Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 30, 2013

Λέτε να ήταν "ρομά"...;!;! 23χρονος μπούκαρε σε σπίτια με καλάσνικοφ και απειλούσε πώς θα σκοτώσει τον κόσμο αν δεν του δώσουν όλα τους τα λεφτά...

Συνελήφθη, στο Ζεφύρι ένας 23χρονος, ο οποίος μαζί με έναν σχεδόν συνομήλικό του, ο οποίος αναζητείται, πήγαν έξω από το σπίτι ενός 60χρονου, στην ίδια περιοχή και με την απειλή Καλάσνικοφ απαίτησαν να τους δώσει χρήματα, για να μην σκοτώσουν το γιό του και τον εγγονό του.

Στη συνέχεια επιβιβάσθηκαν σε αυτοκίνητο και αφού πυροβόλησαν προς το μέρος του 60χρονου, προξενώντας φθορές στο σπίτι του και ....
στο όχημά του, τράπηκαν σε φυγή. Στο σημείο βρέθηκαν τέσσερις κάλυκες από το Καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 23χρονβος μαζί με τρείς ακόμη συνεργούς του, έχουν προσπαθήσει με τον ίδιο τρόπο να αφαιρέσουν χρήματα από 46χρονη επίσης στο Ζεφύρι, απειλώντας ότι θα σκοτώσουν τον γιο της. Σε μία μάλιστα περίπτωση πυροβόλησαν εναντίον της δύο φορές.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

newsit.gr

2 σχόλια:

  1. Παρακληση προς τον Διαχειριστη του Ιστολογιου : Μην σβησεις το βιντεο που ανηρτησε η κοττα ,που 20 αναρχες χρειαζονται για να δειρουν ΕΝΑΝ Χρυσαυγιτη, και το πανηγυριζουν που το καταφεραν !! Ειναι χαρακτηριστικο της καταστασης τους ..Γνωμη μου να το αφησεις δειχνει αναγλυφα το χαλι και την απογνωση τους ( "Βρηκαμε εναν μονο του, και επιτελους βαραμε και μεις " !! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OI BΡΟΜΑ ΚΟΛΟΓΥΦΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών