Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 17, 2013

Έξωση από τα πολιτικά του γραφεία για το ΠΑΣΟΚ: Συντόμως και από την πολιτική ζωή!

Πάνε τα παλιά μεγαλεία του ΠΑΣΟΚ όταν οι παχυλές κομματικές επιχορηγήσεις, συνοδεύονταν από κονδύλια από τραπεζίτες, επιχειρηματίες και την Siemens, σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του κ. Τσουκάτου. Πέρασαν ανεπιστρεπτί οι εποχές που το ΠΑΣΟΚ  διαφέντευε τις τύχες του τόπου, αφού πλέον όλοι όσοι το απαρτίζανε και το κάνανε να είναι το κόμμα της διαφθοράς έχουν μετακομίσει στο ΣΥΡΙΖΑ.

Δικαστικοί επιμελητές επισκέφτηκαν, λοιπόν, τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους και επέδωσαν έγγραφο σύμφωνα με το οποίο το μισό εκατομμύριο ευρώ που χρωστάει σε ενοίκια θα πρέπει να πληρωθούν εντός της εβδομάδας, αλλιώς...
θα προβούν σε έξωση και κατάσχεση.
Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε να γίνει συντόμως «έξωση» και από την πολιτική ζωή του τόπου στο ΠΑΣΟΚ, αφού αρκετά ταλαιπώρησε τον Ελληνικό Λαό με την παρουσία του. Ο Ελληνικός Λαός και η Πατρίδα θα έχουν την χαρά να έχουν έναν λιγότερο κομματικό μηχανισμό που δρα ενάντια στα συμφέροντα του.

Το σχόλιο του Γιώργου ΜάστοραΠαρακάλια από το ΠΑΣΟΚ για να μην τους κάνουν έξωση!
«Αυτός χρωστάει σε όποιον μιλά Ελληνικά». Πόσες φορές στην ζωή μας δεν έχουμε ακούσει αυτή την φράση, η οποία αναφέρεται σε διάφορους απατεώνες που έχουν καταφέρει να φεσώσουν κόσμο και κοσμάκη; Το ΠΑΣΟΚ αποτελεί μια χαρακτηριστική τέτοια περίπτωση, καθώς έχει καταφέρει να χρωστά στους πάντες (το προσθετικό στη δική του περίπτωση είναι ότι χρωστάει και σε όσους μιλούν πακιστανικά…). Ακόμη μια τραγική επιβεβαίωση της οικονομικής χρεοκοπίας του θλιβερού αυτού αποκόμματος, το οποίο ταυτόχρονα χρεοκόπησε ηθικά και πολιτικά, είναι τα όσα συνέβησαν το πρωί της Τετάρτης στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην οδό Ιπποκράτους. Όπως αναφέρει η σχετική είδηση, δικαστικοί κλητήρες πέρασαν χθες το πρωί το κατώφλι των γραφείων του ΠΑΣΟΚ με σκοπό να βάλουν λουκέτο στο κτίριο!

Αυτό συνέβη ύστερα από το αίτημα των ιδιοκτητών του οικήματος, στους οποίους το ΠΑΣΟΚ (όπου πλέον τα αρχικά του θα μπορούσαν κάλλιστα να σημαίνουν Πατενταρισμένοι Απατεώνες Σαδιστικής Ολοκληρωτικής Καταστροφής…) χρωστά αρκετά ενοίκια, εξαιτίας της άθλιας οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται το κόμμα που έκανε την διαφθορά κοινωνική επιστήμη. Η παρουσία των δικαστικών κλητήρων προκάλεσε πανικό και αναστάτωση στα απομεινάρια του ΠΑΣΟΚ, τα οποία ύστερα από παρακάλια και ικεσίες προς την πλευρά του εκπροσώπου του κτιρίου της Ιπποκράτους, όπου ζητούσαν την κατανόηση και την ανοχή εκ μέρους του, ζήτησαν δίμηνη διορία δεσμευμένοι ότι ως το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου θα έχουν ξεκουμπιστεί από εκεί. Μετά από τις τέσσερις, περίπου, ώρες διαβουλεύσεων τελικά επήλθε συμβιβασμός, με τους αγανακτισμένους (και φεσωμένους μέχρι το κόκκαλο…) ιδιοκτήτες να υποχωρούν από την αρχική τους αξίωση για άμεση έξωση και λουκέτο, αποδεχόμενοι την προθεσμία του ΠΑΣΟΚ, αρκεί πράγματι να τα’ χουν μαζέψει το αργότερο μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

Αυτή, είναι, λοιπόν, η κατάντια του ΠΑΣΟΚ. Απολύτως φυσιολογική, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι το κομματικό αυτό έκτρωμα αποτελεί ένα πολιτικό και κοινωνικό φαινόμενο σήψης, παρακμής, ανομίας και ατιμίας. Ένας εξουσιαστικός σχηματισμός, δίχως την παραμικρή ιδεολογία, το οποίο έκλινε σ΄ όλες τις πτώσεις την λέξη κλέφτης. Ένα συνονθύλευμα ανθελλήνων, απατεώνων, ανάλγητων υπαλληλίσκων των διεθνών τοκογλύφων. Ένας εσμός απάτριδων, ξοφλημένων ηθικά, τελειωμένων πολιτικά, χρεωκοπημένων οικονομικά. Μια κομπανία ανεπάγγελτων κηφήνων του μεταπολιτευτικού καθεστώτος, η οποία έχει το θράσος, την αναίδεια, την πάσης φύσεως αλήτικη διάθεση να θέλει να ποινικοποιηθεί το φρόνημα των Χρυσαυγιτών, Ανδρών Γυναικών, ακριβώς επειδή Εμείς δεν καταντήσαμε σαν τα μούτρα τους. Επ’ ουδενί δεν συρθήκαμε στον βόθρο και τον βούρκο της Εθνικής Προδοσίας, της κοινωνικής αναλγησίας, της ανηθικότητας, της άτιμης και άνομης συμπεριφοράς. Οι "μπαταχτζήδες" και "ζήτουλες" του ΠΑΣΟΚ, η προσωποποίηση της αναίδειας και της καταστροφής, είναι λογικό να επιζητούν την φίμωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 

Πνιγμένοι μέσα στον ωκεανό των αμαρτημάτων και των εγκλημάτων σε βάρος της Πατρίδος και του Λαού, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προτίθεται (και θα το κάνουμε!) να τους καθίσει στο σκαμνί, προκειμένου να λογοδοτήσουν για όσα διέπραξαν όλα αυτά τα χρόνια.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών