Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 23, 2013

“Καπνός” έγιναν τα λεφτά που δήθεν θα έδινε ο ΣΥΡΙΖΑ για κοινωνική αλληλεγγύη! Αναμενόμενο από τα σπαγγοραμμένα ορφανά του Τσαουσέσκου με τις φαρδιές τσέπες

Η κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο. Υποτίθεται ότι πριν από εννιά μήνες ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας διαφήμισε στον ελληνικό λαό ότι το κόμμα του θα οργανώσει δομές αλληλεγγύης για την ενίσχυση των οικονομικά ασθενέστερων πολιτών (σε μια προσπάθεια αντιγραφής των δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής) και οι δράσεις αυτές θα χρηματοδοτηθούν σε μεγάλο βαθμό από τις βουλευτικές αποζημιώσεις. Μάλιστα όπως αποκαλύπτουν τα "Παραπολιτικά" δεκάδες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε μια επίδειξη επικοινωνιακής γοητείας προέβαλλαν τη φιλανθρωπία τους στα ραδιόφωνα και τα κανάλια για να συγκινήσουν το εκλογικό σώμα. 

Έλα όμως που με λόγια του αέρα ήθελαν να κάνουν τους τζάμπα μάγκες. Διότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το περίφημο σχέδιο αλληλεγγύης προς τους αναξιοπαθούντες δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος στις «τσέπες» των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι ανέπτυξαν το δικό τους αντικοινωνικό κίνημα «δεν πληρώνω - δεν πληρώνω» για τους φτωχούς. Για τη μη αλληλέγγυα στάση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει και καταγγελία προς τα όργανα του κόμματος, που υποτίθεται έχουν την ευθύνη για την τήρηση των συλλογικών αποφάσεων.
 
Την καταγγελία έχει κάνει ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης, ο οποίος θεωρεί...
ανήθικο και ξένο με τους αξιακούς κώδικες της αριστεράς το να βάζουν στην τσέπη το σύνολο της βουλευτικής αποζημίωσης οι «σύντροφοί» του. Μάλιστα στην διαμαρτυρία- καταγγελία του ανέφερε: «Δεν βγήκα βουλευτής ούτε γιατί είμαι έξυπνος, ούτε γιατί τα λέω καλά, που δεν τα λέω, ούτε γιατί είμαι όμορφος, που δεν είμαι. Βγήκα γιατί 1.650.000 άνθρωποι ψηφίσαν τον ΣΥΡΙΖΑ και χιλιάδες απλά μέλη έτρεξαν, αφισοκόλλησαν, έκαναν εκδηλώσεις και μοίρασαν προεκλογικό υλικό για να μπορούμε να είμαστε 71 βουλευτές στη Βουλή. Αυτή λοιπόν την αντιστοίχιση, ότι τα λεφτά δεν ανήκουν σε εμάς, αλλά στο κόμμα και το κόμμα θα καθορίσει πόσα χρήματα θα παίρνουμε, ένα κομμάτι των βουλευτών αρνείται πεισματικά έως και σήμερα να την κάνει. Και είναι ζήτημα πλέον όχι πολιτικό. Είναι ζήτημα αξιών είναι ζήτημα ήθους».
 
Για ακόμη μια φορά αποκαλύπτονται τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Ελληνικό λαό. Όπως ακριβώς η καταγγελία του μνημονίου (όπως βροντοφώναζαν προεκλογικά) έγινε επαναδιαπραγμάτευση και τελευταία… αναστολή, έτσι και το έργο αλληλεγγύης έγινε καπνός! Οι... λαϊκοί αγωνιστές αποκαλύπτουν και πάλι την αγάπη τους για την τσέπη, ενώ γράφουν τον Έλληνα στα «παλαιότερα των υποδημάτων τους». Εν αντιθέσει, η Χρυσή Αυγή είναι πάντα δίπλα στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας με διανομές τροφίμων, αιμοδοσίες και ποικίλες δράσεις. 

2 σχόλια:

  1. Του αγγέλου τους νερό δεν δίνουν οι "σοσιαλιστές".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανε τα λεφτα κανανε λεφτα για τους φτωχους ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών