Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 05, 2013

Ρεπορτάζ του ALPHA για την κατάθεση αντιρατσιστικού νομοσχεδίου της Χρυσής Αυγής...

Η δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά, για τις αντιδράσεις των υπηρετών του διεθνισμού και των τοκογλύφων είναι χαρακτηριστική:

"Δεν θα βρουν την ψήφο τους στην κάλπη..Η Χρυσή Αυγή επελαύνει"

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

8 σχόλια:

  1. Έχετε προσέξει μια ελαφριά στροφή ορισμένων ΜΜΕ ή τουλάχιστον το στρογγύλεμα;;; Τα ποσοστά πλέον είναι σε δυσθεώρητα ύψη και αρχίζουν σιγά και σταθερά την κωλοτούμπα... Μόνο ο αντωνάκης δεν έχει πάρει χαμπάρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐπειδή βλέπω σπάνια εἰδήσεις, δείχνει ἐνδιαφέρον αὐτό πού λές. Κάποια πληροφορία παραπάνω;

      Διαγραφή
    2. Σχετικά με τον Alpha (γνήσιο ελληνικό όνομα!) δεν προκαλεί έκπληξη διότι αν θυμάστε ήταν από τους πρώτους σταθμούς που δημοσίευσε προκλητικά για την εποχή ρεπορτάζ, που έκαναν αναφορά στη ΧΑ, λ.χ., τη νυχτερινή βόλτα του Χρυσοχοΐδη στην Αθήνα και ειδικά στο Σταθμό Λαρίσης (http://www.youtube.com/watch?v=6c1RtegCdQs). Επομένως, είναι ζήτημα στρατηγικής του σταθμού για λόγους τηλεθέασης, ξεκάθαρα.
      Όμως συμφωνώ ότι γενικά υπάρχει μια ανεπαίσθητη αλλαγή, δεν θα τη λέγαμε στροφή με τίποτα, αλλά ακριβώς όπως το λές "στρογγύλεμα". Έστω και με αρνητικό και συκοφαντικό και κατάπτυστο τρόπο, αναγκάζονται οι ξεφτιλισμένοι των ΜΜΕ να αναφερθούν στη ΧΑ, στα ποσοστά και μερικές φορές στις δράσεις της. Βεβαίως, τα κόψε-ράψε, τα φωτομοντάζ, οι σοφιστείες, τα ψεμματάκια, οι αναφορές στον ναζισμό, κανονικά θα πρέπει να τα σταματήσουν αυτά αργά ή γρήγορα γιατί έχουν χάσει την αξιοπιστία τους και τελικώς όλοι οι Έλληνες τηλεθεατές θα τους γυρίσουν την πλάτη. Είναι ζήτημα χρόνου.

      Διαγραφή
    3. Εχεις δικιο ,φιλε ( 8.36 πμ) το εχω προσεξει και εγω...Αρχιζουν και φυλανε λιγο τα "οπισθια" τους, οσοι δεν ειναι τελειως συνδεδεμενοι με το καθεστως... Αυτοι που εχουν τετοια καθεστωτικη ταυτιση (ΜΕGA),συνεχιζουν τον πολεμο, γιατι ξερουν οτι θα πανε και αυτοι φυλακη, ως συνυπευθυνοι με τους διεθθαρμενους πολιτικους.....

      Διαγραφή
    4. Εκεί στην δημοκρατική και ανεκτική αριστερά έτσι μιλάτε και εκφράζεστε;;;

      Διαγραφή
  2. ΛΑΘΟΣ!!!!.....ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΙΑ....ΚΑΙ ΑΝΕΚΤΙΚΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ.....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Ανώνυμος5 Ιουνίου 2013 - 11:47 π.μ.... Εμεις θελουμε για αλλη μια φορα να σε συγχαρουμε για τον κωλο της μαννας σου !! Ειναι εκπληκτικος, δινεται απο την μανα σου παθιαρικα, και σε καλη τιμη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών