Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 09, 2013

Πόσο έχει εκφυλιστεί η χώρα του Νίτσε και του Γκαίτε... Εξαπλώνονται οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες στη Γερμανία!




Οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες «εξαπλώνονται στη Γερμανία», προειδοποιεί μια ακτιβίστρια για την προστασία των ζώων, καθώς οι κτηνοβάτες θεωρούν το σεξ με ζώα ως «επιλογή τρόπου ζωής».
Οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες εξαπλώνονται στη Γερμανία πιο γρήγορα από ποτέ χάρη σε ένα νόμο που κάνει το σεξ με ζώα νόμιμο.
Η Madeleine Martin δήλωσε στην εφημερίδα Frankfurter Rundschau ότι η ισχύουσα νομοθεσία δεν προστατεύει τα ζώα από τους επιθετικούς «ζωόφιλους» (κτηνοβάτες) που επιχειρούν όλο και περισσότερο να..... παρουσιάσουν την κτηνοβασία ως «επιλογή τρόπου ζωής».
Η Martin επισήμανε μία περίπτωση που ένας γεωργός στην περιοχή Gross-Gerau της νοτιοδυτικής Γερμανίας, παρατήρησε ότι το κάποτε φιλικό κοπάδι των προβάτων του άρχισε να αποφεύγει την ανθρώπινη επαφή.
Ο γεωργός υπέστη σοκ όταν έστησε μια κάμερα CCTV στις δοκούς του αχυρώνα του και ανακάλυψε άνδρες να γλιστράνε μέσα στο σκοτάδι για να κακοποιήσουν σεξουαλικά τα ζώα του.
«Υπάρχουν τώρα οίκοι ανοχής με ζώα στη Γερμανία», δήλωσε η Martin στην εφημερίδα, προσθέτοντας ότι οι άνθρωποι προσπαθούν να παρουσιάσουν το ζήτημα αυτό ως «επιλογή τρόπου ζωής».
Εφοδιασμένη με μια σειρά από παρόμοιες περιπτώσεις, η Martin ζητά τώρα από την κυβέρνηση να απαγορεύσει κατηγορηματικά την κτηνοβασία σε όλη τη χώρα.
Υπάρχουν ακόμη και «ερωτικοί ζωολογικοί κήποι», στους οποίους οι ‘άνθρωποι’ μπορούν να επισκεφθούν και να κακοποιήσουν ζώα, από λάμα έως κατσίκες
Τον περασμένο Νοέμβριο οι αρχές της Γερμανίας δήλωσαν ότι σχεδιάζουν να επαναφέρουν ένα παλιό νόμο που απαγορεύει το σεξ με ζώα μετά από μια απότομη αύξηση των περιστατικών κτηνοβασίας καθώς και ιστοσελίδων που την προωθούν.
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο άρχισε να συζητά για τις αλλαγές στον εθνικό Κώδικα Προστασίας Ζώων με τη γεωργική επιτροπή της Bundestag να επιβάλει πρόστιμα μέχρι 25.000 ευρώ για την πρώτη παράβαση.
Η κτηνοβασία έπαψε να θεωρείται έγκλημα το 1969, αλλά τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των ατόμων που πιστεύεται ότι συμμετέχουν σε τέτοιου είδους πράξεις έχει αυξηθεί σημαντικά.
Ο Hans-Michael Goldmann, πρόεδρος της Επιτροπής Γεωργίας, δήλωσε ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να απαγορεύσει τη χρήση ζώου «για μεμονωμένες σεξουαλικές πράξεις και να θέσει εκτός νόμου τους ανθρώπους που λειτουργούν ως “μαστροποί” ζώων σε άλλους για σεξουαλική χρήση».
Η ομάδα των Γερμανών «ζωόφιλων» (κτηνοβατών) ΖΕΤΑ ανακοίνωσε ότι αποτελεί νομική πρόκληση ο νόμος που θα απαγορεύει την κτηνοβασία.
«Οι απλές έννοιες της ηθικής δεν έχουν καμία δουλειά με το δίκαιο», είπε ο πρόεδρος της ΖΕΤΑ Michael Kiok.
Όταν το 1969 καταργήθηκε ο νόμος που απαγόρευε το σεξ με ζώα και εισήχθη ο νόμος περί προστασίας των ζώων, ο νεός νόμος παρέλειψε να συμπεριλάβει ειδική απαγόρευση για τη «ζωοφιλία».
Η κτηνοβασία και η «ζωοφιλία» είναι οι επίσημες ονομασίες για ‘σεξ με ζώα’.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

9 σχόλια:

  1. Η Γερμανία ήταν πάντοτε εκφυλισμένη. Η προσφορά άλλωστε της Γερμανίας στην παγκόσμια ιστορία -ήταν εκτός από 2-3 φιλοσόφους και άλλους τόσους συνθέτες κλασσικής μουσικής- ήταν δύο παγκόσμιοι πόλεμοι με όποια καταστροφή αυτοί προκάλεσαν. Όσο για το ...γενετήσιο ένστικτο των Γερμανών, μην σας προκαλεί καμμία έκπληξη. Εάν βγει κανείς από τον σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης το πρώτο πράγμα που βλέπει στα αριστερά του είναι οι Παγκόσμιες Τράπεζες (εκεί που δούλευε υπάλληλος ο Παπαδήμος) και από κάτω όλα τα ...μπουρδέλα (πολιτεία ολόκληρη) με ότι ανωμαλία μπορεί κανείς να φανταστεί. Ωμό σεξ και χρήμα δηλαδή και εκεί τελειώνει η ...όποια προσφορά της Γερμανίας, των απογόνων δηλαδή των βάρβαρων Γότθων χωρίς πολιτισμό. Αυτά να τα βλέπετε εσείς οι εθνικιστές που τους 'συμπαθείτε' ιδεολογικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για εσάς μιλάω. Από την στιγμή που μπαίνετε στον κόπο να αναρτήσετε σε site τον ξεπεσμό μίας χώρας την οποία εσείς εκθειάζετε για την πρότερη συνεισφορά του 'Νίτσε και του Γκαίτε', εύκολα συμπεραίνει κανείς ότι θαυμάζετε κάποια παλαιότερα πολιτιστικά 'επιτεύγματα' των Γερμανών. Και σε ρωτάω ευθέως για ποια επιτεύγματα της Γερμανίας μιλάς; Όλος ο Ευρωπαικός 'πολιτισμός' (μαζί με τον γερμανικό) δεν ξεπερνά τα 800 χρόνια ιστορίας και το μόνο που έκανε είναι να αναμασά αρχαίες ελληνικές αξίες. Εσείς οι εθνικιστές υποστηρίζετε 'η Ελλάδα πάνω απ' όλα' (και δεν αμφιβάλλω ότι το πιστεύετε) αλλά από την άλλη συνεχώς 'λοξοκοιτάτε' προς Γερμανία μεριά για κάποιον λόγο που δεν αντιλαμβάνομαι. Για ποιο λόγο ανεβάζετε αναρτήσεις για ένα έθνος όπως το γερμανικό που μόνο καταστροφές προκάλεσε και προκαλεί στην Ελλάδα; Δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν χωράνε, λέει ο σοφός λαός μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτον...η είδηση δεν αναρτήθηκε απλώς για να τονίζει την ηθική παρακμή ενός λαού αλλά σαν προειδοποιητικό σήμα ότι παρόμοιες καταστάσεις ενδέχεται να δούμε λίαν συντόμως και στην Ελλάδα...
      Δεύτερον...δεν θα έπρεπε δηλαδή κανείς να θαυμάζει τον Νίτσε, τον Γκαίτε και τους λοιπούς σπουδαίους φιλόσοφους και μουσικούς; Επειδή ήταν Γερμανοί;
      Τρίτον...η προσφορά του ευρωπαϊκού πολιτισμού μπορεί να είναι μικρής χρονικής διάρκειας και αναμασήματα της αρχαίας ελληνικής σκέψης αλλά εκδηλώθηκε σε μία εποχή που η κοιτίδα του πολιτισμού αυτού βρισκόταν υπό παρακμή και αργότερα και υπό κατοχή...αυτοί οι "βάρβαροι Ευρωπαίοι" μας έδωσαν αξία στην σύγχρονη εποχή και μας υπενθύμισαν ότι είμαστε οι φορείς του πολιτισμού αυτου όταν οι άλλοι βάρβαροι (οι πραγματικοί εξ ανατολών) μας είχαν μόνο για υποκατάστατα των υποζυγίων...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
  3. Σίγουρα από τους βαρβάρους εξ ανατολών δεν περιμένω τίποτα. Από εκεί και πέρα, την αξία που μας έδωσαν οι Ευρωπαίοι στην συγχρονη εποχή την βλέπω σήμερα σε όλο της το μεγαλείο με ....πρωτεργάτη την Γερμανία. Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί οι δήθεν πολιτισμένοι Ευρωπαίοι δεν είναι εξίσου βάρβαροι, απλά μας εξοντώνουν με πιο 'πολιτισμένο' τρόπο. Ιδιαίτερα η Γερμανία μας ...εκπολίτισε με την καταστροφή της Ελλάδας στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο (αλλά και όλου του κόσμου), το κατοχικό δάνειο, όλες τις θηριωδίες και εκτελέσεις κλπ., με την εκμετάλλευση των ελλήνων μεταναστών την δεκαετία 50-60 και να μην αναφέρω την σημερινή ...πολιτισμένη στάση της Μέρκελ, του Σόιμπλε και των λοιπών ληστών και τοκογλύφων. Τέτοιος πολιτισμός τι να πω, τρέχει από τα μπατζάκια τους.
    Ανεξάρτητα από την δοσίλογη κυβέρνηση που έχουμε και ξεπουλά τα πάντα χωρίς να μας ρωτήσει, γιατί οι πολιτισμένοι Γερμανοί όταν μας βρήκαν σε στιγμή αδυναμίας δεν θυμήθηκαν αυτό που είπε ο Γκαίτε 'ό,τι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο, είναι και η Ελλάδα για την οικουμένη' αλλά τουναντίον μας σταυρώνουν καθημερινά; Ο πολιτισμός της Ευρώπης κε. Αντιγνώμων αποδείχτηκε ότι είναι ένα πρόσχημα γιατί οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι με αρχηγό την Γερμανία δεν μας αντιμετωπίζουν ως ανθρώπους αλλά ως αριθμούς με βάση το χρήμα χωρίς να τους νοιάζει εάν ζούμε ή αν πεθαίνουμε. Τουλάχιστον οι εξίσου ανιστόρητοι Αμερικανοί είναι περισσότερο ειλικρινείς. Δεν πουλούν πολιτισμό γιατί ξέρουν ότι δεν έχουν αλλά τουλάχιστον έχουν την ειλικρινή κυνικότητα ότι 'at the end of the day it's all about money'. Και όσο για τον Νίτσε ή τον Γκαίτε από την στιγμή που οι ίδιοι παραδέχονται ότι όλα ειπώθηκαν από τους αρχαίους Έλληνες τι καινούριο έχουν να μου πουν; Σε 'προκαλώ' λοιπόν να μου γράψεις κάτι που είπαν αυτοί οι ίδιοι και είναι αποκλειστικά δικό τους και πρόσφερε στον παγκόσμιο πολιτισμό για να πειστώ. Επομένως, γιατί αυτή η 'πρεμούρα' να παρουσιάζετε τον δήθεν Γερμανικό πολιτισμό και τους εκπροσώπους του όταν αυτό το έθνος υπήρξε κατά κανόνα εχθρός της Ελλάδος και ο ίδιος ο λαός τους δεν τήρησε ποτέ ότι πολιτισμένο είπαν οι φιλόσοφοί του;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι οι λαοί μαζί με τον πολιτισμό τους πούλησαν και "χρήμα" δια μέσω της κατακτητικής τους πολιτικής...Κατηγορείς τους Γερμανούς για κάτι που έκαναν όλοι οι λαοί της γης πριν από αυτούς όταν ισχυροποιήθηκαν στον παγκόσμιο πολιτικό-πολιτιστικό χάρτη, ενώ με περίσεεια ευκολία απαλλάσσεις τους Αμερικανούς που κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα...ή μήπως θεωρείς ότι οι Αμερικάνοι δεν έχουν την ιδέα για τον εαυτό τους ότι είναι οι φορείς του σύγχρονου πολιτισμού;
      Καμμία πρεμούρα για τον γερμανικό πολιτισμό δεν υπάρχει περισσότερη απ' ότι υπάρχει για τους πολιτισμούς που ανέπτυξαν οι άλλοι λαοί της Ευρώπης...απλώς το άρθρο τονίζει την κατάπτωση ενός λαού που κάποτε προσέφερε έναν Νίτσε και έναν Γκάιτε στην ανθρωπότητα (που εσύ δεν παραδέχεσαι) ενώ τώρα προσφέρει μόνο οίκους ανοχής για κτηνοβάτες...
      Και ξανατονίζω...οι Γερμανοί και οι λοιποί λαοί της δυτικής Ευρώπης δεν δημιούργησαν τον παγκόσμιο πολιτισμό...αλλά κράτησαν ζωντανό και διέδωσαν τον ήδη υπάρχοντα ελληνικό πολιτισμό σε μία εποχή που οι δημιουργοί του δεν ήταν σε θεση να το κάνουν...και αυτή είναι η μέγαλη συνεισφορά τους...και του Γκαίτε και του Νίτσε...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
  4. 1. Όλοι οι λαοί της γης δεν έκαναν δύο παγκόσμιους πολέμους και αιματοκύλισαν τον κόσμο μέσα σε 20 χρόνια όπως οι Γερμανοί, οπότε δεν χρειάζεται να κατηγορήσω κανέναν όταν οι ίδιοι με τις πράξεις τους το έχουν κάνει μόνοι τους.
    2. Δεν απαλλάσω κανέναν και ιδιαίτερα τους Αμερικανούς, αυτοί άλλωστε είναι καλώς ή κακώς η υπερδύναμη της εποχής και το εκμεταλλεύονται δεόντως όπως έκαναν όλοι πριν από αυτούς στην παγκόσμια ιστορία. Οι Αμερικανοί έχουν ΜΙΑ ιδέα στην οποία στηρίζονται, και αυτήν είναι η δύναμη του χρήματος να αγοράζει ύλη και συνειδήσεις (δυστυχώς). Αυτήν χρησιμοποιούν και γι' αυτό κυριάρχησαν μέσα σε 200 χρόνια, δεν προσποιούνται όμως όπως οι Ευρωπαίοι, οι οποίοι επιζητούν την ίδια κυριαρχία όπως οι Αμερικανοί επί των άλλων λαών προσθέτοντας όμως υποκριτικά ένα ανύπαρκτο περιτύλιγμα 'πολιτισμού' για να χρυσώσουν το χάπι.
    3. Όσο για την πρεμούρα που πιστεύω ότι έχετε για τον γερμανικό πολιτισμό, αυτή δεν είναι αβάσιμη. Στο site σας ανέκαθεν έχει παρουσιαστεί κατ' επανάληψη π.χ. ο Νίτσε αλλά κανείς άλλος εκπρόσωπος άλλου πολιτισμού που δεν ανήκει στην λευκή φυλή (διόρθωσέ με αν κάνω λάθος). Ως καλό παράδειγμα, θα αναφέρω έναν πολιτισμό που α) είναι εξίσου αρχαίος ή και αρχαιότερος από τον δικό μας β) δεν δέχτηκε καμμία επίδραση από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό λόγω απόστασης. Ο πολιτισμός αυτός είναι ο Κινεζικός ο οποίος απέχει έτη φωτός από τον ελληνικό αλλά και Ευρωπαϊκό τρόπο σκέψης για να γίνει κατανοητός από εμάς αλλά κανείς δεν αμφισβητεί ότι έχει μεγάλο πλούτο (σε παρακαλώ μην μου πεις τώρα ότι υποστηρίζω τους Κινέζους, παραθέτω ιστορικά γεγονότα). Γιατί λοιπόν δεν παρουσιάστηκε ποτέ κάτι αντίστοιχο στο site σας για την φυλή αυτή; Μήπως επειδή είναι κίτρινη και όχι λευκή; Θα ηθελα μία ευθεία απάντηση επί αυτού χωρίς να θέλω να φανώ καχύποπτος για τις προθέσεις σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδια η Μερκελ εψαχνε λεει να βρει προβια προβατου για να μεταμφιεστει σε αρνακι μηπως ετσι βρει κανενα κτηνοβατη να την πηδηξει γιατι αλλοιως δεν υπαρχει ελπιδα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΑΚΕΡΜΑΝ ΤΗΣ ΝΤΟΙΤΣΕ ΜΠΑΝΚ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1945 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΧΩΡΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΦΕΛΗΘΗΚΑΝ (ΟΙ ΜΟΝΟΙ!) ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΦΑΜΠΡΙΚΑ, ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ? ΒΡΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΙ ΓΝΩΜΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών