Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 19, 2013

Ρεπορτάζ του ALPHA για τις προκλήσεις των κομμουνιστοσυριζαίων στη Βουλή και την απάντηση των Εθνικιστών...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Τα πραγματικά γεγονότα μπορείτε να τα ακούσετε μετά τα πρώτα 15' της 9ης πολιτικής εκπομπής της Χρυσής Αυγής με Ηλία Κασιδιάρη και Ελένη Ζαρούλια.

9 σχόλια:

  1. τελικα ο τσυριζα φταιει για ολα ? ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ , σας βαζουν να βριζεστε με τον τσυριζα και οι αλλοι γελανε και περνανε τα νομοσχεδια . σας δουλευουνε ρε οι σαμαραδες και οι ντορες ? κουτορνιθια ε κουτορνιθια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ που είσαι έξυπνος να ψηφίζεις τον επαγγελματία πρόεδρο δεκαπενταμελούς.
      Μας δουλεύεις κιόλας.
      Είδες οτι δεν πιάνανε τα βρισίδια σου και η χολή σου προς τους Χρυσαυγίτες και τώρα τί;
      Το έχεις γυρίσει τάχα μου στην κοινωνική μηχανική μπας και τραβήξεις κανένα Έλληνα πάλι πίσω στον βούρκο σου.
      Χαλιέσαι άδικα... σου το είπα και χτές, άντε πιές ένα μπάφο, πάρε και έναν πακιστανό να σε βολέψει και τον πούλο απο τα εθνικιστικά blogs.
      Δεν μας ενδιαφέρεις. στο καλό.

      Διαγραφή
    2. Αντε ρε αλβανακι πανε για υπνο μην το πω στον μπαμπα σου, αντε μην φταρνιστει κανεις χρυσαυγιτης και παει το σκατο σου στην καλτσα.

      Διαγραφή
  2. Καλά λέει ο προηγούμενος. Ψηφίσει ο Αντωμάκης ότι θέλει και εσείς δίνετε αφορμή να σας χαρακτηρίζουν όπως θέλουν με τα νεύρα που δεν μπορείτε να συγκρατήσετε. Όποιος δεν μπορεί να συγκρατεί τα νεύρα του και να κάνει έναν στοιχειώδη διάλογο να πάει σπίτι του. Πέταξε μία παπαριά ένας από τον Σύριζα και εσείς τσιμπήσατε την στιγμή που ο λαός σταυρώνεται. Θέλετε μαθήματα 'anger management' επειγόντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσουξε πολύ βλέπω η πληρωμένη απάντηση, όχι θα νομίζατε οτι θα βρίζετε και θα ασχημονείτε μόνο εσείς και οι Έλληνες δεν θα σας απαντάνε, δεν σφάξανε.
      Και άσε τις απαντήσεις στον εαυτό σου, δεν είμαστε χτεσινοί στο διαδίκτυο.
      Την απάντηση σου την πήρες απο πάνω, μη το παιδεύεις και βλέπω κάνεις χοντρά λάθη, μάλλον δεν θα έχει σκάσει "γάρο" ακόμα έ;

      Διαγραφή
    2. ρε πανηλίθιε, συριζαίε, οι δικοί σου δεν έκατσαν να ψηφίσουν ούτε για την πρόταση που έκαναν για εξεταστική επιτροπή για την ΕΡΤ και μιλάς για κοροϊδία τριμάλακα; Ο Ισραηλινός πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε το μάγκα χθες, αλλά είχε πάει άλλη μέρα να πάρει πίπα από τον καροτσάκια, στην Γερμανία.

      Διαγραφή
  3. Ο θυμός δεν βοηθά. Εάν θυμάσαι καλά, ο Τσίπρας πήγε πρώτα στην Γερμανία για να δηλώσει 'αντίθετος' στον Σόιμπλε και αμέσως μετά πήγε στην Αμερική για να πάρει το 'χρίσμα'. Ας μην γελιόμαστε, απλά κατάλαβε ότι για να γίνεις πρωθυπουργός στο 'Ελλαδιστάν' πρέπει να πάρεις το οκ από την Αμερική όπως έκαναν όλοι πριν από αυτόν. θα εχει σύντομα την ευκαιρία του, γιατί οι Αμερικανοί τον Αντωνάκη τον έχουν για 'διώξιμο' μετά την προσκόλλησή του στο άρμα της Γερμανίας. Θα γίνει πρωθυπουργός ο Αλέξης, δεν θα καταφέρει τίποτα με όλο το συνοθύλευμα που έχει μαζεμένο, η Ελλάδα θα βουλιάξει και μετά τι; Η όποια λύση έρχεται να προσφέρει η Χρυσή Αυγή στο μέλλον δεν είναι κρίμα να επισκιάζεται από ανώφελους 'τσαμπουκάδες'; Η επιλογή υποψήφιων βουλευτών στο μέλλον θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτική και αυτό το ξέρει και ο Μιχαλολιάκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ? ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΕΙς? ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΡΟΜΟΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΟΥΛΑ ΣΟΥ=INDYMEDIA ΑΛΑΒΑΝΙΚΟ ΣΚΑΤΟ.

      Διαγραφή
  4. Kαι ποιος σου είπε ότι δεν την ψηφίζω; Απλά δεν έχω την έλλειψη IQ όπως την δική σου που οι μισές λέξεις που χρησιμοποίησες είναι βρισιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών