Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 06, 2013

Οι εβραίοι της AJC παραδέχονται: "Στο συνέδριο μας θα κάνουμε προτάσεις για Ελλάδα - Ουγγαρία και το πως θα αντιμετωπίσουν το....νεοναζισμό/αντισημιτισμό"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σε αυτό το συνέδριο ο πρώτος Πρωθυπουργός που έσπευσε να κλείσει θέση ήταν ο.....δικός μας, Antony Samaras

Η Ευρωπαϊκή Ένωση χρειάζεται καλύτερα νομικά μέσα για να καταπολεμήσει τον ρατσισμό σε κράτη μέλη της, δήλωσε σήμερα ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βέστερβελε στην συνέλευση του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου που διεξάγεται στην Βουδαπέστη.

Καθώς εντείνονται τα φαινόμενα ρατσισμού κατά των Εβραίων και των Ρομά στην Ουγγαρία, ο Γερμανός υπουργός σημείωσε ότι οι νομικές επιλογές που έχει η ΕΕ για την καταπολέμηση των παραβιάσεων των δημοκρατικών κανόνων κυμαίνονται μεταξύ πολύ αδύναμων μέτρων και πολύ ισχυρών μέτρων.

«Μεταξύ οδοντογλυφίδας και .....
μεγάλου μπαζούκα, δεν υπάρχει ένα εργαλείο που να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αν αρχίσουν να υπάρχουν ανησυχητικές εξελίξεις σε μια κυβέρνηση ή σε μια χώρα», τόνισε.

«Η ανεκτικότητα είναι σοφή», αλλά «η ανεκτικότητα απέναντι στην μισαλλοδοξία είναι μια ιστορική ανοησία», υπογράμμισε, απευθυνόμενος στους μετέχοντες στη συνέλευση του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου, οι οποίοι επέλεξαν φέτος την Ουγγαρία για την διεξαγωγή της συνέλευσής τους ώστε να υπογραμμιστεί η άνοδος του αντισημιτισμού στην χώρα αυτή.

Τέσσερα κράτη μέλη της ΕΕ, η Δανία, η Φινλανδία, η Γερμανία και η Ολλανδία έχουν προτείνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να μπορεί να αναλαμβάνει δράση όταν παραβιάζονται τα θεμελιώδη δικαιώματα, χωρίς να χρειάζεται να ακολουθήσει τα περίπλοκα βήματα που ισχύουν τώρα για τις περιπτώσεις αυτού του είδους.

Όμως στην πρόταση αυτή, η οποία όπως δήλωσε ο Βέστερβελε υποστηρίζεται από περίπου τα τρία τέταρτα όλων των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, δεν κατονομάζονται χώρες που εγείρουν ανησυχία και δεν αναφέρονται κάποια συγκεκριμένα σχέδια.

Ο αντισημιτισμός δεν έχει θέση «στο Βερολίνο ή την Βουδαπέστη ή οποιοδήποτε άλλο μέρος στην Ευρώπη ή τον κόσμο», κατέληξε ο Βέστερβελε, ο οποίος έκανε τις δηλώσεις αυτές την ώρα που στο Μόναχο είχε αρχίσει η ιστορική δίκη των νεοναζί στην Γερμανία, με βασική κατηγορούμενη την Μπεάτε Τσέπε, η οποία δικάζεται για συνέργεια στον φόνο δέκα ανθρώπων, 8 Τούρκων, ενός Έλληνα και μιας Γερμανίδας αστυνομικού την περίοδο 2000-2007.

Η τριήμερη σύνοδος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου σχεδιάζει να εκδώσει μία μελέτη που θα επικεντρώνεται στην άνοδο του ακροδεξιού εξτρεμισμού στην Ευρώπη, ιδιαίτερα στην Ουγγαρία, την Ελλάδα και την Γερμανία.

 http://www.newsbeast.gr

6 σχόλια:

  1. Η δημοκρατια τους είναι σαν πλαστελίνη που οι περιούσιοι την πλάθουν οπως γουστάρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχουν το θράσος να μιλάνε αυτοί για ρατσισμό; Υπάρχουν άραγε στον κόσμο χειρότεροι ρατσιστές από αυτά τα τομάρια;
    Παρακολουθήστε το βίντεο στο link που ακολουθεί και εξοργιστείτε με αυτα τα κτήνη.

    Πως οι εβραίοι εμπαίζουν από μίσος τον Ιησού Χριστό

    http://youtu.be/AI4sIaji_3c

    Μια παρουσίαση ενός εβραίου που έγινε Ορθόδοξος Ιερέας.
    Δείτε μέσω του βίντεο την βρωμιά, την σαπήλα και το μίσος που κρύβει μέσα του αυτός ο μίερος λαός που έχει το θράσος να τολμά να μας κάνει μαθήματα καλής συμπεριφοράς. Ποιοί, οι Εβραίοι ! Σε μας τους Ελληνες, τους γνήσιους απόγονους Φιλοσόφων και Ηρώων. Θα είμαστε για πάντα τα καρφιά στις καρδιές σας. Σταυρωτές του Ενός και μόνου Αληθινου Θεού. Μέχρι και ο Θεός σας καταράστηκε. Οτι και να κάνετε η μοίρα σας είναι να είσαστε μισητοί σε όλο τον κόσμο και να υποφέρετε από ανασφαλεια και απόριψη. Με τα πρωτόκολλα και τις συνομωσίες, την τρομοκρατία και τις δολοπλοκίες δεν κερδιζεται ο σεβασμός. Είσαστε για πάντα καταραμένοι και έτσι θα ζήσετε. Δεν υπάρχει μέρος σ´αυτόν τον πλανήτη που να βρίσκεται έστω κί ενας που να σας συμπαθεί.Μπορεί να σας χαιρετούν αλλά αμέσως πλένουν τα χέρια τους για να φύγει η λέπρα που κουβαλάτε.Μόνο και μόνο το όνομα σας, Εβραίος, προκαλεί έμετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΛΑΣ!!! Ρε φιλε τι ειναι αυτο το πραγμα στο βιντεο; το υφακι του ειναι για πολλες μπουνιες. Σκατοπουσταρα του κερατα μιλαμε. Κι ομως κ εμεις κατι τετοια σκουπιδια εχουμε κ μας κυβερνανε.

      Διαγραφή
  3. Η Ουγγαρία και ο ουγγρικός λαός έχουν υποφέρει τα πάνδεινα από τους Εβραίους. Προπολεμικώς σχεδόν το 1/4 του πληθυσμού της Βουδαπέστης απετελείτο από Ισραηλίτας. Σε επαγγέλματα όπως η ιατρική, δικηγορική και συμβολαιογραφία
    οι Εβραίοι εκπροσωπούντο από 48 μέχρι 52 %, ενώ αποτελούσαν μόνον το 5 % του γενικού πληθυσμού.
    Οι κομμουνισταί της Ουγγαρίας εταυτίζοντο με τους Εβραίους. Εκμεταλλεύτηκαν την ήττα της Αυστρο-ουγγαρίας για να επιβάλλουν σοβιετικό καθεστώς. Είναι γνωστή η περίοδος, που οι Εβραίοι με ηγέτη τον Μπέλα Κουν κατέλαβαν την εξουσία σκορπόντας τον θάνατο και τον τρόμο στους Ούγγρους.
    Μεταπολεμικώς οι αγγλοαμερικάνοι παρέδοσαν τους λαούς της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης στα νύχια του Στάλιν και των Ιουδαίων του. Έτσι βλέπουμε τους Ιουδαίους Ράκοζυ (Ροζενφελντ) και Γκέρο (Σίνγκερ) να καταλαμβάνουν τα ανώτατα αξιώματα. Τώρα οι Εβραίοι των ΗΠΑ επιστρέφουν στη χώρα των Ούγγρων για να χαλκεύσουν νέα δεσμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε καταλαβαίνω φίλε μου, αλλά δές το υλικό που ανεβάζει και όχι τον παρουσιαστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τό καλό είναι ότι πλέον ή ανθρωπότητα άρχισε νά καταλαβαίνει γιά τά καλά πλέον ποιοί είναι αυτοί πού ευθύνωνται γιά τήν δυστυχία της !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών