Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 11, 2013

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝΔΙΑ: "ΠΑΝΩ ΑΠΟ 17% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"!!!!

XRYSHAYGH35
Τι’ χες Δένδια, τι’ χα πάντα (κατά το «τι’ χες Γιάννη τι’ χα πάντα»). Για μια ακόμα φορά, λοιπόν, μιλώντας την Παρασκευή στην τηλεόραση της ΝΕΤ, ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ (ή μήπως «ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής»;), άφησε στην άκρη την εγκληματικότητα που θερίζει τη χώρα και τα υπόλοιπα ζητήματα της αρμοδιότητάς του (την οικονομική εξαθλίωση των αστυνομικών, τα περιπολικά-σαράβαλα κ.τ.λ.) και ασχολήθηκε με το αγαπημένο του θέμα: την Χρυσή Αυγή! Είπε πολλά, αλλά μέσα στη φούρια και στη μανία του, του ξέφυγε και αποκάλυψε το πραγματικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής, που κάνει το σύστημα της δυστυχίας μας να τρίζει συθέμελα!

Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι......
η Ελλάδα «έχει αυτή τη στιγμή το ισχυρότερο νεοναζιστικό κόμμα στην Ευρώπη». Λάθος! Το ουγγρικό «Γιόμπικ», το οποίο επίσης χαρακτηρίζεται (από τους γνωστούς κύκλους…) «νεοναζιστικό» πήρε στις τελευταίες εκλογές 17%. Εδώ, δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: α) ή ο Δένδιας δεν ξέρει τι του γίνεται (πράγμα δύσκολο έως απίθανο, γιατί αφελής δεν είναι…) ή β) δεν αναφέρεται στο επίσημα καταγεγραμμένο ποσοστό της Χρυσής Αυγής στις τελευταίες εκλογές –γι’ αυτό τονίζει το «αυτή τη στιγμή»-, αλλά στα ποσοστά που δίνουν τώρα στο κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών οι μυστικές δημοσκοπήσεις, τα οποία προφανώς είναι πάνω από το 17% του «Γιόμπικ», άρα πράγματι η Χρυσή Αυγή είναι «το ισχυρότερο νεοναζιστικό κόμμα της Ευρώπης»! 

πηγή

8 σχόλια:

  1. Όσο και οι γελοίες δημοσκοπήσεις προσπαθούν να την κρύψουν η αλήθεια δεν κρύβεται...τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι πολύ πιο πάνω από 13% που της δίδουν...προσωπικά από αυτά που διαβάζω και αντιλαμβάνομαι πρέπει να είναι στο 20% και το πιο πιθανό είναι να είναι ήδη δεύτερο κόμμα σε ποσοστά...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ντόπια πολιτικά κοπρόσκυλα θα πανε μαζι με τ' αφεντικά τους να κλάψουν στο τείχος των δακρύων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. νεοναζιστικό κόμμα όχι εθνικιστικό ναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ EXTRA ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ ΣΕ ΔΕΙΓΜΑ 5,000 ΑΤΟΜΩΝ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή υπάρχουν και οβραίοι που δεν είναι καθάρματα, δείτε τον ορθόδοξο χριστιανό πιά brother nathanael να τους ξεβρακώνει (ήταν πρώην χρηματιστής στην Wall Street μέχρι που τους σιχάθηκε και ακολούθησε την Ορθοδοξία...)

    http://www.youtube.com/watch?v=ivdjX6YQyHo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητα μου αδέλφια Ελληνες όλου του κόσμου το Εθνικιστικό κόμμα είναι κυβέρνηση με τις επόμενες εκλογές !!!! Και φυσικά θα επακολουθηση ο πόλεμος . Έχετε πίστη ο θεός των Ελλήνων είναι στο πλευρό μας. Με απλά και λίγα λόγια όλη η ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ 17 % ΒΑΛΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 % . ΔΥΕΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η Χ.Α. !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών