Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 05, 2013

Νεκρός Έλληνας πεζοναύτης λόγω "αρχαίου" στρατιωτικού οχήματος

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πρωταίτιοι αυτής της τραγωδίας είναι οι προδότες πολιτικοί που έχουν αφήσει την Ελλάδα με "αρχαίο" στρατιωτικό υλικό έχοντας σταματήσει τους εξοπλισμούς, εν αντιθέσει με τους Τούρκους που εξοπλίζονται με φρενήρεις ρυθμούς.

Μια διαλυμένη ερπύστρια στο "αρχαίο" Μ113 ήταν η αιτία του θανατοφόρου ατυχήματος όπως δείχνει η πρώτη εικόνα από το όχημα που ανασύρθηκε.

Συγκεκριμένα κόπηκε...
η δεξιά ερπύστρια του οχήματος και εξ αυτού του λόγου το όχημα προσέκρουσε στην δεξιά μπάρα.

O 20χρονος οδηγός του ΤΟΜΠ, προσπάθησε να το κρατήσει στο δρόμο, αλλά αυτό έφυγε αριστερά. Μόλις που πρόλαβε και πήδηξε από το όχημα ένας δεύτερος πεζοναύτης. Το όχημα ήταν "ηλικίας" 51 ετών.

Η φάλαγγα 18 οχημάτων του 575 τάγματος πεζοναυτών ξεκίνησε από το στρατόπεδο στον Αυλώνα με προορισμό το λιμάνι του Ωρωπού. Τα 10 ερπυστριοφόρα οχήματα μεταφοράς προσωπικού τύπου Μ113 μαζί με οκτώ στρατιωτικά τζιπ τύπου Hummer επρόκειτο να φορτωθούν σε αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού για να διεξαχθεί ένα από τα σενάρια της τακτικής άσκησης.

από defencenet.gr

3 σχόλια:

  1. Οι βρωμερές αριστερές καπότες έχουν γεμίσει το δίκτυο με ουρλιαχτά εναντίων του στρατού και της θητείας, είναι τόσο καμμένοι εγκεφαλικά που δε καταλαβαίνουν οτι αυτουπονομεύονται.
    Είναι αυτοί που ΠΑΝΤΑ ουρλιάζουν για μειώσεις ή και κατάργηση του στρατού!
    Τώρα λοιπόν που το αποτέλεσμα των άοκνων προσπαθειών τους το βλέπουμε, βγαίνουν απο και απο πάνω (τι πρωτότυπο).
    Ζητάνε και τα ρέστα για κάτι που οι ίδιοι βοήθησαν να γίνει.
    Σκατάνθρωποι.
    Ο πόνος τους είναι μόνο μη πάθει τίποτε η τουρκία τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΓΛΥΨΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑΤΑΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΒΑΛΑΝΕ ΕΝΑ ΑΠΕΙΡΟ ΟΔΗΓΟ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΑΡΜΑΤΩΝ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΟΠΟΥ Ο ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΦΡΕΓΑΤΑΣ ΝΑΥΑΡΙΝΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΗ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΦΟΡΜΗ ΟΙΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΠΙΟ ΙΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου ωραία τα λες και σκοπό έχεις μόνο την πρόκληση εντυπώσεων.Είσαι άσχετος και μιλάς για "ηλιθίους" διοικητές,οι οποίοι,όμως, έχουν 25 χρόνια εμπειρίας στον Στρατό.Αναλύεις καταστάσεις πίσω από την οθόνη του υπολογιστή σου,καθισμένος στην αναπαυτική καρεκλίτσα σου.
      1. Ο διοικητής δεν βάζει 10 οχήματα στην άσκηση για να γλείψει κάποιον ανώτερο.Σε τόσα άρματα φορτώνεται ένας Λόχος Πεζοναυτών κι επειδή η άσκηση είναι πρόβα για πραγματική μάχη δεν μπορεί να κάνει αλλιώς.Έτσι πρέπει να ρίξουμε φταίξιμο και στον προπονητή της ομάδας ποδοσφαίρου που είχε παίκτη νεκρό (γύρισε η γλώσσα του) επειδή έβαλε 11 παίκτες στο γήπεδο αντί για 10-δεν μπόρεσε να προβλέψει τον θάνατο του παίκτη του ο "ηλίθιος".
      2. Ο πλοίαρχος στα Ίμια εκτέλεσε την εντολή του ανωτέρου του.Διέπραξε έγκλημα ε;;;Κατά την κρίση σου θα έπρεπε να κάνει του κεφαλιού του;;;Τότε και οι υφιστάμενοι του πλοιάρχου έπρεπε να κάνουν του κεφαλιού τους σε κάποια άλλη διαταγή του,επειδή ήταν πιο κοντά στον εχθρό από ότι ο πλοίαρχος.Θα μπορούσε,για παράδειγμα να σηκωθεί ένα άλλο ελικόπτερο,χωρίς την διαταγή του πλοιάρχου και να πάει να προσγειωθεί στην Άγκυρα (στο Δημαρχείο).Αυτό θα ήταν μεγάλη επιτυχία της Ελλάδος,γιατί θα αιφνιδίαζε τους Τούρκους.
      Μάλλον θα δούλευε καλύτερα το σύστημα στις Ένοπλες Δυνάμεις αν ο κάθε διοικητής κάποιου τμήματος έκανε ό,τι ήθελε επειδή θα είχε την δικαιολογία ότι βρισκόταν στο "επιχειρησιακό πεδίο".Πρέπει να εφαρμοστεί η φαεινή ιδέα σου.Θα στείλω email στον ΑΓΕΕΘΑ με την πρότασή σου.Πρόσεχε,όμως, μην διαρρεύσει και κάνουν τα ίδια και οι Τούρκοι.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών