Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 29, 2013

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΕΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

sakkas
«Χιουμοριστικού» τύπου άρθρο, με τίτλο «Τι τον κρατάτε τον Σακκά, δώστε τον στον Κασιδιάρη», έγραψε ο διευθυντής της «Αυγής» του ΣΥΡΙΖΑ (και πρώην διευθυντής του «Ριζοσπάστη») Θανάσης Καρτερός, για να εκφράσει τη «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» του στον κόκκινο τρομοκράτη Σακκά. Καταλήγει δε ως εξής:
«Ακόμα όμως κι αν ξεχάσουμε ότι η «αναρχία» δεν είναι ποινικό αδίκημα, πάλι απορούμε: Γιατί δεν τον παραδίνουν τον Σακκά και κάθε άλλο κατηγορούμενο αυτού του είδους να....
τους δικάσει το τριμελές Μιχαλολιάκου-Κασιδιάρη- Παναγιώταρου; Και οι νοικοκυραίοι στους οποίους απευθύνονται θα το ευχαριστηθούν, και έξοδα θα γλιτώσουν, και η απόφαση θα είναι όπως την ονειρεύονται, και θα εκτελεστεί αμέσως -και ο Σακκάς και η ποινή…».
Πολύ καλή ιδέα! Δε βρίσκετε;

27 σχόλια:

  1. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ29 Ιουνίου 2013 στις 10:07 π.μ.

    Πραγματικά πολύ καλή η ιδέα του αριστερούλη δημοσιοκάφρου.

    Αυτό ακριβώς θέλουμε κι εμείς.

    Απαράδεκτο να κρατάνε επί 3 χρόνια έναν αναρχοάπλυτο βρωμιάρη ανθέλληνα χωρίς δίκη.

    Με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην εξουσία, κάτι τέτοια αναρχοτσογλάνια θα αντιμετωπίζονται με πολύ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ διαδικασίες.

    Συγχαρητήρια στον διευθυντή της "Αυγής" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ έλλην εθνικιστή, συμφωνώ ότι το κακό με όλους αυτούς τους αναρχοαριστερούς έχει παραπάει και χρειάζεται παραδειγματική τιμωρία για λόγους έννομης τάξης. Οι τάσεις αντεκδίκησης όμως σύμφωνα με την οποία περιμένετε να 'μεταχειριστείτε' ανάλογα τους αριστερούς όταν πάρετε στα χέρια σας την εξουσία ως μία ανταπόδοση της πράγματι κακής μεταχειρήσεως που δέχεστε τώρα εσείς είναι επικίνδυνες για την χώρα. Η Ελλάδα για να επιβιώσει δεν έχει ανάγκη ούτε τους αναρχοκομμουνιστές αλλά ούτε και εσάς που περιμένετε εκατέρωθεν να λύσετε τους λογαριασμούς σας με την πρώτη ευκαιρία εξουσίας. Αυτού του είδους οι νοοτροπίες οδηγούν τις χώρες σε εμφυλίους πολέμους και όποιος αγαπάει πραγματικά την Ελλάδα δεν θα έπρεπε να σκέφτεται έτσι. Ως Έλλην πολίτης έχω κουραστεί να βλέπω αυτόν τον 'υπόγειο' πόλεμο μεταξύ των δύο άκρων που μόνο επικίνδυνος για την χώρα είναι και κάθε άλλο παρά αγάπη για την Ελλάδα εκφράζει. Εν ολίγοις, μπορεί να χαρακτηρίζετε τον εαυτό σας εθνικιστή αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είστε κατ' ανάγκη πατριώτης. Ως Έλληνες μόνο των 8 εκατομμυρίων (πληθυσμός όσος δηλαδή μίας μεγάλης ευρωπαϊκής πρωτεύουσας) δεν έχουμε την πολυτέλεια να χαρακτηρίζει ο ένας τον άλλο 'βρωμιάρη ανθέλληνα'ή 'φασίστα'. Σε περίπτωση που ο λαός σας ψηφίσει να κυβερνήσετε στο μέλλον, εάν το μυαλό σας βρίσκεται σε πράξεις 'ανταπόδοσης' τότε δεν θα διαφέρετε καθόλου από π.χ. τους πασόκους' που περίμεναν να έρθουν στην εξουσία για να ξαποστείλουν τους νεοδημοκράτες και το αντίθετο. Όντας υποστηρικτές της αρχαίας ιστορίας πιστεύετε ότι μας τιμά ως Έλληνες που από την αρχαιότητα φαγωνόμασταν και πολεμούσαμε ως 'πόλεις-κράτη' μεταξύ μας και μόνο όταν ερχόταν ο Πέρσης ενωνόμασταν για λίγο και μετά πάλι κάναμε τα ίδια; Που θα πάει αυτό; Πρέπει να είμαστε κατ' ανάγκη 'τραγικός' λαός (ο μόνος λαός που θα μπορούσε να δημιουργήσει την αρχαία τραγωδία) και να αντιδρούμε πάντοτε όχι πριν το χείλος του γκρεμού αλλά όταν πέσουμε μέσα;
    Ακούστε κύριε Έλλην Εθνικιστή, ο άνθρωπος και γεννιέται και γίνεται. Υπάρχουν ξένοι φιλέλληνες που βοήθησαν όσο κανείς άλλος την χώρα και Εφιάλτες Έλληνες που την πρόδωσαν. Για όλους εμάς που έχουμε ζήσει και αλλού, ο άνθρωπος κρίνεται από τις πράξεις του και όχι από το χρώμα του ή την καταγωγή του και οι 'φυλετικές' απόψεις θεωρούνται παιδιάστικες. Επιπλέον, δεν μπορούμε να 'ταμπουρωνόμαστε' μόνο πίσω από τα κατορθώματα των αρχαίων Ελλήνων όταν εμείς οι νεοέλληνες δεν έχουμε σχεδόν τίποτα να επιδείξουμε στον υπόλοιπο κόσμο και δεν τιμούμε εμείς οι ίδιοι την καταγωγή μας. Ο αξιοπρεπής άνθρωπος που αγωνίζεται να προσφέρει στην οικογένειά του και στο κοινωνικό σύνολο μπορεί να βρεθεί παντού. Άλλωστε, εσείς με τα ίδια γονίδια που έχετε πιστεύετε ότι εάν γεννιόσασταν π.χ. στο Αφγανιστάν δεν θα είσασταν τώρα μουσουλμάνος και δεν θα προσκυνούσατε 5 φορές την μέρα προς την ανατολή; Με άλλα λόγια και με φιλική διάθεση, μεγαλώστε και ωριμάστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε ανωνυμε 12.53.Διαβασα το σχολιο σου και δεν μπορω παρα να απαντησω. Τρια χρονια υποδικος και η δικη αφαντη!!!Ποιος αραγε δεν πιστευει οτι αυτο ειναι αν οχι υπερβολη ισως λιγο υποπτο;Ο συναγωνιστης Ελλην Εθνικιστης λοιπον αυτο ακριβως ηθελε να επισημανει την υπερβολικη αργοπορια της δικαιοσυνης.Εξαλλου ο ανθρωπος μπορει να ειναι και αθωος δεν ειναι κριμα να τον βαρυνουν κατηγοριες χωρις να υπαρχει καταδικη;Αντεκδικηση;Ποιος μιλησε για κατι τετοιο,εμεις απλα θελουμε να εφαρμοστουν οι νομοι το ιδιο για ολους τους Ελληνες αυτο επετρεψε μου αλλα δεν ειναι αντεκδικηση.Υπογειος πολεμος;Καθολου στα φανερα επιτιθενται οι αριστεροαναρχικοι τολμα να βαλεις Ελληνικη σημαια στο μπαλκονι και μετα τα ξανασυζηταμε οταν στην καλυτερη περιπτωση θα βρεις το αυτοκινητο σου και τα τζαμια του σπιτιου σου σπασμενα,φορεσε μπλουζα με την Ελληνικη σημαια η καποια πατριωτικη αναφορα και θα σου πω εγω για ποτε θα βρεθεις σε καποιο νοσοκομειο του μπουμπουκου αδωνι.Οσον αφορα την φυλη την Ελληνικη την παραλαβαμε σε ποσοστο 99% καθαρη μετα απο πολλες χιλιαδες χρονια και ετσι εχουμε σκοπο να την παραδωσουμε.Αυτα ειναι επιστημονικα δεδομενα και δεν επιδεχονται αμφισβητισης.Ετσι χαριν του μοντερνισμου και των επιταγων της παγκοσμιοποιησης δεν θα αφησουμε να γινουμε πακιστανοελληνες η ελληνοκινεζοι αυτες ειναι αμερικανιες πολυ απλα γιατι δεν εχουν να επιδειξουν κατι αλλο, αυτη ειναι η υποσταση τους.Οντως υπαρχουν φιλελληνες που βοηθησαν την Ελλαδα τα μεγιστα αυτο ομως δεν τους κανει Ελληνες παραμενουν φιλελληνες και τους τιμουμε αιωνιως.Οσον αφορα τους εφιαλτες ε αυτο ακριβως θελω να πω απο την ατχη οπως και ο Ελλην Εθνικιστης και απο οτι βλεπω συμφωνεις και εσυ μαζι μας,δεν τους πρεπει τιμωρια;Γιατι λοιπον μιλας για αντεκδικησεις;Κανεις δεν ταμπουρωνεται πισω απο τα κατορθωματα των προγονων μας χρειαστηκε να βαλουμε το στηθος μας μπροστα και μας ειδες να κρυβομαστε;Σαφως ο αξιοπρεπης ανθρωπος που αγωνιζεται να προσφερει στην οικογενεια τουμπορει να βρεθει παντου αλλα παρακαλω πολυ γινετε να μην ερθει στην χωρα μου;Γιατι πολυ απλα δεν τον καλεσα!!!Οπως καποτε καλεσανε αλλες χωρες τους Ελληνες για να τους εκμεταλευθουν αλλο που δεν τους βγηκε ακριβως οπως επιθυμουσαν αφου οι περισσοτεροι μεγαλουργησανΕπειδη λοιπον εχουμε γεννηθει σε αυτην την ευλογημενη χωρα και οχι καπου αλλου επιθυμουμε αυτην την τιμη να την δικαιωσουμε και να μην γινουμε κιμας στα ξενοκινητα γραναζια της παγκοσμιοποιησης.

      Διαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ29 Ιουνίου 2013 στις 7:30 μ.μ.

    @ ανώνυμος 12:53 :

    Εντάξει αγαπητέ μου, το καταλάβαμε ότι ψήφισες - και μάλλον θα ξαναψηφίσεις - Αντώνη Σαμαρά.

    Μόνο ένας αστός νεοδημοκράτης θα έγραφε τέτοιες ανόητες κοινοτυπίες.

    Σου διέφυγε κατ'αρχήν ο ειρωνικός χαρακτήρας του σχολίου μου.

    Επίσης, δεν γνωρίζεις τον ορισμό του εμφυλίου πολέμου :

    Εμφύλιος είναι ο πόλεμος μεταξύ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    Οι αναρχοάπλυτοι που καίνε Ελληνικές Σημαίες και μισούν την Πατρίδα τους, ΔΕΝ είναι Έλληνες αλλά ελληνόφωνοι.

    Κάθε μέρα οι αλλοδαποί εγκληματίες δολοφονούν και ληστεύουν Έλληνες.

    Ζούμε ΗΔΗ σε πόλεμο, και καλό είναι να κόψεις τις μαλακίες και να ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ.

    Η επερχόμενη σύγκρουση θα είναι ανάμεσα στους ΕΛΛΗΝΕΣ και στους λαθροεισβολείς + τους αναρχοαπλύτους υποστηρικτές τους.

    Θα είναι εθνικοαπελευθερωτικός πόλεμος και ΟΧΙ "εμφύλιος".

    Και το 1946-49 ήταν Συμμοριτοπόλεμος και όχι "εμφύλιος", διότι οι μπολσεβίκοι επιθυμούσαν να αποσπάσουν Ελληνικά εδάφη.

    Άσε λοιπόν τις "πατρικές" συμβουλές περί ωριμότητας, βγάλε την τσίμπλα από τα μάτια σου, ΞΥΠΝΑ και ετοιμάσου να πάρεις θέση στον επερχόμενο Αγώνα.

    Αλλιώς κάτσε να έρθει η σειρά σου να σε βιάσουν και να σε σφάξουν οι λαθροισλαμιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ Έλλην Εθνικιστή
    1. Ουδέποτε ψήφισα τον 'κύριο' που λέτε ούτε και ανήκω στην παράταξη που νομίζετε. Μάλιστα δεν νιώθω την ανάγκη να ανήκω πουθενά, σε αντίθεση με εσάς. Ως Έλλην μου αρέσει να βλέπω την "Αλήθεια" και το 'Όλον" και όχι να εχω (ακρο)αριστερές, κεντρώες ή (ακρο)δεξιές παρωπίδες.
    2. Το να κρίνετε έναν Έλληνα κάθε φορά με διαφορετικό κριτήριο δηλώνει ότι δεν τα έχετε ξακαθαρισμένα μέσα σας. Την μία λέτε περί καθαρότητας 99% της φυλής για να λέγεται κάποιος Έλληνας άρα κρίνετε κάποιον γονιδιακά και την άλλη λέτε ότι παρόλο που ένας αναρχοάπλυτος είναι γονιδιακά Έλληνας παρόλα αυτά δεν είναι Έλληνας αλλά ελληνόφωνος γιατί τον κρίνετε από τις πράξεις του. Τελικά είναι θέμα γονιδίων ή πράξεων για εσάς; Ποιος επίσης σας είπε ότι έχετε το αλάνθαστο κριτήριο να κρίνετε ποιος είναι Έλληνας και ποιος όχι;
    3. Προτιμώ τα επιχειρήματα και τον διάλογο από τον εκνευρισμό. Κάντε το ίδιο.
    4. Από τα λεγόμενα και τις προθέσεις σας δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος ότι η Ελλάδα δεν θα κυλήσει σε εμφύλιο.
    5. Μου κάνει πολύ άσχημη εντύπωση ότι ενώ έστειλα εκτενή απάντηση με καλές προθέσεις στον 'Αρμόδιο' και πάτησα την 'δημοσίευση' για κάποιον λόγο τα σχόλιά μου δεν αναρτήθηκαν. Αντ' αυτού φαινονται μόνο οι δικές σας αναρτήσεις κάτι που δείχνει ότι δεν επιθυμείτε πράγματι τον διάλογο. Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τωρα μολις γυρισα απο εκδηλωση της ΧΑ σε κεντρικο ξενοδοχειο της Πατρας.Προσηλθαμε ειρηνικα και βρεθηκαμε αντιμετωποι με βλαμμενους ανθρωπους οι οποιοι εντελως δημοκρατικα αποφασισαν να ματαιωσουν την εκδηλωση σπαζοντας καιγοντας και χτυπωντας οτι εβρισκαν μπροστα τους.Σε αυτους τους Ελληνες κανεις αναφορα;Να τους χαιρεσαι!!!Τωρα ως Ελλην που σου αρεσει να βλεπεις την αληθεια και το ολον, σαν το ολον πασοκ ενα πραμα και οτι δεν εχεις την αναγκη να ανηκεις καπου θα σου θυμισω τους αρχαιους Ελληνες προγονους οι οποιοι χαρακτηριζαν ως ιδιωτες ηληθιους αυτους που δεν συμμετειχαν στα πολιτικα πραγματα παρεπιμπτοντως ετσι προηλθε και το αγγλικο idiot ηληθιος απο το αρχαιοελληνικο ιδιωτης.Το 99% των κατοικουντων Ελληνοφωνων ειναι οντως Ελληνες δεν θυμαμαι ομως να σου ειπε κανεις οτι ολοι τους ειναι ικανοι να σηκωσουν το φορτιο αυτο στην πλατη τους.Οι δενιτσαροι Ελληνες ηταν,σφσζανε ανηλεως ομως τα αδερφια τους αφου τους ειχε αφαιρεθει η εθνικη και φυλετικη μνημη, ετσι ακριβως συμβαινει και τωρα,οπως λοιπον οι προγονοι μας αντισταθηκαν και πολεμησαν τους γενιτσαρους ετσι και τωρα θα πολεμησουμε τους συγχρονους νενεκους πηλιογουσηδες και γενιτσαρους του Σορρος και των υπολοιπων παγκοσμιοποιοιτων.Τωρα εσυ αυτο το ονομαζεις εμφυλιο πολεμο ο Κολοκοτρωνης ομως με το φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους το ονομασε σωτηρια της πατριδος.

      Διαγραφή
  5. 1. Επιστημονικό και αδιαμφισβήτητο δεδομένο: Ο χοίρος (κοινώς γουρούνι) έχει 95% το ίδιο DΝΑ με τον άνθρωπο.
    2. Επιστημονικό και αδιαμφισβήτητο δεδομένο: υπάρχουν φυλές (φυλή Tulambis) που ποτέ δεν ήρθαν σε επιμιξία με άλλους και άρα είναι 100% γονιδιακά καθαροί.
    Συμπέρασμα: Μην υιοθετείτε μόνο τις 'επιστημονικές' απόψεις που σας βολεύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εμενα ρε φιλε τι με νοιαζει αυτη η φυλη η τουλαμπις η οπως την λενε;Εκτος του οτι ζουν απομονωμενοι σε καποιον Αμαζονιο ποια ειναι τα διαπιστευτηρια τους;Οτι κυνηγουν ταπιρους και τρωνε ταραντουλες για επιδορπιο η ανθρωπους;Τι εχουν προσφερει στην ανθρωποτητα εκτος απο το γεγονος οτι απλα υπαρχουν;Οι Ελληνες να σου θυμισω οχι απλα εχουν προσφερει αλλα ολοκληρη η ανθρωποτητα οτι εχει δημιουργησει στους Ελληνες το χρωσταει τα παντα ολα ειναι Ελληνικα και οταν λεμε ολα εννοουμε ολα!!!Και ο συμπαθεστατος χοιρος που κολαει εγω ομιλω για Ελληνες και εσυ μου λες για γουρουνακια και τουλαμπιδες;

      Διαγραφή
  6. Ακριβώς, δεν έχει καμμία απολύτως σημασία οποιαδήποτε 'καθαρότητα' την οποία εσείς διακηρύσσατε σε προηγούμενο μήνυμα ως προτέρημα του Έλληνα από την στιγμή που και άλλες φυλές την έχουν. Είδατε πως ήρθατε στα λόγια μου; Όσο περί πολιτισμού τα είχα γράψει όλα σε προηγούμενο μήνυμα που φροντίσατε να αποσύρετε μάλλον λόγω υπερβολικού 'πολιτισμού' σας. Δεν έχετε ως απόγονος των αρχαίων Ελλήνων και της δημοκρατίας παρά να δείξετε την ανωτερότητά σας, αναρτώντας ότι ηθελημένα σβήσατε από αυτά που έστειλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ότι κάποιο πρόβλημα υπήρξε προφανώς δεν σου πέρασε από την σκέψη σου. Εδω πλην των υβριστικών και προσβλητικών σχολίων δεν σβήνεται ΤΙΠΟΤΑ. Εδώ δεν είναι ούτε αριστερά ούτε φόρουμ του Μπουμπούκου.

      Διαγραφή
    2. Καλα για εσενα δεν εχει καμμια σημασια η καθαροτητα της Ελληνικης φυλης και ουτε σου λεει κατι εμενα παλι μου λεει παρα πολλα.Επειτα απο εκατονταδες χρονια σκλαβιας σε διαφορους κατακτητες και ακομα η καθαροτητα της φυλης ειναι τοσο υψηλη σαν να μην σκλαβωθηκαμε ποτε σαν να ζουμε καπου στον Αμαζονιο η στην Ωκεανια, δεν μπορεις να καταλαβεις η δεν θελεις τελικα να νοιωσεις οτι ακομα και οι βλαμενοι Ελληνες εστω υποσυνειδητα νοιωθουν το βαρυ φορτιο που κουβαλουν.Τωρα αν επιμενεις να συγκρινεις τους τουλαμπιδες με τους Ελληνες ε, τι να κανουμε, αυτο δεν μπορουμε να το νικησουμε ειναι αητητο.

      Διαγραφή
  7. Όσον αφορά το προηγούμενο σχόλιό σας σαφώς και συμφωνώ μαζί σας ότι βρεθηκατε αντιμετωποι με βλαμμενους ανθρωπους οι οποιοι αποφασισαν να ματαιωσουν την εκδηλωση σπαζοντας καιγοντας και χτυπωντας οτι εβρισκαν μπροστα τους. Έχω ήδη μάλιστα αναφέρει (στο μήνυμα που αποσύρατε) για τον αριστερό φασισμό και τον δήθεν προοδευτισμό που έχει καβαλήσει τον σβέρκο της Ελλάδος δεκαετίες τώρα και τον οποίο απεχθάνομαι. Όσο για την έννοια της ιδιωτείας, εάν ήμουν στην αρχαία Ελλάδα σαφώς και θα συμμετείχα, στην αρχαία Ελλάδα όμως δεν υπήρχαν πολιτικά κόμματα έτσι δεν είναι; Δυστυχώς στην σύγχρονη Ελλάδα έχετε όλοι οικειοποιηθεί έννοιες που δεν επιτρέπετε να χρησιμοποιήσουν όποιοι δεν θέλουν να ανήκουν σε κάποιο 'μαντρί'. Δηλαδή για να είμαι πραγματικός 'Έλληνας' θα πρέπει να ασπάζομαι την εθνικιστική ιδεολογία σας αλλιώς δεν είμαι, ή να διαλέξω 'πλευρά' για την 'επερχόμενη σύγκρουση' όπως λέει ο Έλλην Εθνικιστής; Για να είμαι 'παιδί του λαού' θα πρέπει σώνει και καλά να κουνάω σημαίες του ΠΑΜΕ ή της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και να αποκλείω λιμάνια αλλιώς δεν είμαι; Να μην πω για τους δοσίλογους της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που κατέστρεψαν την Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι με τις διαμάχες όλων σας το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού ασφυκτιά και δεν βρίσκει διέξοδο ή ελπίδα. Επιτρέψτε να αγαπάμε την πατρίδα μας και να νιώθουμε ΕΛΛΗΝΕΣ χωρίς απαραίτητα να συμμετέχουμε στο σημερινό idiotic 'τσίρκο'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοειται οτι στην αρχαια Ελλαδα υπηρχαν κομματα εδω σιγουρα κατι σου διαφευγει.Μπορει οχι με την σημερινη μορφη αλλα υπηρχαν.Ο Αρμοδιος του οποιου το ονομα χρησιμοποιω σκοτωσε τον τυρρανο Ιππαρχο να σου θυμισω.Υπηρχε λοιπον η τυρρανια και η δημοκρατια.Στην αρχαια Ελλαδα λοιπον θα ησουν η με την τυρρανια η με την δημοκρατια αφου οπως λες τοτε θα ησουν ενεργος πολιτης και οχι ιδιωτης.Τωρα η επιλογη σου του καθομαι στην μεση και κυτταω δεξια και αριστερα για μενα ειναι αποφυγη αναληψης ευθυνων.

      Διαγραφή
  8. Στην Αρχαια Ελλάδα κύριε Αρμόδιε ΔΕΝ υπήρχαν κόμματα και μην πάτε να το παρουσιάσετε ότι υπήρχαν 'αλλά σε μία διαφορετική μορφή'. Τουλάχιστον δεν είπατε ότι υπήρχαν με την σημερινή μορφή, μάλλον δεν σας έπαιρνε να το τραβήξετε τόσο. Μην διατυπώνετε την ιστορία όπως σας συμφέρει όπως την εμετική κυρία Ρεπούση. Όσο απεχθής είναι η ανθέλλην 'κυρία' με τον 'συνωστισμό' της τόσο απεχθής είναι και η δική σας 'ιστορία' του....τύφου στα στρατόπεδα συγκέντρωσης που ...ανάγκαζαν τους Γερμανούς να ...καίνε τους κρατούμενους (που οι ίδιοι οι Γερμανοί φυλάκισαν, γιατί άραγε;) για να μην υπάρχουν ....επιδημίες. Αλήθεια αυτήν την άποψη του βουλευτή σας την χειροκροτάτε στις συγκεντρώσεις σας; Χειροκροτάτε τα αποστεωμένα σώματα ετοιμοθάνατων παιδιών στο Άουσβιτς; Χειροκροτάτε τον άλλον αγράμματο κύριο που δεν ξέρει να πει 'εγέρθητι' ούτε καν να μιλήσει και το μόνο που κάνει είναι να χτυπιέται σε μουσική βλακ μεταλ τραγουδώντας τραγούδια μίσους; Χειροκροτείτε τον άλλο κύριο που ανεξάρτητα εάν η κυρία του ΚΚΕ είναι πράγματι εριστική σήκωσε χέρι πάνω της; Εσείς που υποστηρίζετε την Αρχαία Ελλάδα και την στρατιωτική πειθαρχία για πέστε μου πως θα αντιμετώπιζαν οι Αρχαίοι Σπαρτιάτες όποιον θα σήκωνε χέρι σε γυναίκα, με χειροκροτήματα ή με περιφρόνηση;
    Επειδή εσείς πηγαίνετε σε συγκεντρώσεις τις Χρυσής Αυγής νομίζετε ότι κάνετε κάτι; Tα συσσίτια π.χ. που καλώς δίνετε σε κόσμο νομίζετε ότι είστε οι μόνοι που τα κάνετε; Νομίζετε δεν υπάρχουν άνθρωποι που προσφέρουν χωρίς υποχρεωτικά να ανήκουν σε κάποιο κόμμα; Υποχρεωτικά πρέπει κάποιος να 'κάθεται στη μέση' και στο δικό σας μυαλό να 'μην κάνει τίποτα' εάν δεν ανήκει σε κάποιο 'μαντρί'; Πως ξέρετε κύριε Αρμόδιε την ατομική προσφορά του καθενός στο κοινωνικό σύνολο και μιλάτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διευκρινησα δεν υπηρχαν κομματα με την σημερινη μορφη θες να το καταλαβεις καταλαβετο.Τωρα αν με συγκρινεις με την ρεπουση στο επιστρεφω για προσωπικη χρηση.Μιλας σε εμενα για γερμανους;Σιγουρα με καποιον αλλον με εχεις μπερδεψει.Η πρωτη δηλωση μου στο Πασπαρτου ηταν οτι αν η γερμανια ολη ειχε εναν λαιμο ευχαριστως θα τον εκοβα για να γλυτωσει η ανθρωποτητα.Τωρα οσον αφορα τα εγκληματα εναντιον των εβραιων με αφηνουν παγερα αδιαφορο.Παντως μην κανεις τον ξερολα και ασχολεισου λιγο με το θεμα εις βαθος.Μιλανε για 6.000.000 θυματα οταν ολοι μαζι οι εβραιοι στην ευρωπη δεν ηταν τοσοι.Τελικα εχθροι της Ελλαδος εσφαξαν εχθρους της Ελλαδος οπως ειπα με αφηνει παγερα αδιαφορο.Αγραμματοι κυριοι ε! δεν πειραζει ετσι ειμαστε εμεις αμορφωτοι και ευτυχως που δεν ειμαστε σαν αυτους που καταστρεψαν την Ελλαδα που ειναι ολοι αποφοιτοι του χαρβαρντ και του φιτς πριτσ γιουνιβερσιτι οφ κλεψιας και ψευτιας.Στην αρχαια Σπαρτη μεγαλε δεν υπηρχαν τετοιες γυναικες να εισαι σιγουρος,γυναικα τυπου κανελλη ηταν ειδος σε εξαφανιση,αντιθετα ευδοκιμουσε το ειδος τυπου Γοργω.Η ΧΑ ειναι το μονο κομμα που προσφερει γιατι για κομματα μιλαμε και μην το πηγαινεις σε προσωπικο επιπεδο.Θελεις να κατσεις στην μεση και να κυττας καθισε δεν σε ενοχλει κανενας,τελικα νομιζω οτι εσυ εχεις προβλημα με αυτο και τρωγεσαι.

      Διαγραφή
  9. Συνεχίζετε να μην απαντάτε εντέχνως στα ερωτήματα που έθεσα. Ο αριθμός θυμάτων παίζει για εσάς ρόλο ή το εάν έγιναν εγκλήματα; Εάν δεν ήταν 6.000.000 εκατομμύρια και ήταν 1.000.000 αλλάζει το γεγονός ότι οι ναζιστές έβαζαν ανθρώπους σε φούρνους; Εκτός και εάν δεν θεωρείτε τους Εβραίους 'ανθρώπους' και σας αφηνει το γεγονός 'παγερά αδιάφορο' όπως λέτε. Το γεγονός ότι οι Εβραίοι κρατούντες έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας σημαίνει ότι τα εγκλήματα κατά απλών ανθρώπων - Εβραίων αλλά και πολιτών άλλων εθνικοτήτων θα πρέπει να μας αφήνουν παγερά αδιάφορους; Ιδιαίτερα όσον αφορά τα παιδιά όλου του κόσμου, αυτό το θλιμμένο και απορρημένο ύφος των παιδιών σε όλες τις χώρες που βομβαρδίζονται, λεηλατούνται και διαλύονται δεν σας λέει τίποτα; Έχουν τα παιδιά εθνικότητα κε. Αρμόδιε και πρέπει να κρίνονται σύμφωνα με τα εγκλήματα των ενήλικων κυβερνώντων;
    Τι σχέση έχει ο απλός κόσμος σε κάθε χώρα με τους εκάστοτε 'κυβερνώντες'; ¨Εχετε σχέση εσείς π.χ. με την δοσιλογία του Σαμαρά και επομένως εγώ σαν ξένος πολίτης μπορώ να υποθέσω ότι όλοι οι Έλληνες είναι 'μαλιστάνθρωποι' και 'οσφυοκάμπτες' χωρίς αξιοπρέπεια όπως τον πρωθυπουργό τους; 'Ανωτέρα αρετή η διάκρισις' έλεγαν η αρχαίοι Έλληνες κε Αρμόδιε, κάτι που δεν φαίνεται να κατέχετε με τους ηθικούς 'συμψηφισμούς' που κάνετε. Όσο για την Κανέλλη, πράγματι δεν υπήρχαν γυναίκες τέτοιες στην αρχαιότητα όπως όμως και δεν υπήρχαν και άντρες όπως ο Κασιδιάρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μία τελευταία ερώτηση κε. Αρμόδιε και θα σας αφήσω μόνιμα ήσυχο. Επειδή μιλάμε για ατομική προσφορά ή προσφορά μέσω κόμματος απαντήστε μου χωρίς υπεκφυγές στην παρακάτω ερώτηση που είναι η ίδια σε δύο εναλλακτικά σενάρια.
    1ο σενάριο. Είστε σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής που μοιράζει τρόφιμα και σας πλησιάζουν δύο παιδιά πεινασμένα και κλαμμένα και σας ζητούν φαγητό. Το ένα είναι ελληνόπουλο και το άλλο μαύρο. Την συγκεκριμένη στιγμή δεν σας βλέπει κανείς από το κόμμα σας που έχει δώσει την οδηγία να μην δίνεται φαγητό σε αλλοδαπούς και εσείς έχετε την ευχέρεια να δώσετε φαγητό και στα δύο παιδιά χωρίς να σας δουν. Ερώτηση: θα ταϊσετε κατ' εξαίρεση και τα δύο παιδιά ή μόνο το ελληνόπουλο και γιατί; (ατομικη επιλογή)

    2ο σενάριο. Είστε σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής που μοιράζει τρόφιμα και σας πλησιάζουν δύο παιδιά πεινασμένα και κλαμμένα και σας ζητούν φαγητό. Το ένα είναι ελληνόπουλο και το άλλο μαύρο. Την συγκεκριμένη στιγμή είναι δίπλα σας ο υπεύθυνος της οργάνωσης της Χρυσής Αυγής που έχει δώσει την οδηγία να μην δίνεται φαγητό σε αλλοδαπούς. Ερώτηση: θα ταϊσετε κατ' εξαίρεση και τα δύο παιδιά ή μόνο το ελληνόπουλο και γιατί; (κομματική επιλογή)

    Περιμένω την απάντησή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλεπω οτι προσπαθεις να με ανακαλυψεις,ακου λοιπον,οταν ειμαι σε διανομη τροφιμων της ΧΑ θα εκτελεσω κατα γραμμα τις εντολες που εχω διοτι δεν εχω δικαιωμα για κατι αλλο.Τα τροφιμα αγοραστηκαν με χρηματα που δεν ειναι δικα μου αρα θα σεβαστω στο επακρο την επιθυμια του φορεα που χορηγει τα τροφιμα δηλαδη δεν θα κανω τον ανοιχτοχερη με ξενα κολλυβα.Το τι θα κανω εγω προσωπικα σε περιπτωση που προκειται να διαθεσω κατι που μου ανηκει αυτο αφορα εμενα και τον Θεο διοτι το τι πραττει η δεξια μου ας μην το γνωριζει η αριστερα μου,πες μου ομως εσυ οταν βαδιζεις και συναντας ανθρωπους με απλωμενο το χερι δινεις ελεημοσυνη σε ολους η κανεις την δικη σου προσωπικη επιλογη;Και αφου εσυ σιγουρα κανεις την επιλογη σου για ευνοειτους λογους γιατι η ΧΑ δεν εχει αυτο το δικαιωμα;Παιρνει χρηματα η ΧΑ απο τους ελληνες και γουσταρει να τα επιστρεψει στους Ελληνες επιτελους καποιος σκεφτεται μονο τους Ελληνες και ολοι να μας την πεσουν να μας φανε δεν σε βλεπω ομωσ να διαμαρτυρεσαι το ιδιο τουλαχιστον για τους Ελληνες που πληρωνουν στα νοσοκομεια ενω οι εισβολεις οχι!!!Δεν βλεπω να ενδιαφερεσαι για το γεγονος οτι βασει νομοθεσιας οι μουσουλμανοι που αυτοχαρακτιριζονται ως τουρκοι στην Θρακη μας μπαινουν στα πανεπιστημια με 2000 η 3000 μορια ενω τα Ελληνοπουλα πρεπει να τους φυγει ο κωλος.Δεν βλεπω να σε νοιαζει που οι Ελληνες σφαζονται λοιδωρουνται μειωνονται καθημερινα απο τους εισβολεις αλλα εσυ νοιαζεσαι για τα τροφιμα της ΧΑ προσπαθεις και εσυ να μειωσεις την ΧΑ καθε τροπο αυτη σας εχει βγαλει το ματι υποκρισια, υποκρισια, υποκρισια.

      Διαγραφή
  11. Παλι δεν καταλαβαινεις η κανεις οτι δεν καταλαβαινεις.Οιεβραιοι με αφηνουν αδιαφορο γιατι διαχρονικα εγκληματουν σε βαρος των Ελληνων διαβασε και λιγο ιστορια δεν κανει κακο.Πρωτοστατησαν σε ολα τα δεινα του Ελληνισμου απο αρχαιοτατων χρονων σε επιπεδο ηγεσιας αλλα και σε επιπεδο λαου.Τι να πρωτοθυμηθω,την Εσθηρ που κουρδιζε τον ξερξη η τον μπαρμπα της τον μαρδοχαι που σιγονταριζε,να τσακισει τους απανταχου Ελληνες.Μηπως γνωριζεις ποια ειναι η μεγαλυτερη γιορτη των εβραιων;Η χανουκα,ειναι η γιορτη που βλεπουν ολοι στα εργα του χολυγουντ και οι εβραιοι φορανε τα ομορφα καπελλακια τους και ειναι στην τρελλη χαρα,ξερεις τι γιορταζουν τοτε;την σφαγη και το ξεκληρισμα των επιγονων του Μ.Αλεξανδρου στην ευρυτερη περιοχη της μεσοποταμιας.Ξερεις ποιοι σφαζανε τους Ελληνες την περιοδο της τουρκοκρατιας με μενος και αλλυπητα;Οι εβραιοι.Ξερεις ποιοι υποκινησαν την Μικρασιατικη καταστροφη;Οι εβραιοι.Και κατι αλλο στις σφαγες συμμετειχε με ακρατο ενθουσιασμο ο εβραικος λαος συσσωμος.Για αυτα ολα και αλλα περισσοτερα που δεν εχουν τελειωμο οι εβραιοι οπως σου ειπα με αφηνουν παγερα αδιαφορο,προσεξε δεν λεω οτι τους μισω που θα επρεπε,αντιθετα επιλεγω την αδιαφορια,αν εσυ θελεις να τους αγαπησεις εισαι ελευθερος να το κανεις οπως και να βουρκωσεις για τα παθηματα τους αυτο δε το κανω γιατι, ανωτερα αρετη η διακρισις.Αν τωρα εσυ βρεθεις καπου και σε βριζουν χυδαια και συνεχεια, ολοι αυτοι οι ανθελληνες και συγχρονως το σουργελο κανελλη σε κοπαναει με την εφημεριδα κατσε να χασκογελας γιατι εχεις κρυο αιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν απαντήσατε στις ερωτήσεις, ακόμη περιμένω. Μην υπεκφεύγετε και απαντήστε αντρίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντρικια;Γιατι μεχρι τωρα συζητουσαμε γυναικεια;Εχω απαντησει πεντακαθαρα εσυ κανεις οτι δεν καταλαβαινεις.

      Διαγραφή
  13. Επαναλαμβάνω το κείμενο μήπως και επιτέλους απαντήσετε!!!
    Μία τελευταία ερώτηση κε. Αρμόδιε και θα σας αφήσω μόνιμα ήσυχο. Επειδή μιλάμε για ατομική προσφορά ή προσφορά μέσω κόμματος απαντήστε μου χωρίς υπεκφυγές στην παρακάτω ερώτηση που είναι η ίδια σε δύο εναλλακτικά σενάρια.
    1ο σενάριο. Είστε σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής που μοιράζει τρόφιμα και σας πλησιάζουν δύο παιδιά πεινασμένα και κλαμμένα και σας ζητούν φαγητό. Το ένα είναι ελληνόπουλο και το άλλο μαύρο. Την συγκεκριμένη στιγμή δεν σας βλέπει κανείς από το κόμμα σας που έχει δώσει την οδηγία να μην δίνεται φαγητό σε αλλοδαπούς και εσείς έχετε την ευχέρεια να δώσετε φαγητό και στα δύο παιδιά χωρίς να σας δουν. Ερώτηση: θα ταϊσετε κατ' εξαίρεση και τα δύο παιδιά ή μόνο το ελληνόπουλο και γιατί; (ατομικη επιλογή)

    2ο σενάριο. Είστε σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής που μοιράζει τρόφιμα και σας πλησιάζουν δύο παιδιά πεινασμένα και κλαμμένα και σας ζητούν φαγητό. Το ένα είναι ελληνόπουλο και το άλλο μαύρο. Την συγκεκριμένη στιγμή είναι δίπλα σας ο υπεύθυνος της οργάνωσης της Χρυσής Αυγής που έχει δώσει την οδηγία να μην δίνεται φαγητό σε αλλοδαπούς. Ερώτηση: θα ταϊσετε κατ' εξαίρεση και τα δύο παιδιά ή μόνο το ελληνόπουλο και γιατί; (κομματική επιλογή)

    Περιμένω την απάντησή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εις το επανιδείν κε Αρμόδιε, δεν θα σας ενοχλήσω πάλι. Ζυγιστήκατε, μετρηθήκατε και βρεθήκατε ελλιπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κάτι τελευταίο: Επειδή διάβασα τα σχόλιά σας περί διάθεσης τροφίμων αργότερα, και επειδή τουλάχιστον απαντώ συγκεκριμένα έχω να πω τα εξής:
    1. Φυσικά και με ενοχλεί που οι Έλληνες πληρώνουν στα νοσοκομεία και οι αλλοδαποί όχι. Από που ξέρετε εσείς ότι δεν διαμαρτύρομαι ή ότι μου αρέσουν αυτά που κάνει η κυβέρνηση αυτή; Εάν έρθει όμως κάποιος άρρωστος με πραγματική ανάγκη σε νοσοκομείο θα πρέπει να κοιτάξω το χρώμα του για δω αν θα τον περιθάλψω ή όχι και εάν είναι αλλοδαπός να τον αφήσω να πεθάνει; ΅Εσείς τι θα κάνατε κε. Αρμόδιε;
    2. Φυσικά και με ενοχλεί που οι ¨Ελληνες φοιτητές περνούν τα πάνδεινα για να περάσουν στις εξετάσεις και οι μουσουλμάνοι όχι. Ο νόμος του κράτους πρέπει να αλλάξει γιατί οι Έλληνες αδικούνται, για λόγους ισονομίας όμως και όχι για άλλους λόγους.
    3. Το να λέτε αυθαίρετα ότι δεν νοιάζεται κάποιος ως Έλληνας για την λοιδωρία κατά άλλων Ελλήνων είναι παντελώς αυθαίρετο και παιδιάστικο λογω έλλειψης επιχειρημάτων.
    4. Η φιλανθρωπία δεν γνωρίζει χρώμα και φυλή. Ή είσαι ελεήμων ή δεν είσαι. Επειδή μιλήσατε σε ένα σημείο με ορθόδοξη χριστιανική φρασεολογία (αφορα εμενα και τον Θεο διοτι το τι πραττει η δεξια μου ας μην το γνωριζει η αριστερα μου) ρωτήστε κάποιον γέροντα του Αγίου Όρους να σας μιλήσει για την έννοια της ελεημοσύνης για να διασταυρώσετε εάν έχετε δίκιο.
    5. Δεν επιθυμώ να σας ανακαλύψω, απεναντίας δεν θα σας ξαναενοχλήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μονο που ολα αυτα σε ενοχλουν οταν σε εθιξα.Εξακολουθεις βεβαια να ακους επιλεκτικα δεν πειραζει εξαλλου την κουβεντα μαζι σου δεν την εκανα για να σε αναμορφωσω εσυ εισαι καμμενος ετσι και αλλιως και ειναι φανερο απο την αρχη αυτης της κουβεντας η προσπαθεια μου στοχευει σε δευτερους αναγνωστες ωστε με το ιδιον ξεβρακωμα σας να καταλαβουν πολλα.Οσον αφορα την πιστη μου στο Θεο και τον τροπο ελεημοσυνης που υποδεικνυεις μαθε οτι ακομα δεν εχω φτασει στον βαθμο Θεοσεως που εχεις εσυ φτασει εσυ ωστε να ελεημονω αυτους που με σκοτωνουν. Τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η λέξη 'θέωση' γράφεται με ω. Γενικά ως Έλλην θέλετε προπόνηση στην ορθογραφία. Η διαφορά του επιπέδου μας είναι ότι εγώ δεν υβρίζω οπως 'είσαι καμμένος' 'ξεβράκωμα' κλπ. και από αυτό φυσικά φαίνεται και η δική σας έλλειψη επιπέδου παρόλη την 'κατήχηση' που έχετε λάβει. Οι μονοι καμμένοι είστε όλοι όσοι πιστεύετε ότι ο πατριωτισμός εκδηλώνεται μόνο μέσω του εθνικισμού και αυτό λόγω πλύσης εγκεφάλου που έχετε υποστεί. Σε αυτό το σημείο δεν διαφέρετε καθόλου από τους κομμουνιστές που πιστεύουν ότι για να είσαι ¨λαικός αγωνιστής' πρέπει να ανήκεις αποκλειστικά σε αυτούς. Ως συμπέρασμα, όλα τα κόμματα καπηλεύεστε έννοιες που δεν ανήκουν σε εσάς για να δικαιολογήσετε την ύπαρξή σας. Τουλάχιστον παραδέχεστε ότι πράγματι δεν έχετε φτάσει ακόμη στον βαθμό ανθρωπιάς που θα έπρεπε. Ως εκ τούτου, καληνύχτα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών