Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 21, 2013

Τρέμουν οι αμερικανοσιωνιστές-State Department:”Πάρτε μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής!”


Τρέμουν οι αμερικανοσιωνιστές-State Department:”Πάρτε μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής!”

Εχθές αργά το βράδυ δόθηκε στη δημοσιότητα η ετήσια έκθεση του State Department (δηλαδή του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών) για την θρησκευτική ελευθερία, στην οποία γίνεται ολομέτωπη επίθεση στο κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών, που είναι καρφί στο μάτι των Αμερικανοσιωνιστών!

Πιο συγκεκριμένα, οι διεθνείς… προστάτες (τουρκιστί «νταβατζήδες») της ελευθερίας –εδώ γελάνε!- αναφέρουν μεταξύ άλλων και τα εξής: «Τον περασμένο Μάιο, οι Έλληνες ψηφοφόροι, με ποσοστό περίπου 7%, επέλεξαν μέλη της Χρυσής Αυγής, μια ανοικτά αντισημιτικής και ξενοφοβικής πολιτικής παράταξης, να τους εκπροσωπήσουν στο κοινοβούλιο για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας. Ο Πρόεδρος της συγκεκριμένης παράταξης έχει.....
αρνηθεί δημοσίως και επανειλημμένως το γεγονός ότι συνέβη το Ολοκαύτωμα, ενώ συχνά στο παρελθόν σε δημόσιες εκδηλώσεις χαιρετούσε ναζιστικά τους οπαδούς του. Τον Οκτώβριο του 2012 μέλος της Χρυσής Αυγής (Σ.Σ. εννοούν τον Ηλία Κασιδιάρη) διάβασε στη Βουλή αποσπάσματα από τα «πρωτόκολλα των Γηραιών της Σιών». Η επίσημη εφημερίδα των Χρυσαυγιτών καταφέρθηκε κατά της διδασκαλίας της ιστορίας του Ολοκαυτώματος στα σχολεία. Η ίδια εφημερίδα, με αφορμή την επίσκεψη του διευθύνοντος συμβούλου της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής, έγραψε ότι το Εβραϊκό λόμπι και ο Σιωνισμός συνωμοτούν εναντίον της Ελλάδας.
Η ελληνική κυβέρνηση δημοσίως καταδικάζει τα ρατσιστικά επεισόδια και τις βίαιες επιθέσεις εναντίων μεταναστών, ωστόσο ανεξάρτητοι παρατηρητές καλούν τις ελληνικές αρχές να κάνουν περισσότερα για τον περιορισμό των βίαιων επιθέσεων, τυφλού μίσους, από τα μέλη της Χρυσής Αυγής. Οργανώσεις προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως η Human Rights Watch, κατηγορούν την ελληνική αστυνομία ότι έχει κάνει πολύ μικρή προσπάθεια για τον περιορισμό των βίαιων ενεργειών της συγκεκριμένης πολιτικής παράταξης…».
Τέλος, η έκθεση –την οποία παρουσίασε ο ίδιος ο υπουργός Τζον Κέρι, αποκάλυψε αναιδώς αυτό που πολύ γνωρίζαμε, αλλά δε μπορούσαμε να αποδείξουμε, ότι: «Ο αμερικανός πρέσβης και άλλοι 19 αξιωματούχοι συναντήθηκαν με Έλληνες ομολόγους τους  και ζήτησαν από την ελληνική κυβέρνηση να αναλάβει δράση για την Χρυσή Αυγή και τις αντισημιτικές πράξεις της, όπως τις επιθέσεις κατά των μεταναστών».
 (ΥΓ) 1: Ιδού με ποιον πανηγυρικό τίτλο παρουσιάζει το θέμα η επίσημη ιστοσελίδα των αμερικανοκομμουνιστών του SYRIZA: «"Κόλαφος" για την Χ.Α. η έκθεση του State Department». Καταλάβαμε, καταλάβαμε mister Tsipras (φέρτε μας τον… φρούραρχο!).
(ΥΓ) 2: Γιατί άραγε ο Τζον Κέρι, ο αμερικανός πρεσβευτής και οι 19 αξιωματούχοι δεν ζητούν να «αναληφθεί δράση» και κατά του (θεωρητικώς…) σφόδρα «αντιαμερικανικού», «αντιιμπεριαλιστικού», «αντισυστημικού» κ.τ.λ., κ.τ.λ. ΚΚΕ, που… σκίζει (αμερικανικές) γάτες; Δύο είναι οι εκδοχές: α) θεωρούν τους κουκουέδες γραφικούς και ακίνδυνους ή β) είναι δικοί τους!
(ΥΓ) 3: Ένας ακόμα τίτλος τιμής για το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών! Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια υποτέλειας, υπάρχει και μια πολιτική δύναμη που με την ύπαρξη και τη λαϊκή της απήχηση τρομοκρατεί τους παγκόσμιους τρομοκράτες! Το φόβο μας να’ χουν!
Το Γραφείο Τύπου εξέδωσε την σχετική ανακοίνωση: "Μόλις το State Department έδωσε εντολή για άμεσα μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής, το πολιτικό σύστημα εφηύρε τον "αντιρατσιστικό" νόμο και τις αποβολές βουλευτών μας. Η ραγδαία άνοδος του Εθνικιστικού Κινήματος έχει κάνει τους αμερικανούς να τρέμουν, γιατί είμαστε η μόνη δύναμη ανασχέσεως των ανθελληνικών τους σχεδίων. Ο εθνικός αγώνας συνεχίζεται μέχρι η χώρα μας να απαλλαγεί από το σάπιο πολιτικό κατεστημένο και τους ξένους δυνάστες που υπηρετεί."

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών