Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 11, 2013

Αυτοί είναι οι βρωμεροί υπερασπιστές της Αριστεράς: Ο ξεβρακωμένος Βαξεβάνης δεν εμφανίστηκε στην προανακριτική και έστειλε κι αυτός υπόμνημα!

Δεν εμφανίστηκε να καταθέσει σήμερα το πρωί στην Προανακριτική Επιτροπή που εξετάζει την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης και απαντά καταθέτοντας υπόμνημα. Σύμφωνα με τον υπόμνημα σημειώνει πως...
"να σας θυμίσω (φαίνεται άλλωστε από τον τίτλο της Επιτροπής σας) πως η Επιτροπή ερευνά τις τυχόν ευθύνες του πρώην υπουργού κ Γ. Παπακωνσταντίνου, με βάση την λίστα που διαχειρίστηκε ο ίδιος και ο διάδοχός του Ευαγ.Βενιζέλος. Το νομικό υλικό για αυτή την έρευνα είναι η λίστα την οποία παρέδωσε ο κ. Βενιζέλος και αυτή την οποία παρέλαβε η ελληνική πλευρά τον Δεκέμβριο του 2012, από τις γαλλικές Αρχές.

Η έρευνά σας, προφανώς και δεν στηρίζεται φαντάζομαι στη δημοσιευμένη λίστα. Άρα ακόμη και αν παραδεχτούμε πως η δημοσιευμένη στο ΗOT DOC λίστα είχε λάθη, παραλείψεις ή ελλείψεις, δεν αποτελεί δικό σας ανακριτικό υλικό αλλά δημοσίευμα.

parapolitika.gr

1 σχόλιο:

  1. Παλιος , καλος κρατικοδιαιτος κοπριτης ( και η πρωην συμβια του ).... Απο τα πιο γερα στηριγματα της μεταπολιτευτικης συνταγματικης χαβουζας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών