Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 30, 2013

Αναρχικοί και Λεσβίες/Gay/Τρανσέξουαλ και όποια άλλη ανωμαλία σκεφτείτε, απειλούν τους "φασίστες" με...πνιγμό!

Αν και άλλοι το "πνίγουν το κουνέλι..." εμείς απαντάμε:

"Σιγά μη σας φύγει κανένας πόντος από το καλτσόν "σύντροφοι"..."

Μια εικόνα χίλιες λέξεις.......


4 σχόλια:

  1. Για να "πνίγουν το κουνέλι" καλοί είναι...από εκεί και πέρα δεν πα να πνιγνούν όλοι οι ανώμαλοι και να μας αφήσουν ήσυχους...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  2. ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ!!! (Tell me about it)
    Σε λιγο θα εφευρουμε και τον τροχο.

    ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕΣΩ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ Η ΠΟΥΣΤΙΚΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ –
    ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ Ε. ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΥΛΟΜΑΥΡΗ. ΜcDonna ζεις εσυ μας οδηγεις!

    «Για τον εορτασμό του Διεθνούς Μήνα ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ τον Ιούνιο και Athens Pride 2013, η φωλεα των οβριων στην Πρεσβεία των ΗΠΑ της Αθήνας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της δεύτερης ετήσιας Lesbian, Gay, Bisexual, και τρανσεξουαλικών (LGBT) διαγωνισμού λογότυπου της "Pride" εκδήλωσης. Ψάχνουμε για ένα πρωτότυπο σχέδιο που αντιπροσωπεύει LGBT υπερηφάνειας και να ενσωματώνει την πρεσβεία των ΗΠΑ στο λογότυπο. Ο νικητής σχεδιαστής θα λάβει ένα ολοκαίνουργιο Mini iPad σε σχημα διπλοκεφαλου πεους με μπαταρια διαρκειας 12 ωρων και το νικητήριο λογότυπο θα χρησιμοποιηθεί στο Facebook στην σελίδα της Πρεσβείας κατά τη διάρκεια του μηνός Ιουνίου».

    Η "Αμερικανική" Πρεσβεία Αθηνών - δηλαδή το ίδιο το αμερικανικό κράτος; (σ. Πατρικιου: Δεν υπαρχει λεμε) βάζει τη «σφραγίδα» του στη διοργάνωση της «παρέλασης» του αίσχους, μαζί με τον πάντα πρόθυμο σε τέτοια καραγκιοζιλίκια λαθροδημαρχο Καμινη γεννημενοαναθρεμενο στην οβριοφωλεα της JΥ;;;


    Την ίδια ώρα η Σουδεζα Έλενα Παπαμασταπρησε φιλήθηκε στο στόμα με μια ......συνάδελφο της!
    Η τραγουδίστρια αγκαλιάζει μια σκυλομαυρη, με την οποία έχει 'συνεργαστεί" στο παρελθόν (οριζοντιως;) και ανταλλάσσουν ένα φιλί στο στόμα! Αυτή τη φωτογράφηση την έκανε για την εφημερίδα Lifo, με αφορμή το Athens Pride που θα γίνει αυτό το Σάββατο.
    Ζήτησε από 6.000.000 Αθηναίους επιζωντες, να φιληθούν στο στόμα με άτομα του ίδιου φύλου, και να στείλουν ένα μήνυμα ενάντια στην ..........ομοφοβία!

    Παπαλα!


    Διαβαζω απ το ΝΕΟ οβρεϊκο λεξικο

    "ΟΜΟΦΟΒΙΑ":
    Αυτή η επάρατος και βαριά νόσος ανακαλύφθηκε από τον εβραίο ψυχοθεραπευτή George Weinberg. Τα άτομα που έχουν την ατυχία να προσβληθούν από αυτή, νοιώθουν ταραχή και φόβο όταν αντικρίζουν μια φλεγομενη ........πουσταρα.
    Είναι ο φόβος για την κραγμενη. Μιλάμε ότι μόλις δουν κάποιον τοιουτον, το βάζουν στα πόδια, τρέχουν και δεν φτάνουν. Απίστευτο πράγμα.
    Η προτεινόμενη θεραπεία: Αν, ω μη γένοιτο, πάσχετε από αυτό το σύνδρομο, υπάρχουν δύο ειδών θεραπείες. Η πρώτη είναι ριζική και σύντομη, η δεύτερη απαιτεί περισσότερο χρόνο.
    Η πρώτη θεραπεία: μπορείτε να παρακαλέσετε ένα φίλος σας , να σας βοηθήσει, ρε παιδί μου, να δώσει ένα χεράκι τέλος πάντων, ώστε να γίνεται και εσείς πουστης, όποτε όλοι οι φόβοι θα εξαφανιστούν, εκτος κι αρχισετε να υποφερετε απο εταιροφοβια, οποτε θα πρεπει να ξαναγινετε κανονικος. Αλλα καλυτερα να σου βγη το ματι παρα τ' ονομα. Αμα πας το γραμμα μια φορα..........Αστα βραστα.
    Η δεύτερη θεραπεία βασίζεται στο καλό παράδειγμα. Δηλαδή, εστιάζεται τη σκέψη σας στο γεγονός ότι ένας εγχώριος παχύσαρκος υπουργός άμυνας, είχε διορίσει για γραμματέα του έναν εβραίο πουστη. Εστιάζοντας τη σκέψη σας πάνω σε αυτό, θα απαλλαχτείτε συν τω χρόνω από κάθε ανησυχία και ενδοιασμό. Βέβαια, πρέπει να επισημάνουμε το γεγονός ότι επειδή ετυμολογικά η λέξη ομοφοβία δηλώνει τον φόβο για τον όμοιο, αυτό υποδηλώνει ότι αυτοί που φοβούνται τον πουσταρα είναι και οι ίδιοι, ασυνείδητα, πουσταραδες. Δηλαδή έχουμε ασυνείδητους κιναιδους που φοβούνται τους συνειδητούς πισωγλεντηδες.
    Τι να πω, μπερδεύτηκα, ας αφήσουμε την επίλυση του προβλήματος σε κανένα εβραίο ψυχαναλυτή η στην κα Βαλλιανατου.


    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΕΡΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΕΡΤΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΙΚΟ.ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ-ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και για όσους δεν το ξέρουν ο πρώτος γάμος πισωγλέντηδων εβραίων έγινε πρόσφατα στη σουηδία. Κρατήθηκε μυστικός γιατι τους τσούζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών