Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 09, 2013

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ξεφτίλα και προδοσία από τα ΕΛΤΑ: “Μακεδονία τα Σκόπια!” ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!

Ένα έγγραφο που αποδεικνύει την ξεφτίλα και την προδοσία ενός ολόκληρου κράτους δημοσιεύει σήμερα η Χρυσή Αυγή! Σε επιστολή της νορβηγικής πρεσβείας προς την πρεσβεία του κράτους των γυφτοσκοπιανών διαβάζουμε με οργή τις λέξεις: ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Η διοίκηση των ΕΛΤΑ πρέπει να παραιτηθεί άμεσα, αφού ξηλώσει τους επίορκους υπαλλήλους που αγνόησαν ή δέχθηκαν αυτή την αθλιότητα. Η Χρυσή Αυγή φέρνει το θέμα στη βουλή με ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Σερρών συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμιος.

ΠΡΟΣ
1) ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ
2) ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
3) ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
4) ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
ΘΕΜΑ: «Ο διαβρωμένος κρατικός μηχανισμός αναγνωρίζει τα Σκόπια ως Μακεδονία»

Τα γεγονότα των τελευταίων ετών αποδεικνύουν περίτρανα ότι το απόστημα του ανθελληνικού μεταπολιτευτικού κράτους και η συνομωσία της σιωπής των προσκυνημένων πολιτικάντηδων μπορεί να σπάσει μόνο με την παρέμβαση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Οι εξωνημένοι πράκτορες του Μνημονίου έχουν φροντίσει ώστε να βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά του δημόσιου τομέα άτομα που δεν έχουν ούτε  ίχνος πατριωτισμού. Άτομα τα οποία με πράξεις και παραλείψεις καταπατούν τα όσια και ιερά της Φυλής και ζημιώνουν τα εθνικά συμφέροντα. Στο έγγραφο που επισυνάπτεται παρακάτω με ημερομηνία 26-04-2013 και προέρχεται από την υπηρεσία ταχυμεταφορών των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) φαίνεται ότι σε επιστολή της νορβηγικής πρεσβείας προς τον επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου των σκοπίων στην Αθήνα, ο παραλήπτης αναφέρεται ως «Πρέσβης της Μακεδονίας»!
 
Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

3 σχόλια:

  1. Δεν εκπλήσσομαι...το ανθελληνικό κράτος προσπαθεί ύπουλα και πονηρά να περνάει σιγά-σιγά σε επίσημα έγγραφα του τον όρο "Μακεδονία" για τους γυφτοσκοπιανούς...αυτά τα έγγραφα μετά, κατά τις συζητήσεις για την ονομασία του κρατιδίου, θα χρησιμοποιούνται ως αποδείξεις περί του "δικαίου" της ονομασίας του κρατιδίου αυτού και το ανθελληνικό κράτος μονίμως θα βρίσκεται "προ τετελεσμένων γεγονότων" ώστε να προσπαθεί στη συνέχεια να πείσει τους Έλληνες ότι δεν γίνεται αλλιώς παρά να αναγνωριστούν τα Γυφτοσκόπια με αυτήν την ονομασία...
    Αν δεν ξεσηκωθεί ο λαός (ή τέλος πάντων όποιος νιώθει Έλληνας και ότι του κλέβουν την ιστορία όπως έγινε το 1992 με τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια για το Μακεδονικό) πολύ φοβούμαι ότι θα βρεθούμε ξαφνικά προ δυσάρεστων εκπλήξεων και όντως τετελεσμένων γεγονότων όσον αφορά την ονομασία...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναθεματισμένοι υπαλληλίσκοι, δεν βρέθηκε κανείς ανάμεσά σας να το επιστρέψει πίσω όπως και θα ήταν το ορθότερον ως ´´ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ´´ ή έστω να διαγράψει με μαύρο χοντό μαρκαδόρο αυτή την προσβολή και να γραψει FYROM; Αλλά τι να περιμένει κανείς από αμόρφωτους υπαλληλίσκους που φίλησαν και φιλάνε κατουρημένες ποδιές για να βολευτούν και να παραμείνουν στο ¨βρέξει-χιονίσει ο μισθος να πέφτει¨.

    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα πρεπει να απολυθουν αμεσως οι υπευθυνοι. Τετοιου ειδους γκαφες δεν μπορει να γινουν ανεκτες και καμια επιεικεια δεν ειναι νοητη. Ηδη αυτη η βλακωδης γκαφα γινεται αντικειμενο εκμεταλλευσης απο τα ΜΜΕ των Σκοπιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών