Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 06, 2013

Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας αστυνομικού από ρομά: συμμορία την τραυμάτισε και έσπασε ένα περιπολικό!



Το χάρο με τα μάτια της είδε  μια γυναίκα αστυνομικός του τμήματος Περιφέρειας Καλαμάτας, όταν διατάχθηκε να αντιμετωπίσει εντελώς μόνη(!) υπόθεση κλοπής στον Αρφαρά Καλαμάτας και δέχθηκε επίθεση από πολυπληθή συμμορία ρομά!

Η έλλειψη  προσωπικού του τμήματος ανάγκασε την αρχιφύλακα Ευαγγελία Κουτίβα να αναλάβει ολομόναχη την διερεύνηση του περιστατικού που της καταγγέλθηκε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου. Μόλις έφτασε, όμως, στην περιοχή, όπου οι τσιγγάνοι της επιτέθηκαν ομαδικά και την χτύπησαν ενώ προκάλεσαν φθορές και στο περιπολικό στο οποίο επέβαινε!
 
Η τραυματισμένη αστυνομικός μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο.....
νοσοκομείο Καλαμάτας για την παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια αποχώρησε. Η επίθεση σήμανε συναγερμό στις αστυνομικές δυνάμεις που ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών στην ευρύτερη περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους τσιγγάνους συνελήφθη και ανακρίνεται στην Ασφάλεια, ενώ αναζητούνται άλλοι δέκα οι οποίοι συμμετείχαν στον τραυματισμό της αστυνομικού!
Μέσα σε αυτή την κατάντια μίας ολόκληρης χώρας, όπου συμμορίες ρομά από αλβανία, ρουμανία, βουλγαρία κ.ο.κ. έχουν ισοπεδώσει τα πάντα, η ξεφτιλισμένη κυβέρνηση ψηφίζει "αντιρατσιστικό νόμο". Αξίζει να δούμε πως σχολιάζουν την είδηση οι αναγνώστες της ηλεκτρονικής εφημερίδας Πρώτο Θέμα:
«Θα σας κάνει ο Δένδιας αλογάκια!!! Θα σας κλέβουν στο δρόμο οι γύφτοι αλβανοί, οι αραπάδες, οι αφγανοί κ όλοι οι "νέοι' κάτοικοι της Ελλάδας (που σύντομα θα πάρουν την θέση σας) κ όταν θα πηγαίνετε στην αστυνομία θα μπαγλαρώνουν εσάς για ρατσιστές, ειδικά αν πείτε τον γύφτο γύφτο τον αλβανό αλβανό κλπ. Θα χετε στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, πρόστιμο  20χιλιαρικα κ ότι άλλο προβλέπει ο νόμος…

Νόμιμοι οι αλλοδαπόγυφτοι κλέφτες, βιαστές και δολοφόνοι....εκτός νομού η ρατσιστική χρυσή αυγή που μοιράζει τρόφιμα σε Έλληνες που πεινάνε και όχι και στους αλλοδαπούς εισβολείς

Δεν είναι Έλληνες οι πιο πολλοί γύφτοι. Έχουν έρθει στην Ελλάδα άπειροι γύφτοι από Αλβανία, Βουλγαρία και ειδικά Ρουμανία. Οι αδιάφορες κυβερνήσεις δεν κάνουν το παραμικρό όπως και σε πάρα πολλά άλλα, με αποτέλεσμα τα γυφτοαλβανά να έχουν αποθρασυνθεί. Φυσικά τεράστια ευθύνη έχουν και πάλι η ανθελληνική αριστερά που στηρίζει όλη αυτή τη στρατηγική. Τα αριστερά πρωτόζωα που γράφουν εδώ μέσα, έχουν ήδη κριθεί και καταδικαστεί ηθικά από τον λαό. Μας αρέσει δεν μας αρέσει, η Χρυσή Αυγή έχει δίκιο σε αυτό το σημείο

Έπρεπε να συλληφθεί η αστυνομικός επειδή παρέβη τον αντιρατσιστικό νόμο. ακούς εκεί να μην αφήνουν τους τσιγγάνους να κλέβουν ελεύθερα»

3 σχόλια:

  1. Οι φεμινίστριες του sfyriza ειναι με την αστυνομικό ή με τους γύφτους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτη η λεπρα των Ρομα μονο με ενα φαρμακο περναει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών