαλόχαρτο του "εθνάρχη-η Κύπρος κείται μακράν" απέκτησε δικαίωμα στα πολιτικά πράγματα του τόπου...και δικαίωμα στις σαχλές ανακοινώσεις...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών