Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 16, 2013

Αεναής προπαγάνδα εναντίον των Εθνικιστών...Νέες εφευρέσεις "ρατσιστικών" επιθέσεων από ΜΜΕ-Αστυνομία

Ήταν κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι το καθεστώς θα επιχειρούσε να προϊδεάσει την πολύπαθη μάζα για να περάσει το νέο "αντιρατσιστικό" νόμο με τις όσο το δυνατόν λιγότερες αντιδράσεις από το λαό μας.

Ο σκοπός θα επιτευχθεί όταν μερίδα της μάζας θα οικειοποιηθεί τις "αντιρατσιστικές" κραυγές των προοδευτικών, για φυλάκιση των ειδεχθών "φασιστών" και την φίμωση του πολιτικού τους φορέα.

Πώς θα γίνει κάτι τέτοιο..;! 
Κάπου εδώ κάνουν την παρουσία τους τα πάντα πρόθυμα ΜΜΕ με τις κίβδηλες και συκοφαντικές τους πληροφορίες.

Η τρομοκρατία λοιπόν ξεκίνησε στα ΜΜΕ, προμετωπίδα της ανάλγητης και ανθελληνικής προπαγάνδας κατά των Ελλήνων, με ορυμαγδό από ρεπορτάζ για τα "τάγματα εφόδου" που έδρασαν χθες το βράδυ στον Άγιο Παντελεήμονα, διαλύοντας ένα μαγαζί εποίκου από το Καμερούν.

Πρώτος και καλύτερος ο Ευαγγελάτος με.....
συνεχή αναρτήσεις στο site του και βίντεο από το σημείο. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να πάρουν συνέντευξη από μια ξένη που έλεγε πως το εγγόνι της φώναζε: "Έρχεται η Χρυσή Αυγή" (Σ.Σ.: δίκιο έχει....) , ενώ δεν έβλεπε κανέναν!!!!!

Η Αστυνομία φυσικά και προέβη σε ανάλογες πομπώδεις ανακοινώσεις (ΒΙΝΤΕΟ)δυναμιτίζοντας ακόμη περισσότερο το κλίμα έντασης.

Τους ξέφυγε βέβαια η δήλωση ενός κατοίκου της περιοχής που υπενθύμισε την ανυπαρξία της αστυνόμευσης και της εγκληματικότητας των αλλοδαπών, που αναγκάζουν τους Έλληνες να κρύβονται στα σπίτια τους, με μόνη ΕΛΠΙΔΑ των κατοίκων τη Χρυσή Αυγή, καλώντας τη κάθε φορά που έχουν πρόβλημα.


Στα πλαίσια της ανελέητης προπαγάνδας ο Ευαγγελάτος και λοιπά site θυμήθηκαν ακόμη ένα περιστατικό "ρατσιστικής" βίας αυτή τη φορά στην πλατεία Αμερικής με θύμα έναν Σύριο που πρόσφατα εγκατέλειψε τη χώρα του (Θα είναι μάλλον από αυτούς-αντάρτες- που είτε έτρωγαν τις καρδιές ομόφυλών του;! και πρέπει να τον φιλοξενήσουμε στην πολυπολιτισμική μας κοινωνία...)

Για να φανταστείτε πόσα ψέματα δεν διστάζουν να πουν αρκεί να συνεχίσουν την προπαγάνδα τους, παίρνουν συνέντευξη από το "θύμα" και έναν φίλο του που δεν θυμούνται ούτε πόσα...σκυλιά;!:! τους επιτέθηκαν. (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν στα παραπάνω προσθέσετε και το γνωστό βίντεο - παρωδία των Γιατρών του Κόσμου με την θλιβερή συκοφαντία εναντίων του Εθνικιστικού Κινήματος τα συμπεράσματα βγαίνουν αβίαστα.

Προλειάνουν το έδαφος έτσι ώστε ο νόμος - έκτρωμα του Ρουπακιώτη που θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή, να έχει ένα υποτυπώδες έρεισμα στην Ελληνική κοινωνία, που αηδιασμένη από τις....σφαγές θα τον επικροτήσει.

Για τα εγκλήματα όμως των λαθρο-εποίκων είτε στα Γιάννενα, είτε στην Αθήνα, είτε στην Κόρινθο επιβάλλεται σιωπή για να μην μας πουν...."ρατσιστές".

Κύριοι το σχέδιό σας είναι γνωστό, χιλιοπαιγμένο και "έχουν γνώση οι φύλακες".

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, ακολουθεί το ποτάμι αίματος των νεκρών Ελλήνων από τις πολιτικές σας (Μνημόνιο) και το αιμοδιψές τέρας της λαθρομετανάστευσης, και να βρει δικαίωση μέσα από το Εθνικιστικό Κίνημα που θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο, όσες προβοκάτσιες και να ακολουθήσουν.

2 σχόλια:

  1. Κλασσικο παραδειγμα προπαγανδας-δρασης των εβραιων στην Αμερικη

    15χρονη νοσοκομα “Nariyah”
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e_JfqkEXdAg



    Κλασσικο παραδειγμα προπαγανδας-δρασης των "εξαδελφων" τους στην Ελλαδα

    15χρονος Αφγανος “μεταναστης”
    http://www.youtube.com/watch?v=QPxhuagVcVw&feature=player_embedded


    Διαλεγετε και παιρνετε.
    Απ' ολα εχει ο μπαξες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η μαλακία με την φωτογραφία μιας ντουλάπας απο σπίτι που έχει γραμμένα συνθήματα υπέρ της Χρυσής Αυγής και που την παρουσιάζουν οτι τάχα μου το έκανε κάποιος στο μαγαζί του καμερουνέζου είναι η απάτη ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!
    Πρώτο Θέμα, έχει βάλει και κόκκινους να ελέγχουν τα σχόλια ώστε να μη περνάει κανένα απο όσα λέμε και τους χαλάει την σούπα....
    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών