Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 11, 2013

Άλλος ένας "περιούσιος" επικεφαλής σημαντικού Κρατικού Φορέα (Κτηματολόγιο)

Τον εβραίο Ιωσήφ Χασσίδ επέλεξε η "δεξιά" του Αντώνη Σαμαρά για να τεθεί επικεφαλής του Εθνικού Κτηματολογίου..

Ο συγκεκριμένους κύριος είναι καθηγητής του ΠΑ.ΠΕΙ., Πρόεδρος του Οικονομικού Τμήματος της εν λόγω σχολή, υπεύθυνος για το φορέα "Μονάδα Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας" που χορηγείται με "τόνους" από λεφτά από κονδύλια του ΕΣΠΑ και βασικός εταίρος του ΕΚΕΜΕ(εδώ)
Συχνός αρθρογράφος στην Καθημερινή (εδώ), και βέβαια από τους αγαπημένους της εγχώριας οικονομικής ελίτ.
Πρώην Πρόεδρος του ΙΟΒΕ και στέλεχος του ΣΕΒ, με πλείστες ημερίδες για οικονομικά θέματα.
Έχει δική του επιχείρηση (εδώ), κάτοικος Κηφισιάς (πλάι - πλάι με τον Antony), ενώ υπήρξε μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΠΟΛ.ΑΝ...

Φυσικά είναι εξέχων μέλος της στοάς ΜΠΕΝΕ ΜΠΕΡΙΤ έχοντας στο ενεργητικό του αρκετές ομιλίες όπως αυτή στις .....
28/02/2001 όπου και μίλησε για τις επιπτώσεις των αλλαγών στην οικονομική ζωή στην καθημερινότητα του μέσου πολίτη


Θα αναρωτηθεί κάποιος..;
Πού είναι το μεμπτό σε όλα τα παραπάνω..;

Μα εμείς δεν θεωρούμε κάτι επιλήψιμο στο βιογραφικό του συγκεκριμένου "περιούσιου" Έλληνα;;;;;;;;..

Απλά είναι ολίγον παράξενο πως καταφέρνουν και στελεχώνουν τον κρατικό μηχανισμό σε θέσεις - κλειδιά οι "φίλοι" μας "περιούσιοι"..

9 σχόλια:

  1. Καθόλου παράξενο. Όλη η Ελλάδα είναι υπό κατοχήν από το σιωνιστικής προελεύσεως κεφάλαιο και επομένως βάζουν τους δικούς τους στις θέσεις κλειδιά. (Βεβαίως αυτό σημαίνει ότι οι Έλληνες μένουν στάσιμοι ή δεν παίρνουν τις δουλειές εξ αιτίας κάτι τέτοιων.) Οι οικονομικές σχολές γενικά και ιδιαίτερα το Παν/μιο Πειραιώς, φωλιά υψηλόβαθμων μασόνων κατά μερικούς, είναι γεμάτες από αυτούς τους "χαρισματικούς" ανθρώπους.
    Πώς τους ξεχωρίζεις: Γενικώς είναι "καλά παιδιά" και ήσυχοι επιχειρηματίες. Κάνουν συνήθως 3-4 δουλειές, λόγου χάριν, καθηγητής, σύμβουλος τραπέζης, σύμβουλος πρωθυπουργού, κλπ. Δεν αφήνουν κανέναν να ανεβεί στην πανεπιστημιακή ιεραρχία χωρίς να τον στίψουν σαν λεμόνι ή χωρίς να έχουν κάποιο κέρδος, φυσικά. Άλλο ένα χαρακτηριστικό τους είναι ότι δεν δημιουργούν τίποτα για το πανεπιστήμιο, δηλαδή είναι σαν περαστικοί όσα χρόνια και να βρίσκονται εκεί. Ξέχασα επίσης να πω για την αστρονομική ταχύτητα με την οποία γίνονται καθηγητές, πρόεδροι τμημάτων, πρυτάνεις, κόκ., και αργά ή γρήγορα καταλήγουν και στα τηλεοπτικά παράθυρα. Πού αλλού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλοι μου κοιταξτε:

    Ο "πανουργος και ντροπαλος" οβριος ΠΑΝΤΑ μενει πισω απ την βιτρινα. ΠΟΤΕ δεν μετακομιζει μπροστα. Το ιδιο εχει επιχειρισει και εχει καταφερει επιτυχως και ο ανωτερω καθηγητης/σαγιαν.
    Διατηρουν ΑΠΟΛΥΤΑ και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ χαμηλωτατο προφιλ.


    Πως ξεκινανε.
    Η μαλλον ενας απ τους τροπους που χωνωνται στην πολιτικη σκηνη του καθε κρατους.
    Ακουστα θα 'χετε και για τον σαγιαν/δημοσιοσχεσιτη/ταμια καζινο κλπ., κλπ., των Μητσοτακεων. Μην νομισετε οτι στην Πατριδα μας δεν χρησιμοπειουν τις ιδιες η παρεμεφερεις τακτικες να χωνωνται στην ζουλα παντου!

    Εχω ακουσει οτι στο γραφειο καθε εκλεγμενου πολιτικου στις ΗΠΑ ειτε Κονγκρεσμαν ειτε Γερουσιαστη εκτος απ τους καμια 10-15ρια δημοσιους υπαλληλους και νομικοσυμβουλους που διαλεγει και διοριζει ο ιδιος ο πολιτικος, υπαρχουν και οι λεγομενοι εθελοντες/βοηθοι οι οποιοι προσφερουν δωρεαν “βοηθητικη” εργασια στον πολιτικο.
    Το 90% αυτων των “εθελοντων/βοηθων” ειναι οβριοι φοιτητες η εκκολαπτομενοι δικηγορισκοι οι οποιοι εχουν τα ματια τους 414 σε τυχον "παρεκλισεις" απο νομους, ψηφισματα προτασεις κλπ, κλπ που τυχον προτιθεται να φερη ο πολιτικος για ψηφισμα στο Κογκρεσσο η στην Γερουσια.
    Οι εν λογω “βοηθοι/σαγιανιμ” αν δουν οτι κατι αφορα αρνητικα το ισραηλ τους η αφορα ακομα και δικαιωματα και προνομια των οβριων εν Αμερικη, ενεργοποιουνται ΑΜΕΣΩΣ και ειδοποιουν το AIPAC (Αμερικαν Ισραελι Παμπλικ Αφαιρς Κομμιτι) το οποιον AIPAC ΑΜΕΣΩΣ καταπνιγει το “παρανομο” ψηφισμα εν τη γενεσει του. Πριν καλα καλα εισακουσθει στο Κογκρεσσο.
    Αν ο πολιτικος αυτος δεν συμμορφωθει, απλουστατα οχι μονον ΔΕΝ ξαναβλεπει Κογκρεσσο η Γερουσια αλλα οι οβριοι τον καταστρεφουν επαγγελματικα, οικονομικα και ει δυνατον οικογενειακα.

    Διαβαστε το βιβλιο του επι 20 χρονια κογκρεσμαν Πωλ Φιντλεϋ “Τολμουν και μιλουν” (They dare to speak out) να δειτε για τι κουμασια και εχθρους της καθε κοιθνωνιας η οποια τους φιλοξενει, μιλαμε.

    Δειτε και εδω τι εστι σαγιανιμ............
    http://filopatria.wordpress.com/2013/03/08/%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82/#comments

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7tcsbcxj15U

    Αυτη η "περιφημη" (να χεσω μεσα) συνεργασια Ελλαδος-Ισραηλ ΠΟΙΟΙ νομιζετε την "γεννησαν", την προωθησαν αλλα και την υπεστηριξαν πολιτικα μεσα στους διαδρομους της Βουλης; Σαγιανιμ σαν τον παραπανω "καθηγητη"!
    Και διαβαζα τοτε μερικους πληρωμενους εθνοπροδοτες/κοπροσκυλα να γαυγιζουν υπερ της "συνεργασιας" με το τρομοκρατος, και τους δολοφονους και εθνοκαθαριστες του Λαου της Παλαιστινης!

    υγ.
    Οσο σχολιαζα σε μια χασικλΟυ υπηρχε ενας εγκαθετος σαγιαν παντα να αντιμετωπιζει τα σχολια μου με ψευδωνυμο "Σαϊ". Οτι ωρα και να σχολιαζα εσκαγε μυτη ο σαγιαν ανελλιπως. Γερμανικο νουμερο φυλαγε.
    Μολις μου μπλοκαρε το ΙΡ μου η "υπερπατριωτισσα" ψ@λΟύ, ενεκα του οτι κατηγορουσα τους φονιαδες των Λαων, οβριους, εξηφανισθει ως δια μαγειας και ο σαγιαν. Η μαλλον επι τω ακριβεστερο γραφει, αλλα με κερκυραιϊκα γραμματα, η μαλλον σαν ενας "ελλην" πολιτης.
    (Τουλαχιστον τα γνωστα νικς που χρησιμοποιει.)

    Τωρα μπορει να γινουν και συσχετισμοι.
    Χμμμμμμ: Χασιδ - Μιχαλολιακος δημ. Πειραια;
    Μπορει να ειναι και φιλαρακια.
    Ουδεν κρυπτον υπο τον Ηλιον.




    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δειτε και εδω:

      Η Εβραία βουλευτής Κάλερ με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Χριστοφιλοπούλου» που στο Λονδίνο σαν φοιτήτρια ήταν Δεξιά και τώρα είναι ΠΑΣΟΚ, με ανακοίνωσή της χαρακτήρισε την τροπολογία για το γένος «κακόξενη και φοβική, μικρόψυχη και άδικη».
      Αυτό θα έπρεπε να το πει για τις στρατιωτικές σχολές της πατρίδας της,το Ισραήλ.

      Η ίδια Εβραία σε μια επίδειξη εβραϊκής ηθικής αναφέρθηκε στον τυφλό βουλευτή Κουρουμπλή λέγοντας, «Όπως είδε φως και μπήκε στο ΠΑΣΟΚ, έτσι ακριβώς είδε φως και μπήκε στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό έχω να πω μόνο».

      Η Εβραία κ. Κάλερ, είναι η ίδια φορέας του αντισημιτισμού. Μόλις ανοίγει το στόμα της σου έρχεται αυθόρμητα να τη στείλεις σε Κιμπούτζ για αναμόρφωση. Άσε δε μόλις δεις την γουρουνόφατσα της.

      συνεχιζεται.............


      Πατρικιος

      Διαγραφή


    2. συνεχεια............

      Αυτοί οι τύποι, όπως η Καλερ, λέγονται και σαγιανιμ.

      Και εξηγώ: Ενικός: σαγιάν Πληθυντικός: Σάγιανιμ

      Ο πρώην πράκτορας της Μοσσαντ Βίκτωρ Οστροβσκι που έγραψε το βιβλίο « Με την Μέθοδο της Διαφθοράς» αλλά και ο Γκόρντον Τόμας έχουν γράψει εκτεταμένα για τις ενέργειες των σάγιανιμ στις χώρες που τους φιλοξενούν. Οι σάγιανιμ λοιπόν παρέχουν πολυποίκιλη βοήθεια στους πράκτορες του Ισραήλ η οποία μπορεί να είναι παροχή ιατρικής βοηθείας σε μια πληγή από τραυματισμό σφαίρας (μακριά από κλινική η ιατρικό κέντρο χωρίς την ενημέρωση της αστυνομίας) μεγάλο ποσό χρημάτων, ακόμα και συλλογή πληροφοριών τοπικού ενδιαφέροντος αλλά πολύτιμες πληροφορίες για τους πράκτορες του Ισραήλ. Οι σαγιανιμ προέρχονται απ όλες τις τάξεις της κοινωνίες που ζουν. Μπορεί να είναι γιατροί, τραπεζικοί, δικηγόροι, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, δικαστές, «ειδικοί» μάρτυρες σε μια δικαστική υπόθεση, αστυνομικοί , δημοσιογράφοι-προπαγανδιστές, δημόσιοι υπάλληλοι που χειρίζονται διαβαθμισμένα έγγραφα, ανώτεροι υπάλληλοι υπουργείων, ενοικιαστές αυτοκίνητων, ακόμα και κάποιος που διατηρεί κατάστημα ενδυμάτων η κάποιο κέντρο διασκέδασης. Φαντασθείτε αν κάποιος διπλωματικός υπάλληλος ενός κράτους θέλει να μετακομίσει από μια γειτονιά σε άλλη και να προσλάβει (λόγω εξαιρετικά χαμηλής τιμής) μια μεταφορική εταιρία που ιδιοκτήτης της είναι ένας σαγιάν. Τα υπάρχοντα του θα φορτωθούν στο φορτηγό και θα κάνουν υποχρεωτική στάση σε αποθήκη της Μοσσαντ και θα συνεχίσουν την πορεία τους ΜΟΝΟΝ όταν οι πράκτορες τοποθετήσουν κοριούς σε καίρια έπιπλα του διπλωμάτη όπως το κρεβάτι του και η τραπεζαρία του η το γραφείο του. Έτσι πολύ νωρίς οι οβριοί θα ξέρουν τις σεξουαλικές αδυναμίες του εν λόγω διπλωμάτη αλλά και άλλα μυστικά μελών της οικογενείας του. Συνήθως οι σάγιανιμ είναι εβραίοι με κάποια επιρροή στην κοινωνία που τους φιλοξενεί και είναι διατεθειμένοι να κάνουν το παν για να βοηθήσουν το κράτος του Ισραήλ εναντίον των εχθρών του (όποιοι δηλαδή αντιτίθενται στις εγκληματικες πολιτικες του) Οι σάγιανιμ δεν είναι αναγκαίο να αναμειγνύονται ευθέως στην επιχείρηση της Μοσσαντ και πληρώνονται ΜΟΝΟ για τα έξοδα τους. Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να είναι 100% εβραίοι και να ζουν εκτός Ισραήλ. Αν και δεν θεωρούνται Ισραηλινοί υπήκοοι η επαφή γίνεται μέσω γνωστών η συγγενών τους που ζουν στο Ισραήλ. Οι πράκτορες έχουν το πρόσταγμα σ' αυτή την σχέση και επισκέπτονται τον σαγιάν μια φορά κάθε τρεις μήνες η και συχνότερα με μία συνάντηση που διαρκεί 3-4 ώρες αλλά συμπληρώνεται και με πολλά τηλεφωνήματα μεταξύ τους. Αυτό το σύστημα επιτρέπει στις υπηρεσίες πληροφοριών του Ισραήλ να δρουν με ένα ελάχιστο αριθμό προσωπικού και να είναι σχεδόν αδύνατον αν εντοπιστούν χρησιμοποιώντας 5-6 άτομα σε μια «βάση» ενώ η αντίστοιχη της CIA χρειάζεται περίπου 100 άτομα. Η ύπαρξη και η χωρίς χρήματα προσφορά υπηρεσιών των κατά τόπους εβραίων μειώνει στο ελάχιστον και τα έξοδα της συντήρησης και ύπαρξης αυτών των «βάσεων» (νοικιασμένα διαμερίσματα ) στην αλλοδαπή.

      Πρέπει να σημειωθεί ότι ο ας πούμε «έλληνας» σαγιαν δεν θα διστάσει να βοηθήσει τους δολοφόνους της Μοσσαντ ακόμα και αν υποψιάζεται ότι στην τρομοκρατική μελλοντική επιχείρηση τους πιθανόν να τραυματιστούν η και να δολοφονηθούν αλλα αθώα θύματα ακόμα και γείτονες τους.

      Το Ισραήλ τους και το πετσί τους να 'ναι καλά!
      Αυτό τους νοιάζει



      Πατρικιος


      υγ.
      Διαδωστε το να μαθαινουν και οι αλλοι συνΕλληνες πως δουλευουν οι ρουφιανοι των λαων μεσα στις κοινωνιες που τους φιλοξενουν.

      Διαγραφή
  3. Κι αυτο για διαβασμα

    http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/wujshasbara.pdf

    --------------------

    “Εβραίοι χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται για να διαδίδουν καί να υποστηρίζουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!

    Από τον Jonathan Cook.
    Η παθιασμένη υποστήριξη του Ισραήλ εκφραζόμενη στην αρχή’ «αντιμίλησε τους» (Talkback) και τμήματα από σχόλια ιστοσελίδων, στο ίντερνετ σε blogs, σε συζητήσεις στο Facebook και αλλού μπορεί να μην είναι η πραγματικότητα όπως θέλουν (οι Εβραίοι) να φαίνεται. Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ φέρεται να στρατολογεί ειδικές μυστικές ομάδες των οποίων το έργο θα είναι να «σερφάρουν» στο διαδίκτυο 24 ώρες την ημέρα και να διαδίδουν θετικά νέα για το Ισραήλ. Νεαροί Εβραίοι με γνώσεις στους υπολογιστές και στο ίντερνετ, κυρίως νέο-αποφοιτήσαντες από πανεπιστήμια, αλλά και νέο-αποστρατευθέντες από το στρατό του Ισραήλ και έχοντες γνώσεις ξένων γλωσσών, προσλαμβάνονται από την κυβέρνηση του Ισραήλ, να πλασάρουν εαυτούς σαν απλούς surfers ενώ στην ουσία υιοθετούν απόλυτα την γραμμή της κυβέρνησης του Ισραήλ, σχετικά με τη γενοκτονία που εξελίσσεται μπρος στα μάτια μας, στη Μέση Ανατολή.
    Η ύπαρξη μιας «διαδυκτιακής ομάδας πολέμου στο internet” ήρθε στο φως όταν εντάχθηκε στον προϋπολογισμό του υπουργείου εξωτερικών του Ισραηλ του τρέχοντος έτους. Περίπου 150.000 δολάρια έχουν προβλεφθεί, για το πρώτο στάδιο της ανάπτυξης (της ιδέας αυτής), με αναμενόμενη αυξημένη χρηματοδότηση για το επόμενο έτος.
    Ο Shturman, αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος προπαγάνδας, (hasbara στα εβραίικα), του υπουργείου, παραδέχθηκε η ομάδα του θα εργάζεται με απόλυτη μυστικότητα.
    “Οι δικοί μας δεν θα λενε: “Γεια σας, είμαι από το τμήμα προπαγάνδας/ hasbara του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών και θέλω να σας πω το εξής”…. «Ούτε θα παρουσιάζουν εαυτούς σαν ισραηλινούς ή Εβραίους», είπε. -”Θα μιλάνε σαν ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ιστολογίων και ως απλοί πολίτες, και θα σχολιάζουν με σχόλια που θα φαίνονται προσωπικά, αλλά θα πρέπει (τα σχόλια τους) να βασίζονται σε μια έτοιμη λίστα με τα μηνύματα που θα έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Εξωτερικών”.
    Περίπου 50.000 ακτιβιστές αναφέρθηκε να έχουν κατεβάσει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται ‘Μεγάφωνο’ που στέλνει ένα σήμα στους μεταξύ των υπολογιστές, όταν ένα άρθρο δημοσιεύεται κάνοντας κριτική στο Ισραήλ. – (Όταν συμβεί κάτι τέτοιο) Οι Εβραίοι πρέπει να βομβαρδίζουν το ‘ύποπτο χώρο’ του Ίντερνετ με παρατηρήσεις τους και σχόλια, που υποστηρίζουν το Ισραήλ…”

    Όλο το άρθρο εδώ:

    http://avragioz.blogspot.com/2009/10/blog-post_8553.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γειά σου βρε Πατρίκιε, έννοια σου και είμαστε αρκετοί εκει μέσα στην "κυρία" που είπες ώστε να μη μπορούν να πάρουν κεφάλι με τα ψέματα τους οι κερκυραϊκές λινάτσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μιλησα για καμια "κυρια" εγω φιλε μου.
      Για μια πορνη που αρχιικα εκανε πιατσα στη Συγγρου και τωρα κανει πιατσα στην Κουμουνδουρου μιλησα.

      Και την απεκαλεσα διαφορετικα.

      Διαγραφή
    2. Πάντως καταλαβαινόμαστε :)

      Διαγραφή
    3. Ετσι..


      Πατρικιος

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών