Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 09, 2013

«Το πρόβλημα της Χρυσής Αυγής» όπως το αντιλαμβάνεται το «Βήμα»

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πρόβλημα για το ξενόδουλο καθεστώς, ελπίδα για τους Έλληνες

«Το πρόβλημα με την Χρυσή Αυγή» τιτλοφορείται το άρθρο του Κυριακάτικου Βήματος, το οποίο ασχολείται και αυτό με το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Γράφει χαρακτηριστικά ο συντάκτης του άρθρου: «για κάθε φαινόμενο υπάρχει τουλάχιστον μια αιτία. Τίποτα ή σχεδόν τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ούτε η εκλογική άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι τυχαία. Αν  ένα  σημαντικό ποσοστό των Ελλήνων την ψηφίζει ή προτίθεται να την ψηφίσει, αυτό σημαίνει ότι σε αυτούς τους ψηφοφόρους  η Χρυσή Αυγή κάτι προσφέρει ή...
κάτι υπόσχεται και καταφέρνει να γίνεται πιστευτή. Εδώ εντοπίζεται το πρόβλημα. Τι τους προσφέρει ή τους υπόσχεται; Είναι δουλειά των πολιτικών να μελετήσουν ή να αναθέσουν σε ειδικούς επιστήμονες να μελετήσουν αυτό το πρόβλημα και στην συνέχεια να διαμορφώσουν την κατάλληλη πολιτική».

Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπόσχεται διορισμούς και βολέματα. Δεν θεωρεί την ψήφο και πολύ περισσότερο την υποστήριξη προς εμάς προϊόν οποιασδήποτε «ανταλλακτικής» αξίας. Αυτό που προσφέρει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,  με την Δράση και την Αρωγή της,  είναι η επανάκτηση της χαμένης  Αξιοπρέπειας των Ελλήνων, η επαναφορά του Φιλότιμου στο προσκήνιο, η συνειδητοποίηση της Ελληνικότητας ως το απαραίτητο συστατικό μιας  ευοίωνης ζωής, η αλληλεγγύη  μεταξύ Όμαιμων. Συνεχίζοντας παρακάτω ο αρθρογράφος του «Βήματος» λέει τα εξής: «Υπάρχουν περιπτώσεις, όχι μεμονωμένες, που υποδεικνύουν ότι η Χρυσή Αυγή, ως οργάνωση, έχει υποκαταστήσει το επίσημο κράτος σε ζητήματα ασφαλείας και προστασίας των πολιτών. Ποιος δεν έχει ακούσει ιστορίες για την άρνηση ή την αδυναμία της Αστυνομίας  να εκκενώσει διαμερίσματα από παράνομους καταληψίες, συνήθως παράνομους μετανάστες, και την καθοριστική επέμβαση της Χρυσής Αυγής; Ποιος δεν έχει ακούσει για την ηλικιωμένη γυναίκα που φοβάται να βγει από το διαμέρισμά της και για να πάει στην τράπεζα της γειτονιάς συνοδεύεται από χρυσαυγίτες; Ποιος δεν έχει ακούσει για τον αστυνόμο που λέει στον πολίτη «δυστυχώς, δεν μπορώ να επέμβω» και του δίνει σιωπηλά το τηλέφωνο της Χρυσής Αυγής;».

Το μεταπολιτευτικό κράτος της διαφθοράς, της παρακμής της μίζας, των εθνικών μειοδοτών, ξοφλημένο ιδεολογικά και πολιτικά και έχοντας σπάσει και τον τελευταίο παραμορφωτικό καθρέφτη, ο οποίος ωραιοποιούσε την θλιβερή  πραγματικότητα, δεν μπορεί να επιφέρει τίποτα θετικό στην Πατρίδα και τον Λαό. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Γεννημένη από τον  Λαό, Αγωνιζόμενη με τον Λαό, Υπερασπιζόμενη το Καλό για τον Λαό, φροντίζει έμπρακτα  για την κοινωνική αλληλεγγύη, στα πλαίσια του εφικτού, στους χαλεπούς καιρούς του μνημονίου. Σε μια κατεχόμενη χώρα, όπου οι ντόπιοι υπηρέτες των διεθνών τοκογλύφων εκτελούν αδιαμαρτύρητα και με σαδιστική διάθεση τις εντολές των αφεντικών τους, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επαναφέρει στην επιφάνεια την βοήθεια, την στοργή, την φροντίδα, την φύλαξη των συμπατριωτών μας με ποικίλους τρόπους. Εκεί όπου το σύστημα και οι καθεστωτικοί πολιτικοί φορείς κάνουν αφαίμαξη του Ελληνικού Λαού, εκεί όπου οι διάφοροι γιαλαντζί  αντιμνημονιακοί και δήθεν φιλεργάτες δεν προσφέρουν τίποτα το ουσιαστικό και αληθινό από τις τσέπες τους, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ φροντίζει να επιστρέφει τα χρήματα των Ελλήνων σ΄αυτούς, μετατρέποντας την κρατική επιχορήγηση σε δωρεάν κοινωνική  αλληλεγγύη. Αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα, την αγωνία, την αγανάκτηση, την οργή του λαού ακριβώς επειδή προερχόμαστε απ΄ αυτόν και δεν αντιλαμβανόμαστε την πολιτική ούτε ως ευκαιρία εκμετάλλευσης των Λαϊκών στρωμάτων ούτε ως το εφαλτήριο για να πλουτίσουμε.

 Αμέσως μετά ο αρθρογράφος λέει ότι «όμως η χρυσή Αυγή έχει άνοδο και σε μέρη εκτός των περιοχών που έχουν κατακλυσθεί από παράνομους μετανάστες κάθε φυλής και κάθε χρώματος». Αυτό το απόσπασμα ας είναι η απάντηση σ΄ όλους εκείνους τους  φελλούς και φαιδρούς που υποστηρίζουν ότι η παράνομη μετανάστευση είναι ο κύριος, αν όχι ο μοναδικός, λόγος  για την άνοδό μας. Και τελειώνει το κείμενό  του ο αρθρογράφος λέγοντας τα εξής: «Ποια μικρόβια έχουν μπει μέσα στο σώμα της Ελληνικής κοινωνίας που ευνοούν την ανάπτυξη ενός  κόμματος σαν  την Χρυσή Αυγή; Αυτό είναι το πρόβλημα που απαιτεί μελέτη. Τα πολιτικά κόμματα, αντί να γελοιοποιούνται με ανόητες συζητήσεις και αμφίβολης αξίας αντιρατσιστικά νομοσχέδια, είναι ανάγκη να ασχοληθούν με την ουσία των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα μας. Είναι καιρός οι πολιτικοί να ασχοληθούν με τα αίτια της γενικότερης παρακμής της ελληνικής κοινωνίας, εκτός εάν φοβούνται ότι μια ανάλυση με αυτό το αντικείμενο θα υποδείξει αυτούς τους ίδιους ως βασικούς υπεύθυνους».

Σε αντίθεση με την λογική του αρθρογράφου Εμείς θα πούμε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το γιατρικό για την θεραπεία της άρρωστης σύγχρονης Ελληνικής κοινωνίας. Ακριβώς επειδή, όπως ουσιαστικά παραδέχεται και ο ίδιος στο τέλος του άρθρου, οι πολιτικοί είναι  οι υπεύθυνοι για την γενικότερη παρακμή της Ελληνικής  Κοινωνίας και αυτήν την παρακμή θέλει να τερματίσει με τον Ιδεολογικό και Πολιτικό της Αγώνα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

 ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

2 σχόλια:

  1. ε βημα το ποταμι δεν γυριζει πισω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω με τον αρθρογραφο.Η αναλυση του ειναι ουσιαστικη και αληθινη,απορω ομως γιατι δεν δηλωνει χρυσαυγιτης;Ντρεπεται;Αν ντρεπεται τοτε ντροπη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών