Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 08, 2013

ΕΙΣΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ»; ΘΕΛΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ; ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

KOTSIRAS
Από τότε που μπήκε στη βουλή η Χρυσή Αυγή, πολλά κόμματα και πολιτικά πρόσωπα που βυθίζονταν στην ανυπαρξία βρήκαν λόγο ύπαρξης, βρίζοντας και συκοφαντώντας την. Όπως φαίνεται, οι ανύπαρκτοι βρήκαν μιμητές και στους υπόλοιπους χώρους, ακόμα και στον λεγόμενο «καλλιτεχνικό». Όποιος, λοιπόν, ξεχασμένος από τον κόσμο «καλλιτέχνης» έχει… κεσάτια (άτιμη οικονομική κρίση, τι ζημιές έκανες…) και θέλει να διαφημιστεί δωρεάν τραβάει μια δήλωση κατά της Χρυσής Αυγής και εξασφαλίζει δημοσιότητα που αλλιώς δε θα την έβλεπε ούτε στο πιο τρελό του όνειρο.

Στη λίστα με τους… φασιστοφάγους «καλλιτέχνες» προσετέθη και.....
κάποιος τραγουδιστής ονόματι Γιάννης Κότσιρας (προσοχή στην προφορά, Κότσιρας κι όχι… Κότσυφας, πρόκειται για τον κύριο με το πολλά υποσχόμενο ύφος στη φωτογραφία που σας παραθέτουμε), ο οποίος σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “Elle” είπε τα εξής… συνταρακτικά:

«Δεν θεωρώ τη Χρυσή Αυγή κόμμα. Ομάδες που εκφράζουν και εφαρμόζουν φασιστικές πρακτικές είναι συμμορίες. Κάποιοι καλλιτέχνες “στρογγυλεύουν” τα λόγια τους για τη Χρυσή Αυγή. Φοβούνται επιθέσεις εναντίον τους. Εγώ δεν τους φοβάμαι. Τους έχω συναντήσει και στο παρελθόν με άλλα προσωπεία…».
 
(ΥΓ): Βέβαια, θα μπορούσαμε να συνδέσουμε τη δήλωση του «καλλιτέχνη» περί συμμοριών της Χρυσής Αυγής κ.τ.λ. με την «οδηγία» (προς ΗΠΑνθρωπους) που έδωσε προ μηνών ο.................

συνέχεια στο ETHNIKISMOS.NET

3 σχόλια:

  1. Σεσημασμένος συστημικος εβραιομπολσεβικος ΒΡΟΜΑΕΙ μαρξισμό απο χιλιόμετρα άλλωστε αλλιώς δεν θα τον γνώριζε και κανένας
    Φυσικα το να ομιλεί ο ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ για "συμμοριες" ειναι ωσάν να ομιλεί ο Σταλιν περί των "αξιων του ανθρωπισμού".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα κυπριακά "κότσιρος" είναι η ...κουράδα!!! Αυστηρά απαγορευμένος σε δείπνα και γεύματα από φόβο μπας και ρωτήσει κανένας καλεσμένος ποιος τραγουδά. Οι λόγοι ...προφανείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σοβαρος καραγκιοζης ο εν λογω αριστερος μπετοβλακας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών