Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 17, 2013

Ο Καμίνης φιλοδοξεί να γίνει Σουλτάνος της Αθήνας

Ευρισκόμενος σε οικείο του, εξόχως σιωνιστικό περιβάλλον, ο λαθροδήμαρχος Χαμίνης αποκαλύπτει τις προθέσεις του για το πώς φιλοδοξεί να μετατρέψει την πρωτεύουσα της Ελλάδος. Από την κοιτίδα του διεθνούς καπιταλισμού, από την πολυφυλετική κόλαση της Βαβυλώνας της Νέας Τάξης Πραγμάτων, τη Νέα Υόρκη, ο δήμαρχος των λαθρομεταναστών εκτόξευσε τις απειλές του προς τους Έλληνες της Αθήνας.

Κατά την προσφιλή του τακτική, το πουλέν του αρχιπροδότη Τζέφρυ Παπανδρέου, καταφέρθηκε εναντίον της Χρυσής Αυγής, για να λάβει τα εύσημα της σιωνιστικής παρασυναγωγής η οποία εξαπολύει το ταλμουδικό της μίσος από τη Νέα Υόρκη προς κάθε γωνιά του πλανήτη. Μιλώντας λοιπόν στο ΣΚΑΪ, ο Χαμίνης δήλωσε πως...
τα φαινόμενα της ρατσιστικής βίας στο κέντρο της Αθήνας, οφείλονται στο κενό το οποίο άφησαν οι δημοτικές και αστυνομικές αρχές. Το κενό αυτό, σύμφωνα με το λαθροδήμαρχο, καλύφθηκε - όπως κατά λέξη δήλωσε- «ας μη κοροϊδευόμαστε, από τη Χρυσή Αυγή».

Περιχαρής δε, ανακοίνωσε πως κατόπιν της συνάντησής του με το δήμαρχο της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ, επιτεύχθηκε συμφωνία για την παροχή τεχνικής βοήθειας προς την Αθήνα, στον τομέα της ανάπτυξης πόλεων. Καθίσταται σαφές, ότι ο υπηρέτης του διεθνούς σιωνισμού Χαμίνης, φιλοδοξεί να μετατρέψει το λίκνο ολόκληρου του δυτικού Πολιτισμού, την Αθήνα, στο πολυφυλετικό βόθρο της Νέας Υόρκης, στον οποίο ανθίζει μονάχα η τοκογλυφία, η κερδοσκοπία και η εγκληματικότητα.

Έχοντας όμως την πλήρη στήριξη των εκλεκτών της σιωνιστικής τάξης πραγμάτων και βεβαίως της αντεθνικής κυβέρνησης Σαμαρά, ο λαθροδήμαρχος αποκάλυψε τα πραγματικά του σχέδια, όπως προφανώς του τα ανέλυσαν τα υπερατλαντικά αφεντικά. Ο Χαμίνης συνεπεία αυτών, δήλωσε με θράσος χιλίων πιθήκων πως η Αθήνα έχει πολλά να μάθει από τη Νέα Υόρκη και πως θα πρέπει να εξελιχθεί σε ένα μεγάλο μητροπολιτικό δήμο, όπου ο δήμος και ο δήμαρχος, θα ελέγχουν τις συγκοινωνίες, τα δίκτυα, την υγεία, τις κοινωνικές υπηρεσίες και την Αστυνομία! Το μόνο που δεν είπε ο «μετριόφρων ψευτοδημοκράτης», είναι πως σκοπός του είναι να αναγορευτεί «πρωθυπουργός της Αθήνας», η επί το ορθότερον, «Σουλτάνος των Αθηνών», μιας και σίγουρα θα προτιμούσε τον εξοστρακισμό των Αθηναίων και την αντικατάστασή τους από τις ισλαμικές ορδές της Ασίας και της Αφρικής.

Όπως εύκολα διαπιστώνει ο καθένας, όσο και να αγωνίζεται να αποκρύψει το βαθύτατα ανθελληνικό και τυραννικό του πρόσωπο ο λαθροδήμαρχος, τούτο καθίσταται αδύνατο, εξαιτίας της στυγνής του αλαζονείας και της αμέριστης υλικής και ψυχολογικής υποστήριξης της οποίας τυγχάνει, εκ του σιωνιστικού παράγοντα. Και είναι αυτή η χαιρεκακία του, η εγγενής αλαζονεία και ο καταφανής του ανθελληνισμός, τα στοιχεία τα οποία ξυπνούν τα εθνικά αντανακλαστικά των Ελλήνων, οι οποίοι επιθυμούν το αυτονόητο: να ζουν σε συνθήκες φυσικής αρμονίας και ασφάλειας σε μια πόλη ελληνική, δίχως λαθροεισβολείς εγκληματίες οι οποίοι θα εκλέγουν κατά τρόπο παράνομο, λαθροδημάρχους.

Τέλος, είμαστε πεπεισμένοι πως σε σύντομο χρονικό διάστημα(με τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές), ο λαθροδήμαρχος θα λάβει δημοκρατικότατα, την απάντηση των Ελλήνων της Αθήνας, οι οποίοι θα τον στείλουν στο δρόμο που χάραξε ο πολιτικός του προστάτης, Τζέφρυ Παπανδρέου. Συνεπώς, αντί της επιδίωξης να μετατρέψει την Αθήνα στο πολυφυλετικό νεοϋορκέζικο βούρκο, θα κάνει λίγη υπομονή για να ζήσει το «όνειρο της Jew York» εκ του σύνεγγυς!

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Κάποτε χαιρόμασταν να περπατάμε στην νυχτερινή Αθήνα με τα παρκάκια της, τις όμορφες γειτονιές της,τα καφενεδάκια της και τους όμορφους στολισμους της. Κάποτε έβλεπες οικογένειες χέρι χέρι να τριγυρίζουν χαμογελαστοί κάνοντας βόλτες στα μαγαζιά του κέντρου. Που πήγαν όλα αυτά κε Δήμαρχε; Τι έγινε; Τι κακό έκανες κε Δήμαρχε; Τώρα δεν τολμάμε να βγούμε ούτε έξω από τα σπίτια μας. Και γι αυτό φταίς εσύ κε Δήμαρχε με τις ισλαμοφιλίες σου και τις αστοχες ενέργειές σου. Δώσε μου σε παρακαλώ μια απλή απάντηση σε ένα εύκολο ερώτημα. Τολμάς να πάρεις την οικογένεια σου και να περπατήσεις στα υπέροχα πάλαι ποτέ σοκάκια της Αθήνας; Φυσικά όχι. Ούτε μέρα δεν τολμάς χωρίς τους φουσκωτούς προστάτες σου. Αξίζει άραγε να ξεπουλάς την ψυχη σου για τα λεφτά; Δες γύρω σου. Κοίτα την άλλοτε κραταιά οικογένεια παπαντρέου. Τι κι αν έχουν λεφτά. Τώρα έχουν γίνει ανέκδοτα. Που πήγε η δύναμη και το ονομά τους; ´Εγιναν παραδείγματα χλευασμού εντός και εκτός Ελλαδος. Διεθνής περίγελος. Τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους ντρέπονται να πούν ακόμα και τ όνομά τους. Τι πήρε ο παπαντρέου στον τάφο του; Δόξα; Λεφτά; Τιμές; Χρυσές σελίδες ιστορίας; ΤΙΠΟΤΑ απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. Μόνο μια χουφτα χώμα, λησμονιά και ανάθεμα από τον λαό που λιγα χρόνια πριν τον ζητωκραύγαζε. Και σαν αυτόν τόσοι άλλοι. Ξύπνα λοιπόν και μη καταδικάζεις τα παιδιά σου και τους συγγενείς σου με τη ρετσινιά ενός προδότη που υποκύπτει στα ξένα συμφέροντα. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να κάνεις και δεν ασχολείσαι καθόλου. Δεν είναι η αποστολή σου η προστασία και νομιμοποίηση των ΛΑΘΡΟμεταναστών. Είναι να κάνεις κάτι για τους πολίτες και την πόλη. Να την ομορφήνεις και να την κάνεις ασφαλή. Να κάνεις τους πολίτες της να βγούν και να την χαρούν και πάλι. Εσύ αντιθέτως κύρηξες πόλεμο στους συντοπίτες σου. Όταν κινδυνεύει η ζωή μας από αυτους Κε Δήμαρχε μη μας ζαλίζεις με αηδίες περί ανθρωπισμού και μη μας φορτώνεις και με άλλα προβλήματα γιατι θα αντιδράσουμε. Όχι με βία. Δεν χρειάζεται καθόλου βία. Απλα θα ψηφίσουμε αυτον που μας παρέχει ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Τώρα πλέον το θέμα είναι η επιβίωση. Εσύ κε Δήμαρχε απέτυχες παταγωδώς σε όλα. Και ελπίζω αυτοί που σε έβαλαν σ´ αυτή την καρέκλα να αναγνώρισαν το λάθος τους και να σε ¨αποχωρήσουν¨ εγκαίρως. Όποιο παράθυρο και να ανοίξεις στην Αθήνα θα δείς την Ακρόπολη. Αυτό δεν σου θυμίζει τίποτα; Δεν ξυπνάει μέσα σου την υποχρέωση σου, τουλάχιστον προς τα παιδιά σου; Θα σου άρεσε να περιγελουν το όνομά σου και την οικογενειά σου μετά από λίγα χρόνια και να μείνεις στη ιστορία σαν ένας ακόμη ΕΦΙΑΛΤΗΣ;

    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών