Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 11, 2013

Πως η αθλιότητα της πολιτικής μετατρέπεται σε πολιτική της αθλιότητας

Ύψιστα μαθήματα δημοκρατικότητας, φιλελευθερισμού και πλουραλισμού, παραδίδουν στο Πανελλήνιο, σε κάθε εκπομπή τους, οι «εξαίρετοι» και άκρως «αντικειμενικοί» δημοσιογράφοι Μάριον Μιχελιδάκη και Γιώργος Κουβαράς στην εκπομπή τους η ΝΕΤ στα γεγονότα.
Εξαίρεση δεν αποτέλεσε και η πρωινή εκπομπή της 9ης Απριλίου, κατά την οποία ένα εξαίρετο πάνελ προσκεκλημένων με πρώτη και καλλίτερη την Πασιονάρια της Εκάλης και εκφραστική βαρκάρισσα του Βόλγα κυρία Λιάννα Κανέλλη, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κύριο Βούτση, την μεγαλοαστή κυρία Βόζεμπεργκ, τον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ κύριο Τσούκαλη και τελευταία και καλλίτερη  την  Πολιτική Επιστήμονα, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και του Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, γνωστή για τις αποκαλυπτικές της φωτογραφίες Playmate κυρία Αφροδίτη Αλ Σαλέχ.
Θέμα όλων αυτών των....
διανοιών και εκφραστών του δημοκρατικού συναισθήματος, ήταν για μια ακόμη φορά η Χρυσή Αυγή και οι συμπεριφορά στελεχών μας εντός και εκτός Κοινοβουλίου.
Οσον αφορά τα συνεχή σχόλια και τις κατηγορίες που εξακοντίστηκαν από τους ακραιφνείς δημοκράτες και υπέρμαχους της ελευθερίας, θα περιοριστούμε να σχολιάσουμε τινά εξ αυτών.
Εκεί όμως που θα επιμείνουμε είναι στο θράσος, στην αναίδεια και στον ολοκληρωτισμό των κρατικών ΜΜΕ,  που ξεκινούν ένα ρεπορτάζ με σκοπό να σχολιάσουν και να κρίνουν την συμπεριφορά και την διαλεκτική ενός Πολιτικού Κινήματος, χωρίς να έχουν προσκεκλημένο τουλάχιστον έναν εκπρόσωπο του.
Όχι μόνο είναι άκρως απαράδεκτο και αντιδημοκρατικό, αλλά αντιβαίνει και τους στοιχειώδεις κανόνες δεοντολογίας. Ας μην λησμονούμε τον κύριο Χατζηνικολάου καθώς και άλλους πολλούς του δημοσιογραφικού λόμπυ, που κατηγόρησαν τον κύριο Τράγκα  επειδή στην εκπομπή του είχε καλέσει τέσσερεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Δηλαδή τι ζητούν τελικά, εφαρμογή δημοκρατίας κατά περίπτωση;
Γιατί συνέβη και συμβαίνει κατά κόρον αυτό τον φαινόμενο;
Διότι οι πλείστες των εκπομπών που λαμβάνουν χώρα στα ΜΜΕ με θέμα την Χρυσή Αυγή, χωρίς εκπροσώπους της, γίνονται όχι για να διευκρινίσουν, να διατυπώσουν, ή να κρίνουν θετικά ή αρνητικά θέσεις του Κινήματος, αλλά για να διαβάλουν, να συκοφαντήσουν, να λασπολογήσουν και κυρίως να δημιουργήσουν και να προβάλουν στους ακροατές μια αντεστραμμένη πραγματικότητα.
Γνωστή σε όλους άλλωστε είναι η ρήση «Συνέχισε να κατηγορείς κάποιον ενωπίω  των υπολοίπων έστω και αν ψεύδεσαι ασύστολα. Στο τέλος κάτι θα τους μείνει».
Γιατί στον χώρο και στους κύκλους των επαγγελματιών πολιτικών, είθισται να χρησιμοποιείται κατά κόρον η συκοφαντία και η διαστρέβλωση λόγων και εκφράσεων καθώς και η αναγωγή ασήμαντων χαρακτηρισμών σε μείζον θέμα, όταν δεν έχουν να προσάψουν  και να αποδώσουν κατηγορίες για μεμπτές και κακουργηματικές πράξεις. Και όταν μάλιστα δεν υπάρχει αντίλογος απ' τον θιγόμενο, εκεί η κατάσταση πλέον πυρπολείται και το «δημοκρατικό» αίσθημα εκτονώνεται στο έπακρον.
Τοιουτοτρόπως αγαπητοί μου λειτουργεί η δημοκρατία και ο πλουραλισμός στα κρατικά ΜΜΕ και όχι μόνον. Δίκη και καταδίκη, χωρίς αντίλογο, ή έστω «απολογία». Φυσικά δεν θεωρούμε επ΄ ουδενί, ότι οφείλουμε να απολογηθούμε σε κάποιο απ' αυτά τα ανδρείκελα.
Στον μόνο που απολογούμαστε και οφείλουμε ν’ απολογούμαστε είναι στον Ελληνικό Λαό.
Στην συνέχεια, θα επιθυμούσαμε να απαντήσουμε σε κάποια σχόλια, ή συνήθεις χαρακτηρισμούς που έλαβαν χώρα, καθαρά και μόνον για δική μας ικανοποίηση και για να αποδείξουμε σε όσους μας κάνουν την τιμή να διαβάσουν το παρόν, ότι πάντα και σε όλα έχουμε απαντήσεις, καθώς και αποδείξεις και τεκμήρια για να τις στηρίξουμε.
Όπως ο κύριος  Κουβαράς έδωσε πρώτα τον λόγο στην κυρά-Λιάννα κατά κόσμον Γαρυφαλλιά, έτσι και εμείς θα ξεκινήσουμε πρώτα από αυτή. Αυτό το άτομο από την άνεση και την χλιδή του εν Εκάλη living room της, έχει ακόμη το θράσος να συνεχίζει να παριστάνει την επαναστάτρια μπολσεβίκα και την υπέρμαχο του προλεταριάτου. Η διαλεκτική της δε, γνωστή και μη εξαιρετέα, βαθυστόχαστες αναλύσεις με ύφος αυτοκινητιστή οχήματος μεγάλου κυβισμού και πάντα χωρίς αντίκρισμα. Αγαπητή μου Γαρυφαλλιά μην παραπονιέσαι. Επι σειρά ετών περιφερόσουν στα τηλεοπτικά πάνελ  βωμολοχούσες και προσέβαλες.
Οσο για τις τότε δηλώσεις του Αρχηγού του Κινήματος μας εν Θεσσαλονικη και οι δήθεν απειλές του που ανέφερες, ότι και καλά θα σε σκοτώσει, σε καθησυχάζουμε απόλυτα. Το Κίνημα μας δεν ασχολείται με  πολιτικά πτώματα. Γιατί τόσο εσύ, όσο και το από-κομμα που ανήκεις, βρίσκεστε ήδη σε προχωρημένο στάδιο πολιτικής και διαλεκτικής αποσύνθεσης. Κατόπιν θα έλθουμε στον έτερο Καππαδόκη κύριο Βούτση, ο οποίος μας απεκάλεσε πολιτικό μόρφωμα.
Καθαρά πληροφοριακά αγαπητέ κύριε, η Χρυσή Αυγή είναι ένα Εθνικιστικό Κίνημα με βαθιά Πίστη προς την Πατρίδα, το Εθνος και την Φυλή. Διατηρούμε απόλυτη συνείδηση της Ιστορικής μας κληρονομιάς  και απώτερος σκοπός μας είναι η αναγέννηση του Ελληνισμού που η αστική δημοκρατία και η δοσίλογη αριστερά καταδίκασαν να διαβιώνει σ΄ ένα καθεστώς οικονομικής, κοινωνικής πολιτισμικής και πνευματικής υποταγής.
Το μόρφωμα και μάλιστα το κοινωνικό μόρφωμα, θα σας συνιστούσαμε να το αναζητήσετε παρά τους οικείους σας. Και φυσικά αναφερόμαστε στον κανακάρη σας που διέπραξε ένοπλη ληστεία, ή μάλλον όπως εσείς δηλώσατε, προσπάθησε να απαλλοτριώσει την καπιταλιστική υπεραξία προς όφελος των ανά τη Γη καταπιεσμένων. Τον κανακάρη σας που στο άψε σβήσε αποφυλακίστηκε, για να δώσει ξανά το παρόν του στις καταλήψεις οικιών. Οπότε θα σας συμβουλεύαμε να πάψετε να χαρακτηρίζετε το Κίνημα μας ως μόρφωμα και να ασχοληθείτε με την αναμόρφωση του δικού σας μορφώματος.
Και τέλος φθάνουμε στην αξιέραστη και γνωστή ανά τω Πανελλήνιω (γιατί άραγε;) κυρία Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, με την οποία θα συμφωνήσουμε απόλυτα σε μια φράση της.  «Πρέπει να προστατεύσουμε την δημοκρατία μας. Αυτή την δημοκρατία που έχουμε».
Και εννοεί σαφώς, την Δημοκρατία Α.Ε. Την δημοκρατία που επιτρέπει στους πολιτικούς να υφαρπάζουν το δημόσιο χρήμα, να χρηματίζονται από εταιρείες και μεγαλοεργολάβους, να ληστεύουν τα δημόσια ταμεία, να φοροδιαφεύγουν, να φυγαδεύουν χρήματα στο εξωτερικό, να αναγνωρίζουν το δικαίωμα στους Σκοπιανούς να αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες, να παραχαράσσουν την Ελληνική Ιστορία, να επιτρέπουν στους Αλβανούς να προπαγανδίζουν τα επεκτατικά τους σχέδια προς νότο, να συμπεριλαμβάνουν μουσουλμάνους στα ψηφοδέλτια των κομμάτων τους, να επιτρέπουν στους αλλοδαπούς λαθρομετανάστες να ληστεύουν, να βασανίζουν και να δολοφονούν ΄Ελληνες πολίτες, να απαγορεύουν το δικαίωμα εκκλησιασμού στα σχολεία και συγχρόνως να κόπτονται για την ίδρυση μουσουλμανικού τεμένους, να καταδικάζουν και να περιφρονούν, κάθε τι πατριωτικό.
Αυτή την δημοκρατία, αυτό το σάπιο και ερμαφρόδιτο καθεστώς, είναι που αντιμαχόμαστε και αγωνιζόμαστε για την συντριβή του. Αυτό το καθεστώς που λειτουργεί εις βάρος και προς βλάβη της Πατρίδας μας και του Ελληνισμού, είναι  ο αντίπαλος μας. Για αυτό λοιπόν τον λόγο, συνεχώς καταφέρεστε εναντίον μας. Γιατί είμαστε οι μόνοι που δεν θα επιτρέψουμε να εφαρμόσετε και να υλοποιήσετε τα σκοτεινά σχέδια των διεθνών πατρώνων σας.
Και επειδή  εμείς είμαστε απόλυτα καθαροί και κινούμαστε με κύριο γνώμονα τις Αξίες και τα Ιδανικά μας, επειδή καθημερινά είμαστε στο πλάι του δοκιμαζόμενου Λαού, επειδή  εντός και εκτός κοινοβουλίου βροντοφωνάζουμε την αλήθεια και καταγγέλλουμε τα εγκλήματα που έχετε διαπράξει εις βάρος αυτού του Λαού, επειδή δεν έχετε τίποτα μεμπτό ή παράνομο εις βάρος μας, προσπαθείτε να μας διαβάλετε, να μας συκοφαντήσετε και να μας απαξιώσετε στην συνείδηση των Ελλήνων πολιτών μετατρέποντας έτσι, την αθλιότητα της πολιτικής σας σε  πολιτική της αθλιότητας.
Τίποτα όμως δεν θα επιτύχετε. Το πολιτικό σας τέλος πλησιάζει και πολύ σύντομα σύσσωμος ο Ελληνικός Λαός θα σας κρημνίσει στον Καιάδα της πολιτικής λήθης. Η Νίκη είναι δική μας!!!!
ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών