Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 08, 2013

Ανακοίνωση και από τα ορφανά του Τσαουσέσκου (λέγε με ΔΗΜΑΡ) εναντίον του ΣΚΑΙ που τόλμησε να βγάλει εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής σε πανελλήνια μετάδοση

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Προφανώς οι "αριστερο-φιλελεύθεροι" αντιλαμβάνονται τη "δημοκρατία" και την "πολυφωνία" στα στενά όρια που ορίζει το...κομμουνιστικό/διεθνιστικό καθεστώς τύπου Τσαουσέσκου και Χόνεκερ, που τόση ελευθερία προσέφεραν στους λαούς τους! Από καταναγκαστική εργασία για πολυεθνικές, μέχρι μαζικές εκτελέσεις για απειθαρχία στη...δικτατορία του προλεταριάτου...

Διαβάστε την εμετική ανακοίνωση του κόμματος του 1%, άντε 2%

"Προσβεβλημένος είναι ο δημοκρατικός κόσμος από τη χθεσινοβραδινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ με τη θλιβερή παρουσία των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής. Επί ώρες και χωρίς αντίλογο, ακούγονταν σε πανελλαδικό δίκτυο ένα κήρυγμα μίσους και ξενοφοβίας.
 

Η Δημοκρατία εκτός από ανοχή έχει και κανόνες. Ας το καταλάβουν όλοι ότι....
σε όλο τον προηγμένο κόσμο η αναπαραγωγή ρατσιστικών στερεοτύπων διώκεται ποινικά. Είναι ώρα να υψώσουμε μέτωπο απέναντι στο νεοναζιστικό μόρφωμα, αλλά και σε όσους με τη στάση τους συμβάλλουν στην προώθηση του ρατσισμού, του μισαλλόδοξου λόγου, υπηρετώντας τα σχέδια και τις απεχθείς αντιλήψεις και ιδέες της Χρυσής Αυγής."

8 σχόλια:

  1. Ενώ όταν βρίζουν τη ΧΑ οι "δημοκράτες" υπάρχει αντίλογος.Κούνια που σε κούναγε κουνελάκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Ενώ όταν όλοι βρίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ χωρίς να υπάρχει εκπρόσωπος της ΧΑ για να απαντήσει, αυτό είναι ο ορισμός της δημοκρατίας !

    Νομίζω πάντως ότι ο Τράγκας - γνωστός για τις διαπλοκές του - γνωρίζει τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, γι'αυτό και κρατάει την συγκεκριμένη στάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει και το ερώτημα γιατί το ΣΚΑΪ να επιτρέψει μια τέτοια εκπομπή. Η απάντηση είναι ότι το πράγμα ξεχείλωσε, τα κανάλια έχουν αρχίσει να χάνουν τηλεθέαση καθώς ο κόσμος πάει με χίλια προς τη ΧΑ και βλέπει τη μεροληψία. Αντίθετα, εναλλακτικοί σταθμοί καλούν τον Αρχηγό και κερδίζουν. Άρα ένας ένας και οι υπόλοιποι μεγάλοι σταθμοί θα αρχίσουν να καλούν τους βουλευτές της ΧΑ για να ανέβει πάλι η τηλεθέασή τους και η αξιοπιστία τους. Πριν 12 μήνες έλεγαν τα χειρότερα για τη ΧΑ. Τώρα τη γλείφουν. Είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων...

      Διαγραφή
  3. ΘΑ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡιτες , ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ 80 ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ΚΙΣΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ...??? ΞΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΩΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνεχίζουν στο ιδιο μοτιβο τα καρκινώματα του εβραιομπολσεβικισμου.
    Οι καθημερινή καθύβριση επι 24 όρου βάσεως της Χρυσης Αυγης χωρις κανέναν απολύτως αντίλογο απο τα εβραιοκαναλα τους ειναι προφανώς δημοκρατική, ετσι ορφανά του Σταλιν και του Μαο?

    Βεβαια οι εγκληματικές αποψεις σας του διεθνισμού του ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ και τις εθνοκτονιας δεν θα ειναι πάντοτε "νόμος" οπως προκλητικότατα αναφέρουν τα ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ.
    Οι ερυθροί εγκληματιες πάντως συνηθως καταλήγουν καπως ετσι http://www.youtube.com/watch?v=MhTflHfPhgc απο τους ιδιους τους τους λαους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πήρε εντολή από τούς ιουδαίους νά φύγει ...διαφωνώντας από τόν ΣΥΡΙΖΑ , προκειμένου νά φτιάξει τήν ΔΗΜΑΡ γιατί τό σχέδιο προέβλεπε συμετοχή του στήν τρικοματική κυβέρνηση . Γιατί άραγε ό Μπένι μίλησε αμέσως μετά τίς εκλογές γιά τή συμετοχή τής ΔΗΜΑΡ στήν κυβέρνηση ...??? Ψάξτε τά βίντεο μέ τίς δηλώσεις του !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΡΕΠΟΥΣΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΡΗΜΑΔ!!!ΤΑ ΤΣΟΥΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ!!!ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ !!!ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ...''ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ''(ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΛΛΗΝΑ):http://amethystosbooks.blogspot.gr/2012/02/blog-post_937.html.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών