Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 23, 2013

Αρχαιοκάπηλος, πασόκος και "άνθρωπος" του Καμίνη ένας ακόμη απατεώνας....Μάλλον και για αυτό θα φταίει η Χρυσή Αυγή!

Toυ στενού περιβάλλοντος του εκλεγμένου με το ΠΑΣΟΚ και πρώην "πουλέν" του Γ.Παπανδρέου, δημάρχου της Αθήνας Γ.Καμίνη ήταν ο ένας από τους τρεις εν ενεργεία αστυνομικούς που συνελήφθησαν την Παρασκευή από άνδρες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων για συμμετοχή σε κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας.
Πρόκειται για....
44χρονο αρχιφύλακα που υπηρετούσε στο Τμήμα Ασφαλείας Ν. Μάκρης και είχε αποσπαστεί στη φρουρά του κ. Καμίνη.
Στο σπίτι του βρέθηκε μεταξύ άλλων, ένα υποπολυβόλο MP-5, το οποίο είχε κλαπεί από την υπηρεσία του!
Επίσης και ένας δόκιμος αξιωματικός της Σχολής Ικάρων εμπλέκεται στην υπ΄΄οθεση και καλό θα ήταν να υπάρξει μια ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του ΓΕΑ που εδώ και καιρό δείχνει "κουρασμένο".
Εκτός του 44χρονου, για συμμετοχή στο κύκλωμα συνελήφθησαν ακόμα δύο εν ενεργεία και ένας απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Ο τελευταίος, 50 ετών, αποστρατεύτηκε το 2012 με το βαθμό του ταξιάρχου και περιγράφεται ως ο «εγκέφαλος» της σπείρας. Οι δύο άλλοι κατηγορούμενοι αστυνομικοί είναι ηλικίας 24 και 46 ετών και υπηρετούσαν στα τμήματα Ν. Μάκρης και Νέου Ψυχικού αντίστοιχα.
Ολοι τους κατηγορούνται ότι από τον Φλεβάρη του 2012 πραγματοποιούσαν λαθρανασκαφές σε Αγρίνιο και Μαραθώνα προκειμένου να εντοπίσουν χρυσές λίρες και αρχαία κειμήλια. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία σε βάρος του 50χρονου απόστρατου, σήμερα, αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. Κατά τη διάρκεια διερεύνησης της υπόθεσης έγινε άρση απορρήτου στα κινητά τηλέφωνα των υπόπτων, για το διάστημα Φεβρουαρίου - Ιουνίου 2012. Κατηγορούμενοι για την ίδια υπόθεση είναι επίσης ένας κρεοπώλης, και ένας γεωργός
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών