Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 01, 2013

4 ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ 45ΧΡΟΝΟ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗ ΣΤΟ ΔΟΜΟΚΟ

Εξιχνιάσθηκε, μετά από συστηματική και μεθοδική έρευνα που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ανθρωποκτονία η οποία διαπράχθηκε την 30-12-2012 σε βάρος 45χρονου ημεδαπού σε πρατήριο υγρών καυσίμων, όπου εργαζόταν, στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού Φθιώτιδας.
Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων υπηκόων Αλβανίας, εκ των οποίων οι......
τρεις ηλικίας 28 ετών και ο ένας 24 ετών, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και για παράνομη οπλοχρησία, η οποία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
Ειδικότερα, την 30-12-2012 το απόγευμα, ο 45χρονος βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος στο γραφείο πρατήριου υγρών καυσίμων όπου εργαζόταν ως υπάλληλος, φέροντας τέσσερα τραύματα από πυροβόλο όπλο (σχετικό το από 31-12-2012 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας ).
Από την αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, σε συνδυασμό με την συλλογή και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας των τεσσάρων δραστών, οι οποίοι διέπραξαν την ανθρωποκτονία με κίνητρο την ληστεία, αφαιρώντας από τον 45χρονο το χρηματικό ποσό των -3.097- ευρώ.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι ανωτέρω, από τον Δεκέμβριο τουλάχιστον του 2012, συγκρότησαν δομημένη και με διαρκή δράση ομάδα, η οποία διέπραξε τουλάχιστον δύο ακόμη ληστείες σε βάρος ζευγαριού ημεδαπών, σε οικία στην Αρκίτσα Φθιώτιδας, καθώς και σε βάρος 34χρονου υπηκόου Αλβανίας, υπαλλήλου σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Δομοκό Φθιώτιδας (σχετικά τα από 24-12-2012 και 04-01-2013 Δελτία Τύπου της Υπηρεσίας μας ).
Οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και την σύλληψη των τεσσάρων δραστών συνεχίζονται, ενώ διερευνάται η συμμετοχή τους στην τέλεση και άλλων κακουργηματικής φύσεως αδικημάτων.
Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.
πηγή

2 σχόλια:

  1. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΗΞΟΥΝ ΠΕΡΣΟΝΑ ΝΟΝ ΓΚΡΑΤΑ - ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΤΑ ΜΠΑΤΣΑΡΔΕΜΕΝΑ Σ Κ Α Τ Α ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΟΛΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ - ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΜΟΥΝΙΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολος ο ΓΑΜΑΗΜΕΝΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΟΝΑ ΝΟΝ ΓΚΡΑΤΑ ΤΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών