Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 05, 2013

Η απάντηση του Χρήστου Παππά στις φιλοσιωνιστικές επικύψεις του Δ. Αβραμόπουλου

"Στο τέλος η Ελλάδα θα νικήσει και θα εκλείψουν οι ανθέλληνες"

«Ντροπή για τις δημοκρατικές και ανθρωπιστικές παραδόσεις μας» χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή, χωρίς όμως να την κατονομάσει, ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος σε ομιλία του στην Ουάσινγκτων, στη διάρκεια της ετήσιας συνόδου του πανίσχυρου American Jewish Committee (AJC), όπου είχε προσκληθεί και ήταν ο βασικός ομιλητής.
Ο Δ.Αβραμόπουλος, ο οποίος σήμερα είναι στο Λονδίνο, τελευταίο σταθμό της μίνι περιοδείας του σε Ουάσινγκτων και Λονδίνο, αναφερόμενος στο ζήτημα της ανόδου του αντισημιτισμού στην Ελλάδα και τα αίτιά του, τόνισε τα εξής:

«Όπως γνωρίζετε ήδη, λόγω των οικονομικών προβλημάτων της, η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με σοβαρές κοινωνικές προκλήσεις και με πολιτικές δυνάμεις που αποτελούν ντροπή για τις δημοκρατικές και ανθρωπιστικές παραδόσεις μας. Επιτρέψτε μου να δηλώσω από το βήμα αυτού του φόρουμ, με τον πιο αποφασιστικό και πειστικό τρόπο ότι η Ελλάδα δεν θα επιτρέψει ποτέ το μίσος να αναπτυχθεί και να εξαπλωθεί. Θα αντιμετωπίσουμε και θα σταματήσουμε το μίσος. Αλλά ταυτόχρονα, πρέπει να αντιμετωπίσουμε με αποτελεσματικό τρόπο, κάτι που πρέπει να γίνει και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, τους κοινωνικούς παράγοντες που επέτρεψαν να συμβεί αυτό. Η άγνοια, η απόγνωση, ο θυμός, η απογοήτευση απέναντι στο πολιτικό σύστημα είναι μερικοί από αυτούς τους παράγοντες. Είμαι σίγουρος ότι με το τέλος της κρίσης θα εκλείψουν και οι αντισημίτες»    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΑ:


Οπως γνωρίζει και βιώνει ήδη το μεγαλύτερο τμήμα του ελληνικού λαού, λόγω των ανθελληνικών πολιτικών, των ανθελληνικών και ληστρικών πολιτικών των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων, η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με σοβαρές κοινωνικές προκλήσεις και είναι έρμαιο στην......
εγκληματική διάθεση πολιτικών συμμοριών και δυνάμεων υποταγμένων σε σκοτεινά κέτρα αποφάσεων εκτός Ελλάδος. 
Οι δυνάμεις αυτές αποτελούν ντροπή, αποτελούν την ντροπή της ελληνικής Ιστορίας.
Θα πρέπει όλοι οι Ελληνες με τον πιο αποφασιστικό τρόπο να πούμε σε όλους, εχθρούς και φίλους, ότι η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες, και ότι δεν θα επιτρέψουμε στις δυνάμεις του εθνομηδενισμού, της κοινωνικής αποδόμησης και της οικονομικής τυραννίας να αναπτυχθούν, να εξαπλωθούν και να παραμείνουν ως δυνάμεις κατοχής της ένδοξης πατρίδας μας. 


Θα τους αντιμετωπίσουμε και θα τους σταματήσουμε, για να ξαναπάρουμε την Πατρίδα μας πίσω. 
Ταυτόχρονα πρέπει να αντιμετωπίσουμε με αποτελεσματικό τρόπο , κάτι που πρέπει να γίνει σε όλες τις χώρες του ευρωπαϊκού νότου,  τις δομές , τους κοινωνικούς παράγοντες και τις πολιτικές που επέτρεψαν να συμβεί αυτό. 
Η άγνοια , η αρπαγή, η εθνική αμνησία , η ιδιοτέλεια , ο άμετρος  πλουτισμός και ο καπιταλιστικός τρόπος ζωής που προσέφερε ως πρότυπο το σάπιο πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης, είναι μερικοί από αυτούς τους παράγοντες. 
Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος η Ελλάδα θα νικήσει και θα εκλείψουν οι ανθέλληνες. 

3 σχόλια:

  1. Σε αυτόν τον άθλιο λόγο που έβγαλε στην Αμερική ο Αβραμόπουλος πέραν της ολίγης "δημοκρατίας", της ολίγης "ελευθερίας" και της πολλής "οικονομίας" που ανέφερε μίλησε και για "κοινό πολιτισμό" και "κοινή ιστορία" Ελλήνων και Εβραίων...
    Ιδού λοιπόν μερικά στοιχεία από αυτήν την "κοινή ιστορία" και τον "κοινό πολιτισμό" Ελλήνων και Εβραίων...

    http://ypo-skian.blogspot.com/2012/05/38-116.html

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aγαπητέ κύριε Παππά, δείχτε τους αυτά τα παληκάρια της Χεζμπολά να χεστούν απάνω τους οι αρουραίοι!


    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rssPhiFGISM

    Ζήτω ο Άσαντ...
    Θάνατος στις "ανοίξεις" κάθε είδους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mόνο που δεν φίλησε ο προσκυνημένος εξωμότης Αβρα(α)μ-όπουλος το πουλάκι των εβραίων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών