Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 26, 2013

Μαύρος ('αράπη - κάφρο' θα τον έλεγαν ορισμένοι) ξυλοκοπεί αλύπητα νεαρή μητέρα μπροστά στην ανήλικη κόρης της για να την ληστέψει (ΒΙΝΤΕΟ)

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτοί είναι οι εισαγόμενοι "νεοέλληνες" και εκκολαπτόμενοι "αφροέλληνες" των ΣΥΡΙΖΑ, Βαλλιανάτου και MEGA..
"Οι Μαύροι είναι κατώτεροι από τους Λευκούς"
Τόμας Τζέφερσον(Πρόεδρος των ΗΠΑ)


Το περιστατικό συνέβη στο Νιου Τζέρσεϊ

- Ο μεγαλόσωμος μαύρος άντρας εισέβαλε στο σπίτι ενώ η μητέρα έφτιαχνε πρωινό και η μικρή έβλεπε παιδικά στην τηλεόραση..  
Ένα απίστευτο βίντεο κάνει εδώ και μερικές ώρες το γύρο του Διαδικτύου. Οι σκληρές σκηνές με έναν ληστή να χτυπά με όλη του τη δύναμη μία γυναίκα μπροστά στα μάτια της τρίχρονης κόρης της έρχονται από το Νιου Τζέρσεϊ. Ο μεγαλόσωμος άντρας εισέβαλε στο σπίτι το πρωί της προηγούμενης Παρασκευής ενώ η μητέρα έφτιαχνε πρωινό και η μικρή έβλεπε παιδικά στην τηλεόραση. «Με χτυπούσε με ....
μανία μπροστά στην κόρη μου» είπε το θύμα προσθέτοντας: «Δε φώναξα γιατί αν το έκανα, η κόρη μου θα φοβόταν ακόμη πιο πολύ».  O δράστης κατάφερε να διαφύγει παίρνοντας μαζί του κοσμήματα αλλά και τη βέρα του θύματος.

Δείτε το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία προκειμένου να βρεθεί ο ληστής του οποίου τα στοιχεία παραμένουν άγνωστα. 

3 σχόλια:

  1. ΕΛΛΑΣ!!!
    Ετσι μαλλωνουν οι χιμπατζηδες στην ζουγκλα για τις μπανανες. Τι να κανουμε ρε παιδια οι συνηθειες δεν κοβονται.... Περα απο την πλακα ομως ειναι μεγαλη σκατοφαρα κ αυτοι, στην Αθηνα καθημερινα βλεπω την διακινηση των ναρκωντικων που γινεται απο τους μαυρους κ η αστυνομια περναει κ δεν κανει τιποτα. Εγω τους εχω μαθει απ' εξω κ η αστυνομια ακομη τους ψαχνει; ΕΛΕΟΣ δηλαδη καντε κατι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαρείτε τους κάφρους που μαζέψατε στη χώρα σας. Χαρείτε τα κτήνη που καταστρέφουν τη κοινωνία, τα όποα ήθη και έθιμά σας και διαλύουν τη δημοκρατία σας. Πληρώστε για τα λάθη σας και το δουλεμπόριό σας. Ενα κτήνος όσο και να το εξημερώσεις και να το εκπαιδεύσεις μένει πάντα κτήνος και μιά μέρα θα σου επιτεθεί. Τα ίδια συμβαίνουν σε Αγγλία και Γαλλία. Γι αυτό όσο μπορώ θα ανθίσταμαι σ´ αυτό που πάτε να κάνετε στη χώρα μου. Είμαστε ανώτερη φυλή όσο κι άν θέλετε να μας κάνετε να το αρνούμαστε. Κι αν δεν σας αρέσει να πάτε στα κομμάτια και από κει που ερχόσαστε. Γι αυτό κάθε κόμμα που δειχνει ανοχές σε ορισμένα ευαίσθητα θέματα, πρέπει να απορρίπτεται αυτόματα από κάθε Ελληνα.

    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου δεν υπάρχουν ανώτερες και κατώτερες φυλές. Με τους Αφρικανούς νέγρους μοιραζόμαστε το 99% των γονιδίων μας (περίπου τόσα είναι και τα κοινά μας γονίδια με τους χιμπατζήδες). Βασικά αυτό που συμβαίνει με τους αραπάδες είναι ότι κάποιοι γονιδιακοί τους διακόπτες είναι ρυθμισμένοι προς το πιο επιθετικό και αντικοινωνικό, σε σχέση με τους αντίστοιχους διακόπτες ημών των λευκών. Κι εμείς πριν καμιά δεκαριά χιλιάδες χρόνια έτσι ήμασταν, αλλά η ανάδυση του πολιτισμού δημιούργησε εξελικτική πίεση προς λιγότερο εκρηκτικά ταμπεραμέντα. Δώσε και σε αυτούς μερικές χιλιετίες περιθώριο και θα στρώσουν (αρκεί να βρίσκονται απομονωμένοι στα κράτη τους γιατί δεν αντέχω ούτε να τους μυρίζω ούτε να τους ακούω ούτε να τους βλέπω).

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών