Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 11, 2013

Μια αντικειμενική άποψη ξένης ανταποκρίτριας για την Χρυσή Αυγή προκαλεί εγκεφαλικά


Μια αντικειμενική άποψη ξένης ανταποκρίτριας για την Χρυσή Αυγή προκαλεί εγκεφαλικά

Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο είδε το φως της δημοσιότητας, το οποίο δείχνει με ποιο ακριβώς τρόπο λειτουργεί η ντόπια δημοσιογραφική νομενκλατούρα και πως ακριβώς επιχειρούν να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη, προκειμένου να εξυπηρετήσουν πολιτικούς και συνάμα σκοτεινούς σκοπούς. Στο άρθρο, λοιπόν, που γράφει κάποιος Γιώργος Κοκκόλης και αφορά την επίσκεψη μίας ξένης δημοσιογράφου στην Πατρίδα μας, αλλά και στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, γίνεται εμφανές ότι κάποιοι έχουν πολύ μεγάλη ζέση για παραποίηση της αλήθειας και πολιτική προπαγάνδα.
Για να μην υπάρχουν αυταπάτες περί του....
πολιτικού προσδιορισμού του συγγραφέα, ας παραθέσουμε ένα και μόνο πολύ μικρό απόσπασμα από τα γραφόμενα του σε ένα άλλο παλαιότερο άρθρο του, το οποίο γράφτηκε πριν την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην Βουλή: «Τι θα γίνει λοιπόν; Θα σοκαριστούμε για άλλη μια φορά. Θα αισθανθούμε ντροπή και αποτροπιασμό που όλα αυτά συμβαίνουν στην χώρα μας. Θα εκπλαγούμε από την ανθρωπιστική κρίση στην καρδιά της πρωτεύουσας που «γέννησε το δυτικό πολιτισμό» και -μαντέψτε- την Δευτέρα θα συζητάμε γιατί η Χρυσή Αυγή θα έχει μπει στη Βουλή. Με τις υγείες μας.»
Αφότου λοιπόν έγινε φανερός ο πολιτικός προσδιορισμός του κ. Κοκκόλη, ας δούμε όμως πως έπαθε «εγκεφαλικό» ο εν λόγω κύριος από την δημοσιογράφο που υποδέχθηκε στην Ελλάδα, η οποία δεν είχε κομματικές – συστημικές ανησυχίες παρόμοιες με του ίδιου.
«Μία δημοσιογράφος αποφάσισε να αναλάβει το θέμα της Χρυσής Αυγής και βρέθηκε στο αρχηγείο του κόμματος και συνομίλησε με στελέχη και οπαδούς. Όταν τη ρώτησα ποια ήταν η αίσθηση που αποκόμισε για αυτούς τους ανθρώπους η απάντηση ήταν αποκαλυπτική: της φάνηκαν απλοί, καθημερινοί άνθρωποι οι οποίοι έλεγαν πράγματα που ακούγονται φυσιολογικά στα αυτιά του ακροατή. Αρνήθηκαν κάθε κατηγορία περί φασισμού. «Μας λένε ναζί γιατί δεν μπορούν να μας κατηγορήσουν για τίποτε άλλο. Εμείς δεν κλέψαμε» της είπαν και υποστήριξαν πως μάχονται κατά των Γερμανών. Την πήγαν στα τοπικά γραφεία και της έδειξαν τα συσσίτια μόνο για Έλληνες. Δεν ήταν όμως αυτά που την εντυπωσίασαν.
Ποια είναι λοιπόν αυτή η ακαταμάχητη γοητεία της Χρυσής Αυγής; Νομίζω το βασικό είναι η αμεσότητα, η αίσθηση που καλλιεργούν ότι.....................

συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών