Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 26, 2013

Τουρκομογγόλος αθλητής και μάλιστα σημαιοφόρος της γείτονος βρίζει χυδαία τους Έλληνες.."Σκύλια" μας αποκαλεί..


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Ερντογάν όχι απλά τον υποστήριξε αλλά δήλωσε πως αν τον πιέσουν λίγο περισσότερο από τις επιτροπές για την παραδειγματική του τιμωρία θα διακόψει τους Αγώνες...Οι δικοί μας εδώ σε αντίστοιχη περίπτωση πώς λέτε να αντιδρούσαν;
Θυμηθείτε απλά την περίπτωση της Βούλας Παπαχρήστου.

Ο σημαιοφόρος της Τουρκίας στους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξάγονται στη χώρα του, έγραψε ένα ρατσιστικό σχόλιο στο twitter του για τους Έλληνες και τους Αρμένιους με το θέμα να παίρνει έκταση, όπως είχε συνέβη και με τη Βούλα Παπαχρήστου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

«Αυτοί οι Έλληνες και οι Αρμένιοι είναι σκυλιά», έγραψε ο 23χρονος αθλητής που...
είναι εναντίον των όσων διαμαρτυρήθηκαν στην Πλατεία Ταξίμ, σχολιάζοντας στο twitter: «Γ... τις διαδηλώσεις σας. Γαμ... προδότες» και σε άλλο τιτίβισμα του: «Ντροπή σας, που αφήσατε την πλατεία στους Αρμένιους και Ελληνες επιδρομείς. Ο Θεός θα καταδικάσει αυτά τα ακτιβιστικά σκυλιά».

 Βέβαια, όλα αυτά έχουν προκαλέσει την αντίδραση της Ελληνικής αποστολής που ζητάει εξηγήσεις και την αποβολή του Τούρκου. Οπως όλα δείχνουν ο Ριζά θα αποβληθεί από τη διοργάνωση ο σημαιοφόρος της Τουρκίας στην τελετή έναρξης των αγώνων και ο χάλκινος Ολυμπιονίκης της ελληνορωμαϊκής πάλης. Πάντως, η  τουρκική ολυμπιακή επιτροπή ζήτησε αμέσως να τιμωρηθεί, όμως η τουρκική κυβέρνηση επικαλείται πως ο Ριζά Καγιάλπ έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του και έχει αποχωρήσει από το χωριό των αθλητών.
Για να φτάσουμε ως εδώ το θέμα πήγε στη Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ) με την Ολυμπιακή Επιτροπή της Τουρκίας να συμφωνεί με την επιβολή της ποινής αποκλεισμού, όμως η Οργανωτική Επιτροπή μαζί με το υπουργείου Αθλητισμού της Τουρκίας προσπάθησαν να αποφύγουν το σκάνδαλο, αφού πρόκειται για τον σημαιοφόρο της χώρας τους και χρυσό νικητή ήδη της διοργάνωσης.
πηγή

5 σχόλια:

  1. ΕΛΛΑΣ!!!
    Το τουρκογιουσουρφακι αυτο καλα θα ηταν να ξερει οτι ναι εμεις ΕΛΛΗΝΕΣ κ ειδικα στον πολεμο ειμαστε σαν τα σκυλια δεν μασαμε ουτε κολλαμε πουθενα κ δεν φοβομαστε τιποτα. Οποτε τον χαρακτηρισμο που χρησιμοποιησε θα πρεπει να τον φοβαται κ οχι να το λεει απαξιοτηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είδαμε στην καταστροφή της Σμύρνης...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26 Ιουνίου 2013 - 10:16 μ.μ. Τι ειδες ρε χεστη ;

      Διαγραφή
  2. Εγώ το μόνο που θυμάμαι όταν ήμουν πιτσιρικάς πρό 50ετίας όσα σκυλιά ήταν μαύρα και γαυγίζανε, τους λέγαμε ε ψιτ τούρκο-τούρκο σταμάτα. Ή τούρκο τούρκο έλα εδώ, εάν θέλαμε να παίξωμε. Έτσι μας είχαν μάθει τότε να λέμε. Τότε δεν υπήρχε ρατσισμός, αλλά υπήρχε πατριωτισμός γνωρίζοντας ποιοί είναι οι γείτονές μας. Οι σημερινοί ηγέτες δεν φρόντησαν να μάθουν στίς καινούργιες γενιές την Ιστορία μας.
    Ο λύκος τρίχα αλλάζει γνώμη δεν αλλάζει. Το ίδιο και ο Τούρκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με αφορμή τα όσα γίνονται στην Τουρκία και τον.. θεριακλή αθλητή που βρίζει τους Έλληνες, καλό είναι να θυμηθούμε πως αντιδρούν οι ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ, ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ, ΡΑΓΙΑΔΕΣ σε σαφώς πιο αόριστες εκδηλώσεις από την πρωταθλήτρια Παπαχρήστου που αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τον ποδοσφαιριστή Κατίδη που αποκλείστηκε ΙΣΟΒΙΑ από τις εθνικές ομάδες χωρίς αμφότεροι να πάρουν ΕΣΤΩ το δικαίωμα της απολογίας!!
    Ας τα δούνε αυτά οι ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ πολιτικοί και θεσμικοί άρχοντες και ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ να τα δει ο κόσμος για να καταλάβει πολλά!!
    Αυτό το γεγονός ΠΡΕΠΕΙ να προωθηθεί και στο Ελληνικό Κοινοβούλιο (ή τέλος πάντων ότι είναι αυτό όπως το έχει καταντήσει η μεταπολιτευτική Ελλάδα)
    ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΝ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ και γνωστά κάποια πράγματα που ΣΚΟΠΙΜΑ κουκουλόνονται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών