Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 01, 2013

Γρυλίζουν και οι τούρκοι για τα μαθήματα ιστορίας σε νεαρά παιδιά από τη Χρυσή Αυγή...

Η Τούρκικη εφημερίδα Χουριέτ με σημερινό δημοσίευμα της με τίτλο «Η ελληνική ακροδεξιά διδάσκει ιστορία στα παιδιά των Ελλήνων », η τουρκική Χουριέτ στην ιστοσελίδα της, κάνει εκτενή αναφορά στην «κατήχηση» των ανήλικων στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης Ανατολικής Αττικής.

«Η ακροδεξιά οργάνωση Χρυσή Αυγή υπερασπίστηκε την απόφασή της να παραδίδει μαθήματα ελληνικής ιστορίας σε παιδιά του δημοτικού σε ένα από τα γραφεία της», αναφέρει το δημοσίευμα. Τα μαθήματα ξεκίνησαν την......
περασμένη εβδομάδα με παιδιά των οποίων οι γονείς δέχθηκαν την πρόσκληση του κόμματος, ενώ όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής τα παιδιά παρακολούθησαν την προβολή «παιδαγωγικού βίντεο» και συμμετείχαν σε συζητήσεις με θέματα, μεταξύ άλλων, «την γέννηση του αρχαίου κόσμου, τους Ολύμπιους Θεούς και την Χριστιανική Πίστη».

Η τουρκική εφημερίδα, η οποία αναφέρθηκε στη Χρυσή Αυγή ως «κόμμα που αρνείται την νέο-ναζιστική ταμπέλα, αλλά είναι λάτρης της ναζιστικής λογοτεχνίας και των ναζιστικών αναφορών», συνέχισε λέγοντας πως «η Χρυσή Αυγή δήλωσε, πως παρά τις αντιδράσεις, θα συνεχίσει “τα μαθήματα εθνικής αφύπνισης” για τους “μικρούς φίλους” της».
 veteranos.gr

1 σχόλιο:

  1. Έχουν συνηθήσει οι Τούρκοι να διδάσκουν τα δημόσια ελληνικά σχολεία την τουρκική ιστορία των Ρεπούσηδων και τους κακοφάνηκε που η Χρυσή Αυγή διδάσκει στα ελληνόπουλα την ελληνική ιστορία...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών