Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 24, 2013

Δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή! Σαρωτική επέλαση του Εθνικιστικού Κινήματος


Στη νέα δημοσκόπηση του zougla.gr η Χρυσή Αυγή κατακτά για πρώτη φορά τη δεύτερη θέση της κατάταξης, μπροστά από τους αμερικανοκομμουνιστές του Σύριζα. Η ΝΔ είναι πρώτη, όμως φυλλορροεί και αυτή προς την Χρυσή Αυγή, έχοντας διαρροή διψήφιου ποσοστού ψηφοφόρων της προς τις τάξεις μας. Υπενθυμίζουμε ότι στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις οι δημοσκοπήσεις της ιστοσελίδας "Ζούγκλα" του Τριανταφυλόπουλου είχαν προσεγγίσει σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό τα τελικά αποτελέσματα.

Τα παραπάνω δεδομένα ερμηνεύονται εύκολα: εδώ και ένα χρόνο, η μόνη πολιτική δύναμη που αντιστέκεται σθεναρά στην καταστροφική μνημονιακή πολιτική είναι η Χρυσή Αυγή. Ο Σύριζα είναι ανύπαρκτος εντός και εκτός βουλής, δεν έχει καμία παρουσία στην κοινωνία και ο......
Τσίπρας έχει μετατραπεί σε θαμώνα διεθνών λεσχών. Από την άλλη πλευρά, οι άνθρωποι της Χρυσής Αυγής, τα στελέχη και τα μέλη του Εθνικιστικού Κινήματος δίνουν παντού δυναμικό παρόν. Χτυπούν τη σάπια συγκυβέρνηση και είναι η φωνή της Αλήθειας μέσα στη βουλή. Επιτελούν τεράστιο κοινωνικό και εθνικό έργο σε ολόκληρη τη χώρα. Το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας και τα μέσα ενημέρωσης που το υπηρετούν, μας αντιμετωπίζουν ως το απόλυτο κακό.

Το ποσοστό που φαίνεται να καταγράφει η ΝΔ στην εν λόγω έρευνα είναι διογκωμένο και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Από την άλλη μεριά, οι σκηνοθετημένες κινήσεις εντυπωσιασμού που κάνει το τελευταίο διάστημα ο Σαμαράς, σύντομα θα αποδειχθούν φούσκες και οι φρούδες ελπίδες για ανάκαμψη που θρέφει μέρος της κοινωνίας θα καταρρεύσουν. Το κενό θα καλυφθεί από το Εθνικιστικό Κίνημα, που με την απόλυτα ρεαλιστική πρότασή του για ανάκαμψη της εθνικής οικονομίας, θα διεμβολίσει και τον έτερο πόλο του πολιτικού συστήματος. Ας σημειωθεί ότι ιδιαίτερα αυξημένη παρουσιάζεται η δημοτικότητα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, που θεωρείται ο τρίτος καταλληλότερος για πρωθυπουργός.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα αποκόμματα του «κυνοβουλευτικού τόξου», αυτά οδεύουν προς οριστική διάλυση και μάλλον δεν θα εκπροσωπούνται στην επόμενη βουλή, όποτε και αν γίνουν εκλογές.

7 σχόλια:

  1. Λίγο πολύ τα γνωρίζουμε τα ποσοστά της ΧΑ (που είναι και παραπάνω) αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η τάχα μου εμφάνιση του κομματιδίου του αλαβάνου.
    Αν είμουν ο ζούγκλας και ήθελα να σπρώξω τον αλαβάνο απο πού θα έκοβα; πιο φυσικό απο τον τσύριζα...
    Δύο τινά συμβαίνουν ή δεν υπάρχει το ποσοστό αλαβάνου και ο σύριζα είναι συν κανά 4 με 5% παραπάνω ή δεν υπάρχει πάλι το ποσοστό του αλαβάνου (πότε πρόλαβε ο κόσμος και το έμαθε και το ψήφισε;) αλλά ο σύριζα είναι πράγματι χαμηλότερα και το 8,5 του αλαβάνου μοιράζεται σε ρημάδ πασόκ και κκε...
    Όπως και να έχει πιστεύω οτι προσπαθούν να δημιουργήσουν άλλον ένα αριστερό πόλο ώστε την κατάληλη στιγμή όλα τα αποκόμματα μαζί να μπορούν να συνενοθούν σε μια κυβέρνηση.
    Ύποπτο, πολύ ύποπτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τα σινιστωσόπουλα που δεν είδανποτέ με καλό μάτι το Alexis και όλοι αυτοί που ακόμα δεν έχουν ανακαλύψει την Χρυσή Αυγή αλλά έχουν ανακαλύψει τι απατεώνες είναι η συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ...

      Διαγραφή
  2. Ο Αλαβάνος είναι πολύ ευφυής και δραστήριος, μην αμφιβάλλεις για τα ποσοστά του.
    Εγώ από την πρώτη στιγμή περίμενα πως θα πλαγιοκοπούσε το νεοΓαπ Τσίπρα, μια και το τσύριζα μετατράπηκε απότομα σε ελιτίστικο ευκαιριακό συστημικό κόμμα.
    Γλυκάθηκαν από την καρέκλα και δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα, οπότε τους πήρε μυρουδιά ο κόσμος.
    Από την άλλη, ο Αλαβάνος, γνωστός για την πιο αδυσώπητη και καταδρομική αντιπολίτευση στον Κωστάκη Καραμανλή, είχε καταφέρει να κρατήσει το απόκομμα του σύριζα μέσα στη Βουλή με αξιόλογα για τα δεδομένα της εποχής και του κόμματος ποσοστά (4-5%).
    Τώρα πέταξε το σύνθημα "Δραχμή-σχέδιο β" και τους γονάτισε.
    Θα τους πάρει και τα "σώβρακα" μην αμφιβάλλεις.
    Από εκεί και ύστερα θεωρώ πως η Νδ δεν έχει αυτά τα ποσοστά και σύντομα θα καταρριφθεί και στις δημοσκοπήσεις αυτός ο μύθος.

    Το μεταναστευτικό και η συστηματική απαξίωση των ελλήνων πολιτών από τα υπουργεία όπως το εργασίας, το δημόσιας τάξης, το δικαιοσύνης, το παιδείας, το ανάπτυξης κ.λπ θα οδηγήσουν τη χρυσή αυγή στην πρώτη θέση με ποσοστά γύρω στο 20%...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να δούμε, πάντως το 20% προσωπικά πιστεύω οτι το έχουμε πιάσει ήδη.
      Καθημερινά συναναστρέφομαι με κόσμο, παλιότερα κάποιοι ακούγανε ΧΑ και σε κοιτάγανε κάπως, δεν αντιδρούσαν μεν αλλά φαινόταν οτι τους ξένιζε.
      Τώρα στην συντριπτική πλειοψηφία ο κόσμος συμμετέχει στην κουβέντα και μάλιστα οι θέσεις του είναι κατά 80% ίδιες με τις δικές μας.
      Αυτό κάτι δείχνει, η ρητορική της ΧΑ είναι αληθείς και καθαρότερη απο το νερό μιας πηγής, αδύνατον λοιπόν να μην δημιουργήσει θετικές εντυπώσεις σε ένα λαό που τον είχαν ταράξει στα ψέματα και την κοροϊδία μεσα στα μούτρα του σχεδόν 40 χρόνια τώρα.
      Νομοτελιακά η ΧΑ θα είναι η πραγματική κυβέρνηση των Ελλήνων το πολύ σε ενάμισυ χρόνο απο τώρα, ελπίζω να προετοιμάζεται για αυτό.

      Διαγραφή
    2. "Νομοτελιακά η ΧΑ θα είναι η πραγματική κυβέρνηση των Ελλήνων το πολύ σε ενάμισυ χρόνο απο τώρα, ελπίζω να προετοιμάζεται για αυτό."

      Πρέπει να αρχίσει να προετοιμάζεται και υπάρχουν λαμπρά παραδείγματα ορθής διακυβέρνησης, όπως της Μεταξικής.
      Οι πολιτικοί επιστήμονες που μελετούν τις πηγές και ειδικά οι ιστορικοί γνωρίζουν πως ο Μεταξάς υπήρξε οξυδερκής κυβερνήτης.
      Αν και για μένα κορυφαίος υπήρξε ο Καποδίστριας.
      Πάντως πρέπει να προετοιμάζονται σιγά-σιγά, γιατί θα γίνουν κυβέρνηση σύντομα.

      Διαγραφή
    3. Να μελετήσουν, να αντιγράψουν και να προσαρμόσουν στο σήμερα τα καλά και των δύο μεγαλύτερων Κυβερνητών που πέρασαν από αυτόν τον τόπο. Εμείς μαζί τους θα είμαστε.

      Διαγραφή
    4. Και να συμπληρώσω φίλε...
      Το κοινωνικό κράτος στήν Ελλάδα στήθηκε από τον Μεταξά.
      Εδώ μπορεί πολλοί να έχουν τις διαφωνίες τους, δεν ξλερω, εγώ πάντως αυτό γνωρίζω,

      Αυτό που είναι αδιαμφισβήτητο (και για να πάρω την πάσα από εσένα για την προσαρμογή στο σήμερα), είναι πως ο Καποδίστριας έδωσε γη στους ακτήμονες και ψωμί στους ανέργους με αποτέλεσμα να τον δολοφονήσουν, με τη συνδρομή των μυστικών υπηρεσιών της γηραιάς αλεπούς, οι κοτζαμπάσηδες.

      Οι νεοκοτζαμπάσηδες είναι αυτοί που παίρνουν δημόσια έργα -θυμάσαι την παλιά ΜΟΜΑ του στρατού που κατασκεύαζε δημόσια έργα χωρίς ρεμούλες;- και ελέγχουν τα μμε.

      Αυτοί μιλάνε για ...αντιρατσισμό, ενώ περπατάς στην Αθήνα και αισθάνεσαι ότι ζεις σε τριτοκοσμική χαβούζα.
      Αυτοί οι ασύδοτοι έφεραν τους μετανάστες για να απαξιώσουν την εργατική αξία του έλληνα και να μην πληρώνουν εισφορές με αποτέλεσμα να καταρρεύσουν τα ασφαλιστικά ταμεία.

      Αυτοί είναι οι πραγματικοί ρατσιστές και δημαγωγοί!

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών