Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 30, 2013

ΠΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ Ο “ΔΗΜ(Ι)ΟΚΡΑΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ” ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΠΑΜΕ;;;;Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ!

hjjk
Έχουν αποθρασυνθεί τελευταία – και με αφορμή της επίσκεψη του αφέντη τους – τα αναρχικά στοιχεία!

Προσπαθώντας να δείξουν στο μεγάλο τους αφεντικό πως οι εντολές (και τα λεφτά, και τα λεφτά, αλλίμονο!) που δίνει πιάνουν τόπο, έχουν ξεμυτίσει από τις φωλιές τους και προσπαθούν με κάθε τρόπο να δείξουν την αποτυχημένη παρουσία τους, εκμεταλλευόμενοι και την αδράνεια του κόντε Δένδια, που κατα τα άλλα “θα ξερίζωνε την ρίζα του κακού”. Στην προσπάθειά τους λοιπόν να.....
δημιουργήσουν ανωμαλία στην χώρα, εκτίθενται ο ανθελληνισμός τους και το μίσος τους προς κάθε τι εθνικό! Έτσι κάθε Έλληνας που φοράει μπλούζα των ειδικών δυνάμεων και έχει τατουάζ την Ελληνική σημαία βαφτίζεται ταυτοχρόνως ΦΑΣΙΣΤΑΣ και φυσικά εχθρός τους. Δείτε την ανάρτησή τους στο ανθελληνικό, δεν χωράει πλέον καμμία αντίρρηση, Indymedia του G.Soros!
hjjk


ΠΗΓΗ

4 σχόλια:

  1. Είναι παράλογο να προσπαθείς στην Ελλάδα να πολεμάς όποιον φέρει την ελληνική σημαία ή απλά νιώθει Έλληνας...
    Το μόνο που θα πετύχεις είναι να στρέψεις τον απλό κόσμο εναντίον σου...
    Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι οι αναρχοαριστεροί δεν έχουν τη συμπαθεια και τη λαϊκή υποστήριξη που είχαν μερικές δεκαετίες πριν...και είναι λογικό όταν βάζεις στο στόχαστρο άπαντες τους Έλληνες...μικροί, μεγάλοι, συνταξιούχοι, νοικοκύρηδες, οικογενειάρχες...όλοι είναι εχθροί για τους αναρχοαριστερούς αφού είναι "Έλληνες" γι' αυτούς...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΝΑΡΧΟΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΚΟΛΑΠΤΕΙ.ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ-ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΖΑΚΗΔΩΝ ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ,ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλητες προδοτες κουμουνιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών