Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 11, 2013

Για τα «κατηχητικά» της Χρυσής Αυγής - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Ένας χρόνος συμπληρώνεται τις ημέρες αυτές από τον Μάρτιο του 2012 όταν και ξεκίνησε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα για εμάς προεκλογική περίοδος. Η προεκλογική περίοδος για τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012. Τα όσα ακούσαμε από τότε μέχρι σήμερα δεν έχουν αρχή και τέλος! Ατέλειωτα τα ποτάμια της λάσπης, οι ύβρεις, οι ψευδολογίες, οι τρομοκρατικές επιθέσεις, οι ανήθικες προσωπικές επιθέσεις, οι άρσεις ασυλίας των βουλευτών μας και άλλα πολλά… Όχι πως δεν ήμασταν συνηθισμένοι στην λάσπη και στις επιθέσεις του καθεστώτος. Η ιστορία είχε αρχίσει από......
τα μέσα της δεκαετίας του ’90 με πρώτο κορυφαίο συμβάν στα πρωτοσέλιδα των φυλλάδων ένα δήθεν χαράκωμα που είχαν κάνει Χρυσαυγίτες σε μία μαθήτρια, το οποίο είχε αποδειχθεί τότε και με ιατροδικαστική έκθεση μάλιστα ότι ήταν μία απάτη! Όλοι εναντίον μας. Ο αποκλεισμός ολοκληρωτικός και όχι μόνο από τα αμαρτωλά ΜΜΕ, αλλά και από τον πολιτικό κόσμο, με πλέον χαρακτηριστικό γεγονός τον αποκλεισμό μας από την αντιπροεδρία της Βουλής, την οποία δικαιούμεθα σαν πέμπτο κόμμα του κοινοβουλίου.
Ένα χρόνο μετά την πρωτοφανή αυτή επίθεση που ανάλογή της δεν έχει λάβει χώρα στην πολιτική ιστορία του τόπου, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι περισσότερο δυνατή από ποτέ, έχει διπλασιάσει τα ποσοστά της και την απήχησή της στο λαό. Πανηγυρικά επίσης διαψεύστηκε και η προφητεία της Αλέκας Παπαρήγα, ότι θα γίνουμε «κοινοβουλευτικοί και θα απορροφηθούμε από το σύστημα»… Φαίνεται πως η μαρξιστική διαλεκτική δεν στάθηκε ικανή για να ερμηνεύσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Μετά από όσα έχουν πει, λοιπόν, εναντίον μας, ότι είμαστε εθνοπροδότες, ότι δεν πιστεύουμε στην Ελλάδα, ότι είμαστε σατανιστές, ότι είμαστε δολοφόνοι, εγκληματίες κλπ., κλπ., όλο και περισσότεροι Έλληνες και Ελληνίδες έρχονται στο πλευρό μας. Δεν το έχουν καταλάβει ότι έχουν αποτύχει στην πολεμική τους εναντίον μας; Ας το πάρουν, λοιπόν, απόφαση, δεν μας αγγίζει η λάσπη τους, δεν τους φοβόμαστε και προπαντός δεν πουλιόμαστε… Αυτό το τελευταίο θα ήταν πάρα πολύ βολικό για πολλούς σε αυτήν την χώρα, αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς έχασαν! Βρέθηκαν ανάμεσά τους κάποιοι που δεν εξαγοράζονται.
 Άρθρο στα Νέα: «Γονιός και Χρυσαυγίτης»
Οι άνθρωποι, οι οποίοι κατευθύνουν την προπαγάνδα εναντίον μας, είναι προφανές ότι έχουν χάσει κάθε επαφή με την λογική. Είναι τόσο μεγάλη η εμπάθειά τους, που έχουν ξεφύγει από κάθε όριο. Τι να πει κανείς για το άρθρο που δημοσιεύθηκε στα «ΝΕΑ», το Σάββατο 2 Μαρτίου, με τίτλο: «Γονιός και Χρυσαυγίτης», το οποίο άρχιζε με την φράση: «Τι σόι γονιός μπορεί να κουβαλάει το εξάχρονο παιδί του στα κατηχητικά της Χρυσής Αυγής;»! Όχι, μην οργίζεστε συναγωνιστές και συναγωνίστριες. Δεν αξίζουν τα λόγια τους την οργή σας, παρά μόνον το γέλιο και τον οίκτο σας! Ούτε λίγο, ούτε πολύ μας λένε οι «πεφωτισμένοι» του καιρού της παγκοσμιοποίησης ότι δεν μπορεί κανείς να είναι καλός πατέρας ή καλή μητέρα εάν πηγαίνει το παιδί του να μάθει την αληθινή Ελληνική Ιστορία εκεί όπου κτυπά η καρδιά του εθνικισμού, στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Έχουν ξεφύγει από κάθε όριο. Σε άλλο άρθρο της ίδιας εφημερίδας, το οποίο υπογράφει ο Μιχάλης Μήτσου, στην στήλη «Διαστάσεις», διαβάσαμε:
«…Στο πρόβλημα της φοροδιαφυγής, εκτός από τις αρχές που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να το πατάξουν, υπάρχουν και οι φοροφυγάδες – στους οποίους δεν περιλαμβάνονται βέβαια μόνο τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ. Στο ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα της ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ, εκτός από την κρίση που το τροφοδοτεί και την αδιαφορία ή απουσία του κράτους, που το διευκολύνει, υπάρχει και εκείνοι που την ψηφίζουν. Οι πολίτες που απευθύνονται στους Χρυσαυγίτες για να τους λύσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας. Οι γονείς που πηγαίνουν τα εξάχρονα παιδιά τους για να μάθουν «πραγματική» ιστορία…».
Καταλάβατε τι έγραψε ο άνθρωπος; Ότι σε μια χώρα που οικονομικά πεθαίνει, μεγαλύτερο πρόβλημα από την φοροδιαφυγή είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τα παιδιά που μαθαίνουν Ιστορία!!! Όλα αυτά όταν πριν λίγες ημέρες πέθαναν δυο Ελληνόπουλα γιατί προσπάθησαν να ζεσταθούν με κάρβουνα (με μαγκάλι!) όταν αυτό συνέβαινε στην Ελλάδα της φτώχειας, στην δεκαετία του ’50, στις προσφυγικές ακόμη παράγκες! Κι όμως γι’ αυτόν μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
«Γονιός και Χρυσαυγίτης»… Έννοιες ασύμβατες σύμφωνα με τα «ΝΕΑ»; Τους προτείνουμε, λοιπόν, σε κάθε οικογένεια που περιμένει παιδί να γίνεται μία εξέταση και εάν οι γονείς είναι Χρυσαυγίτες να προχωρούν στα δέοντα… και όταν το παιδί απογαλακτιστεί να το πηγαίνουν στα «κατηχητικά» της ΚΝΕ ή στα «αντιρατσιστικά» κατηχητικά της παγκοσμιοποίησης.
Η  σημασία της Ιστορίας
Δεν ανησυχούν άδικα οι λακέδες του παγκόσμιου αφέντη, αυτού που κρατάει στα χέρια του το χρήμα και εξαγοράζει συνειδήσεις για τα «κατηχητικά» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι η ιστορική μνήμη είναι ένα ανάχωμα, είναι ένα κάστρο άπαρτο για όλους αυτούς, οι οποίοι θέλουν να καταστρέψουν τις Πατρίδες και να μεταβάλουν ολόκληρο τον κόσμο σε ένα παζάρι για να πουλάνε σε τιμές πανάκριβες τα προϊόντα τους, προϊόντα που θα έχουν φτιάξει με μεροκάματα πείνας οι υποτακτικοί τους. Στο βιβλίο μου «ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΝΗΜΗ» γράφω σχετικά:
«Η Ιστορία βρίσκεται στο στόχαστρό τους. Αποτελεί την βασική προϋπόθεση για το ξεθεμέλιωμα της εθνικής ταυτότητος ενός λαού και προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουν συστηματικά, μια ολόκληρη γενιά μπολσεβίκων και φιλελεύθερων χωρίς καμμία σοβαρή εθνική αντίσταση! Κύρια αιχμή τους και πρώτος στόχος τους η Ιστορία…
Υπερασπιζόμενοι την Ιστορία δεν υπερασπιζόμαστε απλά την Αλήθεια των γεγονότων, αλλά αυτό το ίδιο το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Γένους. Γιατί Λαός χωρίς παρελθόν δεν έχει ούτε παρόν, ούτε μέλλον! Επιδιώκοντας να ξεριζώσουν ή το ακόμη χειρότερο να αλλοιώσουν την ιστορική μνήμη, δολοφονούν το αύριο που έρχεται. Στον καιρό της «παγκοσμιοποίησης» δεν πρέπει να υπάρχουν εθνικές μνήμες και ιδιαίτερα για εμάς τους Έλληνες…»
Δεν τους αρέσει, λοιπόν, να μάθουν τα παιδιά μας την αληθινή ιστορία και για αυτό με λύσσα και οργή επιτέθηκαν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γιατί θέλει να μάθει στα νέα βλαστάρια του Γένους ότι είχαν κάποτε βαθειά μέσα στον χρόνο έναν παππού που έχυσε το αίμα του στην Κωνσταντινούπολη, στις Θερμοπύλες, στο Βαλτέτσι, στον Πόντο και στην Ιωνία και στην Κύπρο στα 1974. Όχι! Θέλουν να επιβάλουν ένα τεράστιο «DELETE» στην εθνική μνήμη, θέλουν να ξεριζώσουν την φυλετική ψυχή! Ε, λοιπόν, δεν θα τους περάσει! 
Όλη η Ελλάδα ένα κρυφό σχολειό!
 Δεν γνωρίζουν σήμερα τα Ελληνόπουλα, δεν μαθαίνουν στα σχολεία τους για τον Ηράκλειο, για το πώς και για ποιο λόγο ψέλνεται στις Εκκλησιές μας το δοξαστικό «Τη Υπερμάχω Στρατηγώ τα Νικητήρια», δεν έχουν ακούσει λέξη για τους Μακεδονομάχους, για τον Νικηταρά τον Ήρωα, που πέθανε ζητιάνος, για τον Ταγματάρχη Βελισαρίου, για τον Συνταγματάρχη Δαβάκη. Τίποτε, μαθαίνουν μόνον ψέματα! Ψέματα, ψέματα… Ατέλειωτα ψέματα για να είναι οι καλοί σκλάβοι μιας παγκόσμιας τυραννίας. Πως θέλουν την παιδεία μας; Σας παραθέτω ένα απόσπασμα από το βιβλίο της γνωστής Δραγώνα, η οποία ανήκει σήμερα στις γραμμές του κυβερνητικού στρατοπέδου.
Θάλεια Δραγώνα: «Βιβλίο: «Τι είν΄ η Πατρίδα μας;»: Η Ελληνική Εθνική Ταυτότητα δεν υπήρχε πριν από τον 19ο αιώνα. Δημιουργήθηκε έξωθεν σε μια εποχή έντονου εθνικισμού, αποικιοκρατίας και επεκτατικού ιμπεριαλισμού (σελ. 16). Ρατσισμός είναι επίσης το να ισχυρίζεσαι πως είμαστε οι συνεχιστές του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού… Εθνικιστικές τάσεις κρύβει και η επιθυμία να διδάσκεται στην μέση εκπαίδευση η αρχαία Ελληνική Γλώσσα» (σελ. 86).»
Αυτό θέλετε για τα παιδιά σας; Εμείς όχι! Και γι’ αυτό θα κάνουμε ολόκληρη την Ελλάδα ένα «κρυφό σχολειό» και μη μας πούνε οι ανιστόρητοι ότι δεν υπήρχε κρυφό σχολειό γιατί τον Ρήγα Φερραίο και τους συντρόφους του, περίλαμπρους Εθνομάρτυρες, τους εκτέλεσαν για κάποιες προκηρύξεις. Η Χάρτα του Ρήγα και ο Θούριος κρυφό σχολειό ήταν στα χρόνια της πικρής σκλαβιάς.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σήμερα είναι δεύτερο κόμμα στους νέους. Μη αμφιβάλετε πως στα χρόνια που έρχονται θα είναι πρώτο! Και όποιος έχει τους νέους στο πλευρό του κρατά στα χέρια του το μέλλον αυτού του ίδιου του Έθνους.

1 σχόλιο:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών