Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 01, 2013

Ρυπαρή ανθελληνική προπαγάνδα σε σχολεία των Νοτίων Προαστίων από αριστερομπολσεβίκους καθηγητές και αποβλακωμένους μαθητές...

Λύσσαξαν αυτές τις ημέρες ΜΜΕ, φορείς και λοιποί "προοδευτικοί" για το πρόγραμμα "διάπλασης παίδων" της Χρυσής Αυγής και την "κακή κατήχηση" που επιβάλλει στις αγγελικές ψυχές 6χρονων παιδιών μπολιάζοντάς τους με..Ελλάδα.
Μέχρι και ερώτηση στον υπουργό Παιδείας έκαναν τα ορφανά του Τσαουσέκου, με ολίγον Κεμάλ, της ΔΗΜΑΡ, ζητώντας να επιληφθεί του θέματος άμεσα κάποια διοικητική αρχή..

Όταν όμως συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή να μοιράζονται "αντιφασιστικά" κείμενα με περιεχόμενο άκρως συκοφαντικό και με απειλητικά μηνύματα εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι......δημοκρατικό και επιθυμητό από το καθεστώς!!

Αναγνώστης, μαθητής σε σχολείο της Γλυφάδας, μας απέστειλε φυλλάδια που διαμοίραζαν νεογενίτσαροι μαθητές και μπολσεβίκοι καθηγητές, με άκρως αντεθνικό περιεχόμενο στα περισσότερα σχολεία των Ν. Προαστίων, με την παράκληση της αναφοράς:
"Τα περισσότερα κατέληξαν στον σκουπιδοτενεκέ..."

Φυσικά και για αυτά τους...ρύπους δεν θα γίνει κάποια επερώτηση από τα κοινοβουλευτικά κόμματ.

Διαβάστε και φρίξτε με την..."ποιότητα" των κειμένων



4 σχόλια:

  1. Τα κοπρανα και οι κατσαριδες του εβραιομπολσεβικισμου ηταν αναμενόμενο οτι θα αναλάβουν εργολαβική "αντεπίθεση" αλλα αυτην την φορα κάνοντας "νόμιμη" πλύση εγκεφαλου στα παιδιά και τους μαθητες διαχέοντας το δηλητήριο του καπιταλο-μπολσεβικισμου.

    Αυτη ειναι η διαφορά της εθνοφυλετικης κοσμοθεασεως και τον φορέων της απο τους ενεργούς θανατους της εθνοαποδομησεως και του εβραιομπολσεβικισμου, η μεν το κάνουν σε "κρυφά" σχολεία, οι δε μέσω των ΜΙΝΤΙΑ και των "εκπαιδευτικών" δημοσίων ιδρυμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και να ενημερώσω τις κατσαρίδες που τυγχανει να βλεπουν το συγκεκριμένο φορουμ, διοτι σίγουρα ο "μπαπας" σορος σε κάποιους θα εχε αναθέσει και αυτο το "καθήκον.

    Συνεχίζοντας κατα αυτον τον τρόπο εξωθείτε σε ενεργοποίηση και δραστηριοποίηση ακομα και τους πλέον ουδέτερους και μετριοπαθείς Έλληνες, οι οποίοι εκ των πραγμάτων σε λιγο καιρό εκτός απο το οτι θα απολέσουν οποιαδήποτε δυνατότητα αστικής καθεστηκυίας λιπαρότητας, νοητικής και σωματικής, διοτι υπο αυτες τις συνθήκες στο τελος θα χάσουν και οτι έχουν, και ετσι δεν θα έχουν κατα αυτόν τον τροπο τιποτα να χάσουν, η μαιναδικη μανία του διεθνιστικού σας παρασιτικού εβραιομπολσεβικοκαπιταλιστικου καθεστώτος ζέχνει πλέον και προκαλεί κατα τέτοιον βαθμό ετσι ώστε ακούω και άτομα απο τον περίγυρο μου τα οποια πρότινος υπήρξαν υπερβολικά μετριοπαθή να επιθυμούν την τσάκιση σας και οχι μονον την διαλεκτική οπως παλαιότερα, το οτι δεν το εχουν κάνει ακομα υπολείπεται ενος βήματος, το οτι το εχουν σκεφτεί ομως ισούται με εναν βημα προς τα εμπρός, βημα προς βημα φανατίζεται τις δυνάμεις της υγείας και των ανοσοποιητικών δυνάμεων του έθνους βημα προς βήμα οπλίζεται το χερι που θα σας λιώσει γιατι άλλωστε μια τοσο νοσηρή κατάσταση δεν μπορει να κρατήσει για πολυ η έξαρση της ασθένειας που εκπροσωπείτε δεν μπορεί παρα να επιφέρει ειτε την καταστροφή του ξενιστή της ειτε την δικη της, πάντως ειναι σύντομη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει πλάκα πάντως, και επειδή είμαι σε νότιο δήμο κοντινό της Γλυφάδας αλλά όχι τόσο πλούσιο, εδώ έχουμε πολύ κόσμο που στηρίζει την ΧΑ, εκεί βλέπεις όμως που είναι οι άνετοι, οι χορτασμένοι, εκεί ευδοκιμούν οι αριστεριστικές μαλακίες και τα κουμμούνια...
    Έτσι πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθή ο νοικοκύρης…………….

    Ξέρουν από παιδομαζώματα στην αριστερά κι ας μην σκούζουν υποκριτικά

    Και μετά, φωνάζουν για τους άλλους-αστείος ο σάλος για το θέμα των παιδιών και της ΧΑ

    Αντιγράφω από τον «Ριζοσπάστη» της 6ης Φεβρουαρίου 2011:

    Στο 10ο Συνέδριο της Οργάνωσής μας αποφασίσαμε να επεξεργαστούμε και να καταπιαστούμε συγκροτημένα με την παρέμβασή μας στις μικρές ηλικίες.

    «Το νέο Κεντρικό Συμβούλιο να επεξεργαστεί, σε συνεργασία με το Κόμμα, την παρέμβαση της ΚΝΕ στις μικρές ηλικίες που βρίσκονται στην προσχολική ηλικία και το Δημοτικό, στο Γυμνάσιο, στα παιδιά της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, των νέων ζευγαριών, αξιοποιώντας όλες τις μορφές.

    Ολες οι Οργανώσεις της ΚΝΕ, οι εδαφικές και οι άλλες πρέπει να απευθύνονται με εκδηλώσεις στα μικρότερα παιδιά και τους γονείς τους. Με απαιτητική προσπάθεια, επιστημονική γνώση και προσοχή λόγω ηλικίας, να αποκτήσουμε την ικανότητα να επικοινωνούμε με τα παιδιά του Δημοτικού και του Γυμνασίου. Είναι σημαντική πλευρά της προετοιμασίας των νέων για τα μαθητικά χρόνια, της παρέμβασής μας στους νέους γονείς».

    Στην κατεύθυνση αυτή έγινε προσπάθεια να αναβαθμιστεί το πρόγραμμα του παιδότοπου στα πλαίσια του 36ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή». Η χρονιά έκλεισε με επιτυχημένες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για παιδιά που διοργανώθηκαν στην Αθήνα αλλά και σε άλλες πόλεις.

    Στο σπίτι του κρεμασμένου…

    Και μια πολύ καλή απάντηση
    «… Ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ‘παιδομάζωμα’ ε; Μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου; Γενιές ολόκληρες πήρε στο λαιμό της η Αριστερά τους, σέρνοντας σε μια ζωή βασάνων και βαρβαρότητας στον ‘κομμουνιστικό παράδεισο’ χιλιάδες αθώα Ελληνόπουλα, τα πιο αγνά θύματα του συμμοριτοπόλεμου!!! Με τα σημερινά δεδομένα αυτό που έκαναν θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι αγγίζει τα όρια του εγκλήματος πολέμου, και ηθικά στιγμάτισε ιστορικά αυτή την παράταξη…»




    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών