Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 11, 2013

Ελληνική Αστυνομία - Οι 2 όψεις του νομίσματος με τις μεγάλες διαφορές... BINTEO

Δεν είναι λίγες οι φορές που όλοι μας έχουμε γίνει μάρτυρες η και δέκτες της αστυνομικής βίας και καταστολής. Όπως και όλοι μας σε στιγμές δύσκολες που έχει τεθεί η σωματική μας ακεραιότητα σε κίνδυνο έχουμε καλέσει την αστυνομία για να μας βγάλει από την δύσκολη κατάσταση. Όπως σε όλες τις περιπτώσεις έτσι και σε αυτήν υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά. Από την μια η.....
αστυνομία στρέφεται ενάντια στον ελληνικό λαό όταν αυτός δικαίως διαδηλώνει για θέματα που τον απασχολούν είτε κοινωνικά είτε εθνικά και από την άλλη είναι εκείνη που τον προστατεύει σε αλλες καταστάσεις. Έχουμε ακούσει στα κανάλια πολιτικάντηδες κάθε είδους να κατηγορούν την αστυνομική βία και να ζητούν ακόμα και τον αφοπλισμό της ενώ άλλοι δηλώνουν ερωτευμένοι με τα ΜΑΤ. Έρμαιο αυτή της κατάστασης ήταν και είναι όπως σε όλες τις περιπτώσεις ο λαός. Ένας λαός που από την "μεταπολίτευση" και μετά έχει εμποτιστεί με μεγάλες δόσεις αντί αστυνομικού μένους όμως δεν έχει πάντα άδικο.

 Λίγες μόνο μέρες πριν είδαμε στην Ιερισσό της Χαλκιδικής δυνάμεις των ΜΑΤ και των ΕΚΑΜ να συγκρούονται με τους πολίτες του χωριού και να κάνουν ακόμα και χρήση χημικών εντος του χωριού ακόμα και μέσα στο σχολείο. Η ακόμα και σε μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις του ελληνικού λαού όπου το σύστημα των κυβερνώντων όντως ένιωσε να απειλείται από την λαϊκή οργή έδωσε εντολή στους πράσινους πραιτοριανούς του κοινοβουλίου που μετά την "βοήθεια" που έλαβαν από τους "αντιεξουσιαστες" ,που ουκ ολίγες φορές έχουμε δει να βρίσκουν καταφύγιο στις γραμμές των ΜΑΤ, να διαλύσει με τεράστια χρήση βίας την συγκέντρωση. Ίδιο σκηνικό είδαμε και 5 χρόνια πριν στις 7/7/2009 όταν τα ΜΑΤ συνοδευσαν στην πλατεία του Άγιου Παντελεήμονα μια πορεία 3000 οπλισμένων αναρχικών ενάντια σε μια χούφτα κατοίκων που υπερασπίζονταν την γειτονιά τους και την συνέχεια την γνωρίζουμε όλοι. Ακόμα και με πόση βία διέλυσαν την διαμαρτυρία των Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα με αφορμή το μνημόνιο.

 Από την άλλη μεριά όλοι θυμόμαστε τον άδικο θάνατο των 3 αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στου Ρέντη και πολλοί από εμάς τιμήσαμε με την παρουσία μας την πορεία που έγινε προς τιμήν τους η τους 6 τραυματίες αστυνομικούς στο ΑΤ Αγίας Παρασκευής τον Οκτώβριο του 2009 από βαριά οπλισμένους με καλάσνικοφ κακοποιούς και πολλές άλλες αιματηρές για τους αστυνομικούς ένοπλες συμπλοκές που έχουν αποδώσει πολύ βαρύ φόρο αίματος καθώς οδηγούνται απροστάτευτοι μπροστά στις κάνες των κακοποιών που πολλοί από αυτούς έχουν και εκτελούν σκοπούς περά από απλές ληστείες και κλοπές.

 Βλέπουμε λοιπόν ότι οι 2 πλευρές του νομίσματος διαφέρουν πάρα πολύ από την μια έχουμε τους λεγεωνάριους της εκάστοτε κυβέρνησης που εκτελώντας πολλές φορές εντολές αντισυνταγματικές χτυπούν τον ελληνικό λαό καταπατώντας τον όρκο του που στην πρώτη του πρόταση μας λέει: "Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη στην πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους." Το Σύνταγμα το οποίο καταπατεί από το πρώτο κιόλας άρθρο του:

Άρθρο 1
1. Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.
2. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.
3. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

Και από την άλλη πλευρά παιδιά που σχεδόν άοπλα και χωρίς κατάλληλο εξοπλισμό για αυτές τις καταστάσεις, πως μπορείς να αντιμετωπίσεις με ένα πιστολι των 9mm χωρίς αλεξίσφαιρο γιλέκο και κράνος που κάποιοι αγοράζουν από την τσέπη τους, κακοποιούς οπλισμένους με τυφέκια καλασνικοφ τον 7.62mm και παρόλα αυτά πέφτουν πολλές φορές με αυταπάρνηση πάνω τους για να προστατευσουν όλους εμάς. Καλό λοιπόν θα είναι ο ελληνικός λαός να παψει να είναι έρμαιο της τηλεόρασης και όλων αυτών που είτε θέλουν άοπλη την αστυνομία είτε εκθειάζουν άλλοτε το όργιο αλόγιστης βίας από αυτήν να είναι δίπλα στους σωστούς αστυνομικούς που και οι ίδιοι ξέρουν ότι είναι εκεί ανά πάσα στιγμή και να κρίνει με μεγάλη αυστηρότητα την ηγεσία της αστυνομίας που έχοντας σκοπό αργότερα την κάθοδο στην πολιτική η είναι πιόνι της κυβέρνησης ακολουθει πιστά της εντολές των δοσίλογων κυβερνώντων . Άλλωστε σε όλη την Ευρώπη υπάρχουν παραδείγματα που η αστυνομία ταχθηκε με το μέρος του λαού της αναγνωρίζοντας το δίκαιο του.
ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Οι αστυνομικοί δέν φταίνε σε τίποτα, εντολές της τρικομματικής συγκυβέρνησης μόνο εκτελούν, και το ίδιο ακριβώς θα γίνεται και σε ενδεχόμενη κυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών