Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 26, 2013

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Το 20% αγγίζει η Χρυσή Αυγή!

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ
Σε μια ακόμη παραδοχή της ραγδαίας ανόδου της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία και του πολλαπλασιασμού των ποσοστών προχώρησε ο εγχώριος Τύπος και συγκεκριμένα η εφημερίδα "Δημοκρατία". Στην χθεσινή στήλη του Μενέλαου Τασιόπουλου για το νέο ρευστό πολιτικό σκηνικό που δημιουργείται από την συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ επισημαίνεται χαρακτηριστικά:

"Δεξιά επί του παρόντος υπάρχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, οι οποίοι διατηρούνται ως παρουσία, και η ανερχόμενη, δυστυχώς, Χρυσή Αυγή, που βλέπει τα ποσοστά της σε ...
διψήφιο νούμερο με ορίζοντα το 18% έως 20%".
Σχολιάζοντας το "δυστυχώς" του αρθρογράφου, να τονίσουμε πως... δυστυχώς για το σαθρό πολιτικό κατεστημένο του τόπου και ΕΥΤΥΧΩΣ για την Πατρίδα η Χρυσή Αυγή τυγχάνει την αποδοχή ολοένα και περισσότερων αφυπνισμένων Ελλήνων που πυκνώνουν τις τάξεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος με ένα και μοναδικό σκοπό: Να ξεβρωμίσει ο τόπος!
Τα πραγματικά ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου τα γνωρίζουν καλά στα παράκεντρα εξουσίας και αντιλαμβάνονται πως η εκτρωματική συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ αποτελεί το πολιτικό κύκνειο άσμα της αμαρτωλών πρώην μεγάλων κομμάτων. Ερχόμαστε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών