Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 09, 2013

Αυτός είναι πρότυπο "υπουργού" του ελληνόφωνου συνταγματικού τόξου...Αστράτευτος (με Ι5), χωρίς ούτε ένα πτυχίο και παντρεμένος με αλλοδαπή!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το μόνο που θα έλειπε θα ήταν να δηλώσει και χρήστης "ελαφρών ναρκωτικών". Υποψιαζόμαστε ότι θα γίνει ο "αγαπημένος" των ΜΜΕ!

Δεν μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερο "μέντορα" - "πρότυπο" για την ελληνική νεολαία, από το νέο Υπουργό Παιδείας!

Ο Πασόκος νέος υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου (πρώτος εξάδελφος του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου) απαλλάχθηκε από την στρατιωτική του θητεία, βγαίνοντας Ι-5, αφού επικαλέστηκε ότι έχει… αναιμία! Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», το «βύσμα» του «αναιμικού» Συμεών ήταν ο θείος του και μπαμπάς του Σίμου, επί χρόνια υπουργός του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεδίκογλου!.. Αυτό καθόλου δεν εμπόδισε τον αστράτευτο Συμεών να.....
χαλάσει τις σχέσεις του με τον θείο του και με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο εξάδελφό του, για τον οποίον διαδίδει πως έκανε την στρατιωτική του θητεία στο Παρίσι, ενώ δεν έχει πάρει ούτε ένα πτυχίο, παρά τις πολυετείς σπουδές του σε Γαλλία και Ρωσία!..

Το ακόμη φοβερώτερο για τον αστράτευτο υφυπουργό Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου είναι άλλο: Λίγο πρίν υφυπουργοποιηθεί, παντρεύτηκε την πανέμορφη Ουκρανέζα Ντάρια σε ένα εκκλησάκι στις Σπέτσες, χωρίς να καλέσει κανέναν συγγενή!
με πληροφορίες από το stoxos.gr 

2 σχόλια:

  1. Καλά ... αλλάγή στο 90, σε χαμένο αγώνα, βάζουν και τα παιδιά για τις πετσέτες ..... σε απελπισία οι ταλμουδο-μπολσεβίκοι ....

    Ότι νά'ναι!
    Χαχαχαχαχαχαχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι σίγουρος ότι ο Γιωτάς θα είναι πολύ περήφανος για το κατόρθωμά του. Για το ότι στέρησε δηλαδή έναν στρατιώτη από την πατρίδα του. Ο θρίαμβος του φιλοτομαρισμού επί της εθνικής συνείδησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών