Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 23, 2013

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν...Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ: "Θα προστατεύσουμε το Ισραήλ με κάθε θυσία"

Οι ΗΠΑ έχουν δεσμευτεί στην ενίσχυση της σχέσης τους με το Ισραήλ καθώς κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή, δήλωσε σήμερα ο Αμερικανός υπουργός 'Αμυνας Τσακ Χέιγκελ, ο οποίος επισκέπτεται το Ισραήλ.
«Αυτή είναι μια δύσκολη και επικίνδυνη περίοδος κατά την οποία φίλοι και σύμμαχοι πρέπει να παραμένουν κοντά οι μεν στους δε, πιο κοντά από ποτέ. Έχω δεσμευτεί στη συνέχιση της ενίσχυσης της σχέσης αυτής, στη διασφάλισή της», τόνισε ο Χέιγκελ κατά τη συνάντησή του με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου στην Ιερουσαλήμ.
«Πιστεύω ότι .....
συνεργαζόμενοι με τους φίλους και τους εταίρους μας θα μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει για τη χώρα σας, τη χώρα μου και για να γίνει η περιοχή αυτή καλύτερη και ασφαλέστερη», πρόσθεσε.
Ο Νετανιάχου από την πλευρά του εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι σχέσεις ΗΠΑ-Ισραήλ θα ενισχυθούν στη διάρκεια της θητείας του Χέιγκελ στο υπουργείο 'Αμυνας.
«Αυτό είναι σημαντικό γιατί αντιμετωπίζουμε πολλές προκλήσεις», τόνισε ο Νετανιάχου.
Ανάμεσα στις απειλές αυτές είναι "ο εξοπλισμός τρομοκρατικών οργανώσεων από το Ιράν με σύγχρονα όπλα και η προσπάθεια του Ιράν να εξοπλιστεί με πυρηνικά όπλα".
«Αυτή είναι μια πρόκληση που το Ισραήλ δεν μπορεί να δεχθεί και όπως εσείς, αλλά και ο πρόεδρος Ομπάμα έχετε επανειλημμένα πει, το Ισραήλ πρέπει να είναι σε θέση να υπερασπιστεί τον εαυτό του απέναντι σε οιαδήποτε απειλή», πρόσθεσε.
Ο Χέιγκελ έφθασε την Κυριακή στο Ισραήλ, πρώτο σταθμό της περιοδείας του σε πέντε χώρες της Μέσης Ανατολής. Ο Αμερικανός υπουργός θα επισκεφθεί επίσης την Ιορδανία, την Αίγυπτο, τη Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. (protothema)

1 σχόλιο:

  1. Ενα βιντεάκι για τον πολυπολιτισμό και τους περιούσιους http://www.youtube.com/watch?v=nGqSXB9M-v0&feature=youtu.be

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών