Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 18, 2013

ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...21,3% και δεύτερη δύναμη σε μυστική δημοσκόπηση

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ   

(ΑΛΚΟ - ολικοί τείνουν να γίνουν οι δημοσκόποι)

Ήταν "κρυφό" μυστικό όλων των αναλυτών και των δημοσκόπων. Οι δημοσιογράφοι το συζητούν μεγαλόφωνα πια και το κονκλάβιο του καθεστώτος αναζητά καθημερινά και νέους τρόπους για να σταματήσει το φαινόμενο που λέγεται "Χρυσή Αυγή", που ως άλλος Ηρακλής έρχεται να καθαρίσει τους κόπρους του Αυγεία, που συμβολικά σήμερα παίρνει τη μορφή του πολιτικοικονομικού καθεστώτος.
  • Tα αποτελέσματα της μυστικής δημοσκόπησης επιγραμματικά δείχνουν:      
  • Τη διάλυση ΠΑΣΟΚ, Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ΔΗΜΑΡ     
  • Το δίπολο της εξουσίας αλλάζει και πρωταγωνιστές έχει ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ     
  • Η ΝΔ στο Δήμο της Αθήνας ρίχνει ίσως το πιο "ακροδεξιό" χαρτί της για να συγκρατήσει την ιλιγγιώδη άνοδο της Χρυσής Αυγής  
Χωρίς να πολυλογούμε λοιπόν προχωρούμε αναλυτικά στα αποτελέσματα της πανελλαδικής δημοσκόπησης που διενεργήθηκε τις τελευταίες ημέρες.

ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ  

Η εικόνα μιλά από μόνη της και τα σχόλια περιττεύουν.

Το δίπολο της εξουσίας έχει ....
αλλάξει και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διεκδικεί επί ίσης όροις την εξουσία όποτε και αν γίνουν οι επόμενες εκλογές.

Τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης (ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ) καθώς και τα "αντισυστημικά" (ΚΚΕ - Αν.Ελ.) έχοντας μηδενικό έρεισμα στην κοινωνία είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα ψάξουν τις συνεργασίες για να καταφέρουν να διαιωνίσουν έστω και ελάχιστα την παρουσία τους στον πολιτικό στίβο πριν το κύκνειο άσμα τους.

Τα "Λοιπά κόμματα" εμφανίζουν ένα ιδιαίτερο υψηλό ποσοστό αλλά λόγου του κατακερματισμού των ψήφων μεταξύ τους κανένα από αυτά δεν συμπληρώνει το 1,5% που είναι το όριο της συγκεκριμένης δημοσκόπησης (μήπως γιατί είναι και το όριο της κρατικής επιχορήγησης;).

Οι αναποφάσιστοι λόγω της πολιτικής συγκυρίας που τείνει να αποκτήσει χαρακτηριστικά προεκλογικής περιόδου λιγοστεύουν αρκετά σε σχέση με τις δημοσκοπήσεις που γνωρίζαμε.

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ  


Είναι η κάρτα που μάλλον είναι και η μοναδική που δημοσιεύεται με ψήγματα αλήθειας και στις φανερές έρευνες.
Η Χρυσή Αυγή παρουσιάζει το μεγαλύτερο ποσοστό συσπείρωσης δεικνύοντας την πίστη και την προσήλωση των ψηφοφόρων στην πολιτική της δράση και λόγο, καταβαραθρώνοντας την ρητορεία των συστημικών κατηγόρων της για απουσία προτάσεων.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΛΙΤΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ  

Η συγκεκριμένη μέτρηση έχει να κάνει περισσότερο με την αποδοχή του κόσμου στους ηγέτες των πολιτικών κομμάτων.

Αν σκεφτεί κανείς την καθημερινή ρυπαρή προπαγάνδα εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος και του Αρχηγού του, καθώς και την απουσία του ή καλύτερα να πούμε φίμωσή του από τα ΜΜΕ, είναι άθλος, ή για να πούμε προτιμότερα δείγμα μεγάλου ηγέτη, η θέση που καταλαμβάνει πάνω από τους επικεφαλείς άλλων παρατάξεων που έχουν καθημερινά θέση σε όλα τα ΜΜΕ με διθυραμβικές αναφορές.

Μεγάλο ρόλο στη σειρά των προτιμήσεων παίζει αφενός στην περίπτωση του Σαμαρά το γεγονός ότι πρωθυπουργεύει με αποτέλεσμα να έχει μια πειθώ, και αφετέρου του Τσίπρα που προβάλλεται ως το αντίπαλο δέος.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΟΔΟΥ  

Η συγκεκριμένη μέτρηση αποτυπώνει πιο καθαρά, με βάση παραμετρικές αναλύσεις, όπως τις συσπειρώσεις των κομμάτων, την παράσταση νίκης, την αποδοχή των πολιτικών αρχηγών και τις μετακινήσεις ψηφοφόρων/αναποφάσιστων, ποιά κόμματα είναι αυτά που έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να αυξήσουν τα εκλογικά τους ποσοστά στο επόμενο διάστημα.

Είναι ευκρινές λοιπόν ότι η Χρυσή Αυγή εμφανίζει τη μεγαλύτερη δυναμική και αποτυπώνεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελέσει το αντιστάθμισμα του καθεστώτος στην περαιτέρω δημοσκοπική έκρηξη του Εθνικιστικού Κινήματος, γιατί μαζί με τη ΧΑ είναι τα μοναδικά κόμματα που δεν επηρεάζονται ιδιαίτερα, έως καθόλου, από τις μεταβολές του μάκρο-περιβάλλοντος (κοινωνία, οικονομία) λόγω κυρίως της πολιτικής τους δράσης.

Παράσταση Νίκης  

Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης κάρτας αλλά εδώ είναι το "ζουμί" όλης της μέτρησης, καθώς η μέτρηση αυτή αποτυπώνει την αντίληψη που έχει ο κόσμος για τα κόμματα που θα διεκδικήσουν την εξουσία και την εκλογική συνείδηση που αποκτά λόγω της πόλωσης και του..."ρεύματος".
Κοινώς "το καφενείο τι λέει...; Ποιός κερδίζει; Ποιόν θα ψηφίσει ο κόσμος;"

Η δεύτερη θέση της Χρυσής Αυγής με μικρή απόκλιση από την πρώτη, φανερώνει όχι μόνο την αποδοχή του λαού στις θέσεις της, αλλά και την αναγνώριση των Ελλήνων, ολόκληρου του πολιτικού φάσματος, ότι αυτή τη στιγμή είναι εν δυνάμει Κυβέρνηση.

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ 

 Ένα από τα πιο ενδιαφέρονται στοιχεία της έρευνας είναι η καταγραφή της πρόθεσης ψήφου των Αθηναίων για τις δημοτικές εκλογές.
Οι πληροφορίες που είχαμε μέχρι τώρα είναι πως τα μοναδικά πρόσωπα που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν μια υποψηφιότητα της Χρυσής Αυγής, πόσο μάλλον του Ηλία Κασιδιάρη, είναι οι Δένδιας - Γεωργιάδης και Βορίδης.

Ωστόσο η συγκεκριμένη μέτρηση, πιθανότατα λόγω της αδυναμίας των άλλων δύο να αντιπαρατεθούν δημοσκοπικά με τον εκπρόσωπο τύπου του Εθνικιστικού Κινήματος, μετρά μόνο το δίπολο Βορίδη - Κασιδιάρη.

Μέχρι την ώρα που ήρθε στα χέρια μας η έρευνα είχε μετρηθεί στο 60% του δείγματος η διαφορά μεταξύ των δύο και ήταν στα όρια του στατιστικού σφάλματος με ισχνό προβάδισμα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας.

Η Χρυσή Αυγή λοιπόν, είναι και (αν)-επίσημα δεύτερο κόμμα και είναι ηλίου φαεινότερο η διαρκής προσπάθεια των κέντρων εξουσίας να φιμώσουν και να εξοντώσουν με κάθε τρόπο το Εθνικιστικό Κίνημα (ψέματα για "ρατσιστικές επιθέσεις", τρομονόμοι, βόμβες στα γραφεία κ.α.)

Ότι και να κάνουν όμως το ποταμί ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.... 

78 σχόλια:

  1. Έπονται επικες προβοκάτσιες, μενος και μανία κατα της Χρυσης Αυγης στους επόμενους μηνες.
    Ο παροξυσμός της καθεστωτικής παράνοιας ολο και θα ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ πλεον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγμα που δε θα καταφέρουν. Όσο δεν αντιμετωπίζεις το πρόβλημα(εγκληματικότητα, λαθρομετανάστευση, κλπ), τόσο η Χ.Α. θ' ανεβαίνει. Ας πρόσεχαν!

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Εμαθα οτι θα βρεξει .Προλαβαινεις να βγεις εξω να πληθεις

      Διαγραφή
    4. 7.59 ΚΑΛΑ ΜΕΙΝΕ ΕΣΥ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ [ΠΑΡΑ]ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΝΟΥΜΕΡΟ

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Αυτο που το θελεις θα το φας μην ανυσηχεις καθολου

      Διαγραφή
  3. ποιος εκανε την δημοσκοπηση,με τι μεθοδο,σε τι δειγμα;;;Ετσι αυθερετα βγαζω εμενα πρωθυπουργο και πρωτο κομμα το "κομμα των μπεκρηδων"που συνεστησα με τον κουμπαρο μου.Αν παλι το δειγμα ειναι οι επισκεπτες του μπλογκ....Το καθε μπλογκ εχει μια συγκεκριμενη ιδεολογια και προσελκυει ατομα με κοινη πολιτικη ιδεολογια,ετσι αν κανει "δημοσκοπηση"ο στοχος,η Χρυση Αυγη θα βγει πρωτη,αν κανει το Left.gr ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγαινει πανηγυρικα.Τεσπα ψιλα γραμματα,γιατι αλλωστε στο ιντερνετ βρισκει οτι κανεις θελει,οποτε οι επιθυμιες γινονται πραγματικοτητα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδη ΟΛΟΙ οι αλλοι "οι εγκριτοι" παπαρολογοι που εχουν κανει μεχρι τωρα δημοσκοπησεις ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ μια συγκεκριμενη πολιτικηι δεολογια;

      Το ΚΙΣΕ την εκανε.
      Φχαριστηθηκες τωρα;

      Διαγραφή
    2. Εδώ η απάντηση είναι το κλασσικό...άμα όλοι γνωρίζαμε ποιος την έχει κάνει δεν θα ήταν κρυφή...προφανώς η ιστοσελίδα που τη δημοσιεύει έχει τα απαραίτητα στοιχεία στα χέρια της και τα αξιοποιεί όπως νομίζει αυτή καλύτερα...
      Αλλά δεν χρειάζονται δημοσκοπήσεις για να αντιληφθεί κανείς το αυτονόητο...η αίσθηση που υπάρχει στα πολιτικά πράγματα του τόπου αλλά κυρίως η ανάλυση των γεγονότων που συμβαίνουν, δείχνουν ότι η Χρυσή Αυγή πρέπει να έχει πάρα πολύ υψηλά ποσοστά...υπάρχει ένας παροξυσμός τον τελευταίο καιρό από όλα τα ΜΜΕ και όλο το πολιτικό σύστημα κατά της Χρυσής Αυγής (που φθάνει σε σημείο πλήρους σύμπλευσης όλων των λοιπών κομμάτων) που δεν υπήρχε σε τέτοια ένταση τους προηγούμενους μήνες...οι κραυγές για διωγμό και διάλυση της Χρυσής Αυγής που πρακτικά προσπαθούν να επιτύχουν μέσω της εσπευσμένης κατάθεσης του "αντιρατσιστικού" νόμου αφού δεν μπορούν μέσω της νόμιμης οδού, δείχνει σαν να βιάζονται να επισπέυσουν καταστάσεις διότι όπως φαίνεται θα τους προλάβουν οι εξελίξεις που τρέχουν ραγδαία και θα βρεθούν προ άσχημων γι' αυτούς τετελεσμένων...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
    3. Μα το γραφειμετα την επικεφαλιδα:
      "ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ"


      ( ΑΛΚΟ - ολικοί τείνουν να γίνουν οι δημοσκόποι)

      Διαγραφή
    4. γιατι ρε μεγαλε τις αλλες δημοσκοπησεις ποιος τις κανει?

      Διαγραφή
    5. @"Ανώνυμος18 Μαΐου 2013 - 5:11 μ.μ."
      Πολύ σωστός φίλε. Να δημοσιοποιηθεί επίσημα για να κριθεί η κάθε δημοσκόπηση. Θυμηθείτε πόσες "δημοσκοπήσεις" έχουν γίνει που στο τέλος διαψεύστηκαν πανηγυρικά.
      Δείγμα, μέθοδος, κλπ. που είναι αυτά τα στοιχεία?
      υ.γ. βάλτε κ μένα στο κόμα του μπεκρή!!!

      Διαγραφή
  4. αν δεν σου αρεσει η δημοσκοπηση μην την διαβαζεις ...κανε μια μονο σου πηγενε σε ενα καφενειο και πες "για σας ειμαι ο συμβουλος του Γ.Α.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνέλληνα, "πήγΑΙνε" γράφεται...

      Διαγραφή
    2. Συνελληνα η χωρα δεν χρεωκοπησε απο ορθογραφικα λαθη αλλα απο τα διπλωματα του Χαρβαρντ.

      Διαγραφή
  5. δεν επιτεθηκα παρα εκανα λογικες ερωτησεις,αλλα μαλλον δεν σας αρεσει να ψαχνετε την αληθεια παρα καταπινετε οτι σας δινουνε.Γεια σου ρε Ελληνα και μετα απορουμε πως μας κυβερνησε ο ΓΑΠ,ο Antonis και κατ οπως φενεται ο ΤσιπροΚαιμμενος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουτε και μεις σου επιτεθηκαμε.
      Απλως σου απαντησαμε λογικα.

      Και επαναλαμβανω την ερωτηση μου σε σενα;

      Δηλαδη ΟΛΟΙ οι αλλοι "οι εγκριτοι" παπαρολογοι που εχουν κανει μεχρι τωρα δημοσκοπησεις ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ/ΕΧΟΥΝ μια συγκεκριμενη πολιτικη ιδεολογια;

      Ρε φιλε μηπως εισαι της "δημοκρατικης σφεντονας" -ακου "τοξο"!- του Βενιζελου;


      Διαγραφή
    2. Ρε φιλε μπορεις να απαντησεις ή οχι?
      Αν οχι κοψε τις μπουρδες!

      Διαγραφή
    3. Ναι, κάνουν και οι γνωστοί παπαρολόγοι από τα ΜΜΕ δημοσκοπήσεις, αλλά αυτοί έχουν το αβαντάζ ότι σε 24ωρη βάση "πλύνουν" διαστρωματικά εγκεφάλους, οπότε απευθύνονται σε όλη την κομματική γκάμα, σπέρνουν και θερίζουν τα αναμενόμενα. Εδώ μπαίνουν, πιστεύω, όχι μόνο οι ανέκαθεν εθνικιστές αλλά πλήθος πολιτών που τους στέρησαν την ιδέα της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της αξιοπρέπειας και της ΠΑΤΡΙΔΑΣ. Ενας από αυτούς είμαι και γω. Αυτός είναι ο λόγος που ίσως εμπιστεύομαι - και ελπίζω έτσι νάναι - τα αποτελέσματα που διαμορφώνονται από τη δημοσκόπιση εδώ μέσα.

      Διαγραφή
  6. Προδότες ετοιμαστείτε. Ερχεται η ωρα της τιμωρίας σας για τις δεκαετίες ανθελληνισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ο ιδεολόγος και ο ψηφοφόρος της Χ.Α. Δεν έχει τέτοιο λόγο! Οπότε τι να υποθέσουμε; Ποίος είσαι φίλτατε;
      Λεωνίδας,

      Διαγραφή
  7. ηδη αντιδρα το συστημα με λασπολογια εναντιον του Θεσσαλου βουλευτη Παν Ηλιοπουλου μεσω της ιστοσελιδας eglimatikotita.gr :
    http://www.eglimatikotita.gr/2013/05/blog-post_8084.html
    Εθνικιστες στις επαλξεις οαγωνας τωρα αρχιζει για τα καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λογικά είναι τα αποτελέσματα...τέτοια παράκρουση που έχει πάθει το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα μόνο με τέτοια ποσοστά της Χρυσής Αυγής δικαιολογείται...γι' αυτό και ξαφνικά βλέπουμε μπαράζ ειδήσεων και προβοκατόρικων ενεργειών κατά της Χρυσής Αυγής με ρυθμούς που δεν είχαμε συνηθίσει τους προηγούμενους μήνες καθώς και επίσπευση κατάθεσης του "αντιρατσιστικού" νόμου...
    Εξάλλου πολύ δημοσιογράφοι ή και πολιτικοί το λένε ευθαρσώς...
    Τα "Νέα" έγραψαν ήδη ότι έχει διαμορφωθεί το νέο δίπολο "Σύριζα-Χρυσή Αυγή" και ο Τσατσόπουλος σε συνέντευξη του ομολόγησε τη Χρυσή Αυγή ήδη ως δεύτερο κόμμα λέγοντας κιόλας ότι είναι πλέον αδύνατη η ανακοπή της πορείας της...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ ΑΥΤΟΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΦΕΡΝΕΙ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΦΙΜΩΝΕΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗ ΑΝΤΙΛΑΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΕΡΝΑ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΕΣ ΑΦΟΥ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΓΕΛΟΙΟ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΨΕΥΤΟΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Αριστεροσαπιος18 Μαΐου 2013 στις 8:12 μ.μ.

      Τον καθρεφτη κυτταζες,κουμ-μουνακι, του GAY PARADE? Η νομιζες οτι ειδες τον "μπαμπα"σου να γυριζει τσαχπινατος απο την Συγγρου,κουρασμενος απο "δουλεια" ? Η μαμα σου γυρισε απο την βιζιτα που την ειχαμε παρει ?? Κατι σου ειπαμε για το κραγιον της ,πριν.ΤΗς το ειπες ??

      Διαγραφή
    3. το κάνεις πλήρως το φακέλομα έ κόκκινη κατσαρίδα;
      ψάχνεις να δείς ποιός είναι τι είναι.. όλα, όπως σου έχουν μάθει.
      μια απορία έχω όμως, ο αλέκος τελικά σας πλήρωσε απο τα χριστούγεννα που τότε κιόλας σας χρώσταγε 2 μηνιάτικα σε όλη την κουμουνδούρου ή ακόμα με δανεικά πάτε και τρώτε σουβλάκια στην πλατεία αγίας ειρηνής;

      Διαγραφή
    4. Το πραγματικό φακέλωμα το κάνουμε τύπε μέσω φωτογραφικού υλικού, πινακίδων κυκλοφορίας και των συνδέσμων μας στις αρμόδιες υπηρεσίες. Βλέπεις κανένας Αξιωματικός δεν επιθυμεί να έχει εγκληματίες στην ελληνική κοινωνία. Και γι'αυτούς (δεν μιλάμε για ΜΑΤ και λοιπούς χαμηλόβαθμους αποτυχημένους) είστε ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Και τα προβλήματα έχουν μάθει να τα αντιμετωπίζουν στη ρίζα τους. Ρώτα τους ήδη προφυλακισθέντες 'συναγωνιστές' σου για την μεταχείριση που τρώνε καθημερινά. Πέραν της δημοσιοποίησης φωτογραφιών και ονοματεπώνυμων και της δέσμευσης ότι οι οικογένειές τους αποτελούν 'νόμιμους στόχους'. Αυτή είναι η διαφορά κράτους και συμμορίας (όπως εσείς).

      Διαγραφή
    5. γειά σου ρε τύπε που απο ιντιμίντιας μας το παίζεις τώρα τάχα μου και ασφαλίτης... χαχαχααχα
      είστε τραγικοί!

      Διαγραφή
    6. ΕΛΛΑΣ!!!
      Κ εσενα ποιος γαμει την μανουλα σου;
      ολη η χρυση αυγη!!!!!


      απλο και κατανοητο.

      Διαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γράφεις που γράφεις αριστερίστικες ασυναρτησίες...Σε πληρώνουν τουλάχιστον ή απλά έχεις μαστουρώσει;

      Διαγραφή
    2. Αριστεροσαπιος18 Μαΐου 2013 στις 8:14 μ.μ.

      @ Ανώνυμος18 Μαΐου 2013 - 7:56 μ.μ.......Στο ξαναγραψα να μην εισαι βρωμοστομη, γιατι δεν θα βρης "γαμπρο".....

      Διαγραφή
    3. Του έχουν αναθέσει να μαλακίζεται στα σχόλια του πασπαρτού εδώ και μερικές μέρες, έχει βλέπεις χτυπήσει κόκκινο η ανεργία, τι να κάνει... για να βγάλει τα έξοδα του.
      Όλη μέρα παρακολουθεί τι θα βγεί στο πασπαρτού και αν θα γράψουν 5 άτομα να τα trollάρει, έτσι νομίζει δηλαδή.

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  11. paspartou νομιζω οτι θα ηταν σωστο να κοψεις τα σχολια των αριστερομπολσεβικων πουσταραδων.ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΛΕΩ!!!!!δεν θελουμε ΟΥΤΕ να τους ακουμε,ΟΥΤΕ να απαντουμε στις παπαριες τους.ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΛΕΞΗ ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ!!!!!ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ χεσμένους τους έχουμε, εγώ προσωπικά διασκεδάζω με τις απεγνωσμένες πια προσπαθιες που κάνουν μπας και σταματήσουν το αναπόφευκτο!

      Διαγραφή
    2. Αδέρφια είστε? Δηλαδή και ο δικός του πατέρας γάμαγε την μάνα σου, Χρυσαύγουλο? Όταν λέμε για μπουρδελο-οικογένειες...

      Διαγραφή
    3. Αριστεροσαπιος19 Μαΐου 2013 στις 1:11 π.μ.

      Οταν λεμε για μπουρδελοοικογενειες...μιλαμε για την δικη σου, αναρχοτσοτσουνακι...Παλι εβαλε πολλα κραγιον η μανα σου σημερα,και μας εκανε το πουλι ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ...ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΒΙΖΙΤΑ...Τελευταια φορα που στο λεω....

      Διαγραφή
  12. Πολλοι δεν μαζευτηκανε και εδω;Αναφερομαι σε σας τους αριστερουληδες που νομιζεται οτι ολα και ολοι ειναι ιδια.Παρτε τις βρισιες σας και ολες τις λοιπες ιδεολογικες ακαθαρσιες σας και δρομο.Εξαλλου εδω δεν εχει ουτε ομοφυλλοφιλους ουτε χρημα ουτε διαθεσιμα αυτια να σας ακουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καιρος ειναι να κόψεις το μιαρο εβραιομαρξιστικο πομφολυγώδες τρολ αγαπητε πασπαρτού, παρα έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  14. Για γελια εισαι, βριζεις γιατι εισαι ανωνυμος,μια σκια,ρωτα τον εαυτο σου, αραγε θα τολμουσες να αυθαδιαζεις ετσι επωνυμα και πολυ περισσοτερο ενωπιος ενωπιω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ασχολούμαστε μαζί σας με αυτόν τον τρόπο εδώ, φαντάσου τί κάνουμε εκτός διαδικτύου. Καταλαβαίνεις ότι δεν πρόκειται να γράψω καθέκαστα...

      Διαγραφή
    2. Εκτος διαδικτύου κρύβεστε στο ασυλο που σας παρέχει το καθεστώς και οταν τις μαζεύετε τρέχετε στην αστυνομία και στον Εαγγελατο.
      Επισης για να ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ σε εκηβολια απόσταση πρεπει να εξασφαλίσετε αναλογίες 30 προς 1 βρωμερές κατσαρίδες.

      Καιρος να τον μαζεψεις τον πιθηκα Πασπαρτου, αρκετα ασχοληθήκαμε με το βοθρολυμα

      Διαγραφή
  15. ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΚΡΥΦΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ , ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ...ΣΑΡΚΑ ΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητέ συντάκτη, το ιστολόγιο είναι χώρος για να ανταλλάσσουμε απόψεις και να μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλο. Εκτός από τα άριστα άρθρα που αναρτώνται, νομίζω ότι τα σχόλια των αναγνωστών είναι σημαντικά, ειδικά όταν αναφέρουν πράγματα που δεν τα έχουμε δει αλλού στο διαδίκτυο. Π.χ., για τη σχέση του σιωνισμού με τον κομμουνισμό και τον καπιταλισμό.
    Όμως τις τελευταίες ημέρες, το ιστολόγιο έχει γίνει στόχος αυτού που αποκαλούμε κοινωνική μηχανική, δηλαδή άτομα που πληρώνονται για να εισχωρούν στα κοινωνικά και άλλα δίκτυα και να επιφέρουν μεταβολές σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν λάβει. Με βάση λοιπόν τα γραφόμενά τους, είναι εύκολο να τους αντιληφθεί κανείς. Πρόκειται για ελληνόφωνους που έχουν εκπαίδευση στις ΗΠΑ, χρησιμοποιούν πάσης φύσεως τεχνάσματα για να πλήξουν κάθε ιδεολογική έκφραση που αποτελεί απειλή για τα αφεντικά τους.
    Το θέμα είναι ότι απασχολούν τους αναγνώστες και ενδεχομένους να τους απωθούν από το να επισκέπτονται το ιστολόγιο. Για τους λόγους αυτούς, ίσως θα ήταν σκόπιμο να κόβονται οι σχολιαστές αυτοί, καθώς δεν έχει νόημα η αντιπαράθεση μαζί τους.
    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι Μονο ΗΠΑ αλλα και Ισραηλ

      Σαγιανιμ εν δρασει στον Ελληνικο ιστοχωρο. Και μαλιστα στο Πασπαρτου!
      Δειτε τους! Ξεχωριστε τους! Απομονωστε τους!
      ——–
      Εβραίοι χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται για να διαδίδουν καί να υποστηρίζουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!

      Από τον Jonathan Cook.

      Η παθιασμένη υποστήριξη του Ισραήλ εκφραζόμενη στην αρχή’ «αντιμίλησε τους» (Talkback) και τμήματα από σχόλια ιστοσελίδων, στο ίντερνετ σε blogs, σε συζητήσεις στο Facebook και αλλού μπορεί να μην είναι η πραγματικότητα όπως θέλουν (οι Εβραίοι) να φαίνεται. Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ φέρεται να στρατολογεί ειδικές μυστικές ομάδες των οποίων το έργο θα είναι να «σερφάρουν» στο διαδίκτυο 24 ώρες την ημέρα και να διαδίδουν θετικά νέα για το Ισραήλ. Νεαροί Εβραίοι με γνώσεις στους υπολογιστές και στο ίντερνετ, κυρίως νέο-αποφοιτήσαντες από πανεπιστήμια, αλλά και νέο-αποστρατευθέντες από το στρατό του Ισραήλ και έχοντες γνώσεις ξένων γλωσσών, προσλαμβάνονται από την κυβέρνηση του Ισραήλ, να πλασάρουν εαυτούς σαν απλούς surfers ενώ στην ουσία υιοθετούν απόλυτα την γραμμή της κυβέρνησης του Ισραήλ, σχετικά με τη γενοκτονία που εξελίσσεται μπρος στα μάτια μας, στη Μέση Ανατολή.
      Η ύπαρξη μιας «διαδυκτιακής ομάδας πολέμου στο internet” ήρθε στο φως όταν εντάχθηκε στον προϋπολογισμό του υπουργείου εξωτερικών του Ισραηλ του τρέχοντος έτους. Περίπου 150.000 δολάρια έχουν προβλεφθεί, για το πρώτο στάδιο της ανάπτυξης (της ιδέας αυτής), με αναμενόμενη αυξημένη χρηματοδότηση για το επόμενο έτος.
      Ο Shturman, αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος προπαγάνδας, (hasbara στα εβραίικα), του υπουργείου, παραδέχθηκε η ομάδα του θα εργάζεται με απόλυτη μυστικότητα.
      “Οι δικοί μας δεν θα λενε: “Γεια σας, είμαι από το τμήμα προπαγάνδας/ hasbara του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών και θέλω να σας πω το εξής”.. «Ούτε θα παρουσιάζουν εαυτούς σαν ισραηλινούς ή Εβραίους», είπε. -”Θα μιλάνε σαν ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ιστολογίων και ως απλοί πολίτες, και θα
      σχολιάζουν με σχόλια που θα φαίνονται προσωπικά, αλλά θα πρέπει (τα σχόλια τους) να βασίζονται σε μια έτοιμη λίστα με τα μηνύματα που θα έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Εξωτερικών”.
      Περίπου 50.000 ακτιβιστές αναφέρθηκε να έχουν κατεβάσει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται ‘Μεγάφωνο’ που στέλνει ένα σήμα στους μεταξύ των υπολογιστές, όταν ένα άρθρο δημοσιεύεται κάνοντας κριτική στο Ισραήλ. – (Όταν συμβεί κάτι τέτοιο) Οι Εβραίοι πρέπει να βομβαρδίζουν το ‘ύποπτο χώρο’ του Ίντερνετ με παρατηρήσεις τους και σχόλια, που υποστηρίζουν το Ισραήλ.

      Όλο το άρθρο εδώ:
      h-tp://avragioz.blogspot.com/2009/10/blog-post_8553.html




      Πατρικιος

      Διαγραφή
    2. Γειά σου φίλε Πατρίκιε, το έχω δεί ξανά το άρθρο αυτό και είμαι περίεργος...
      Ποιό έξυπνοι είναι οι εβραίοι απο μας; γιατί να μην έχει λοιπόν και ο Ελληνικός Εθνικισμός ανάλογες εθελοντικές ομάδες;
      Αν θέλουμε να γλυτώσει ο τόπος μας, ΠΡΕΠΕΙ να οργανωθούμε ακόμα περισσότερο.
      Η Εθνική κυβέρνηση μπορεί να είναι πιο κοντά απο όσο υποθέταμε!

      Διαγραφή
  17. KAI TOTE ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΚΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. χαχαχα...ρε πλακα εχουνε οι ...'αριστεροι'....ναζιστακια;ειμαστε λιγοι;για πολλα γελια κ για πολλα 'αλλα'.περιμενετε λιγο κ θατα εχετε ολα βρωμοσκυλα.σας παρομοιαζω κ με σκυλια που ειναι αριστα ζωα...βδελυγματα,υβριδια απο μισο ελληνες κ προδοτες.πρωτοζωα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ...ΕΓΚΥΡΗ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ , ΔΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Η ΤΗΝ Ν.Δ. .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χεχε, πες το ψέματα, έτσι μας χαζέψανε τόσα χρόνια....
      Έσσεται Ήμαρ όμως!

      Διαγραφή
  20. Αρέσει δεν αρεσει τα αριστερουλια του κερατα Ο Ελληνκός εθνικισμος ειναι μπροστα.Εγω ποτε δεν ειχα ασχοληθει με την ΧΑ και ψηφιζα νδ παντα μιας και αντιπροσωπευε μεχρι προτεινος τον εθνικισμο εν μερη.............τωρα πλεον υποστηριζω και ψηφιζω ΧΑ ΓΙΑΤΙ κακα τα ψεμματα αν βγει ο κομμουνισμος θα χαθει Το εθνος μας...........με πιανει τρομος μονο στην ιδεα να μην εχουμε Στρατο και να ειναι η χωρα γεματη απο ταλιμπαν..........παει σβησαμε μετα...θα γεμισει το κοινοβουλιο απο αναγνωρισμενες μειονοτητες αλβανων πακιστανων και γενικων ασιατων Ανθελληνων και να μας σφαζουν μεσα στην νυχτα στα σπιτια μας επειδη ειμαστε χριστιανοι η Πατριωτες............ΑΥΤΑ να δει ο πολιτης ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.......ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ............ΛΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ειπες ολα φιλε και εγω ειμαι καλυμενος οπως και πολλους αλους.Καιρος να φυγουν τα πουλημενα τομαρια και να καθαρισει ο τοπος απο ολα αυτα τα λαθραια υποκειμενα!1η Μ.Α.Λ

      Διαγραφή
    2. Μπραβο λεβεντη και αυτο απο ενα βετερανο πολεμου(ΕΛΔΥΚ 74).

      Διαγραφή
  21. doyleboyn oloi gia thn xrysh aygh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλησπέρα.
    Από τη δική μου πλευρά, σας λέω πως δεν είμαι ιδεολογικά χρυσαυγίτης, αλλά ψήφισα εκ των πραγμάτων χρυσή αυγή μια και ζώντας στην Κυψέλη δικοί μου άνθρωποι, που έχουν σιχαθεί τη ζωή τους εκεί μέσα, δεν είχαμε άλλη επιλογή.
    Άρα η ψήφος μου προς την χρυσή αυγή είναι σε πρώτη φάση αρνητική ψήφος προς το πολιτικό σύστημα και όχι θετική προς τη χ.α.
    Εκτός των άλλων θεωρώ ότι αξίζει ένα γερό χέρι ξύλου σε όλους αυτούς τους ρεζίληδες που αγνοούν και καταδυναστεύουν τη κοινωνία ενώ τρώνε με χρυσά κουτάλια νοθεύοντας την κοινωνική γαλήνη.
    Η ανεργία και η λαθρομετανάστευση έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο!

    Δημοσκοπικά και επειδή έχω γνώση, σας ενημερώνω πως υπάρχει ένα μίνιμουμ δεδομένων για τη χρυσή αυγή:

    1. Έχει σίγουρα διψήφια ποσοστά (και όταν λεει κανείς "σίγουρα" δεν εννοεί αυτές τις φαιδρές δημοσκοπήσεις ξεπλύματος του κομματικού συστήματος που την δείχνουν γύρω στο 10%. Όταν λες σίγουρα, εννοείς, σαφή ποσοστά πάνω από 10%).

    2. Έχει σίγουρα και με διαφορά κατακτήσει την 3η θέση με δυναμική και τάσεις προς τα πάνω. Η δυναμική που παρουσιάζει η χρυσή αυγή είναι τέτοια που πολλοί μιλούν για εκπλήξεις στις ευρωεκλογές, κάτι που πιθανολογώ και εγώ.

    3. Τα κόμματα που βρίσκονται πάνω από τη χρυσή αυγή παρουσιάζουν καθοδικότητα (ειδικά η ΝΔ) και στην καλύτερη περίπτωση στασιμότητα (σύριζα).

    Επειδή η κατάσταση είναι εξόχως ζοφερή, και πλέον ο κόσμος δεν ξεγελιέται με επικοινωνιακά τερίπια, θεωρώ πως πολύ σύντομα -αν δεν έχει ήδη συντελεστεί αυτό- η χ.α θα παρκάρει στην 2η θέση με τέτοιο τρόπο ώστε να παλεύει ακόμα και για την πρωτιά με τον σύριζα!

    Από εκεί άλλωστε προέρχεται και η αμηχανία των μμε και ορισμένων βουλευτών όπως ο Δραγασάκης και λοιποί...

    Θα εκπλαγούν πολλοί με τα ποσοστά της, το ζω και εγώ με όσους γνωρίζω άλλωστε που δεν φημίζονται ως ακροδεξιοί και μιλάνε πλέον ανοιχτά υπέρ της χρυσής αυγής, βρίζοντας σκαιότατα τη ΝΔ που ψήφισαν πρόσφατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασα να προσθέσω, ότι επειδή είναι πολιτικώς μη ορθή η επιλογή της χρυσής αυγής, ένα σημαντικότατο (για την ακρίβεια πολύ-πολύ σημαντικό) ποσοστό αναποφάσιστων κοιτάζει προς τη χρυσή αυγή.

      Διαγραφή
    2. Εάν δεν έχεις πατρίδα φίλε μου και σε κάνουνε περιφερόμενο ΙΟΥΔΑΙΟ τι να τα κάνεις τα λεφτά και τα μπερκέτια; Ας πούμε τώρα ότι βγαίνει ο Σαμαράς και προκειμένου να σώσει το τομάρι του αναγγέλλει αυξήσεις μισθών και συντάξεων τι θα κάνεις; Θα ξαναπέσεις στην παγίδα; ΟΧΙ! Πρώτα η πατρίδα μας και μετά τα βρίσκουμε τα άλλα...

      Ο ΕΛΛΗΝΑΣ Λεωνίδας,

      Διαγραφή
  23. Εγώ παιδιά κάποτε ήμουνα πασοκ και μάλιστα ενεργό μέλος αποχώρισα απ αυτό το ρυπαρό κόμμα το βράδυ των ιμίων, απο κείνο το βράδυ και μετά άρχισα να χω τα μάτια και τα αυτιά μου ποιό ανοιχτά είμαι κοντά στην ΧΑ απ το 98 έχοντας φίλους πολλά μέλη του κινήματος στον νομό κορινθίας, παρόλα αυτά είχα ψηφήσει χρυσή αυγή μόνο στις ευρωεκλογές του 99 θεωρούσα τότε ότι ήταν ποιό ακραία απ ότι έπρεπε, έγινε όμως η κατάσταση τόσο ακραία στην χώρα μας που η ΧΑ πλέον είναι απολύτος φυσιολογική για μην πω αναγκαία, δεν είμαι εγγεγραμμένο μέλος αλλά είμαι ένθερμος υποστηρικτης της, δεν συμφωνώ 100 τοις 100 με όλες της πρακτικές και τα λεγόμενα αλλά αυτό νομίζω ότι είναι και το ποιό υγειές, μου αρκεί άλλωστε που είναι ο στόχος του συνταγματικού τόξου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. συναγωνιστες σιγα σιγα θα ειμαστε πρωτοι.......εναντια σολους τους προδοτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτοι οι αριστεροι τι χαζοι ανθρωποι ειναι ρε παιδια?Λιανα εκεινο το ξυλο που εφαγες πως το ευχαριστηθηκα......Σκετη ηδονη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ!!! ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μην λέτε τίποτα.............η χρυση αυγη παει για την εξουσία.....ντουγρού.....

    Θέλετε και δημοσκόπηση;

    Κοιτάτε μόνο τα σχόλια........σε ποια άλλη σελίδα υπάρχουν τόσα σχόλια;

    Σε καμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αίμα Τιμή Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος! Αλήτες προδότες πολιτικοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. λιακουρας για να ξεβρωμισει ο τοπος απο τα σκατα.δεν παει να ειναι νεοναζι.δυστυχως η ελλαδα ειναι σε τετοια καταντια που ο ναζι ειναι ο πιο σοβαρος κ αξιοπιστος συνομιλητης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Χρυση Αυγη οπωσδηποτε Ελληνες.Φανταστειτε αυτην την στιγμη να αρχισει ενας πολεμος και φυγουν οι Ελληνες απο τα χωρια τους και τις πολεις τους για το μετωπο.Ποιος θα προστατεψει τα γυναικοπεδα που θα μεινουν πισω?Τους παπουδες και γιαγιαδες απο τους λαθρομεταναστες?Αυτα τα σκεφτηκαν οι προδοτες?Ειναι προδοτες και θα τιμωρηθουν συντομα οπως αρμοζει στους προδοτες.Ενας βετερανος πολεμου ΕΛΔΥΚ 74.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σημερα σκεφτηκα να σας πω ενα ανεκδοτο για γελια....Συνταγματικο τοξο.....χαχαχαχαχα....χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 30 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ


    Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΗΘΙΚΌΝ ?............................. ΑΊΜΑ ! ΗΘΙΚΌΝ ?............................. ΑΊΜΑ ! ΗΘΙΚΌΝ ?................... ΑΊΜΑ ! ΤΙΜΉ ! ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ ! ΚΑΊ ΨΉΦΟ ! ΔΑΓΚΩΤΉ ! ΝΆ ΦΎΓΟΎΝ ! ΤΆ ΛΑΜΌΓΙΑ ! ΑΠΌ ΤΉΝ ΒΟΥΛΉ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ. ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΟΤΙΣΤΕΙ.
    ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αν ψηφιζαν στις εκλογες μονο Ελληνες θα σας ελεγα εγω τι θα επερνε ο Τσιπρας και οι ομοιοι του.Γιατι δεν περνουν αυτη την αποφαση;Να πουν:"Στις εκλογες του 2014 οι μοναδικοι που εχουν δικαιωμα ψηφου ειναι οι Ελληνες πολιτες εφτα γεννεων πισω".(για να μη πω ακομα πιο πισω και με πουν υπερβολικη)Εκει να δειτε γλεντια οι κατοικοι του Διονυσου της Εκαλλης του Ψυχικου και της Κηφισιας!!Γιατι αυτοι οι μαγκες μενουν εκει και ζουν απο τις φηφους των λαθρο,αλλα εμεις τους τρωμε στη μαπα και εχουμε ολη τη χωλερα να περπαταει στους δρομους και στα στις γειτωνιες μας.Εμεις κοιμομαστε με βαρδιες τη νυχτα για να φυλαμε τα σπιτια μας.Αυτοι εχουν τα μπατσακια εξω απο τις επαυλης τους και τραβανε γερμανικες.Βρε αντε μου στο διαολο ολα τα αριστερο αναρχικο κομπλεξακια,που μου το παιζουν επαναστατες με τις τσεπες των μπαμπαδων που τρωνε και πινουν αγκαλια με τους κυβερνοντες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΗΝ ΞΕΝΟΧΩΡΙΣΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΡΕΙΕΣ
    ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΟΚΟΥΜΠΗ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών