Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 17, 2013

Εμπαθής και άσχετος με τα κοινοβουλευτικά ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Δραγασάκης.


Ο κομισάριος πρόεδρος μαζί με την επί 32 χρόνια αόκνως εργαζόμενη νεοδημοκράτισσα υπάλληλο του κοινοβουλίου 

Γίναμε όλοι μάρτυρες σήμερα του ότι ο κ. Δραγασάκης, πιστός στη μαρξιστική κομμουνιστική του σκέψη προσπάθησε να εφαρμόσει τακτικές των δικών της Μόσχας του 1938 στην αίθουσα του ελληνικού κοινοβουλίου. 
Ο κ. Δραγασάκης είναι γνωστός στο κοινοβούλιο για..... το κομμουνιστικό του παρελθόν όντας στέλεχος του σταλινικού ΚΚΕ και ηγετικό στέλεχος του Συνασπισμού από την ίδρυσή του 1989. Ηταν αναπληρωτής υπουργός εθνικής οικονομίας στην κυβέρνηση του Ξενοφώντα Ζολώτα.
Ως αντιπρόεδρος του ελληνικού κοινοβουλίου έχει επιλέξει στους συνεργάτες του να συμπεριλαμβάνεται και η κα Ουρανία Πούλου, μητέρα του γνωστού τρομοκράτη Χαρίση Πούλου , βλαστού του γνωστού συνδικαλιστή της ΠΟΕ-ΟΤΕ Γιώργου Χαρίση, αποδεικνύοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκκολαπτήριο τρομοκρατών και ληστάρχων.
Σε κάθε περίπτωση είναι αντίθετη προς.................

συνέχεια στο blog του Χρήστου Παππά

2 σχόλια:

  1. ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΘΕΡΜΩΣ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΥΠΟΠΤΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΣΤΕΝΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ ΤΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΙΟΥΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ο Μεϊμεράκης έλεγε στον Τσίπρα μέσα στην βουλή «άντε γαμήσου μαλάκα»! (ΒΙΝΤΕΟ) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Kz2nH1Cogao

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών