Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 16, 2013

Ο Σαμαράς «ανακάλυψε» σήμερα την Κίνα - O Ψυχάρης τακτικός επισκέπτης από το... 1973 !!


Ο Σαμαράς «ανακάλυψε» σήμερα την Κίνα - O Ψυχάρης τακτικός επισκέπτης από το... 1973

Επίσημη επίσκεψη στην Κίνα πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της τρικομματικής συγκυβέρνησης των υποτακτικών της Τρόικα και της διεθνούς τοκογλυφίας. Ο φον Αντωνάκης συνοδευόμενος από 73 εκλεκτούς του Καθεστώτος επιχειρηματίες, παρουσιάζεται από τα εγχώρια μέσα μαζικής εξαπάτησης ωσάν να ανακάλυψε μόλις την πυρίτιδα, αναζητώντας δήθεν επενδύσεις από την ασιατική υπερδύναμη, προκειμένου να συνεχιστεί το ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου, καθώς επιτάσσουν τα διεθνή γεράκια του τοκογλυφικού συστήματος.
Σε ομιλία του στην.....
Κινεζική Ακαδημία Επιστημών, ο φον Αντωνάκης δήλωσε πως «η Ελλάδα κέρδισε το στοίχημα», φράση η οποία οπωσδήποτε θα προκάλεσε το γέλιο των Κινέζων. Μόνον ο εκτός τόπου και χρόνου πρωθυπουργός είναι εκείνος ο οποίος καυχάται πως κέρδισε το στοίχημα, τη στιγμή κατά την οποία ο Ελληνικός Λαός πένεται, οικογένειες αδυνατούν να θρέψουν τα παιδιά τους, οι άστεγοι αυξάνονται, η ανεργία καλπάζει και η εξαθλίωση επεκτείνεται σε ολοένα και μεγαλύτερο φάσμα της ελληνικής κοινωνίας.
Αντιμετωπίζοντας το μέλλον του Λαού μας, ως μια φαιδρή παράμετρο της διεθνούς του εικόνας, ο πρωθυπουργός της εξαθλίωσης, της υποταγής και του ξεπουλήματος κάλεσε τους Κινέζους επιχειρηματίες να επενδύσουν στη χώρα μας και να γίνουν μέρος του… «ελληνικού success story»! Κατόπιν, έτεινε το δίσκο της επαιτείας - τον οποίο αναίσχυντα και ανερυθρίαστα γυρόφερνε μέχρι πρότινος στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες- προς τη Κίνα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «ξέρω ότι η Κίνα επενδύει παντού» και καλώντας τη να επενδύσει και στην Ελλάδα. Βλέπετε, το προς πώληση μαγαζί, είναι «μαγαζί γωνία» και η κυβέρνηση των αχυρανθρώπων ξεπουλά όσο-όσο…
Η πραγματικότητα είναι πως εκείνο το οποίο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-metapoliteutiko-kathestws-anakalupse-thn-kina-o-s.-psucharhs#.UZUF0spfxJE#ixzz2TTNaphCC

1 σχόλιο:

  1. Ο Σταύρος Ψυχάρης παρά λίγο να είχε νονό τον αρχιπροδότη Νίκο Ζαχαριάδη, ο οποίος ενώ μετέβαινε για την βάπτιση συμπτωματικώς συνελήφθη υπό της αστυνομίας το 1945.
    Τελικώς νονός έγινε ο Κώστας Λουλές, μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΕ και αδελφός της μητέρας του. Ο πατέρας του Παναγιώτης παρέμεινε μέχρι τέλος φανατικός κομμουνιστής και είχε στεναχωρηθή σφόδρα για της σχέσεις του γυιού του με το καθεστώς της 21ης Απριλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών