Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 29, 2013

Νέο χαστούκι στα παπαγαλάκια του κατεστημένου: Πρώτη η Χρυσή Αυγή στους χρήστες νέων τεχνολογιών!

Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας "Καθημερινή" βάζει φίμωτρο στα φερέφωνα του σαθρού πολιτικού κατεστημένου που μιλούν για άναρχη αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής και συγκυριακό φαινόμενο οργής και διαμαρτυρίας. Η γιγάντωση του Λαϊκού Συνδέσμου στην ελληνική κοινωνία δεν είναι τυχαία και τις τάξεις μας καθημερινά πυκνώνουν άνθρωποι όλων των ηλικιών, προερχόμενοι από όλα τα κοινωνικά στρώματα που  "δραπετεύουν " από τα αποκόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου.

Πριν παραθέσουμε αυτούσιο το σχετικό ρεπορτάζ που αναφέρεται στην πρωτιά της Χρυσής Αυγής σε δημοσκόπηση για χρήστες νέων τεχνολογιών και δη φορητών συσκευών (iPhone και iPad) να επισημάνουμε τα εξής: 1) Το συγκεκριμένο κοινό διαθέτει.....
πανεπιστημιακή μόρφωση 2) Έχει σταθερό εισόδημα και εργασία 3) Κυμαίνεται ηλικιακά από 18 έως 44 ετών με επίκεντρο τις ηλικίες 25-34 και 4) Διαθέτει σύνδεση στο διαδίκτυο, την μόνη ελεύθερη διέξοδο της Χρυσής Αυγής για να επικοινωνήσει τις Ιδέες και τις πολιτικές της θέσεις.

«Ρατσισμός είναι να μην έχει να φάει ο Έλληνας! Και, όχι, αν έχει iPhone, δεν σημαίνει ότι έχει να φάει!». Με τον αποστομωτικό αυτό τρόπο, απαντά χρήστης της εφαρμογής για iPhone και iPad «Τι θα ψήφιζες σήμερα;» στην κριτική ότι τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης «δημοσκόπησης» δεν μπορούν να είναι αντιπροσωπευτικά, καθώς απευθύνονται αποκλειστικά σε χρήστες iOS συσκευών (και δη σε όσους μπήκαν στον κόπο να κατεβάσουν το συγκεκριμένο app). Για να συνεχίσει: «Μακάρι να είναι αληθινά τα ποσοστά, για να ξεβρωμίσει ο τόπος. Χρυσή Αυγή για να τους τα λένε χύμα στη Βουλή!»
Ναι, οι περισσότεροι από τους συνολικά 2.435 χρήστες iPhone και iPad οι οποίοι εγκατέστησαν τη δωρεάν εφαρμογή ψήφισαν Χρυσή Αυγή. Έως χθες, το κόμμα συγκέντρωνε το 28,18% των ψήφων, με τη Νέα Δημοκρατία να ακολουθεί με 21,14%, τον ΣΥΡΙΖΑ με 16,13%, τους Ανεξάρτητους Έλληνες με 6,72%, το ΠΑΣΟΚ με 4,98% και το ΚΚΕ με 3,22%. Το «Τι θα ψήφιζες σήμερα;» διατίθεται από τον Μάιο δωρεάν από την Oblivius Apps, η οποία τη διαφημίζει ως μια «μεγάλη, ανώνυμη, σταθμισμένη δημοσκόπηση που δεν έχει παραγγελθεί από κανένα κόμμα ή μέσο ενημέρωσης». Σύμφωνα με την εταιρεία, τα αποτελέσματα σταθμίζονται κατά εκλογική περιφέρεια, φύλο και ηλικία «ώστε το δείγμα να προσομοιάζει τα χαρακτηριστικά του εκλογικού σώματος». Όπως αναφέρεται, η κάθε συσκευή μπορεί να ψηφίσει μόνο μία φορά, ενώ οι ψήφοι των χρηστών έως 19 ετών δεν λαμβάνονται υπόψη.
Όπως είναι κατανοητό, φυσικά, η δημοσκόπηση δεν έχει καμία επιστημονική βάση, αφού η εφαρμογή απευθύνεται μόνο σε χρήστες iPhone και iPad (και άρα όχι σε ηλικιωμένους ψηφοφόρους, οι οποίοι αποτελούν σημαντικό τμήμα του εκλογικού σώματος), ενώ ουδείς εμποδίζει κάποιον να ψηφίσει «για πλάκα». Ωστόσο, κάποιο από τα σχόλια είναι χαρακτηριστικά. «Πολύ πιο κοντά από τις δημοσκοπήσεις που μας σερβίρουν σαν αξιόπιστες! Ο Έλληνας θέλει εκδίκηση και το κόμμα που την εγγυάται είναι ένα», σημειώνει κάποιος. «Μια εφαρμογή που φαίνεται ποιοι στηρίζουν τα ‘‘μεγάλα’’ κόμματα – όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία. Υπάρχει ακόμα ελπίδα».
Κάποιοι έχουν άλλη άποψη: «Πάντως, εμένα κάτι με χαλάει σε αυτή την εφαρμογή. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Έλληνας έγινε ναζί» έγραψε ο iniut για να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. «Ναζί είσαι εσύ και όλο σου το σόι αλητάκο που θα πιάσεις στο στόμα σου, κεφτέ, αυτούς που ψηφίζουν Χ.Α. Ο πατέρας μου πολέμησε τους Γερμανούς στα βουνά και ο παππούς μου στο Ελ Αλαμέιν. Φλώρε, δε δέχομαι να με αποκαλούν ναζί όσοι φέρανε την Ελλάδα σε αυτό το χάλι. Φάε την καραμέλα σου και κρύψου σε καμιά τρύπα. Και να ξέρουν πολλοί εδώ μέσα, πολυπολιτισμική αριστερή κοινωνία δεν θα γίνουμε ποτέ και αν δεν σας αρέσει ξιδάκι», απάντησε εύγλωττε κάποιος".

Το παραπάνω άρθρο αποτελεί ακόμα μία τρανή απόδειξη ότι η Χρυσή Αυγή είναι το κόμμα που προτιμούν οι νέοι στην Ελλάδα. Μελετώντας προσεχτικά τις αντιδράσεις των άλλων κομμάτων αλλά και του κρατικού μηχανισμού, οι νέοι Έλληνες αντιλαμβάνονται ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο Κίνημα που μπορεί να προστατεύσει τα δικαιώματα τους αλλά και που μπορεί να εμφυσήσει Ιδέες χαμένες για την εποχή μας, όπως η Τιμή, το Ήθος, η Αλήθεια. Λέξεις που οι ξένοι τοκογλύφοι, χρόνια τώρα, έχουν επιμελώς εξαλείψει από το Ελληνικό λεξιλόγιο και στη θέση τους έχουν τοποθετήσει τη λαμογιά, τη μίζα, την κοροϊδία. Ο νέος Έλληνας, όμως, έχει σταματήσει να πιστεύει το παραμύθι και τη λάσπη που ρίχνουν στη Χρυσή Αυγή. Αντίθετα, έχει βαρεθεί τα ψέμματα και την συνεχή εξαθλίωση που του επιβάλλει το σύστημα. Έχει ανάγκη να πιστέψει κάτι Πραγματικό και Αληθινό που μάχεται το σύστημα και βάζει συχνά στη «θέση» τους, εντός αλλά και εκτός κοινοβουλίου, τους κλέφτες και διεφθαρμένους πολιτικάντηδες, υπόλογους για την σημερινή κατάσταση της χώρας. Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει πάντα να είναι η Ελπίδα για την νεολαία μας!

2 σχόλια:

  1. Απο παντου ελπιδοφορα μυνηματα ακουγονται.Δεν μενει παρα η πραγματωση της επιθυμιας ολων των Ελληνων Εθνικιστων η καταληψη της εξουσιας της πατριδος απο την ΧΑ για να χαρουμε επιτελους την Ελλαδα μας οπως μας αρμοζει και ονειρευομαστε απο μικρα παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ελπιδοφόρο πράγματι το γεγονός ότι η νέα γενιά υποστηρίζει τη Χρυσή Αυγή...είναι η γενιά που δεν ανδρώθηκε με την ελπίδα να την βολέψει κάποιος σε κάποιο δημόσιο πόστο...είναι η γενιά που δεν "κουβαλάει" τα μυαλά του ρουσφετιού και του γλυψίματος που κουβάλησαν οι περασμένες γενιές της σάπιας μεταπολίτευσης...
    Είναι η γενιά αυτή που μορφωμένη, ζωντανή και νέα μπορεί να εκπαραθυρώσει τα απολιθώματα της μεταπολίτευσης προσφέροντας μία νέα ελπίδα σε αυτόν τον τόσο ταλαιπωρημένο τόπο...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών