Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 29, 2013

Καλπασμός Χρυσής Αυγής: 17,6% στην Κόρινθο σε δημοσκόπηση της Marc


Εδώ και λίγο καιρό, ιδιαίτερα μετά την εκτρωματική συγκυβέρνηση ΝΔ με ΠΑΣΟΚ, έχουν αρχίσει να διαρρέουν τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Είναι πια κοινή παραδοχή πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος έχει ξεφύγει με ανοδικές τάσεις από την τρίτη θέση και τα διψήφια ποσοστά που του δίνουν εδώ και 9 μήνες ΟΛΕΣ οι δημοσκοπήσεις. Οι Έλληνες Εθνικιστές έχουν εδραιωθεί στην συνείδηση του Λαού και διεκδικούν την δεύτερη θέση με ποσοστά που αγγίζουν το 20%.

Όπως παραδέχτηκαν πρόσφατα οι Τασιόπουλος, Μανδραβέλης και Νικολακόπουλος η Χρυσή Αυγή δεν είναι συγκυριακό φαινόμενο, αλλά είναι η ανερχόμενη πολιτική δύναμη στον τόπο. Σε συνέχεια της......
δημοσκόπησης για τον Δήμο Τριπόλεως, η Marc δημοσιοποίησε την έρευνά της για τον Δήμο Κορινθίων. Στην εν λόγω δημοσκόπηση η Χρυσή Αυγή καταλαμβάνει ποσοστό 17,6% σε κοντινή απόσταση από τον Σύριζα που λαμβάνει 23,1% και την Νέα Δημοκρατία με 28,4%.
Σε αυτήν την δημοσκόπηση που διεξήχθη σε μια επαρχιακή πόλη όπως η Κόρινθος πρέπει να ληφθούν υπόψη δυο παράγοντες: 1) Η πόλη δεν μαστίζεται τόσο από την ανεργία και την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών όσο τα μεγάλα αστικά κέντρα και 2) Υπάρχει ο παράγοντας της κρυφής ψήφου. Αρκετοί Έλληνες πολίτες λόγω του συνεχιζόμενου επικοινωνιακού πολέμου λάσπης διστάζουν να δηλώσουν πως θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, ιδιαίτερα σε μια κλειστή κοινωνία όπως η Κόρινθος.

Το συμπέρασμα από ακόμα μία δημοσκόπηση - που έτσι κι αλλιώς δεν τις υπολογίζουμε - είναι ένα:  
Το Εθνικιστικό ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!

5 σχόλια:

  1. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ29 Ιουνίου 2013 στις 7:43 μ.μ.

    Πάμε γερά Συναγωνιστές !

    Έχουν πανικοβληθεί όλοι τους, ψευτοδεξιοί και αριστεροί !

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ29 Ιουνίου 2013 στις 7:51 μ.μ.

    ΥΓ - Προς τα 1-2 μαλακισμένα αναρχοτσογλανάκια που μπαίνουν εδώ μέσα και βρίζουν :

    Νομίζετε ότι έτσι κάνετε "αντιφασιστικό" αγώνα, ηλίθια σκουλήκια ;;

    Όταν θα ρουφήξετε το 20% της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις επόμενες εκλογές, θα τσούξουν οι άπλυτες κωλοτρυπίδες σας.

    Ήδη σας τσούζουν, αλλιώς δεν θα μπαίνατε εδώ να βρίζετε και να γράφετε μαλακίες.

    Εγώ προσωπικά θα ήθελα ο Συναγωνιστής διαχειριστής να μην σβήνει τα σχόλιά σας, για να γελάμε.

    Αυτό όμως είναι δική του επιλογή και την σέβομαι.

    Τον παρακαλώ μόνο να μην σβήσει αυτά τα δικά μου σχόλια, έτσι για να ξέρετε πως το μόνο που καταφέρνετε είναι να αερίζετε τ'αρχίδια μας.

    Πάμε δυνατά με ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τις έφαγαν οι άπλυτοι στην Πάτρα

    Ομάδα 100 οπλισμένων αναρχικών επιτέθηκε πριν λίγη ώρα με πέτρες, καδρόνια και βόμβες μολότοφ στο ξενοδοχείο "Αστήρ", πριν την προγραμματισμένη εκδήλωση της Τ.Ο. Πατρών. Η ομάδα ασφαλείας της Χρυσής Αυγής αντιμετώπισε την επίθεση και οι παρακρατικοί ακόμα τρέχουν. Αυτή την στιγμή τα επεισόδια έχουν μεταφερθεί σε άλλο σημείο της πόλης, στην πλατεία Όλγας, όπου τα "οργισμένα νιάτα" ξεσπάνε πάνω σε κάδους και σταθμευμένα οχήματα πολιτών. Η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής μόλις ξεκίνησε και εξελίσσεται ομαλά με ομιλία του βουλευτή Αχαΐας συναγωνιστή Αρβανίτη και του υπεύθυνου περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος συναγωνιστή Ρήγα.

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sumbainei-twra-thrasudeilh-epithesh-100-anarchikwn-sthn-patra-akoma-trechou#.Uc8XUbVHLic#ixzz2XcvN9KA4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ilianna i x.a. tha tinaksi tis kalpes ston aera opote k an to valoun sta podia oi gelioi tipoi pou kivernoun taha tin amiri ellada k tin ksepoulan stin psihra. mono i hrisi avgi mpori na sosi ti hora mas k to lao...elpizo tote na dothi ston kathena apo emas auto pou tou aksizi ...ime sizigos k mitera astinomikon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών