Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 21, 2013

Πάλι έκαναν το άσπρο-μαύρο τα καθεστωτικά παπαγαλάκια - Οχετός ψεύδους από την “Καθημερινή”



Κατ' επάγγελμα ψεύτες, οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι της καθεστωτικής (και φανατικά μνημονιακής, να μη ξεχνιόμαστε) φυλλάδας «Καθημερινή», επιχειρούν με έναν οχετό λάσπης και φαντασιοπληξίας να εμπλέξουν τη Χρυσή Αυγή, με τον εμπρησμό μπαρ στη περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα, την περασμένη Τετάρτη.
 
Υπό τον μανδύα των «αποκλειστικών πληροφοριών» -έτσι ονομάζουν οι ρουφιάνοι του Καθεστώτος τη διασπορά ειδήσεων χαλκευμένων από τα υπόγεια του Μαξίμου- η κιτρινοφυλλάδα των Μνημονίων ανακαλύπτει συμμετοχή των συλληφθέντων σε. «ομάδες εφόδου» της Χρυσής Αυγής!

Μάλιστα σε ένα παραλήρημα δημοσιογραφικής αλητείας, «σύμφωνα με άλλες πληροφορίες», όπως γράφουν οι .....
αργυρώνητοι πραίτορες με τις γραφίδες, βουλευτές της Χρυσής Αυγής επρόκειτο να επισκεφτούν τον κατηγορούμενο στα γραφεία της Ασφάλειας Αθηνών, αλλά κάτι τέτοιο τελικά δε συνέβη!
Πουθενά στη κατάθεσή του ο φερόμενος ως δράστης δεν αναφέρει τη Χρυσή Αυγή! Πώς λοιπόν οι ινστρούχτορες της καθεστωτικής εξαπάτησης εμπλέκουν τη Χρυσή Αυγή; Ο φερόμενος ως δράστης ομολόγησε πως περιπολούσε στην περιοχή γύρω από το μπαρ του αλλοδαπού, έχοντας μαζί του ένα σκυλί ράτσας pit bull, το οποίο αποκαλεί «Χρυσαυγή»! Δηλαδή αν το σκυλί το ονόμαζε με ένα επώνυμο αριστερού βουλευτού, τα τσακάλια της Καθημερινής θα ανακάλυπταν εμπλοκή του Σύριζα ή του ΚΚΕ στον εμπρησμό; Το θέατρο του παραλόγου από ένα Καθεστώς το οποίο πλέκει σενάρια φαντασίας τα οποία θα ζήλευε και ο Σπίλμπεργκ!

Η φυλλάδα αναφέρει πως

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/pali-ekanan-to-aspro-mauro-ta-kathestwtika-papagalakia...-ochetos-pseudous#.UZuSbcpfy2Y#ixzz2TwQW8iJN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών