Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 15, 2013

Η Χρυσή Αυγή εμπόδιο στα σκοτεινά σχέδια του Αντιχρίστου

Όλοι μας ζούμε μια κατάσταση που θα ήταν αδιανόητη λίγα χρόνια πριν. Τι ακριβώς συμβαίνει; Είναι όλα αυτά δικαιολογημένα; Ασφαλώς όχι! Το ελληνικό χρέος δεν είναι το μεγαλύτερο από όλες τις άλλες χώρες. Είναι απλώς ένα πρόσχημα για να χτυπηθεί ο Ελληνισμός. Και τούτο γιατί μόνο το Ελληνικό Πνεύμα σήμερα, μαζί με την Ορθοδοξία, αποτελούν το ανάχωμα όπου προσκρούουν τα αντιανθρώπινα σχέδια των σκοτεινών δυνάμεων. Οι σκοτεινές αυτές δυνάμεις κάνουν σήμερα την τελική έφοδο για την επιβολή της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Τούτο διαφαίνεται από πολλά σημεία που δεν εξηγούνται διαφορετικά, καθώς και από κατά καιρούς δηλώσεις σημαντικών εκπροσώπων των. Και βέβαια οι σκοτεινές δυνάμεις δεν είναι ακέφαλες. Κεφαλή τους είναι ο αιώνιος Αντίχριστος, που δεν είναι μύθευμα αλλά.......
υπάρχει και συντονίζει όλες τις σκοτεινές δυνάμεις, προσπαθώντας απεγνωσμένα να επιβάλει την παγκόσμια δικτατορία του. Θα αναφέρω μερικές μόνον από τις μεθοδεύσεις των σκοτεινών δυνάμεων. Λίγο πριν από τις εκλογές του 2012 εξεδόθη η εγκύκλιος ΠΟΛ 1077 (ΦΕΚ Β1141 της 10 Απριλίου 2012) με την οποία καταργήθηκε το τραπεζικό και το ιατρικό απόρρητο των Ελλήνων. Με την εγκύκλιο αυτή υποχρεούνται οι τράπεζες να ενημερώνουν για όλες τις συναλλαγές των πελατών τους το Υπουργείο Οικονομικών (και συγκεκριμένα τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων). Έτσι το κράτος, με πρόσχημα την πάταξη της φοροδιαφυγής, θα μπορεί να παρακολουθεί στενά όλη την οικονομική δραστηριότητα των Ελλήνων. Τούτο είναι μέρος του γενικού ελέγχου όλων των ανθρώπων, που προσπαθεί από τώρα να επιβάλει η παγκόσμια δικτατορία.
Κατά δεύτερον, πιο πριν είχε ψηφιστεί από την κυβέρνηση του Jeffrey ο νόμος 3984/11 με τον οποίο όλοι οι Έλληνες θεωρούνται πλέον δωρηταί οργάνων. Τούτο βέβαια λόγω της αδιαμφισβήτητης φιλανθρωπίας του Jeffrey, μιας φιλανθρωπίας που είναι πασιφανής από το αδιάντροπο γέλιο του που δεν συμβιβάζεται με την ιδιότητά του ως καταστροφέα της πατρίδας του. Έτσι λοιπόν αν κάποιος δεν επιθυμεί να είναι δωρητής οργάνων πρέπει να το έχει δηλώσει από πριν! Μάλιστα κάθε ασθενής που έχει πέσει σε κώμα θα ... θεωρείται νεκρός και αν ακόμη δεν έχει επέλθει ο τελειωτικός θάνατος!
Τρίτον κατά σειράν. Άλλο βήμα αποτελεί η επιβολή της «Φοροκάρτας». Με αυτήν θα καταπολεμηθεί δήθεν η φοροδιαφυγή. Ποιά φοροδιαφυγή; Η Εφορία τους ξέρει ποιοί είναι οι μεγάλοι φοροφυγάδες! Γιατί δεν τους πιάνει; Ο πραγματικός σκοπός της «Φοροκάρτας» είναι, όπως δήλωσε ο ίδιος ο υφυπουργός οικονομικών κ. Μαυραγάνης, «να πληρώνουμε ακόμη και στην μικρότερη συναλλαγή με ηλεκτρονικό τρόπο». Να δείτε που στο τέλος θα απαγορεύσουν τελείως και την κυκλοφορία του χρήματος όπως το ξέρουμε σήμερα. Ίσως με πρόσχημα την πάταξη της εγκληματικότητας (ληστειών κ.λπ.). Θα γίνονται όλες οι συναλλαγές με την κάρτα και το χρήμα θα βρίσκεται συγκεντρωμένο και ατόφιο στα χρηματοκιβώτια των τραπεζών!
Τέταρτον, άλλο μέσον ελέγχου των πάντων με πρόσχημα τη φοροδιαφυγή είναι το σχεδιαζόμενο «Περιουσιολόγιο». Πρόκειται για την αναλυτική, σε ηλεκτρονική μορφή, καταγραφή και του τελευταίου αγροτεμαχίου στα Βαρδούσια ή τον Τυμφρηστό. Αν νομίζει το κράτος ότι θα τα οικονομήσει από τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους είναι πολύ γελασμένο. Θα τους υποχρεώσει μάλιστα η Εφορία να κρατούν λέει και λογιστικά βιβλία!
Είναι καταφανής η βουλιμία των σκοτεινών δυνάμεων να βάλουν στο χέρι και τη γη των πολιτών. Αλλά δεν είναι μόνον οικονομικής φύσεως αυτά που μεθοδεύει ο Αντίχριστος. Έτσι, προωθεί γενικώς όλα τα εκφυλιστικά φαινόμενα της ανθρωπότητας με προεξάρχον το θέμα της ομοφυλοφιλίας. Όλο και περισσότερες χώρες εισάγουν τον λεγόμενο «γάμο των ομοφυλοφίλων»! Στην Αγγλία μάλιστα θεσπίστηκε τελευταία ακόμη και ο ... θρησκευτικός γάμος των ομοφυλοφίλων. Τέτοια πρόοδος! Επίσης, στον θρησκευτικό τομέα, προωθείται η αίρεση του Οικουμενισμού στα χριστιανικά δόγματα, δηλαδή η «ένωση όλων των εκκλησιών». Όσον αφορά την Ορθοδοξία, προεξάρχων του Οικουμενισμού είναι ο ίδιος ο οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος. Αυτό δε σε πρώτη φάση, γιατί σε δεύτερη φάση προωθείται η ιδέα της πανθρησκείας που θα συμπεριλαμβάνει όλες τις υπάρχουσες θρησκείες ενωμένες σε μία. Γι’ αυτό και στο νέο ελληνικό μάθημα των θρησκευτικών περιλαμβάνεται η διδασκαλία όλων των θρησκειών. Η καύση επίσης των νεκρών πού προωθείται δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια εισαγωγή στα «ήθη και έθιμα» της πανθρησκείας αυτής, της θρησκείας δηλαδή της Νέας Εποχής του Αντιχρίστου.
Άφησα τελευταίο ίσως το σημαντικότερον όλων από πρακτικής πλευράς. Την  σχεδιαζόμενη για τον Σεπτέμβριο θέσπιση των εφοδιασμένων με μικροτσίπ «Νέων Ταυτοτήτων», όπως ονομάζουν τώρα την «Κάρτα του Πολίτη». Πρόκειται για τον ολοκληρωτικό και απόλυτο έλεγχο της ζωής και των κινήσεων των πολιτών, και θα αποτελεί το τέλειο και καθολικό φακέλωμα όλων ανεξαιρέτως των Ελλήνων. Το σατανικό δε αυτό μέσον παρακολούθησης και φακελώματος θα φέρει τον αριθμό-σύμβολο του Αντιχρίστου, το διαβόητο 666. Σαν τέτοια λοιπόν η νέα «Κάρτα του Πολίτη» δεν πρέπει να περάσει επ’ ουδενί λόγω. Πολλές οργανώσεις αγωνίζονται για να μην προχωρήσει το κράτος στην υλοποίηση των «Νέων Ταυτοτήτων», όπως για παράδειγμα το Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝ.ΚΑ.). Η προσπάθεια επιβολής των ηλεκτρονικών αυτών ταυτοτήτων είναι διεθνής. Στην Αγγλία ευτυχώς η οργάνωση Ν0121D κατάφερε να ματαιωθεί οριστικά η έκδοσή τους και το ίδιο πρέπει να γίνει και εδώ.
Όλα αυτά, και όχι μόνον, αποτελούν απαραίτητα στον Αντίχριστο βήματα για να επιβάλει την παγκόσμια δικτατορία του. Στον σχεδιασμό του αυτό όμως στέκεται ακόμη εμπόδιο η Πατρίδα μας, η Αιωνία Ελλάς, και η Ορθοδοξία. Και δεν θα έστεκε εμπόδιο ούτε η Πατρίδα μας, αν δεν ανδρωνόταν εδώ στις μέρες μας η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σαν κίνημα που εκ της φύσεώς του αντιπαλεύει τον διεθνισμό και την παγκοσμιοποίηση είναι σήμερα η μοναδική ελπίδα, όχι μόνον της Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας. Όπως και να το κάνουμε έχει ανατείλει εδώ ένα Κίνημα που είναι αποφασισμένο να αντισταθεί μέχρις εσχάτων στις σκοτεινές μεθοδεύσεις του Αντιχρίστου!
Πηγές: 1) Περιοδικό «ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ»
            2) Περιοδικό «ΣΩΤΗΡ»
Ο άγνωστος Χ

71 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σε όλα τα Ελληνόπουλα με Εθνικιστικό ήθος!
    Μετά από ένα κουραστικό ταξίδι για δουλειές, ανοίγω το ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ και που πέφτω!
    Στο χειρότερο άρθρο που διάβασα ποτέ στο blog!

    Ασφαλώς θέλω να ανταπαντήσω στον παπά που το έγραψε, αλλα και από που να αρχίσω!
    Όλο, μα όλο το άρθρο είναι για την χωματερή!

    Δηλαδή ρε παπά εγώ και οι χιλιάδες Έλληνες οι λεγόμενοι αντίχριστοι
    που δεν προσκυνάνε στον ασιάτη θεό σου, είμαστε εχθροί του Έθνους?

    Το Ελληνικό πνεύμα δεν έχει καμια σχέση με το σκοταδιστικό
    ασιατικό χριστιανισμό που επεβλήθηκε με απέραντο μίσος στον Έλληνα!
    O Έλληνας απαγορεύθηκε να είναι Έλληνας και έγινε ρωμιός, δηλαδή κατώτερος Ρωμαίος.

    Πρέπει να καταλάβεις παπά, ότι στην μοντέρνα εποχή που ζούμε πολλά πράγματα έχουν
    αλλάξει από την εποχή του βυζαντίου, η ηλεκτρονική εποχή απαιτεί και σύγχρονους
    τρόπους ελεγχου τών πολιτών, όπως κάμερες στους δρόμους, κάρτες
    ηλεκτρονικές για συναλλαγές κλπ, τι σε ενοχλεί λοιπόν?
    Μήπως που θα πιαστούν οι κλεφτες και μαζί με αυτούς και το μεγαλύτερο κλεφτρόνι η εκκλησία?

    Σε ενοχλεί και που παντρεύονται οι ομοφυλόφιλοι και γιατί ρε παπά?
    Άνθρωποι είναι και αυτοί με κουσούρια όπως πολλοί ιερωμένοι!


    “..Η καύση επίσης των νεκρών πού προωθείται δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια εισαγωγή στα «ήθη και έθιμα» της πανθρησκείας αυτής, της θρησκείας δηλαδή της Νέας Εποχής του Αντιχρίστου...”

    Ρε αίντε από κει μη ξεράσω καθυστερημένε σκοταδιστή πανηβλακα που γραφεις και άρθρα!
    Μπλάχ!

    Υγ. Παράκληση, τα χριστιανόπουλα που ενοχλούνται, να με βρίσουν ευγενικά! Μη χεστούμε πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς μας ήρθες Zagle.
      Με συγχωρείς που θα στο πω, αλλά έχεις αρκετές, για να το πω κομψά, αστοχίες στη σκέψη σου.

      Το "Ρωμιός" γιατί να θεωρηθεί κατώτερο του Ρωμαίος..;
      Από πού συμπεραίνεται κάτι τέτοιο;
      Δηλαδή το Έλληνας και Χριστιανός = Ρωμιός γιατί είναι μια κατώτερη κατηγοροποίηση του "Ρωμαίος";

      Είσαι εθνικοσοσιαλιστής και θεωρείς ότι είναι θεμιτό σε μια κοινωνία η αποδοχή, θεσμικά κιόλας, του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων;
      Αποδέχεται ο εθνικοσοσιαλισμός την ομοφυλοφιλία και μάλιστα την εγκρίνει στη..λαϊκή κοινότητα;

      "κλεφτρόνι" η Εκκλησία..;(σου έχει απαντήσει για το θέμα καταλλήλως ο ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ).Μη μου πεις για μεμονωμένες περιπτώσεις

      Και όχι αγαπητέ..Οι σύγχρονοι τρόποι παρακολούθησης είναι βέβαιο ότι δεν υπάρχουν για να διασφαλίσουν την ασφάλεια των πολιτών, αλλά κυρίως για τον έλεγχό τους. Και ο πιο αδαής το αντιλαμβάνεται το παραπάνω.
      Χρήσιμοι σε κάποιες περιπτώσεις. Μη ικανός αριθμός όμως για να δικαιολογήσουν τις αναρίθμητες παραβιάσεις της ιδιωτικότητας.(δεν αναφέρω τα υπόλοιπα περί 666 κτλ)

      Η "κάυση" είναι σκοταδισμός..;
      Βεβαίως και όχι. Είναι καταφανέστατη διαπόμπευση του άλογου μέρους του ανθρώπου.Δεν υπάρχει σεβασμός στη σάρκα κάτι που δεν συμμερίζοταν καμμια αρχαιοελληνική παράδοση ανά τους αιώνες.

      Ωστόσο για τα περί εγκλημάτων των Χριστιανών εναντίον του Ελληνισμού δεν θα το ανοίξουμε πάλι το θέμα..Έγιναν στη διαδικασία της επικράτησης της νέας θρησκείας.
      Δεν το εγκρίνω το αποδέχομαι ως γεγονός.

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      υ.γ.
      θερμή παράκληση να μην υπάρξουν ύβρεις

      Διαγραφή
    2. Συγγνώμη Ζάγκλε...αλλά πότε ήταν ο Ρωμαίος κατώτερος των Ελλήνων ιστορικά ώστε να αναφέρεσαι περιφρονητικά στον όρο "Ρωμιός"; Οι Έλληνες του μεσαίωνα ( ως "Ρωμιοί") ήταν οι φυσικοί κληρονόμοι του ελληνορωμαϊκού πολιτισμού και αυτόν τον πολιτισμό κράτησαν όρθιο στον μεσαίωνα σε μία εποχή όπου οι ορδές των βαρβάρων είχαν καταλύσει κάθε έννοια πολιτισμού γύρω τους και με περίσσιο θράσος ήρθαν να διεκδικήσουν για τον βάρβαρο εαυτό τους την ανύπαρκτη πολιτιστική συνέχεια τους με τους Ρωμαίους από τους Έλληνες του μεσαίωνα (τους Ρωμιούς)...

      Και μία σκέψη για την καύση...η καύση νεκρών ήταν μία πρακτική όπου συνυπήρχε με την ταφή στα πρώϊμα μυκηναϊκά χρόνια...στα ύστερα μυκηναϊκά χρόνια, στα αρχαϊκά χρόνια, στην κλασσική εποχή, στην ελληνιστική εποχή και την ρωμαϊκή εποχή έχει εγκαταλειφθεί πλήρως υπέρ της ταφής...γι' αυτό και το πλήθος τάφων που ανακαλύπτουν οι αρχαιολόγοι από αυτές τις χρονικές περιόδους...ως έθιμο είναι από τα πλέον ελληνικά και ως τέτοιο πέρασε και στη θρησκευτική παράδοση των χριστιανών του Βυζαντίου, των Ελλήνων δηλαδή του μεσαίωνα...
      Εγώ όμως είμαι υπέρ της ταφής πέρα από τη διατήρηση της παράδοσης για έναν βασικό λόγο...ότι μέσω της ταφής υπάρχει η απόδειξη της διατήρησης της παράδοσης...οι τάφοι και τα οστά των Ελλήνων του παρελθόντος είναι η ατράνταχτη απόδειξη της φυλετικής συνέχειας των Ελλήνων του χθες με το σήμερα όπως και οι σημερινοί τάφοι και τα οστά τα δικά μας θα είναι η ατράνταχτη απόδειξη της φυλετικής συνέχειας της δικής μας με τους Έλληνες του μέλλοντος (εάν φυσικά αξιωθούμε ως λαός να συνεχίσουμε να υπάρχουμε φυλετικά στο μέλλον...)

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
  2. Zaglos, νομίζω ότι ξέφυγες αρκετά αυτή τη φορά.

    Τι είναι αυτά που γράφεις αγαπητέ μου ;;

    Αντί να χαίρεσαι που ένας Ορθόδοξος Χριστιανός επαινεί την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και βλέπει σ'αυτήν την ελπίδα για σωτηρία της Πατρίδας, εσύ του τα χώνεις κι από πάνω ;;

    Τι σόι "εθνικοσοσιαλιστής" είσαι εσύ που αποδέχεσαι τους γάμους των ομοφυλοφίλων ;;

    Όσο για το Βυζάντιο και τον όρο "Ρωμιός", θα σου επισημάνω απλώς ότι ήταν ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ και όχι ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΟΣ όρος.

    Σήμαινε δηλαδή τον πολίτη του Ρωμα'ι'κού κράτους και τίποτα περισσότερο.

    Ρωμιός = ο Έλλην στην καταγωγή και χριστιανός στο θρήσκευμα πολίτης του Ανατολικού Ρωμα'ι'κού κράτους.

    Δηλαδή ο Μακρυγιάννης που αποκαλούσε τον εαυτό του "Ρωμιό" δεν ήταν Έλληνας ;;

    Και κάτι άλλο αγαπητέ Zaglos :

    Αυτή η θεωρία ότι δήθεν ο χριστιανισμός κατέστρεψε τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό πρωτοεμφανίστηκε στην Ελλάδα στα περιβόητα "αναγνωστικά" του ΚΚΕ την δεκαετία του 1930.

    Πρόκειται για θεωρία κομμουνιστικής προελεύσεως, με προφανή σκοπό την θρησκευτική διάσπαση των Ελλήνων και την αποδοχή της άποψης ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους.

    Θα σε παρακαλέσω λοιπόν αγαπητέ Zaglos να είσαι πιο προσεκτικός όταν σχολιάζεις εδώ μέσα.

    Σου έχω ξαναπεί ότι εδώ πρεσβεύουμε την ΣΥΝΕΧΕΙΑ του Ελληνισμού.

    Δεν περιμένουμε εσένα να μας μάθεις την Ελληνική Ιστορία, ούτε να μας κάνεις μαθήματα θρησκειολογίας.

    Θα έπρεπε να χαίρεσαι όταν βλέπεις Έλληνες Χριστιανούς αδελφούς σου να αγκαλιάζουν το Εθνικιστικό Κίνημα, και όχι να ρίχνεις λάδι στη φωτιά.

    Κάπου έχουμε κουραστεί να διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια από σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΟΤΘΙΚΑ ΚΤΗΝΟΙ,ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΑΡΙΧΟ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,ΑΛΛΑ ΑΡΙΑΝΙΣΤΕΣ.Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟ"ΥΠΗΡΧΕ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΣ,ΔΙΟΝΙΣΟΥ,Η ΑΜΠΕΛΟΣ...ΕΓΩ ΕΙΜΙ Η ΑΜΠΕΛΟΣ,ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΕ ΖΗΤΟΥΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ.

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα
    Έλληνα Εθνικιστή.
    Οι Ρωμαίοι φιλε μου αν δεν το ξέρεις να στο πω να το μάθεις, ήταν κατακτητές στην
    Ελλάδα.Οι εβραίοι εξαγοράζοντας την εθνικότητα του Ρωμαίου μέσα στην κατοχή
    του βυζαντίου, Κατάφεραν να διαφθείρουν και να εξαγοράσουν την εξουσία.

    Η λέξη Έλλην και Ελληνισμός στην εποχή που ο χριστιανισμός έγινε επίσημη
    θρησκεία από τον δολοφόνο κωνσταντίνο, σήμαινε θάνατος, ο ρωμιός είναι
    ορος που επιβλήθηκεστον ταλαιπωρημένο λαό μας, εσύ το δέχεσαι γιατί
    έτσι σε έμαθε η εκκλησία, εγώ το θεωρώ υποτιμητικό!

    Η ομοφυλοφιλία ήταν κάτι αποδεκτό στην αρχαία Ελλάδα, μεγάλοι άνδρες όπως ο
    Αχιλλέας, λέγεται ότι ήταν ομοφυλόφιλοι, στο βυζάντιο ήταν επίσης πολύ διαδεδομένη.
    Δεν είμαι υπέρ, το θεωρώ κουσούρι που η φύση έχει κάνει λάθος, αλλα δεν τους μισώ ούτε
    τους απεχθάνομαι, οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι δε βρίσκονται στις τάξεις τον ιερωμένων.

    Τώρα αν η εκκλησία είναι υπέρ του Εθνικοσοσιαλισμού, σε πληροφορώ ότι έχεις λάθος.
    Η εκκλησία ήταν και είναι διεθνιστική.

    Λείπαμε που δικαιολογείς το αφάνταστο ξεκλήρισμα του πολιτισμού και του Έθνους μας
    σαν πολιτική προπαγάνδα του κκε! Είναι η ποιο αστεία δικαιολογία που έχω ακούσει.

    Ο εβραίος θεοδόσιος αυτός που ονομάσθηκε “μέγας” ακριβώς για τα εγκλήματα του κατά
    του Ελληνισμού, όταν έσφαξε σε στάδιο της Θεσσαλονίκης 30 χιλ Έλληνες που αρνούντο
    να βαφτισθούν χριστιανοί, ήταν και αυτό δάκτυλος του κκε μήπως? και μην αρνηθείς
    την σφαγή, γιατί ΚΑΙ η εκκλησία την αποδέχεται σαν γεγονός!

    Χαίρομαι αυτό που λες ότι εδώ μέσα πρεσβεύουμε την συνεχεια του Ελληνισμού!
    Είναι αλήθεια όμως? Όταν μερικοί Εθνικιστές που μονο από μίσος κατά των
    αλλόθρησκων είναι Εθνικιστές και δεν διστάζουν να χυδαιολογούν με
    ακατανόμαστες φράσεις κατ της πάτριας θρησκείας των προγόνων μας,
    είναι αυτό πρέσβευσι του Ελληνισμού?
    Σαν τι θα έλεγε ο Λεωνίδας, ο Αλέξανδρος όλοι αυτοί οι γίγαντες που προσκυνά
    όλος ο κόσμος και εμείς οι Εθνικιστές του πισινού χυδαιολογούμε κατά?

    Όχι φιλε μου, δεν δέχομαι το ρωμιός, είμαι Έλληνας, δεν δέχομαι ασιάτες θεούς
    που μας επιβλήθηκαν με την βία, δεν δέχομαι την διεθνιστική εκκλησία είμαι
    Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο.
    Το ότι έχεις κουρασθεί να διαβάσεις τα κριτικά μου σχόλια είναι προσβλητικό,
    να μάθεις να δέχεσαι την κριτική σκέψη και να έχεις το θάρρος να την αντικρίσεις.
    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να αναφέρεις (έστω) ότι ο Αχιλλέας μπορεί και να ήταν ομοφυλόφιλος είναι προσβλητικό...το αθάνατο αριστούργημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας η "Ιλιάς" γράφτηκε για τον θυμό του Αχιλλέως και την άρνηση της συνέχειας της συμμετοχής του στον πόλεμο της Ίλιδος όταν ο Αγαμέμνων του άρπαξε τη γυναίκα που είχε, τη Βρισηίδα...
      Αυτές οι θεωρίες περί "ομοφυλόφυλων" ηρώων Ελλήνων όπως ο Αχιλλέας, ο Λεωνίδας, ο Αλέξανδρος κλπ είναι συμπλεγματικές θεωρίες νεώτερων ψευδοιστορικών...ούτε λίγο ούτε πολύ κίναιδους τους έχουν βγάλει όλους τους Έλληνες ήρωες της αρχαιότητος...
      Όσο για την ομοφυλοφιλία στην αρχαιότητα ήταν ανεκτή και όχι αποδεκτή στον βαθμό που πάντα ήταν στον ελληνικό κόσμο από τα πολύ παλαιά χρόνια έως σήμερα...
      Για την αμφιβολία που έχεις ως προς τη συνέχεια των Ελλήνων, σου υπενθυμίζω τη θεωρία του Γερμανού Fallmerayer που ομιλεί περί ασυνέχειας του ελληνισμού...διότι αυτός, βασιζόμενος και στην (υποτιθέμενη) θρησκευτική ασυνέχεια των Ελλήνων ως προς την αρχαιότητα ως επιχείρημα, ομιλεί και περί φυλετικής ασυνέχειας (ασυνέχειας αίματος) των νεοελλήνων δηλαδή ότι δεν είμαστε απόγονοι αρχαίων Ελλήνων αλλά απόγονοι Σλάβων...
      Και τέλος κάτι για την "πατρώα θρησκεία"...ακούω συνέχεια για την "πατρώα θρησκεία" αλλά ποια είναι ακριβώς αυτή και ποιους θεούς λατρεύει κανένας "αρχαιολάτρης" δεν την έχει διευκρινίσει επακριβώς...
      Εσύ μπορεί να μην δέχεσαι "ασιάτες θεούς" αλλά οι πρόγονοι σου όταν κατέκτησε ο Αλέξανδρος την Ασία και έζησαν στις ασιατικές επαρχίες μια χαρά δέχθηκαν και την Ίσιδα, και τον Ζωροάστρη και την Αστάρτη και όλους τους "ασιάτες θεούς" αρκετές εκατονταετίες πριν τον "ασιάτη" Ιησού...και μάλιστα άρχιζαν να χτίζουν ναούς προς τιμή τους και στην παλαιά Ελλάδα όπως ο ναός της Ίσιδος στην Βραυρώνα...
      Γι' αυτό λέγω...άλλο πράγμα τι έχει στο μυαλό του και τι φαντάζεται ο καθείς για την αρχαία Ελλάδα και άλλο πράγμα η ιστορική πραγματικότητα της εποχής...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
  4. Μερικές φιλικές παρατηρήσεις.
    Καταρχας Ζαγκλε το ξέρεις οτι σε πολλά εκ των θρησκευτικών ζητημάτων συμφωνώ μαζι σου επίσης ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ θα ήθελα να πω οτι το να μπερδεύουμε την συνέχεια ,εθνολογική-φυλετικη, του Ελληνισμού δεν μπορεί να την καθορίσει η αποδοχή ενος δόγματος οπως είναι το χριστιανικό.

    Πάντως δυστυχώς οπως και εαν το θέτεις το ζήτημα Ζαγκλε χάνεις το όποιο δικιο εχεις όταν αναφέρεσαι θετικά ως προς την ομοφυλοφιλία, επίσης αυτο που λες ιδίως για τον Αχιλλέα ειναι παντελώς ανακριβές δεν υπάρχει καμιά τέτοια υπόνοια παρα μονον στον νοσηρό εγκέφαλο των σύγχρονων καθεστωτικών "ιστορικών".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Αγαπητέ φίλτατε και συναγωνιστή Joachimpeiper, νομίζω σε οφείλω μια διευκρίνηση.
      Η αναφορά μου για πιθανός ο γίγας Αχιλλέας μπορεί να ήταν ομοφυλόφιλος ήταν ατυχής
      και οπωσδήποτε δεν την εννοούσα, έχει τύχη να συγκρουσθώ με χριστιανούς
      που αποκάλεσαν τον Αλέξανδρο κίναιδο καθώς και τους αρχαίους Έλληνες!

      Ήθελα να πω ότι δεν έχω πρόβλημα με το κουσούρι ή γούστο κανενός!
      Και δεν είναι αυτό το κριτήριο για μένα για να κρίνω τους ανθρώπους.
      Αν κάποιο χριστιανόπουλο με την μάσκα του ηθικού ταράσσεται,
      θα πρέπει να μάθει ότι το άντρο της σεξουαλικής ακολασίας
      είναι τα μοναστήρια με τους καλόγερους κηφήνες!

      Διαγραφή
  5. Zaglos, καλημέρα και σε σένα.

    Βλέπω ότι δυστυχώς συνεχίζεις το παραλήρημά σου.

    Τι να πρωτοσχολιάσω στις ανακρίβειες που γράφεις ;;

    Όλα αυτά για τον Κωνσταντινο, τον Θεοδόσιο κλπ τα ξέρουμε κι εμείς και δεν περιμέναμε εσένα να μας τα πεις.

    Κάνεις όμως ένα βασικό λάθος :

    Θεωρείς το Βυζάντιο - μια περίοδο 1100 ετών - ως ενιαίο ιστορικά και ιδεολογικά, ενώ το Βυζάντιο χωρίζεται σε τρεις μεγάλες φάσεις :

    Πρωτοβυζαντινή, μεσοβυζαντινή, υστεροβυζαντινή.

    Στην υστεροβυζαντινή περίοδο - από τον 12ο αιώνα και μετά - το Βυζάντιο περιορίζεται εδαφικώς στις καθαρά Ελληνικές περιοχές, και αρχίζει να εξελληνίζεται πλήρως.

    Έχεις διαβάσει την Άννα Κομνηνή και τον Νικήτα Χωνιάτη που υπερηφανεύονται για την Ελληνική Παιδεία τους και διακρίνουν τους Έλληνες από τους βαρβάρους ;;

    Μήπως ξέρεις ότι η θύραθεν παιδεία στο Βυζάντιο - για τα στελέχη της κρατικής γραφειοκρατίας - ήταν Όμηρος, Θουκυδίδης, Πλούταρχος και Λυσίας ;;

    Μήπως ξέρεις ότι εσύ σήμερα μπορείς να διαβάζεις Όμηρο επειδή ο μητροπολίτης Ευστάθιος Θεσσαλονίκης διέσωσε, αντέγραψε και σχολίασε τα Ομηρικά Έπη ;;

    Μήπως ξέρεις ότι, το Ελληνικό δημοτικό τραγούδι, η μαγιά της κλεφτουριάς, έχει τις ρίζες του στο Βυζαντινό έπος του Διγενή Ακρίτα, σύμφωνα με τους κορυφαίους Έλληνες ιστορικούς Παπαρρηγόπουλο και Ζαμπέλιο ;;

    Μήπως ξέρεις ότι η κοινοτική οργάνωση, που έσωσε τον Ελληνισμό στην τουρκοκρατία, έχει τις ρίζες της στις Βυζαντινές μητροκωμίες ;;

    Αγαπητέ Zaglos, σε ποιους νομίζεις ότι απευθύνεσαι ;;

    Όταν εσύ πήγαινες, εμείς ερχόμασταν φίλε μου.

    Σταμάτα να παπαγαλίζεις τα βιβλία του Βλάση Ρασσιά και των άλλων 2-3 γνωστών "ελληνολατρών" - που μετέχουν σε κοινά συνέδρια με ομοφυλόφιλους, Τούρκους, αλβανούς κλπ - και κάτσε να μελετήσεις το Βυζάντιο, την Τουρκοκρατία και την Ελληνική Ιστορία σε ΒΑΘΟΣ .

    Μόνο έτσι θα καταλάβεις το πώς γεννήθηκε και διαμορφώθηκε η Νεοελληνική Εθνική συνείδηση, που δεν είναι ούτε αρχαία ούτε βυζαντινή, αλλά ΣΥΝΘΕΣΗ αυτών.

    Όσο γι'αυτά που γράφεις περί ομοφυλοφιλίας των Αρχαίων Ελλήνων - ότι δήθεν ήταν αποδεκτή - δείχνεις ότι είσαι ημιμαθής , αφού αγνοείς ότι σύμφωνα με τους νόμους του Λυκούργου στην Σπάρτη οι αρσενοκοίτες ετιμωρούντο με θάνατο, ενώ στην Αθήνα έχαναν τα πολιτικά τους δικαιώματα και χαρακτηρίζονταν "άτιμοι".

    Αηδιάζω μάλιστα όταν σε βλέπω να πιάνεις στο στόμα σου τον Αχιλλέα και να μας λες ότι μπορεί και να τον έπαιρνε...

    Φιλαράκι, δεν ξέρω τι σόι "εθνικιστής" είσαι, αλλά φαίνεται ότι η διαμονή σου στην Σουηδία σε έχει κάνει αρκούντως φιλελεύθερο κοσμοπολίτη.

    Προφανώς έχεις και ομοφυλόφιλους φίλους - δικαίωμά σου βέβαια - και προσπαθείς να τους υπερασπιστείς.

    Κάποιο λάθος έχεις κάνει Zaglos.

    Εδώ μέσα ΔΕΝ είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε απόψεις σαν τις δικές σου, και ξέρεις γιατί ;;

    Διότι εδώ είμαστε πολιτικοί ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ του Εθνικισμού - και της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - και οτιδήποτε απειλεί την ΕΝΟΤΗΤΑ των Εθνικιστών θα πρέπει να κόβεται αμέσως.

    Σε προειδοποίησα επανειλημμένως να μην ερεθίζεις και να μην προκαλείς θρησκευτικές αντιπαραθέσεις με τους υπολοίπους Εθνικιστές, αλλά εσύ το βιολί σου.

    Εδώ μέσα δεν είμαστε "πολιτικώς ορθό" ιστολόγιο, και οι απόψεις σου - λυπάμαι που το λέω - ξεπερνούν το επίπεδο της κριτικής και φτάνουν το επίπεδο της προβοκάτσιας.

    Σε συνεννόηση λοιπόν με τον Συναγωνιστή διαχειριστή θα δούμε αν θα σου επιτραπεί ξανά να σχολιάσεις εδώ μέσα.

    Καλύτερα να προσβληθείς εσύ, παρά να δημιουργείται σύγχυση στους Συναγωνιστές μας και να διαβάζουμε για τους μεγάλους Αρχαίους Έλληνες που ήταν gay...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρίζεις και προκαλείς, γιατί δεν αντέχεις την αντιπαράθεση, καλύτερα λοιπόν
    για σένα να θυσιασθώ εγώ, παρα να αναζητήσουμε την αλήθεια που βρωμάει!
    Αυτό λέγεται φιλοσοφικά στα Σουηδικά “Fly illa φάκτα!” δηλαδή,
    "φυγή σε άσχημα στοιχεια" ή αλλιώς, χώσε το κεφαλάκι σου στην
    άμμο σαν στρουθοκάμηλος και αρνήσου την αλήθεια.

    Συνεννοήσου λοιπόν με το διαχειριστή που εκτιμώ βαθύτατα, και βγάλτε την απόφαση,
    στην πυρά στον που είπε ότι η γη γυρίζει, ή μονο μαστίγωμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πασπαρτού, εγώ από όσα διάβασα στην Αγία Γραφή και στην αποκάλυψη (και την διάβασα όλη επειδή πιστεύω), η λέξη "αντίχριστος" δέν αναφέρεται πουθενά. Προφανώς την συγχέουν με την λέξη "θηρίο" που δέν είναι κάποιο πρόσωπο ή κάποιο τέρας (εγώ «πιστεύω» οτι είναι ο σύγχρονος τεχνολογικός πολιτισμός, που με αυτόν θα γίνει η συντέλεια [βλέπετε πυραύλους, πυρηνικά κ.λ.π]). Συνεπώς αδίκως καυγαδίζουμε μεταξύ μας οι πατριώτες για τα περί θρησκείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πού είδες κύριε Zaglos να σε βρίζω ;;

    Οι αναγνώστες θα κρίνουν το ποιος μιλάει με ιστορικά επιχειρήματα και ποιος είναι απλά υστερικός.

    Ένα κατεβατό επιχειρήματα σου γράφω, κι εσύ λες ότι δεν αντέχω την αντιπαράθεση ;;

    Δεν είμαι απολογητής του χριστιανισμού όπως κακώς υποθέτεις.

    Αλλά την Συνέχεια του Ελληνισμού και την ΕΝΟΤΗΤΑ των Εθνικιστών θα την υπερασπιστώ εναντίον του οποιουδήποτε μπαίνει εδώ μέσα για να επιβάλλει την προσωπική του ατζέντα και τα προσωπικά του κολλήματα.

    Σε κανένα από τα ιστορικά στοιχεία που σου παραθέτω δεν απαντάς, και αποκαλείς εμένα "στρουθοκάμηλο" ;;;

    Δεν με ενδιαφέρει τι λένε και πώς το λένε στην Σουηδία, αλλά οι απόψεις σου "μυρίζουν" κοσμοπολιτισμό από μακριά.

    Και ναι, η απόφαση για σένα έχει παρθεί εδώ και καιρό, απλώς κάναμε υπομονή για να δούμε αν θα σταματήσεις να προκαλείς.

    Σου επαναλαμβάνω ότι εδώ δεν είμαστε "δημοκράτες" αγαπητέ μου.

    Τα προσωπικά σου κολλήματα και την προσωπική σου ατζέντα να πας να τα προβάλλεις αλλού.

    Εδώ τιμούμε και τον Αχιλλέα, και τον Λεωνίδα, και τον Αλέξανδρο, και τον Ηράκλειο, και τον Βουλγαροκτόνο, και τον Νικηφόρο Φωκά, και τον Παλαιολόγο, και τον καλόγερο Σαμουήλ στο Κούγκι, και τον Παπαφλέσσα, και τον Διάκο, και τον Γερμανό Καραβαγγέλη, και τον Χρυσόστομο Σμύρνης και γενικά ΟΛΟΥΣ τους Ήρωες, Βασιλείς και Ιερείς που πότισαν το Δέντρο της Φυλής, είτε ως "εθνικοί" είτε ως χριστιανοί.

    Κατάλαβέ το αυτό επιτέλους και κάτσε να σκεφτείς τι εννοούμε όταν λέμε ΣΥΝΕΧΕΙΑ του Ελληνισμού.

    Διασπαστές και κολλημένοι δεν γίνονται ανεκτοί εδώ.

    Εδώ δεν είμαστε "δημοκράτες" κύριε Zaglos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανάμεσα στις stressful ασχολίες μου, ξαναδιάβασα το σχόλιο σου και γελώ πικρόχολα!

    Γραφεις: “..κάτσε να μελετήσεις το Βυζάντιο, την Τουρκοκρατία και την Ελληνική Ιστορία σε ΒΑΘΟΣ
    Μόνο έτσι θα καταλάβεις το πώς γεννήθηκε και διαμορφώθηκε η Νεοελληνική Εθνική συνείδηση, που δεν είναι ούτε αρχαία ούτε βυζαντινή, αλλά ΣΥΝΘΕΣΗ αυτών..”

    Νεοελληνική Εθνική συνείδηση λοιπόν!
    Μα ακριβώς αυτό είναι το δράμα της Ελλάδας ρε φιλε χριστιανόεθνικιστή! Το ψέμα, η απάτη,
    η αδιαφορία για το Έθνος, το μίσος για τον Ελληνικό πολιτισμό και για τα σεβάσματα των
    προγόνων μας, όλο αυτό που ντρεπόμαστε και θέλουμε σαν Εθνικοσοσιαλιστές
    να αλλάξουμε, εσύ το θεωρείς σαν Νεοελληνική Εθνική συνείδηση!

    Πάντως συμφωνώ μαζί σου στο ότι ο ασυμβίβαστος λόγος μου περί ακραίων αντιθέσεων
    χριστιανισμού και Ελληνισμού, δημιουργεί τρικυμία σε πολλά Ελληνόπουλα, έλα όμως
    που η αλήθεια για μένα, είναι υπεράνω όλων και την δικη σου θέση το ότι απειλείται
    η ενότητα, την θεωρώ πρόφαση και δικαιολογία στο να σιωπήσει και να αποκρυφθεί
    η αλήθεια και μη μου πεις ότι ΤΩΡΑ είναισπουδαίοι οι καιροί! Έτσι ήταν και χθες και προχθές.

    Εμπρός λοιπόν, βρίσε με ακόμη λίγο, ξέρεις εσύ να προκαλείς και θα σε βρίσω και εγώ
    ώστε δικαιολογημένα να εκδιωχθο σε κανένα Εθνικιστικό blog με πραγματικές
    Ελληνικές αξίες και όχι με χριστιανικά τεχνάσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανάμεσα στις...stressful ασχολίες σου - ωραίος Ελληνικός λόγος, δεν μπορούσες να γράψεις "αγχωτικές" σχολίες - εσύ βρίσκεις τον χρόνο να προκαλείς αγαπητέ μου, και όχι εγώ.

    Σου επαναλαμβάνω δε, ότι δεν σε βρίζω πουθενά.

    Ιδεολογικές τοποθετήσεις κάνω.

    Εσύ με αποκαλείς "χριστιανοεθνικιστή", ενώ σου ξεκαθαρίζω ότι δεν είμαι απολογητής του χριστιανισμού ,αλλά της συνέχειας και της ενότητας των Ελλήνων.

    Εγώ σε αποκαλώ "μα'ι'μού" εθνικοσοσιαλιστή και φιλελεύθερο κοσμοπολίτη.

    Αυτό δεν είναι βρισιά, αλλά ιδεολογική θέση.

    Ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις την δική μου Ελληνικότητα ;;

    Όσο για την Νοελληνική Εθνική συνείδηση, αυτά τα έχουν πει κορυφαίοι Έλληνες ιστορικοί και δεν επιδέχονται αμφισβήτηση.

    Όσο για τα σεβάσματα των προγόνων μας, επέτρεψέ μου να σου ξαναπώ ότι πρέπει να ξαναδιαβάσεις την Ελληνική Ιστορία.

    Μια χαρά "εθνικός" ήταν ο Εφιάλτης, αλλά πρόδωσε τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες.

    Μια χαρά "εθνικοί" ήταν οι Θηβαίοι, αλλά εμήδισαν και πολέμησαν κατά των Ελλήνων στις Πλαταιές.

    Μια χαρά "εθνική" ήταν η Αρτεμισία, αλλά στην Σαλαμίνα βύθιζε με μανία τα Ελληνικά πλοία.

    Μια χαρά "εθνικοί" ήταν οι Αθηναίοι, αλλά εξόντωσαν και ισοπέδωσαν την Ιστιαία, την Σάμο, την Μήλο και την Μένδη στον Πελοπονησιακό πόλεμο.

    Μια χαρά "εθνικοί" ήταν οι Σπαρτιάτες, αλλά ισοπέδωσαν την ιστορική πόλη των Πλαταιών, παρά τους όρκους που είχαν δώσει.

    Μια χαρά "εθνικοί" ήταν οι Φωκείς, αλλά έκαψαν και λεηλάτησαν το μαντείο των Δελφών προκαλώντας τον τρίτο Ελληνικό ιερό πόλεμο.

    Μια χαρά "εθνικός " ήταν ο Δημοσθένης, αλλά αποκαλούσε βαρβάρους τους Μακεδόνες, δίνοντας λαβή στους Σκοπιανούς να λένε σήμερα ότι οι Μακεδόνες δεν ήταν Έλληνες.

    Μια χαρά "εθνικοί" ήταν οι Αθηναίοι, αλλά βεβήλωσαν τον Παρθενώνα βάζοντας μέσα τον Δημήτριο Πολιορκητή και τις παλλακίδες του, που επιδίδονταν σε όργια.

    Μια χαρά "εθνικοί" ήταν οι Αιτωλοί, αλλά κάλεσαν τους Ρωμαίους εναντίον των Ελλήνων Μακεδόνων , κι έτσι ξεκίνησε η ρωμαιοκρατία στην Ελλάδα.

    Οι αλληλοσφαγές, οι εμφύλιοι και οι αλληλοκαταστροφές των Ελλήνων έδιναν κι έπαιρναν στον κόσμο των "εθνικών".

    Όλοι οι πόλεμοι της αρχαίας Ελλάδας - εκτός από τα Μηδικά και την εκστρατεία του Αλεξάνδρου - ήταν εμφύλιοι.

    Αυτό που θέλω να σου πω κύριε Zaglos, είναι ότι δεν φταίει κάποια συγκεκριμένη θρησκεία, αλλά το DNA του Έλληνα, που γεννάει την διχόνοια, την μεγάλη κατάρα της Φυλής μας.

    Είναι Φυλετικό και όχι θρησκευτικό το ζήτημα.

    Ο Ελληνισμός είναι καταδικασμένος να γεννά Ήρωες και προδότες, ανεξαρτήτως θρησκείας.

    Γι'αυτό φωνάζουμε ΕΝΟΤΗΤΑ, ΕΝΟΤΗΤΑ, ΕΝΟΤΗΤΑ !

    Την "αλήθεια" που λες ότι υπερασπίζεσαι, κράτα την για τον εαυτό σου.

    Σε 11 εκατομμύρια Έλληνες, θα βρεις 11 εκατομμύρια "αλήθειες" - ο καθένας έχει την δική του.

    Εμείς κάνουμε πολιτικό Αγώνα για να ΣΥΝΘΕΣΟΥΜΕ, να ΕΝΩΣΟΥΜΕ και όχι να χωρίσουμε τους Έλληνες.

    Εσύ προφανώς δεν το καταλαβαίνεις, οπότε ο ρόλος σου είναι επιζήμιος - για να μην πω βαρύτερη λέξη.

    Ασχολήσου λοιπόν τώρα με τις...stressful ασχολίες σου, και αν δεν σου αρέσει εδώ, πάρε τα κουβαδάκια σου και σ'άλλη παραλία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Zaglos, η αλήθεια ειναι οτι κατηγορούμε τους Χριστιανούς και για το δόγμα τους και για τον ιστορικό ρολο τους αλλα και την καταγωγή της θρησκείας τους, οταν όμως δεν ειναι προκλητικοί και στην προκειμένη περίπτωση ειναι και εθνικά προσκείμενοι οπως επι παραδείγματι σε αυτο το άρθρο δεν νομίζω οτι ειναι λογικό να τους επιτιθέμεθα κατα αυτον τον τροπο γιατι καταντούμε ιδιοι με αυτούς τους χριστιανούς τους οποίους κατηγορούμε, οποιος χριστιανος δεν ειναι πρωτα ΕΛΛΗΝΑΣ και μετα χριστιανός δεν εχει καμια θεση σε ενα εθνικιστικό κίνημα, το ιδιο ομως θα πρέπει να ισχύει και για την αντίθετη μερια για απλούς πολιτικούς λογους, δεν μπορεί να είμαστε πρώτα αντιχριστιανοι και μετα Ελληνες γιατί δεν κερδίζουμε τιποτα και δεν αποκομίζουμε κανενα εθνικο και πολιτικό όφελος.

    Εγω προσωπικά εινα γνωστο οτι δεν τρέφω καμια συμπάθεια ουτε στον Χριστιανισμό ουτε στην εκκλησία αλλα μπορω να συνεργαστώ με εναν καλοπροαίρετο και εθνικόφρονα "χριστιανό" η χριστιανό, ο οποίος βάζει πανω απο ολα την φυλή και "τα ιερά και οσια της", το οτι θα διαφωνήσω με τον Αβρααμ και τον Ισαακ ειναι αυτονόητο, το οτι θα εκραγώ εαν θεωρούν οτι είμαστε το "πραγματικό Ισραηλ" ειναι επισης αυτονόητο, αλλα ειναι επι του προκειμένου και παντελώς αδιάφορο και παντελώς ασχετο ως προ το ζητουμενο του πολιτικού εθνοφυλετικου αγώνος.
    Αλλωστε οι γραφικές περιπτώσεις αυτο- απομονώνονται απο τους ιδιους τους εθνοφυλετιστες,ιδιως αυτου του μπλογκ οι οποιοι νομιζω οτι έχουν αποδείξει οτι ενδιαφέρονται πραγματι για την ενότητα του εθνους και οχι για καποιο θρήσκευμα.

    Καταλήγοντας θα πω οτι ο φανατισμός ειτε απο την μια ειτε απο την αλλη πλευρά ειναι ζημιογόνος λανθασμένος για διαφορετικούς λογους, ΑΚΑΙΡΟΣ και ανούσιος και δημιουργεί παρεξηγήσεις και προστριβές.

    Σε εναν φρενιτιώδη Χριστιανο-γιαχβεδοπληκτο θα ημουν ο ΠΡΩΤΟΣ που θα σε υποστήριζε, αλλα στην παρούσα περίπτωση ειναι λανθασμένη η πολεμική σου, και ανευ αντικειμένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ελλην Εθνικιστη στηριζω τις αποψεις σου οι οποιες ειναι ξεκαθαρα λογικες και με εθνικο προσανατολισμο την ενοτητα του Εθνους.
    Σημερα λοιπον που η πατριδα βαλλεται πανταχοθεν δεν υπαρχουν περιθωρια για διχονοιες και Διεθνιστικες εκκεντρικοτητες που εντεχνως καποιοι καλλιεργουν με απωτερο σκοπο την συγχυση και την διασπαση του Εθνικιστικου κινηματος.
    Δυστυχως λοιπον mister Zaglos οι λαγοι που εβγαλες απο το καπελο σου μολις τελειωσαν...
    Το Ελληνικο καλοκαιρι ερχεται οι παραλιες σιγουρα θα σε περιμενουν για antistress και χαλαρωση και φυσικα ατελειωτες ωρες κουβεντουλας με αλλους λουομενους μεταξυ τυριου και κρασιου για εθνικοσοσιαλισμο,κομμουνισμο,χριστιανισμο, Βυζαντιο και τα ρεστα.
    Μεχρι τοτε mister καλο βολι και οχι στα βαθια....

    ΥΓ1:Η φανελα με το Εθνοσημο ειναι πολυ βαρια και θελει αρετη και τολμη για οσους θελουν να την φορεσουν.

    ΥΓ2: Φιλικα αλλωστε παντα...


    Θυσευς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  14. ΖΑΓΚΛΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ,ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΙΚΑ.ΜΟΝΟ ΑΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΕΤΑΣ.ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΣΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΝΕΟ-ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ ΜΟΝΟ ΕΜΜΙΣΘΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΡΑ,ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ ''ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΗ ΣΤΗ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ''.ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ-ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟ.


    ΠΑΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδελφε, προσεχε τι διαβαζεις!
      Ο joachimpeiper αν και δεν ειναι Χριστιανος εχει απολυτο δικιο για τον Γιανναρα.
      Πλανεμενος νεοεποχιτης με εφεση στην αιρεση του νικολαϊτισμου.
      Διαβασε σχετικα εδω:
      http://www.egolpion.com/hgeths_neonikolaitismou.print.el.aspx


      ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ

      Εχεις απολυτο δικιο, να μην επιτρεψουμε να μας χωρισουν σε χιλια κομματια για αλλη μια φορα.
      Εναι απολυτη αναγκη να μεινουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ!!!

      Διαγραφή
  15. Πχ Αρχίσαμε τα "φάουλ" τωρα και απο τους Χριστιανούς.
    Και γιαυτο φταις ζαγκλε καθοτι τους δίνεις πατήματα.
    ¨"Νεο-ειδολωλατρες"? "Γιανναρας"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λοιπόν διάβασα με προσοχή ολόκληρη την λογομαχία και μετά συγχώρησεως αν και μου είσαι συμπαθής Ζαγγλε είσαι Μ.....ΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΣΑΦΩΣ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.


    ΠΑΥΛΟΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φίλε αδελφέ Ζαγγλε συγνώμη για το Μ.....ας πολλά συγνώμη παρασύρθηκα .. Ζητώ η Ελλάς .Ο Ιησούς Χριστός ας μας δίνει σοφία και φωτηση στις πράξεις μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για τον ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ δεν επιτρέπω καμμια ύβρη...
    Είναι φίλος, Συναγωνιστής και έχει προσφέρει πολλά σε πολλούς τομείς.
    Δικαιούται με την ανοχή μου να λέει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.
    (το ίδιο κάλλιστα μπορώ να πω ως ένα σημείο και για τον Πάϊπερ)

    ζητάω συγγνώμη που τώρα διαγράφω τα σχόλια που ήταν υποτιμητικά εναντίον του αλλά μέχρι αυτή τη στιγμή δούλευα.

    Zagle, υποθέτω ότι καταλαβαίνεις και εσύ πως η υποβοσκουσα συμπεριφορά, έστω και με "αγαθά" κίνητρα, που έρχεται σε βάρος της ενότητας του Κινήματος και κατ' επέκταση του Αγώνα δεν έχει θέση ανάμεσά μας.

    Επίσης το σχόλιο σου ότι είμαστε "υποτιθέμενο εθνικιστικό blog" είναι τουλάχιστον προσβλητικό για εμένα.
    Δε ζητάω να ανακαλέσεις αλλά να σκεφτείς σε τι πράξεις σε οδηγεί αυτό το ακατανότητο μίσος για μια θρησκεία.

    Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΙΝΩΤΑΥΡΕ ZAGLO "Ο Έλλην είναι πλασμένος φιλόσοφος, είναι και πλασμένος Χριστιανός, είναι πλασμένος να γνωρίζει την Αλήθεια και να την διαδίδει εις τα άλλα Έθνη. Ναι ο Έλλην εγεννήθη κατά την Θεία Πρόνοια διδάσκαλος της ανθρωπότητας. "


    Τα εξουσιαστικά ιερατεία που υπογείως κινούν τα νήματα του κόσμου και κατευθύνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την Γνώση προσπαθούν εδώ και πολλούς αιώνες, πλαστογραφώντας τις πηγές ή αποκρύπτωντάς τες, να φέρουν σε σύγκρουση τον Ελληνισμό και τον Χριστιανισμό. Ξέρουν ότι η "σύνδεση" αυτών των δυό δυνάμεων είναι το ισχυρότερο εμπόδιο για την υλοποίηση των υποχθόνιων σχεδίων τους.


    Ξέρουν ότι αν οι Λαοί "γαντζωθούν" πάνω σε αυτά θα είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να εφαρμόσουν την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!
    Αυτός είναι ο λόγος που αποκρύπτονται οι Προφητείες των Αρχαίων Ελλήνων οι οποίες μιλούν ξεκάθαρα για την έλευση του Χριστού.
    Προσπαθούν να παρουσιάσουν τον Χριστιανισμό ως εβραιογενή θρησκεία και όλους τους Αρχαίους Έλληνες ως ειδωλολάτρες...


    Ωστόσο έχουν διασωθεί κείμενα που αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο.
    Στην Πολιτεία του Πλάτωνα (Β,V,362) -βιβλίο που το σύστημα το αποδέχεται- περιέχεται μια προφητεία ισάξια με αυτές των προφητειών της Παλαιάς Διαθήκης :


    (316 c)...γυμνωτέος δὴ πάντων πλὴν δικαιοσύνης καὶ ποιητέος ἐναντίως διακείμενος τῷ
    προτέρῳ• μηδὲν γὰρ ἀδικῶν δόξαν ἐχέτω τὴν μεγίστην ἀδικίας, ἵνα ᾖ βεβασανισμένος εἰς δικαιοσύνην τῷ μὴ τέγγεσθαι ὑπὸ κακοδοξίας καὶ τῶν ὑπ' αὐτῆς γιγνομένων, ἀλλὰ ἴτω ἀμετάστατος μέχρι [d.] θανάτου, δοκῶν μὲν
    εἶναι ἄδικος διὰ βίου, ὢν δὲ δίκαιος,.....


    ....(361e) οὕτω διακείμενος ὁ δίκαιος μαστιγώσεται, στρεβλώσεται, δεδή[362a]σεται, ἐκκαυθήσεται τὠφθαλμώ, τελευτῶν πάντα κακὰ παθὼν ἀνασχινδυλευθήσεται καὶ γνώσεται ὅτι οὐκ εἶναι δίκαιον ἀλλὰ δοκεῖν δεῖ ἐθέλειν....


    ...Θα απογυμνωθεί απ΄όλα εκτός της δικαιοσύνης, διότι φτιάχθηκε αντίθετος στην εως τότε συμπεριφορά. Χωρίς να αδικήσει κανέναν θα δυσφημισθεί πολύ ως άδικος ώστε να βασανισθεί για την δικαιοσύνη και θα γεμίσει με δάκρυα εξαιτίας της κακοδοξίας...
    ....αλλά θα μείνει αμετακίνητος μέχρι θανάτου και ενώ θα είναι δίκαιος θα θεωρείται άδικος για όλη του τη ζωή. Έχοντας τέτοιες διαθέσεις ο δίκαιος θα μαστιγωθεί, θα στρεβλωθεί, θα δεθεί, θα ανάψουν τα μάτια του... και στα τελευταία του αφού πάθει κάθε κακό θα καρφωθεί πάνω σε πάσσαλο, και να ξέρεις ότι δεν είναι δίκαιο, αλλά αφού έτσι το θέλει ας γίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. EVELI GOGOLA ZAGLE(Strwmateis, IV, VI): 'han Gud amfoin diathikais sponsor, och grekisk filosofi, di dotir per ellisin som Kristus Pantokrator trots ellisi förhärligas...?epei, att kathaper judar swzesthai iboyleto deras Gud profitas Dido i grekiska och dokimwtatoys dem dialektw dessa den välbekanta profitas som...i tiden absolut lagen och profeterna, inte filosofi barbarois ellisi» inspelning av biskop Dorotheos som levde mellan 2: a och 3: e Århundradet m ingår i Chronicon Paschale krönikan med titeln (Bonn och Venedig versioner) och visar att alla mödrar lärjungar av Kristus var grekiska namn: Ierokleia mor till John och James visdom Filips mor Rhea mor till Thomas Urania Bartholomews mamma lycka mamma James av Alfeus Cheirotheia mor till Matthew Ammia (mor) mor till Simon i Kananiti Moon Thaddaioy mor Joan (ex Iona) mor till Peter och James (i

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΥΝΈΧΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΣΥΓΧΙΣΕΣ ΠΑΛΙΟΜΙΝΩΤΑΥΡΕ Στο έργο "Προμηθεύς Δεσμωτής" του Αισχύλου, ο Προμηθέας όντας φυλακισμένος στον Καύκασο προλέγει ότι ο λυτρωτής του θα γεννηθεί από την Παρθένο Ιώ και τον Θεό (στ.772,834,848)... Θα είναι δηλαδή, υιός Θεού και υιός Παρθένου. Αυτός ο Θεάνθρωπος θα καταλύσει την εξουσία των παλαιών Θεών και θα αφανίσει αυτούς και την δύναμη τους (908,920).
    Ο Ερμής τότε σταλμένος από τον Δία προαναγγέλει στον Προμηθέα τα εξής:
    "Τοιούδε μόχθου τέρμα μή τί προσδόκα πρίν άν Θεός τις διάδοχος τών σών πόνων φανη, θελήση τ΄είς αναύγητον μολείν Άιδην κνέφαια τ΄αμφί Ταρτάρου βάθη".
    "Μην περίμένεις να λυτρωθείς από τους πόνους προτού Θεός πάρει τα πάθια τα δικά σου πάνω του και με την θέλησή του κατέβει στον Άδη τον ανήλιαγο, στους άφεγγους του Ταρτάρου βυθούς..." (στ 1041,1043).


    Ο Σωκράτης στην απολογία του αναφέρει τα ακόλουθα:
    "Θα μείνετε κοιμισμένοι σε όλη σας τη ζωή εάν δεν σας λυπηθεί ο Θεός να σας στείλει κάποιον άλλον" (Πλάτωνος, Απολογία Σωκράτους 18 {31α}).


    Στο Άγιο Όρος υπάρχουν χειρόγραφα που διασώζουν τις προφητείες της Σίβυλλας - της ιέρειας του Απόλλωνα- για την έλευση του Χριστού.
    π.χ. σε χειρόγραφο με την ονομασία "Υπόμνημα εις τον Άγιον Απόστολον Φίλιππον" που φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Δοχειαρείου αναφέρονται τα εξής:
    "Ύστερα από πολύ καιρό θα φθάσει κάποιος εις αυτήν την πολυδιηρημένην γην και θα γεννηθεί με σάρκαν αμόλυντον. Με ανεξάντλητα όρια, ως Θεότητα θα λυτρώσει τον άνθρωπον από την φθοράν των ανιάτων παθών... και θα φθονήσει άπιστος λαός και θα κρεμασθεί ψηλά ως κατάδικος εις θάνατον. Όλα αυτά θα τα υοφέρει με πραότητα..."


    Στο ίδιο χειρόγραφο αναφέρεται μια ανατριχιαστική προφητεία για την Θεανθρώπινη φύση του Χριστού, για το εκούσιο πάθος Του, αλλά και για την Ανάστασή Του:
    "Ένας ουράνιος με πιέζει ισχυρά, ο οποίος είναι φώς τριλαμπές. Αυτός είναι ο παθών Θεός, χωρίς να πάθει τίποτε η Θεότης Του, διότι είναι συγχρόνως θνητός και αθάνατος. Αυτός είναι συγχρόνως Θεός και άνθρωπος που υποφέρει από τους θνητούς τα πάντα... δηλαδή τον σταυρό, την ύβριν, την ταφή. Αυτός κάποτε από τα μάτια Του έχυσε δάκρυα θερμά. Αυτός πέντε χιλιάδες χόρτασε με πέντε άρτους, κάτι που ήθελε δύναμη Θεϊκή..."
    "Ο Χριστός είναι ο δικός μου Θεός, ο οποίος εσταυρώθει εις το ξύλον, ο οποίος εξέπνευσε, ο οποίος εκ του τάφου ανήλθεν εις τον ουρανόν."


    Οι παραπάνω προφητείες αναφέρονται και σε άλα χειρόγραφα που βρίσκονται σε άλλες Μονές του Αγίου Όρους ή αλλού. (π.χ. Μονή Σινά). Παρατίθενται ακόμη σε σύγχρονο βιβλίο, στον "Μέγα Συναξαριστή της Ορθοδόξου Εκκλησίας" του Αρχιμανδρίτη Βίκτωρος Ματθαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Από την άλλη βλέπουμε ότι οι σοφοί Έλληνες της αρχαιότητας όχι μόνο πίστευαν στον έναν Θεό αλλά μίλησαν την διττή φύση του Χριστού, για την Σταύρωση και την Ανάστασή Του.
    κιόλας για τη Τριαδικότητά Του, για

    Όλα τα Ευαγγέλια γράφτηκαν στα Ελληνικά, σε χέρια Ελλήνων πέρασε από την πρώτη στιγμή η Εκκλησία, Έλληνες Πατέρες διατύπωσαν τις αιώνιες Αλήθειες. Στο αίμα εκατομμυρίων Ελλήνων μαρτύρων στερεώθηκε τους πρώτους αιώνες η Εκκλησία, Έλληνες Αυτοκράτορες (ΚΥΡΙΕ ΠΑΓΚΑΛΕ) και κληρικοί ανέλαβαν επί Βυζαντίου την διάδοσή του Ευαγγελίου και τον εκχριστιανισμό των ως τότε βάρβαρων λαών.


    Επομένως όχι μόνο δεν συγκρούονται ο Χριστιανισμός και ο Ελληνισμός αλλά αντιθέτως συνδέονται τόσο στενά, σε σημείο ο Άγιος Νεκτάριος Πενταπόλεως να γράψει στο έργο του "Περί της Ελληνικής φιλοσοφίας ως προπαιδείας εις τον Χριστιανισμόν" τα εξής:


    "Ο Έλλην είναι πλασμένος φιλόσοφος, είναι και πλασμένος Χριστιανός, είναι πλασμένος να γνωρίζει την Αλήθεια και να την διαδίδει εις τα άλλα Έθνη. Ναι ο Έλλην εγεννήθη κατά την Θεία Πρόνοια διδάσκαλος της ανθρωπότητας.
    Αυτή είναι η αποστολή του, αυτό είναι το ξεχωριστό κάλεσμα μεταξύ των Εθνών. Από καταβολής κόσμου το Ελληνικόν Έθνος ήταν πλασμένο δια τον σκοπόν αυτόν. Ο Θεός διέπλασε το Ελληνικό Έθνος ως οφθαλμόν εις το σώμα της ανθρωπότητος."


    Οι αρχαιοελληνικές προφητείες αποδεικνύουν περίτρανα ότι ο Χριστός είναι ο μοναδικός Θεός. Πολλοί ανόητοι κατά καιρούς λένε πως οι Εβραϊκές προφητείες γράφτηκαν από Χριστιανούς μετά Χριστόν για να ισχυροποιήσουν την πίστη τους.
    Ψέμα μεγάλο μιας και έχουν βρεθεί χειρόγραφα της Παλαιάς Διαθήκης γραμμένα στα Ελληνικά (από την μετάφραση των εβδομήκοντα) που χρονολογούνται τον 2ο με 1ο αιώνα πριν τον Χριστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΩΤΟΝ : Ευχαριστώ πολύ τον Συναγωνιστή διαχειριστή του ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ που με τιμά με την φιλία και την εμπιστοσύνη του.

    Εδώ μέσα γράφω ως πολιτικός ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και μόνο.

    ΔΕΥΤΕΡΟΝ : Ευχαριστώ επίσης τον Joachimpeiper για την νηφάλια και ψύχραιμη θέση του.

    Αποδεικνύει ότι είναι γνήσιος εθνικοσοσιαλιστής και Συναγωνιστής.

    ΤΡΙΤΟΝ : Ο Zaglos αναρωτιέται τι σχέση έχει ο Παπαφλέσσας με τον Χρυσόστομο.

    Προφανώς - λόγω του εκνευρισμού του - δεν πρόσεξε ότι μιλάω για τον Χρυσόστομο ΣΜΥΡΝΗΣ, τον Ελληνόψυχο Ιεράρχη που ευλόγησε τα Ελληνικά όπλα και μαρτύρησε στα χέρια του τουρκικού όχλου το 1922.

    Κατά τα άλλα, χαίρομαι που όλοι οι αναγνώστες καταλήγουμε σε κάτι κοινό :

    ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ παρόντες και όχι μόνο μας εύχομαι με δάκρυα στα μάτια καλή ΛΕΥΤΕΡΙΆ. Ένας πρώην υπογραφων ( άγνωστος. η )!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς διαχειριστή ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ, σε ευχαριστώ πολυ για την φιλοξενία σου, μπορώ να πω οτι θα προσπαθώ πάντοτε να ειμαι αντάξιος της εμπιστοσύνης σου.

    Προς ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ: Γνωρίζεις πολυ καλα οτι σε εκτιμώ και σε θεωρώ ολοκληρωμένο εθνοφυλετιστη(δεν ξερω εαν αποδέχεσαι τον χαρακτηρισμό εθνικοσοσιαλιστής) δεν μπορώ παρα να σε ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου για τις διαυγείς και διεισδυτικές σου παρατηρήσεις οποτε αυτες ειναι απαραίτητες, μακάρι να είχαμε στον χωρο πολλά άτομα σαν και εσένα αγαπητέ.

    Προς Ζαγκλος: Εαν είσαι εθνικός και εθνικοσοσιαλιστής και θέλεις να επιχειρηματολογήσεις ως προς την μη Ελληνικότητα του Χριστιανισμου μπορείς καλλιστα να το κάνεις μεσω της ίδιας της καινής διαθήκης και της παλαιάς, αλλα αυτο θα πρέπει πλεον να γινει κατανοητό οτι ειναι ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ και ΧΡΟΝΟΥ ιδίως σε αυτήν την περίσταση της ιστορίας του έθνους και της αυτής συνειδήσεως.
    Βλέπεις οτι υπάρχουν ατομα τα οποια πιστεύουν οτι οι αρχαίοι εθνικοί προφήτευαν....το Γεσουα(!).
    Οπότε μπορείς να καταλάβεις εξ αυτου οτι προφανώς τα κίνητρα τους έστω και εαν εμείς τα θεωρούμε εκκινούν απο παντελώς λανθασμένη βάση, ειναι απο την δική τους οπτική γωνια και αγνά, και ενωτικά και πάνω απο ΟΛΑ εστω και εάν ειναι "τραβηγμένα" απο ιστορικό-φιλοσοφικής απόψεως, είναι ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλημέρα Έλληνες και χριστιανόπουλα.
    Στα τρία χρονια ξενάγησης σε διαφορα blog, (πάντα ένα κάθε φορά)
    άκουσα πολλά κούφια, άλλα για γέλια άλλα για κλάματα άκουσα και πολλά επίθετα
    όπως το τελευταίο, "μα'ι'μού" εθνικοσοσιαλιστή και φιλελεύθερο κοσμοπολίτη!
    Το χειρότερο το είπε κάποια προβατίνα “πας μη ορθόδοξος μη Έλλην!

    Τέλος πάντων, ο καθένας το κομπολόι του.
    Εγώ θα συνεχίσω να διαβάζω Πασπαρτού και σε άρθρα σχετικά
    με καλικαντζάρους, θα τους κράζω με κίνδυνο να μου την
    πέσουν οι θεματοφύλακες του σκοταδισμού.

    Αγαπητέ διαχειριστά, όχι, δεν το πιστεύω ότι η συμπεριφορά μου
    να κρίνω την εκκλησία έχει αρνητική επίδραση στο κίνημα!
    Αλίμονο αν συνδέαμε χριστιανισμό και Εθνικοσοσιαλισμό μαζί!
    Το σχόλιο μου για το blog σου σαν "υποτιθέμενο εθνικιστικό blog"
    Ήταν ολίσθημα και ζητω συγγνώμη, ασφαλώς και είναι Εθνικιστικό blog,
    Αυτό που εννοούσα, είναι ότι για μένα Εθνικισμός και Εθνικός Έλληνας,
    Είναι κοντύτερα από το Εθνικισμός χριστιανισμός.

    Αγαπητέ Joachimpeiper.
    Καταλαβαίνω ότι ο λόγος σου είναι ενωτικός
    και για αυτό τον λόγο μη αποδεκτός από εμένα!
    Αν αποδεχθούμε ότι σήμερα είναι κάποια ιδιαίτερη εποχή
    Και πρέπει να σωπάσουμε, ας το κάνουν και οι παπάδες λοιπόν!
    Και να μην προκαλούν την λογική μας με αντίχριστους κλπ παπαριές!

    Στο κίνημα και γενικά στην Ελλάδα συνυπάρχουμε όλοι, δεν είναι δυνατόν
    η μια πλευρά να προκαλεί και η άλλη να σωπαίνει, το Εθνικιστικό κίνημα,
    ΔΕΝ είναι και δεν μπορεί να είναι θρησκευτικό!

    Καλή συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Zaglos, μπορω να σε παραπέμψω στην θρησκευτική τακτική του εθνικοσοσιαλισμου αλλα και στις θέσεις που εξέφραζε ο Φυρερ για τον μπορμαν και τον Ροσενμπεργκ οταν πάρα τις παραινέσεις του αυτοι συνέχιζαν την ανοιχτή πολεμική τους.
    Μπορω επισης να σε παραπέμψω στις ιδιαίτερες συζητήσεις του φυρερ ως προς την θρησκεία και τον χριστιανισμό.

    Μπερδεύεις την πολιτική με την θρησκεια, επισης υπερεκτιμάς την επιρροή που εχει η θρησκευτικότητα και ο χριστιανισμός στο εθνικο κινημα των καιρών μας οπως αυτο εκφράζεται επι παραδείγματι απο την Χρυση Αυγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ασφαλώς και μπερδεύω την πολιτική με την θρησκεία, αλλα δεν είμαι εγώ που
    υπερεκτιμώ, αλλά εσύ φίλε μου υποτιμάς, τουλάχιστον αυτό λες στο σχόλιο σου!

    Ο Χίτλερ ήταν μυημένος στην διαδασκαλία της Θούλης και ως εκ τούτου αντιxριστιανος,
    ο xριστιανισμός για τον Αδόλφο ήταν μία εβραϊκής έμπνευσης πίστη, η οποία
    είχε διαφθαρεί από τις πολλές γενιές των άπληστων ιερέων.

    Πίστευε δε ότι η πίστη στον xριστιανισμό θα εξασθένιζε με τα χρόνια και ότι
    τελικά μόνο οι ηλικιωμένοι θα συνέχιζαν να πηγαίνουν στην εκκλησία.
    Όταν, δε, αυτές οι γενιές θα έφευγαν, ο Χριστιανισμός θα εξαλειφόταν.

    Το αυτό πιστεύω και εγώ, σε δυο γενιές ο χριστιανισμός θα είναι κάτι παρόμοιο
    όπως και στην βόρεια Ευρώπη, μονο κάτι γριές και ανόητοι πιστεύουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΛΛΑΣ!!!! ρε παιδια αντι να τσακωνεστε γιατι δεν εννωνομαστε ολοι μαζι να διωξουμε τους μασωνους κ τους ανθελληνες απ'την χωρα μας μην ψαχνετε ποιος εχει εχει δικιο αυτα μας φαγανε κ οι διχονιες που μας βαζουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πέστε του Λεωνίδα γιατί πολλά μας τα έκανε . Βλέπει άγνωστους εδώ να τον βρίζουν ,μετά να του ζητούν ταπεινά συγνώμη ,και αυτός τίποτα .. Φαντάσου πόσο σκληρός και άκαρδος είναι .Μην του ξανά μιλησει κανένας..Η σιωπή μας προς απάντηση γιατί νομίζω τρεφόταν από την αντιπαράθεσή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πρωτου βγαλω το ξιφος μου αγαπητε Πασπαρτου, σου ζητω να μαζεψεις τον Λεωνιδα γιατι εχουμε ξεφυγει ΠΑΡΑ πολυ αυτην την στιγμη.

    "Μπασταρδο των ροθσιλντ" ο Φυρερ?
    Μασονικη λατρεια τα SS ?

    Και ολα αυτα απο εναν Χριστιανο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. "Ανωμαλου σατανά του δωδεκάθεου"..(!?)
    Και μιλαει και για "Σιων".
    Ορίστε ω άνωθεν Χριστιανος ειναι χαρακτηριστικό παραδειγμα ατομων με τα οποια εγω προσωπικά δεν μοιράζομαι τιποτα κοινο, και δεν εχω να συνταιριαξω και να συμφωνήσω σε τιποτα.

    Αυτου του αρρωστημένου τυπου Χριστιανισμος δεν μπορει να ειναι αποδεκτός απο ενα εθνικιστικο κινημα, ανηκει μονον σε γραφικες παλαιοημερολογίτικες θρησκομανείς ομάδες και οχι σε εθνικα κινηματα.

    Και αυτα πρωτου αρχίζω να απαντώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  42. Ρε ακόμα πατέ δε βαρεθηκαται ρε Λεωνίδα παμε για κανα καφέ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΛΕΩΝΙΔΑ λυπάμαι αλλά το φταίξιμο για τον περαιτέρω αναβρασμό είναι δικό σου.

    Δεν μπορώ να καταλογίσω ευθύνη στον Πάϊπερ, γιατί το θέμα είχε λήξει και άρχισες να αναμασάς την σιωνιστική προπαγάνδα. ("εβραίος" Χίτλερ, Μασόνοι τα SS κτλ)

    Ελπίζω να έγινε λόγω της γενικότερης όξυνσης και να μην συνεχιστεί...

    Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Είδατε τώρα πού οδηγεί αυτή η εμμονή σας με την θρησκεία ;;

    Ξεκινάει ο Zaglos βρίζοντας τους χριστιανούς, παίρνει την πάσα ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ως απολογητής του χριστιανισμού και η συζήτηση γίνεται ΣΚΑΤΑ !

    Και βρισκόμαστε στη μέση εγώ, ο διαχειριστής και ο Joachimpeiper, για να παίζουμε το ρόλο του διαιτητή.

    Zaglos και ΛΕΩΝΙΔΑ, πραγματικά λυπάμαι για τα χάλια και των δυο σας.

    Έτσι μπράβο, καταστρέψτε αυτό που χτίζει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με πραγματικά ΤΙΤΑΝΙΑ προσπάθεια.

    Αρχαιόπληκτοι και χριστιανόπληκτοι, κάντε τους αναρχοκομμουνιστές να γελάνε με τα χάλια σας.

    Κρίμα, πολύ κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  45. ''ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΗΓΩΝΙΣΘΗ ΤΟ ΕΘΝΟΣ¨ΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΟΜΦΑΙΑΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ.ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΕΙΜΑΝΙΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ΕΙΣΙΝ ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΣΤΕΡΕΣ''.

    εν Αθήναις, 1 Σεπτεμβρίου 1869 Κ.Ν.ΣΑΘΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Άκου να δεις ΛΕΩΝΙΔΑ, η υπομονή έχει και τα όριά της.

    Προφανώς είσαι αρκετά ηλικιωμένος και το σέβομαι αυτό, αλλά αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να βρίζεις και να απειλείς.

    Προφανώς σε όλη σου την ζωή ψήφιζες ΝΔ, και τώρα που σου μείωσαν την σύνταξη θυμήθηκες τον Εθνικισμό.

    Εγώ όπως είδες τα έχωσα και στον ΖΑΓΚΛΟΣ διότι δεν συμφωνώ να βρίζει την Επικρατούσα Θρησκεία των Ελλήνων.

    Όμως κι εσύ δεν επιτρέπεται να βρίζεις με αυτό τον χυδαίο τρόπο.

    Την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μην την ψηφίσεις αν δεν σου αρέσει.

    Όταν όμως βρίζεις χυδαία τα θρησκευτικά πιστεύω των άλλων, θα σε βρίσουν κι αυτοί κι έτσι δημιουργείται η διχόνοια.

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δέχεται όσους είναι πρώτα ΕΛΛΗΝΕΣ και μετά χριστιανοί, αρχαιολάτρες ή οτιδήποτε άλλο.

    Εγώ δεν δέχομαι να βρίζουν την Ορθοδοξία, αλλά δεν δέχομαι και να αποκαλούν τους Αρχαίους Έλληνες προγόνους μας "ειδωλολάτρες" και "σατανολάτρες".

    Είναι δυνατόν να αποκαλούμε "σατανολάτρες" τον Λεωνίδα, τον Αλέξανδρο και τον Όμηρο κύριε ΛΕΩΝΙΔΑ ;;

    Λυπάμαι λοιπόν που θα σας στενοχωρήσω και τους δύο, αλλά συμφωνήσαμε με τον διαχειριστή του ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ότι εσύ και ο ΖΑΓΚΛΟΣ δεν θα ξανασχολιάσετε σε αυτό το ιστολόγιο.

    Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου η άποψή σας για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ψηφίστε ό,τι θέλετε.

    Εδώ μέσα πάντως δεν θα ξαναγράψετε.

    Αρκετά ασχοληθήκαμε μ'εσάς τους δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  48. Βασικα κακώς ομιλεί περι "Χρυσης Αυγης" καθότι εγω δεν είμαι ουτε μελος ουτε στέλεχος της Χρυσής Αυγης και οι απόψεις που εκφραζω ειναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ, το εχω ξαναπεί δεκάδες φορες αλλα φαινεται οτι ομιλω αδίκως και οτι καποιοι εδω μεσα μπαίνουν με συγκεκριμένο σκοπό.

    ΤΕΛΟΣ, δεν νομιζω οτι άξιζε εν τέλει να εκραγώ και να απαντήσω στον ιδιο τονο με τον συγκεκριμένο ο οποιος ειναι εμφανές οτι δεν αξιώνει και δεν αξίζει ουτε την οργή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ο Zaglos Έλλην Εθνικιστής έκανε κριτική, δεν έβρισε όπως χυδαία βρίζει ο θεόδουλος.
    Τι? Δεν επιτρέπεται την κριτική κατά της εκκλησίας? Το δέχομαι,
    εσείς είστε οι ιδιοκτητες και κάνετε ότι θέλετε!

    Αλλα αντί να με κάνετε ban για ψύλλου πήδημα, η γιατί σε ξίνισε η παρουσία
    μου κύριε E.E. καλύτερα να δηλώνατε ότι εδώ ΔΕΝ κάνουμε κριτική στο παπαδαριό!
    Το δίκαιο η ευγένεια η ανεκτικότητα στην διαφορετικότητα κλπ, είναι άγνωστες λέξεις για σας.

    Τέλος πάντων, δεν σας κρατώ κακία, να είστε όλοι καλά για τον αγώνα
    Ζήτω η Αιώνια Ελλάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζαγκλε άει στο καλο!
      Λες οτι λες και μετα παριστανεις την "οσιομαρτυρα"
      ΟΛΑ τα πρωτα σχολια που πυροδοτουν εκρηξεις εδω μεσα ειναι δικα σου!
      Άντε διαβασε το πρωτο που ΄γραψες εδω!
      Και οι διαχειριστες δεν μπορω να καταλαβω τι περιμεναν και δεν σε διεγραφαν τοσο καιρο;
      Ενα πραγμα χρειαζεται η Ελλαδα ενοτητα και ομονοια , και ΄συ το μονο που κανεις ειναι να σπερνεις μισος και διχονοια.
      Αντε απο δω ψυχακια, φιλογκει..

      Διαγραφή
  51. Δεν ξέρω εάν το έχετε καταλάβει, αλλά το ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ είναι ένα ιστολόγιο στρατευμένο στον πολιτικό αγώνα ενός κόμματος, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

    Οτιδήποτε βλάπτει αυτόν τον πολιτικό αγώνα θα κόβεται, απ'όπου κι αν προέρχεται.

    Ποιος θα το κρίνει αυτό ;; Μα φυσικά ο διαχειριστής κι εγώ, διότι εμείς είμαστε ενεργά μέλη και στρατιώτες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

    Όλοι οι υπόλοιποι ομιλείτε μόνο για τους εαυτούς σας.

    Αν θέλετε να βρίσετε τον χριστιανισμό, υπάρχουν πολλά αντιχριστιανικά ιστολόγια για να μπείτε και να βρίσετε όσο θέλετε.

    Αν θέλετε να βρίσετε την Αρχαία θρησκεία, υπάρχουν πολλά χριστιανικά ιστολόγια για να μπείτε και να βρίσετε όσο θέλετε.

    Εδώ είναι ιστολόγιο για ΕΛΛΗΝΕΣ, και η φυλετική ενότητα των Ελλήνων είναι υπεράνω όλων, όπως και ο πολιτικός αγώνας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

    Πιστεύω ότι έγινα σαφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Σαφέστατος , ο σοφότερο λόγος που άκουσα εδώ μέσα . Αυτό είναι το πνεύμα της Χρυσής αυγής . Εύγε ! Λίγα και λακωνικά.. Ζητώ η Ελλάς . Ζητώ η χρυσή αυγή που ξημερώνει σύντομα για την λαβωμένη πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  55. Πολυλαλισταται Λεωνίδα σου είπα παμε για καφέ εσυ εκεί ! Δεν με άκουσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών