Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 16, 2013

Ο ΠΡΩΕΔΡΩΣ ΠΑΝΩΣ ΚΑΜΜΜΕΝΩΣ ΚΑΙ Ι ΟΡΘΩΓΡΑΦΗΑ

42534747
Αν (και όταν) τα καθεστωτικά ΜΜΕ ανακαλύψουν μισό ορθογραφικό λάθος και του πιο ασήμαντου στελέχους της Χρυσής Αυγής, του ορμάνε σα λυσσασμένα σκυλιά. Όμως, για τους πολιτικούς του… συνταγματικού τόξου και τα δικά τους λάθη, δεν περισσεύει δάκρυ για την ορθογραφία τους. Έτσι, πιάστηκε –ξανά!- στη φάκα της… γλωσσικής ιντερνετικής αστυνομίας, ο γραφικός πρόεδρος Πάνος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που....
κάνει ορθογραφικά λάθη ο πρόεδρος Πάνος (ή «κόκκινος Πάνος») και σίγουρα δεν είναι και η τελευταία, γιατί προφανώς ο άνθρωπος δεν την κατέχει την ελληνική γλώσσα, ούτε γραπτώς (όπως φαίνεται παρακάτω), ούτε και προφορικώς (π.χ. «υδατάνθρακες» αντί «υδρογονάνθρακες». Τι τι παιδεύει, λοιπόν, το πράγμα και δεν προσλαμβάνει μια… διορθώτρια για να… ξενοιάσει και να μην εκτίθεται άλλο; Τελευταίο κρούσμα: Ιδού πως γράφει τη λέξη γελωτοποιός (ο γελωτοποιός) 

ΠΗΓΗ: ETHNIKISMOS

4 σχόλια:

  1. Ναι αλλά είναι καλός στο να φτιάχνει σούσι...
    Όλα και όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουν πρόβλημα με την Χρυσή Αυγή γιατί αποτελείται κατά πλειοψηφία από αποτυχημένα , αμόρφωτα ζώα. Και ναι, είναι πρόβλημα ότι οι μπουρδελο-οικογένειές τους δεν τους δίδαξαν ούτε καν στοιχειώδη παιδεία. Μόνο για γέλια και σάκοι της πυγμαχίας είστε χρυσά σκατά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να έχουν λυσσάξει όλοι του συστήματος κατά της Χρυσής Αυγής....σημαίνει ότι πάμε καλά. Όλα τ' άλλα είναι για κατανάλωση. Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει μια και καλή ο τόπς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών