Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 21, 2013

Το ΚΚΕ για το Κ.Κ. Κίνας και τα... «μονοπώλια»

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μπολσεβικισμός και καπιταλισμός είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Κοινή μήτρα ο Σιωνιστικός υλισμός.

Όπως είναι γνωστό, ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του φον Αντωνάκη στην εναπομείνασα… Μέκκα του κομμουνισμού, την Κίνα. Ενδιαφέρον έχει η θέση των θλιβερών απομειναριών του κομμουνισμού στην Ελλάδα για την επίσκεψη:...


Αντ. Σαμαράς: Διαφήμιση της αντιλαϊκής πολιτικής, πρόσκληση για επενδύσεις και υποσχέσεις για κέρδη στα κινέζικα μονοπώλια.

«Σε αλλεπάλληλες προσκλήσεις στα κινέζικα μονοπώλια να επενδύσουν και να κερδίσουν στην Ελλάδα, αξιοποιώντας τα αντιλαϊκά – αντεργατικά – φιλομονοπωλιακά μέτρα, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και το φιλοεπενδυτικό περιβάλλον που δημιουργεί η συγκυβέρνηση, επιδίδεται ο πρωθυπουργός στην επίσκεψή του στην Κίνα.».

Ώστε, λοιπόν, υπάρχουν «μονοπώλια» στην Κίνα; Στην Κίνα που την κυβερνά το Κ.Κ.; Οι ίδιοι κουκουέδες που σήμερα μιλάνε για «μονοπώλια», προ μηνός περίπου, που είχαν συνέδριο, είχαν τοποθετήσει σε περίοπτη θέση στο σταλινικό τους βόθρο το παρακάτω «χαιρετιστήριο μήνυμα»:

Χαιρετισμός του ΚΚ Κίνας

Προς
Τον Δημήτρη Κουτσούμπα
Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ
Αθήνα

Αγαπητέ σύντροφε Κουτσούμπα,

Με μεγάλη χαρά μου έμαθα την εκλογή σας ως Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ και σας εκφράζω εκ μέρους του ΚΚ της Κίνας και εμού τα θερμά συγχαρητήρια.
Το ΚΚ Κίνας δίνει μεγάλη έμφαση στις φιλικές σχέσεις με το ΚΚΕ και είναι πρόθυμο να συνεχίσει και να δυναμώσει την επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ των δύο κομμάτων μας. Πιστεύω ότι με την καθοδήγηση της νέας ΚΕ του ΚΚΕ με τον επικεφαλής της, η παραδοσιακή φιλία μεταξύ των δύο κομμάτων μας σίγουρα θα ενισχυθεί και θα εμβαθύνει παραπέρα.

Wang Jiarui

Αντιπρόεδρος της 12ης Εθνικής Επιτροπής της Κινεζικής Λαϊκής Πολιτικής Συμβουλευτικής Διάσκεψης
Υπουργός του τμήματος Διεθνών Σχέσεων Της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας

Συμπέρασμα: Το «τιμημένο» ΚΚΕ έχει αναμφισβήτητα το μονοπώλιο της… ξεφτίλας! 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών